Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μόλις τέλειωσα, ψιλοσοκαρισμένη!!!

Όμως, θα κινηθώ σε ευχετήριο στάιλ...

Glorraki, με γεια τα δοντίνια τα καινούρια και σιδερένια! Ναι, τα δύο πρώτα βγαίνουν παρέα, συνήθως! Άντε και στα επόμενα!

Zitamar, μπράβο στον μαχητή τέως τετράκιλο, νυν πεντάκιλο (και έπεται συνέχεια!!!)

Duckface, καλώς μας ήρθες. Σούπερ η σκέψη της συνδυαστικής ενημέρωσης :) Καλή, χαρούμενη και εύκολη εγκυμοσύνη να έχεις!

Επίσης, πρέπει να συνηθίσω να ρωτάω τις ετοιμόγεννες εγκυούλες μας πώς τα πάνε κάθε μέρα και πώς νιώθουν όσο πλησιάζει ο καιρός τους! Βλέπετε, καλά μου κοριτσάκια - εγκυομελλουσάκια, εμείς ήμασταν όλες μέλλουσες, με εξαίρεση το Ολγάκι, (που ήταν νέα ήδη διδυμομανούλα τότε και μας συμμάζευε, γενικώς και αδιακρίτως :) ), οπότε, μοιραία, τα θέματα συζήτησης ήταν μονίμως κοινά... Καούρα, δυσκολία στον ύπνο, κλωτσίδια, καμπύλες, επόμενος υπέρηχος κλπ!!!!!!

Πάντως, να ξέρετε, είστε συνεχώς στη σκέψη μας και μας ξαναθυμίζετε όσα περάσαμε σχετικά πρόσφατα (εμένα, πάντως, σαν χθες μου φαίνεται...).

Κάποια ρώτησε για τις ενέσεις... Εγώ, αν θυμάμαι καλά, έκανα την πρώτη στην 30ή εβδομάδα.

Άκόμη, όποια έχει υπνηλία, διατάσσεται να το απολαύσει. Είμαι από τις γυναίκες που όχι απλώς δεν είχα υπνηλία, αλλά (λόγω χαρακτήρος - στρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς), από την ημέρα, που έκανα το πρώτο τεστ (έκανα 3, για να σιγουρευτώ!!!!!!!!!!!!!!!!!) ο ύπνος εξαφανίστηκε, μέχρι και σήμερα που μιλάμε.....!!!!! Σε κάθε εποχή, βέβαια, για διαφορετικούς λόγους! Όσες μπορείτε, ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ! Έχω να κοιμηθώ από τις 8.1.2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ήμασταν και ταξίδι (ΝΤΟΪΝΓΚ!!!!!!!)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;

περαστηκα στα μωρακια σας.οντως πολυ ζεστη σημερα λεω το απογευμα να βγαλω την κοιλαρα μου στην παραλια αλλα μετα της 5.30 η ωρα να εχει πεσει λιγο ο ηλιος να εχει φυγει και ο κοσμος μη με δουν και τρομαξουν χαχαχαχαχα

ΑΑΑΑΑΑ ειρθε ο υδραυλικος , ηρθε δλδ το πρωι ανεβηκα για ψωνια τον βρηκα στο καφενειο να πινει καφε και τον μαγκωσα και τον εφερα σπιτι, ευτυχος σημερα τελος με το μπανιο απο Δευτερα ερχετε και ο ασπρητζης οποτε σε λιγο ετοιμο το δωματιακι μας ,αντε γιατι ειχα αγχωθει.

φιλια σε ολες

Αχ ωράια . Σε ποια παραλία θα πας?

Μόλις τέλειωσα, ψιλοσοκαρισμένη!!!

Όμως, θα κινηθώ σε ευχετήριο στάιλ...

Glorraki, με γεια τα δοντίνια τα καινούρια και σιδερένια! Ναι, τα δύο πρώτα βγαίνουν παρέα, συνήθως! Άντε και στα επόμενα!

Zitamar, μπράβο στον μαχητή τέως τεράκιλο, νυν πεντάκιλο (και έπεται συνέχεια!!!)

Duckface, καλώς μας ήρθες. Σούπερ η σκέψη της συνδυαστικής ενημέρωσης :) Καλή, χαρούμενη και εύκολη εγκυμοσύνη να έχεις!

Επίσης, πρέπει να συνηθίσω να ρωτάω τις ετοιμόγεννες εγκυούλες μας πώς τα πάνε κάθε μέρα και πώς νιώθουν όσο πλησιάζει ο καιρός τους! Βλέπετε, καλά μου κοριτσάκια - εγκυομελλουσάκια, εμείς ήμασταν όλες μέλλουσες, με εξαίρεση το Ολγάκι, (που ήταν νέα ήδη διδυμομανούλα τότε και μας συμμάζευε, γενικώς και αδιακρίτως :) ), οπότε, μοιραία, τα θέματα συζήτησης ήταν μονίμως κοινά... Καούρα, δυσκολία στον ύπνο, κλωτσίδια, καμπύλες, επόμενος υπέρηχος κλπ!!!!!!

