Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Το 4κιλο έγινε 5κιλο παρακαλώ!!! Η γιατρός μας είπε ότι έχει αναπτυχθεί παρα πολύ καλα και πήρε και 5 ποντάκια!!! ΟΛΕ ΟΛΕ:P

Απο σήμερα μας είπε να ξεκινησουμε φρουτα και με ξεκιναει για μία εβδομαδα με πορτοκαλι!!! Κουφό δεν είναι βρε κορίτσια,εγω είχα ακούσει για μηλο αχλαδι... δεν θα είναι ξυνο το πορτοκαλι για τα μωρακια μου?:confused:

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Το 4κιλο έγινε 5κιλο παρακαλώ!!! Η γιατρός μας είπε ότι έχει αναπτυχθεί παρα πολύ καλα και πήρε και 5 ποντάκια!!! ΟΛΕ ΟΛΕ:P

Συγχαρητήρια!!!! και με το καλό στο 50κιλο!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα σας !!

Καλώς σας βρίσκω διδυμομανούλες !

Διαβάζω εδώ και 1 εβδομάδα περίπου τα μηνύματά σας, από τότε που πληροφορήθηκα για τη δίδυμο κύησή μου, όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και η "νύστα" μου βέβαια.. :D

Από όταν μάθαμε για τα δίδυμα, ο άντρας μου κι εγώ νιώθουμε διπλή ευτυχία! Όχι ότι δε χαρήκαμε με το αρχικό γεγονός της εγκυμοσύνης..

αλλά πώς να το εξηγήσω.. όσο να'ναι σε εξιτάρει.. ειδικά όταν συμβαίνει τυχαία.

Γενικά είμαι πολύ ευτυχισμένη !!

Τόσο πολύ που φοβάμαι ώρες ώρες να το λέω..να το δείχνω..

Κοιμάμαι με αυτήν τη σκέψη τελευταία και ξυπνάω με αυτήν τη σκέψη πρώτη !!

Άσε που έχω ανυπομονησία...για όλα..για τον επόμενο υπέρηχο..για τον μεθεπόμενο υπέρηχο.. για..για.. !

Διανύουμε την 11η εβδομάδα κύησης, και αναμένουμε την αυχενική η οποία θα μας λύσει και την απορία της δίδυμης κύησης.

Θα επανέλθω σύντομα, με σχόλια και ερωτήσεις στις πιο "προχωρημένες" ...αν και δε νομίζω να έχω πολλές..αφού προβλέπω να με προλαβαίνει και να μου τις επιλύει ο άντρας μου..! Ναι, καλά διαβάσατε..ο άντρας μου.

Μήπως μπορείτε να φανταστείτε και ποιος είναι ?

Clue : θυμίζει ξωτικό.. :confused:;)

Φιλάκια σε όλες προς το παρόν!

Duckface

Έτσι μπράβο βρέ, μπές κι εσύ να περάσει η ώρα σου πιο εποικοδομητικά, να ανταλλάξεις απόψεις, να εκφράσεις τις απορίες σου, να ασχοληθείς πιο εκτενώς .....να παίξω κι εγώ μια ώρα παραπάνω Playstation :P:p

rivendello.jpg

Απο σήμερα μας είπε να ξεκινησουμε φρουτα και με ξεκιναει για μία εβδομαδα με πορτοκαλι!!! Κουφό δεν είναι βρε κορίτσια,εγω είχα ακούσει για μηλο αχλαδι... δεν θα είναι ξυνο το πορτοκαλι για τα μωρακια μου?:confused:

Αααααα μια χαρά τα κιλάκια του. Καλό είναι και το πορτοκαλάκι, γιατί, ίσα ίσα, έχει και πολλές βιταμινούλες!

rivendello.jpg

Μπράβο στο τετράκιλο ανηψάκι μας!!! έγινε πεντάκιλο!!!:D:D:D:D

Ο γιατρός σου πρέπει να είναι της παλιάς σχολής!!! Καλό κάνει το πορτοκάλι, δε ξέρω γιατί κάποιοι το θεωρούν αλλεργιογόνο αλλά φαντάσου και εμάς σαν μωρά με πορτοκάλι μας ξεκινάγαν πολύ πριν τον 6ο μήνα και μια χαρά ήμασταν!!! Σε ξένη βιβλιογραφία που έχω κοιτάξει λέει να μη δώσεις τη σάρκα αλλά μόνο το χυμό!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥς, ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

μπονζουριδια κυριες κ κυριοι!

tzini καναμε το εμβολιο μινιγγίτιδας παλι, τωρα ξανα τελος αυγουστου θα μας δεί αφου θα παει διακοπές. Ναι θα παμε μια εβδομαδα διακοπουλες αλλα φοβαμαι αρκετα μήπως με τα μωρα κουραστω χειρότερα,θα δείξει

καλα εγω 3-4 φορες που εχω παει μονο με τη συλια κ τον χασμπανο, χειροτερα γυρισα! το καλο ητο οτι ηταν μικρουλα κ κοιμπταν το πουλακι μου ευκολα. βασικη προθποθεση γαι να μην σαλταρεις. αν δεν μπορεις να κουβαλησεις δικα σου παρκοκρεβατα, παρε οπωςσδηποτε σελταδια κ σεντονακια δικα σας. να μοιριζουν κατι οικειο στον υπνο.

αντε κ τσατσενγο!

