Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

LINAKI εμενα η παιδιατρος μου είπε να δωσω νουνου κρεμα αλλα απο μονη μου επειδη είχα διαβασει ότι εχει πιο πολυ ζαχαρη και δεν διαλύεται τοσο ωραια οσο η γιωτης πήρα τελικα την γιωτης. Εμενα απο την πρωτη στιγμη δεκτηκαν την κρεμα ισως γιατι εδω και καιρο τους δίνω το σιδηρο τους αντι με σταγονομετρο με το κουταλι οποτε τους ήταν οικείο.Ο μικρος μου τρωει κρεμα λόγω αλλεργίας ειδικη απο το φαρμακειο.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κι από μένα!!!

Ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ μας, μιας και ο Bill έφτασε 39,3 και δεν κοιμόταν και ξυπνούσε και τον άλλο κοκ...

Tzini τα μικρά δεν έφαγαν τίποτα από το μπουφέ στο πάρτυ, πέρα από κάτι γαριδάκια που τους έδωσε ο πατέρας μου και το μετάνιωσε όταν με άκουσε μετά να φωνάζω....χιχιιχιχι... δεν φταίω εγώ ρε κορίτσια, δεν θέλω να μαθαίνουν από τώρα στις βλακείες...τι έχει να του προσφέρει το γαριδάκι??? Κάποια στιγμή θα μου το ζητήσει το παιδί και αναγκαστικά θα του δώσω, αλλά τώρα αφού ακόμα δεν ξέρουν, γιατί να τους δώσω?? Και αυτοί οι γιαγιάδες-παππούδες, με γράφουν κανονικότατα....όχι λέω και δίνουν ότι θέλουν κρυφά...τα έχω πάρει άσχημα γιατί στο τέλος με λένε και κακιά....

Ουφ είπα τον πόνο μου και ξεθύμανα!!! :)

Zitamar κι εμείς με πορτοκάλι ξεκινήσαμε κ μετά τον 7ο την σούπα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αρχίζω με τα χρόνια πολλά στα Jasminakia μας!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!

Jasminaki, να τα χαίρεστε, κοριτσάκι μου, τα αγορίνια σας!!!!!

rPPrp3.png

Αρχίζω με τα χρόνια πολλά στα Jasminakia μας!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!

Jasminaki, να τα χαίρεστε, κοριτσάκι μου, τα αγορίνια σας!!!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ agorakia μου! Κι εσείς σε λίγο χρονίζετε!!! :P:p:p Με το καλό!!!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Αααααα, τι συνέβη; Πώς μου ξέφυγε το προηγούμενο μήνυμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λοιπόν, καλημέρα, κοριτσίνια. Είμαστε καλύτερα από χθες, το παιδάκι μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά, μέχρι 39,2 φτάσαμε, ήρθε η γιατρός προχθές το απόγευμα και, ουσιαστικά, είμαστε απύρετοι από προχθές το βράδυ - χθες το πρωί. Όμως, όπως ήτο αναμενόμενο, γέμισε εξάνθημα από χθες το βράδυ... Κάνουμε υπομονή και ελπίζουμε να μην την περάσει και ο μικρός (πράγμα δύσκολο και, μάλιστα, η γιατρός είπε ότι θα την περάσει και λίγο πιο δύσκολα, αν την περάσει τελικά)...

Αυτά, είμαι άυπνη, ζόμπι, προσπαθώ να δουλέψω, διότι έχω αφήσει τρομερά κενά στην ύλη μου, όλο έφευγα νωρίτερα, για να πάω κοντά του, οπότε υποψιάζεστε το γλαρό μου μάτι τώρα, που χρειάζομαι διαύγεια...!

rPPrp3.png

Καλημερούδια κι από μένα!!!

Ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ μας, μιας και ο Bill έφτασε 39,3 και δεν κοιμόταν και ξυπνούσε και τον άλλο κοκ...

Tzini τα μικρά δεν έφαγαν τίποτα από το μπουφέ στο πάρτυ, πέρα από κάτι γαριδάκια που τους έδωσε ο πατέρας μου και το μετάνιωσε όταν με άκουσε μετά να φωνάζω....χιχιιχιχι... δεν φταίω εγώ ρε κορίτσια, δεν θέλω να μαθαίνουν από τώρα στις βλακείες...τι έχει να του προσφέρει το γαριδάκι??? Κάποια στιγμή θα μου το ζητήσει το παιδί και αναγκαστικά θα του δώσω, αλλά τώρα αφού ακόμα δεν ξέρουν, γιατί να τους δώσω?? Και αυτοί οι γιαγιάδες-παππούδες, με γράφουν κανονικότατα....όχι λέω και δίνουν ότι θέλουν κρυφά...τα έχω πάρει άσχημα γιατί στο τέλος με λένε και κακιά....