Πάντως, να ξέρετε, είστε συνεχώς στη σκέψη μας και μας ξαναθυμίζετε όσα περάσαμε σχετικά πρόσφατα (εμένα, πάντως, σαν χθες μου φαίνεται...).

Κάποια ρώτησε για τις ενέσεις... Εγώ, αν θυμάμαι καλά, έκανα την πρώτη στην 30ή εβδομάδα.

Άκόμη, όποια έχει υπνηλία, διατάσσεται να το απολαύσει. Είμαι από τις γυναίκες που όχι απλώς δεν είχα υπνηλία, αλλά (λόγω χαρακτήρος - στρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς), από την ημέρα, που έκανα το πρώτο τεστ (έκανα 3, για να σιγουρευτώ!!!!!!!!!!!!!!!!!) ο ύπνος εξαφανίστηκε, μέχρι και σήμερα που μιλάμε.....!!!!! Σε κάθε εποχή, βέβαια, για διαφορετικούς λόγους! Όσες μπορείτε, ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ! Έχω να κοιμηθώ από τις 8.1.2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ήμασταν και ταξίδι (ΝΤΟΪΝΓΚ!!!!!!!)

8/1/10? Και δεν κουτουλάς? Χαχαχα..............Ευχαριστούμε για τις ευχές για τα δοντίνια μας.

Καρδίτσα θα πας καθόλου?

Αχ ωράια . Σε ποια παραλία θα πας?

glorraki μου μενω χαλκιδικη και η πιο κοντινη παραλια ειναι μολις 10λεπτα απο το σπιτι μου οποτε για εκει ειμαι , εχει πολλες και ωραιες παραλιες αλλα θα προτημισω εδω κοντα να μην τρωω και την καψα του δρομου

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

glorraki μου μενω χαλκιδικη και η πιο κοντινη παραλια ειναι μολις 10λεπτα απο το σπιτι μου οποτε για εκει ειμαι , εχει πολλες και ωραιες παραλιες αλλα θα προτημισω εδω κοντα να μην τρωω και την καψα του δρομου

Χαλκιδική? Τέλειαααααααααααααααααααααα..........................Μου αρέσει πάρα πολύ. Μου άρεσε πολύ η παραλία της Καλογριάς. Και στο Ποσείδι ήταν πολύ ωράια.

Διαφημίσεις

8/1/10? Και δεν κουτουλάς? Χαχαχα..............Ευχαριστούμε για τις ευχές για τα δοντίνια μας.

Καρδίτσα θα πας καθόλου?

Αν κουτουλάω, λέει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:-P Πέφτω κάτω από τη νύστα, αλλά φτιάχνω και γεμιστά, άμα λάχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδίτσα μόνο σκ, μωρέ... Δεν έχει και λίγη θάλασσα κοντά! Τώρα πρέπει να πάω για καθαριότητα στο εξοχικό, που είναι κλειστό από πέρυσι το Πάσχα, που πήγα τελευταία φορά. Και πώς να πάμε τα παιδιά για μπάνιο με τόση σκόνη στο έπιπλο, πού να ακουμπήσουν...!

rPPrp3.png

γεια σας!!

Jas αυτες τις πανες βρηκα κι εγω απο το ecobaby,εκει λεει οτι ειναι μιας χρησης,εχει και πλενομενες βεβαια.Θα το κοιταξω,αν δεν προκαλουν και ερεθισμους ισως ειναι καλο,λογικα θα αναπνεει καλυτερα το δερματακι τους.

Βρε κοριτσια με εχει πιασει μια ανησυχια,τα μωρακια δεν ειναι πολυ κινητικα.Χθες και σημερα τα ενιωσα αλλα πολυ απαλα.Μονο οταν ξαπλωνω βλεπω στο πλαι κατι πατουσακια αλλα δε ριχνουν κλωτσιες οπως πριν.Μηπως ειναι απο το γεγονος οτι στριμωχνονται τωρα?

τι αγχος εχει αυτο το τριμηνο???δεν το περιμενα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

agorakia σου βγαζω το καπελο,πραγματικα!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

γεια σας!!

Jas αυτες τις πανες βρηκα κι εγω απο το ecobaby,εκει λεει οτι ειναι μιας χρησης,εχει και πλενομενες βεβαια.Θα το κοιταξω,αν δεν προκαλουν και ερεθισμους ισως ειναι καλο,λογικα θα αναπνεει καλυτερα το δερματακι τους.