η αληθεια ειναι οτι κ εμας με μηλο αχλαδι μας ξεκινησε κ ,ετα προσθεσαμε πιρτικαλι χυμο.

Έτσι μπράβο βρέ, μπές κι εσύ να περάσει η ώρα σου πιο εποικοδομητικά, να ανταλλάξεις απόψεις, να εκφράσεις τις απορίες σου, να ασχοληθείς πιο εκτενώς .....να παίξω κι εγώ μια ώρα παραπάνω Playstation :P:p

πιφ! αντρες παιδι μου. ιδια μυαλα στο μπλεντερ!

εμενα το χρυσο μου γυρισε στο πισι, αλλα δεν παραπαιζει πια. κ ηταν φανατικος! που να προλαβει τωρα να παιξει κιολας. εδω καλα καλα να κοιμηθει οπως θελει δεν μπορει.

αργοτερα φιλτατε δεν θα προλαβαινεις μειτε κ εσυ σιγουρα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥς, ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

κ ιγκω εχω δλειες μι φουντες. ευτυχως μαγερεψα χτες. οποτε θα παω να παρω μια πισινα της συλιας, γιατι η αλλη ετρυπησε. κ μετα θα αλλξω κατι ρουχα απο την βαφτιση. ρε παιδια πολυ ρουχομανι. αλλιως ηταν στη συλια. τωρα ολα * 2. γεμισε το σπιτι τσαντες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πιφ! αντρες παιδι μου. ιδια μυαλα στο μπλεντερ!

εμενα το χρυσο μου γυρισε στο πισι, αλλα δεν παραπαιζει πια. κ ηταν φανατικος! που να προλαβει τωρα να παιξει κιολας. εδω καλα καλα να κοιμηθει οπως θελει δεν μπορει.

αργοτερα φιλτατε δεν θα προλαβαινεις μειτε κ εσυ σιγουρα.

Ελααααααα γενικεύσεις!!!!!!:D

Κι εγώ γι'αυτό θέλω να παίξω τώρα, διότι σε λίγους μήνες προβλέπω να πιάνουν αράχνες οι εν λόγω συσκευές.

rivendello.jpg

Ελααααααα γενικεύσεις!!!!!!:D

Κι εγώ γι'αυτό θέλω να παίξω τώρα, διότι σε λίγους μήνες προβλέπω να πιάνουν αράχνες οι εν λόγω συσκευές.

εμας στο παταρι βρισκετε το ps!

απαξ κ κανει να αναιβει, παει! σφινωσε για παντα το καμαρι μου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

To ζευγος rivendell μου αρεσει πολυ!! βρε καντε ότι θελετε τωρα γιατι μετα.....ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!

nunu ασε τις δουλειες και ξεκουρασου και λίγο.

ρε κορίτσια ποτε ξεκινανε καροτο-κολοκυθι,κρεας κ.α. δηλαδη μεχρι να μας ξαναδεί θα είμαστε κλεισμενα 7 μηνων και δεν μου ειπε τι να κανω μεχρι να γυρισει απο διακοπες τελος αυγουστου.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μας!!!

Rivendell και Duckface με το καλο να δεχτειται τα μωρακια σας!

Zitamar εμεις ξεκιναμε αυριο τις στερεες (εχουμε κ μηνογενεθλια;)) με κρεμα βανιλια/ρυζαλευρο. Εσυ ποια τους δινεις? Η παιδιατρος μου προτεινε νουνου ή γιωτης, αλλα μετα απο μια ερευνα στο σ/μ, λεω να παρω της νεστλε που δεν εχει ζαχαρη... Ειμαι προετοιμασμενη παντως να φαω κι εγω "φτυσιμο":D:D:D!

Ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα. Λιγος βηχας, καθολου πυρετος. Ευχαριστουμε για τις ευχες!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

To ζευγος rivendell μου αρεσει πολυ!! βρε καντε ότι θελετε τωρα γιατι μετα.....ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!

nunu ασε τις δουλειες και ξεκουρασου και λίγο.

ρε κορίτσια ποτε ξεκινανε καροτο-κολοκυθι,κρεας κ.α. δηλαδη μεχρι να μας ξαναδεί θα είμαστε κλεισμενα 7 μηνων και δεν μου ειπε τι να κανω μεχρι να γυρισει απο διακοπες τελος αυγουστου.

βρε παιδια εντελει οντως καθε δοκτορ λεει τα δικα του.

εγω κ στα 3 παιδια, μολις μπηκαν στον 7ο ξεκινησα τις στερες.

στα διδυμα, εδωσα πρωτο γευμα ριζαλευρο (αλλα το πρωι). με απο δεκα μερες, εδψσα μηλο αχλαδι το πρωι κ πηγα το ρυζαλυρο το απογευμα. μετα απο αλλες δεκα μερες, εδωσα χορτοσουπα: πατατα, καροτο, κολοκυθακι κ σελινο (οχι το χορτο του, το εβγαζα, μονο το ζουμι απο το σελινο) κ μετα απο δεκα μερες προσθεσα μοσχαρι.

(στη συλια ακριβως τα ιδια απλα εδωσα πρωτα φρουτο νομιζω η' ρυζαλευρο το απογευμα κατευθειαν.)

λινακι. ετοιμασου.

παρε κ πετσετες γυρω γυρω γιατι θα πεσει πολυ σοφατισμα:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...