Ουφ είπα τον πόνο μου και ξεθύμανα!!! :)

Zitamar κι εμείς με πορτοκάλι ξεκινήσαμε κ μετά τον 7ο την σούπα!

Αχ, κουκλίτσα μου, πόσο σε νιώθω... Τώρα πάω προς τα πίσω να μάθω τα νέα σας και μόλις είδα την περιπετειούλα σας! Να πάω πιο πίσω, θα πάρω απαντήσεις, ή να ρωτήσω τι έχετε;

Εγώ έπαθα σοκ με το που είδα πάνω από 39 να δείχνει το θερμόμετρο. Ήλπιζα πως δεν θα φτάναμε σε τέτοιες θερμοκρασίες ποτέ... Εσείς πώς είστε σήμερα;

rPPrp3.png

Αχ, κουκλίτσα μου, πόσο σε νιώθω... Τώρα πάω προς τα πίσω να μάθω τα νέα σας και μόλις είδα την περιπετειούλα σας! Να πάω πιο πίσω, θα πάρω απαντήσεις, ή να ρωτήσω τι έχετε;

Εγώ έπαθα σοκ με το που είδα πάνω από 39 να δείχνει το θερμόμετρο. Ήλπιζα πως δεν θα φτάναμε σε τέτοιες θερμοκρασίες ποτέ... Εσείς πώς είστε σήμερα;

Νομίζω καλύτερα είναι σήμερα! Δεν έχει πολυ ανεβασμένη θερμοκρασία, ευτυχώς! 3 μέρες νομίζω κρατάει;

Για τα εξανθηματα μου είπαν bakin powder.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω καλύτερα είναι σήμερα! Δεν έχει πολυ ανεβασμένη θερμοκρασία, ευτυχώς! 3 μέρες νομίζω κρατάει;

Για τα εξανθηματα μου είπαν bakin powder.

Συγνώμη, αργώ να απαντήσω, έχω πάει πίσω και διαβάζω νέα!

Μπέικιν; Και, τι, να μου φουσκώσει το παιδί; Άσε, θα φύγουν από μόνα τους.

Όσο για τη διάρκεια, ναι, εμείς κλείσαμε 3 24ωρα γεμάτα γεμάτα και η γιατρός είπε ότι ίσως ακολουθούσε και 4ο. Αλλά, ευτυχώς, το αποφύγαμε αυτό!

rPPrp3.png

γεια σας στα γρηγορα..

διαβαζω στα πολυ πεταχτα τα γραφομενα σας διοτι αυτα ειναι πολλα κ ο χρονος τοσο λιγος..!

περαστικα agorakia.. την ιδια ιωση ειχαμε προφανως...λιγα εξανθηματα εχουμε ακομη..10μερες μετα κ βαφτιζομαστε κ την κυριακη..δε πειραζει, ας ειναι!

τα υπολοιπα με αγχωνουν λιγο, κλαμα, ταλαιπωρια,ζεστη...

jasmini k παλι χρονια πολλα, να τα χαιρεσαι τα καμαρια σου!!

καλη επιτυχια στον αποθηλασμο ,ακουω ειναι δυσκολη υποθεση! τα παιδια εχουν συνηθισει στη σαλατα κ τωρα θα φανε σουβλακια???ειναι της υγειινης πια..

nunu το αβοκαντο το φαγαμε εμεις τελικα διοτι ειπα να το επιχειρησουμε μετα τη βαφτιση, μη μας παρουσιαστει τιποτις κουλο κ ψαχνομαστε..

witch δε σχολιαζω..περιμενω κ ελπιζω απλως να βιαστηκες να γραψεις..

glorr μεγεια τα δοντια!

33E7p2.png

Καλημέρα και από εμάς. Τι ζέστη βρε κορίτσια? Είναι καμία εδώ? Τι κάνετε? Witchaki εύχομαι να μας κάνεις πλάκα. Τίποτα άλλο.

Οι υπόλοιπες τσουπρίτσες? Είστε καλά?

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια.................

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;

περαστηκα στα μωρακια σας.οντως πολυ ζεστη σημερα λεω το απογευμα να βγαλω την κοιλαρα μου στην παραλια αλλα μετα της 5.30 η ωρα να εχει πεσει λιγο ο ηλιος να εχει φυγει και ο κοσμος μη με δουν και τρομαξουν χαχαχαχαχα

ΑΑΑΑΑΑ ειρθε ο υδραυλικος , ηρθε δλδ το πρωι ανεβηκα για ψωνια τον βρηκα στο καφενειο να πινει καφε και τον μαγκωσα και τον εφερα σπιτι, ευτυχος σημερα τελος με το μπανιο απο Δευτερα ερχετε και ο ασπρητζης οποτε σε λιγο ετοιμο το δωματιακι μας ,αντε γιατι ειχα αγχωθει.

φιλια σε ολες

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...