Βρε κοριτσια με εχει πιασει μια ανησυχια,τα μωρακια δεν ειναι πολυ κινητικα.Χθες και σημερα τα ενιωσα αλλα πολυ απαλα.Μονο οταν ξαπλωνω βλεπω στο πλαι κατι πατουσακια αλλα δε ριχνουν κλωτσιες οπως πριν.Μηπως ειναι απο το γεγονος οτι στριμωχνονται τωρα?

Γεια σου κι εσένα!

Ναι, κάποιες μέρες είναι λιγότερο ζωηρά τα μπεμπίνια, αυτό είναι βέβαιο. Συνέβαινε σε όλες μας. Εγώ το είχα προσέξει κυρίως με τη φούντωση που μου δημιουργούσε η κορτιζόνη. Για κάποιο λόγο με τις ενέσεις ησύχαζαν και τα μωρά. Αλλά και άλλες φορές το είχα παρατηρήσει. Μπορείς να τους πεις να σου δώσουν κλωτσίτσες, για να είσαι ήρεμη. Συνήθως, ακούνε και υπ-ακούνε! Κάνε τους και κανένα χαδάκι κι εσύ!!! :-P

rPPrp3.png

γεια σας!!

γεια σου naki moy μην στεναχωριεσε βρε απλος μεγαλωνουν και δεν εχουν χορο για να κινουντε οπως πριν.ο γιατρος μου ειπε οτι οσο περναει ο καιρος τοσο λιγοτερο θα τα νιωθω

νομιζω τα κοριτσια θα ξερουν και καλητερα να μας πουν.

καλα τα λεω μανουλες;

Διαφημίσεις

Αν κουτουλάω, λέει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:-P Πέφτω κάτω από τη νύστα, αλλά φτιάχνω και γεμιστά, άμα λάχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδίτσα μόνο σκ, μωρέ... Δεν έχει και λίγη θάλασσα κοντά! Τώρα πρέπει να πάω για καθαριότητα στο εξοχικό, που είναι κλειστό από πέρυσι το Πάσχα, που πήγα τελευταία φορά. Και πώς να πάμε τα παιδιά για μπάνιο με τόση σκόνη στο έπιπλο, πού να ακουμπήσουν...!

Μωρέ αν είχε θάλασσα μια χαρά θα ήταν. Εμείς παρόλα αυτά θα πάμε τέλος Αυγούστου. Εξοχικό που έχετε?

NAKI όντως όσο μεγαλώνουν τα μωρά δεν θά έχουν και τόσο χώρο να κουνηθούν. Μην ανησυχείς.

Μωρέ αν είχε θάλασσα μια χαρά θα ήταν. Εμείς παρόλα αυτά θα πάμε τέλος Αυγούστου. Εξοχικό που έχετε?

NAKI όντως όσο μεγαλώνουν τα μωρά δεν θά έχουν και τόσο χώρο να κουνηθούν. Μην ανησυχείς.

Στο Σούνιο, κοντά στη θαλασσίτσα, την οποία έχω να δω 2 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

κοριτσια για να αρχησετε να σκευτεστε σιγα σιγα να ερθετε προς τα εδω χαλκιδικη με τα μωρακια σας ωραια θα περασουμε εννοοιτε η προσκληση ειναι για ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

φανταστητε να γεμησουμε μια παραλια με εγκυουλες και με μανουλες με διδυμακια χαχαχαχαχα τελεια θα ειναι

Γεια σου κι εσένα!

Ναι, κάποιες μέρες είναι λιγότερο ζωηρά τα μπεμπίνια, αυτό είναι βέβαιο. Συνέβαινε σε όλες μας. Εγώ το είχα προσέξει κυρίως με τη φούντωση που μου δημιουργούσε η κορτιζόνη. Για κάποιο λόγο με τις ενέσεις ησύχαζαν και τα μωρά. Αλλά και άλλες φορές το είχα παρατηρήσει. Μπορείς να τους πεις να σου δώσουν κλωτσίτσες, για να είσαι ήρεμη. Συνήθως, ακούνε και υπ-ακούνε! Κάνε τους και κανένα χαδάκι κι εσύ!!! :-P

α!τελικα δεν ειναι μονη δικη μου ιδεα.Την τεταρτη εκανα και εγω τις ενεσεις κια το ειχα προσεξει και την προηγουμενη φορα.

Κανει και απιστευτη ζεστη!σε ενα βιβλιο που εχω λεει οτι σε αυτη τη φαση κοιμουνται το 90 με 95% του 24ωρου.

Χαδακια κανω πολλα!

πιαστηκα στην καρεκλα,θα τα πουμε αργοτερα.

φιλια!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...