Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Θάλασσα ναι όντως. 2 χρόνια. Σουνιο ε? μια χαρα. Είναι και κοντά. Τέλεια.

Katerina ωραια θα ήταν αλλά πέφτει πολύ μακριά ρε γμ. Ποια παραλία είναι κοντα΄σου? Πρώτο ή δεύτερο πόδι?

Διαφημίσεις

Θάλασσα ναι όντως. 2 χρόνια. Σουνιο ε? μια χαρα. Είναι και κοντά. Τέλεια.

Katerina ωραια θα ήταν αλλά πέφτει πολύ μακριά ρε γμ. Ποια παραλία είναι κοντα΄σου? Πρώτο ή δεύτερο πόδι?

1ο ποδι , ειμαι ακριβος οταν ξεκιναει το πρωτο ποδι κοντα Μουδανια-Ποτιδαια αν ξερεις

καλη ξεκουραση νακι αληθεια τι ενεσεις κανεις;

κοριτσια σας αγηνω και εγω σιγα σιγα , αντε να φυγει και ο υδραυλικος να βαλω να φαμε γιατι μια λιγουρα με επιασε, εφερε η μαμακα μου ωραια κεφτεδακια οριστε να φαμε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

1ο ποδι , ειμαι ακριβος οταν ξεκιναει το πρωτο ποδι κοντα Μουδανια-Ποτιδαια αν ξερεις

καλη ξεκουραση νακι αληθεια τι ενεσεις κανεις;

κοριτσια σας αγηνω και εγω σιγα σιγα , αντε να φυγει και ο υδραυλικος να βαλω να φαμε γιατι μια λιγουρα με επιασε, εφερε η μαμακα μου ωραια κεφτεδακια οριστε να φαμε

ΞερωΞΕΡΩ. Κεφτεδάκια? ΓΙάμι γιάμι! Κι εγώ πεινάω. Και δεν μαγείρεψα σήμερα. Βαρέθηκα. Χαχαχαχα...................Πάω να κάνω καμία σαλάτα να φάω. Τώρα που κοιμούνται και τα νινιά.

Έπρεπε να είμαι ήδη στο δρόμο προς το σούπερ μάρκετ (του Χαλανδρίου), όμως είμαι ακόμη στην Καλλιθέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό σκ και ήρεμο να έχουμε όλες μας και τα μωράκια μας, κυρίως!!!!!

Καλή δύναμη στις εγκυούλες μας!

Σας φιλώ όλες!

:)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!

Jas αυτες τις πανες βρηκα κι εγω απο το ecobaby,εκει λεει οτι ειναι μιας χρησης,εχει και πλενομενες βεβαια.Θα το κοιταξω,αν δεν προκαλουν και ερεθισμους ισως ειναι καλο,λογικα θα αναπνεει καλυτερα το δερματακι τους.

Βρε κοριτσια με εχει πιασει μια ανησυχια,τα μωρακια δεν ειναι πολυ κινητικα.Χθες και σημερα τα ενιωσα αλλα πολυ απαλα.Μονο οταν ξαπλωνω βλεπω στο πλαι κατι πατουσακια αλλα δε ριχνουν κλωτσιες οπως πριν.Μηπως ειναι απο το γεγονος οτι στριμωχνονται τωρα?

τι αγχος εχει αυτο το τριμηνο???δεν το περιμενα!!

Ναι, τις έχει και το ecobaby, απλά, στις μιας χρήσεως, αν παραγγείλεις ποσότητα σου βγαίνει πιο φθηνά από Αγγλία. Τις πλενόμενες, από εκεί τις πήρα, της bumgenius, μια χαρά. Δυστυχώς δεν τις στέλνουν από Αγγλία-Ελλάδα, επειδή υπάρχει εκπρόσωπος εδώ λέει.

RKdwp3.png

βρε βρε μου φαινεται οτι μπήκε καινουργιο αίμα στο καφέ και ξαναζωντάνεψε!!!

Θα σχολιασω οτι εχει παρει το ματι μου...τα υπολοιπα μετα

Το playstation λοιπον αγαπητέ μπορεις ανετα να το χρησιμοποιεις τις ώρες που θα ξενυχτας για να κουνας με το ποδι σου το ριλαξ!!!Αρα αραχνες δεν πιανει!

witch ευχομαι να μεινει στα λόγια μόνο...παντως και εμεις δεν παμε και τόσο καλά δυστυχως

Μπραβοοοοοο στο πρώην 4κιλο που έγινε 5κιλο!!!!!Το πορτοκάλι και μενα κουφο μου φαίνεται.Θεόκουφο μπορω να πω.Τελευταιο μπαινει στην φρουτοκρεμα συνηθως

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βρε βρε μου φαινεται οτι μπήκε καινουργιο αίμα στο καφέ και ξαναζωντάνεψε!!!

Θα σχολιασω οτι εχει παρει το ματι μου...τα υπολοιπα μετα

Το playstation λοιπον αγαπητέ μπορεις ανετα να το χρησιμοποιεις τις ώρες που θα ξενυχτας για να κουνας με το ποδι σου το ριλαξ!!!Αρα αραχνες δεν πιανει!

witch ευχομαι να μεινει στα λόγια μόνο...παντως και εμεις δεν παμε και τόσο καλά δυστυχως

Μπραβοοοοοο στο πρώην 4κιλο που έγινε 5κιλο!!!!!Το πορτοκάλι και μενα κουφο μου φαίνεται.Θεόκουφο μπορω να πω.Τελευταιο μπαινει στην φρουτοκρεμα συνηθως

Έλα ρε Όλγα. Γιατί? Τι πάθατε Witch κ' Όλγα? Ε?εΕ?ε?ε?ε?

Διαφημίσεις

Στρες,κουραση και επιπλεον νιωθω οτι οι αντρες δεν τα καταλαβαινουν αυτα...οποτε ερχεται η ρηξη

Ε εντάξει. Επόμενο είναι αλλά προσπαθούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................................................................................

Απορία: Βρε κορίτσια, οταν ήσασταν(και μερικές είστε) στα "ωπα" σας (της εγκυμοσύνης), θέλατε να τρώτε τηγανιτά θαλασσινά; Διότι όταν είπα στην γυναίκα μου ότι θέλω να τηγανίσω γαρίδες, έκανε ένα τεράστιο "μπλιααααχχχχχχ". Και από ότι ξέρω, οι διατροφολόγοι συστήνουν τέτοιου είδους μάσες. Τεσπα. Γιάννης πίνει-Γιάννης κερνάει στην προκειμένη και δεν με χαλάει!

Όλγα αρκετά σωστό αυτό με το playstation, το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που παίζω έχουν λιγουλάκι σαματά...και δεν είναι ό,τι καλύτερο για όποιον θέλει να κοιμηθεί. Καλά λέω λοιπόν, νυχτερίδες και αράχνες. Γι'αυτό....ας παίξουμε τώρα που είμεθα παιδιά:D

Witch αν και δεν ξέρω ιστορικό και περγαμηνές και στο φινάλε, δεν με παίρνει κιόλας να προωθώ τα των σκέψεων μου ώς δικηγόρος του διαβόλου, εν τούτοις, ου προτρεχέτω η γλώτα τοις διανοίας....Κοινώς, άστο να πάει από εκεί που ήρθε, δεν θα σου πώ "χαλάρωσε", ούτε θα σου πώ "δες το αλλιώς" ούτε τίποτα από τα κλισεδιάρικα σουξεδάκια του συγκεκριμένου στύλ. Απλά-απλούστατα.....δώσε ένα φιλάκι στα καμάρια σου, βγές στην βεράντα σου, πιές μια μπυρίτσα παγωμένη, βάλε την μουσικούλα που γουστάρεις και απλά άσε τον εαυτό σου να σου παρέχει την καλύτερη συμβουλή σε κατάσταση πλήρους νιρβάνας. Τα ανωτέρω, με κάθε σεβασμό ε;

rivendello.jpg

Στρες,κουραση και επιπλεον νιωθω οτι οι αντρες δεν τα καταλαβαινουν αυτα...οποτε ερχεται η ρηξη

Μήπως-λέω-μήπως να κρατήσουμε μοοοοοονοοοοο τα "στρες-κουραση"; Just in case δηλαδη....και με όλο το (πιό??) θάρρος.....

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...