Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!

Γυρισαμε απο τον γιατρο μας....

Τα νεα μας ειναι τα εξης....ο μεγαλος ειναι πια 1027 γρ κ ο μικρος 960γρ....

Αυτα ειναι τα καλα νεα,αυριο παω στο Γαια να κανω καρδιοτοκογραφημα στο nst για να δουμε τις συσπασεις που εχω....θα κανω κ τις ενεσεις κορτιζονης!!!

Αυριο την μια κ το Σαββατο την αλλη,προληπτικα λεει ο γιατρος αλλα εγω τα χρειαστηκα!!! στην αρχη τα εχασα οταν μου ελεγε σαν να πηγαινα να γεννησουμε τωρα!!!

Αλλα επιμενει οτι ειναι προληπτικα κ εμεις τα κανουμε νωριτερα γιατι ειναι διδυμα!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ,εκανε καμια σας τοσο νωρις τις ενεσεις;;;;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και πάλι. Μόλις κοιμήθηκαν τα μικρά μου!

Να καλωσορίσω και το νεο διδυμοζεύγος της παρέας και με το καλό να υποδεχθούν τα παιδάκια τους!!

Witch, τι συνέβη??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasminoula να ζησετε!ειμαι ασυγχωρητη που δεν σου ειπα τα χρονια πολλα εγκαιρα....να ειστε παντα γεροι τυχεροι και ευτυχισμενοι.

Σε ευχαριστούμε παρα πολυ witchaki!!! Δεν πειράζει!!

Με το καλο να χρονισουν και τα witchakia μας!!!

RKdwp3.png

Ρε παιδιά... Είμαι λίγο στον κόσμο μου;

Συνέβη κάτι σοβαρό;;; Κι εγω πολλές φορές τα πήρα άσχημα και πλακωθηκαμε και ανέφερα κ διαζύγιο αλλα τα βρήκαμε πάλι.

Είναι καμία φορά η κούραση που βγαίνει, το άγχος...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Αυτα ειναι τα καλα νεα,αυριο παω στο Γαια να κανω καρδιοτοκογραφημα στο nst για να δουμε τις συσπασεις που εχω....θα κανω κ τις ενεσεις κορτιζονης!!!

Αυριο την μια κ το Σαββατο την αλλη,προληπτικα λεει ο γιατρος αλλα εγω τα χρειαστηκα!!! στην αρχη τα εχασα οταν μου ελεγε σαν να πηγαινα να γεννησουμε τωρα!!!

Αλλα επιμενει οτι ειναι προληπτικα κ εμεις τα κανουμε νωριτερα γιατι ειναι διδυμα!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ,εκανε καμια σας τοσο νωρις τις ενεσεις;;;;

Μπράβο κοπέλα μου, μια χαρα είναι το βάρος τους!

Όσο για τις ενέσεις, μην αγχωνεσαι, κάθε γιατρός κάνει διαφορετικά τις δόσεις και σε άλλους χρόνους. Εκείνος κρίνει καλύτερα!

RKdwp3.png

Λοιπόν σήμερα έχουμε γιατρό για εμβολιάκια οποτε και θα σας πω ποσα κιλα εγινε το 4κιλο μου:):) ,ασε που θα την πριξω στις ερωτησεις για τις διακοπες γιατι λεω τελος του μηνα να την κάνω μία εβδομαδα.

αουτς! ποιο κανατε?

μαρη ασε με κ εσυ! μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου για σκοινι?

διακοπες?!γρρρρρρρ. και με ελεγε ο χασμπανης μπας κ παμε καπου απο την αλλη τριτη, αλλα λεμονατο το κοβω, διοτι αυτες τις μερες κανει κατι σεμιναρια καθημερινα για το ταξιδι (μαλλον κατα τις 18 ιουλη φευγει). οποτε καλα κρασα!

Καλημέρες. Το τικεράκι που λές, οκ, το φτιαχνω. Μετά κάνω copy-paste τον κωδικό του στο "επεξεργασία υπογραφής"?

ναι ο ειδικος για αυτα ειναι η νουνουκα μας!

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη φύλαξη βραστοκυττάρων συνηγορούν υπέρ απόδοσής τους σε δημόσια τράπεζα αν και όφελος ατομικό από αυτό δεν προκύπτει. Ωστόσο, δεν έχω καταλάβει με ποιον ακριβώς τρόπο επιτυγχάνεται αυτό? Μόνη μου πρέπει να μεριμνήσω για να γίνει?

οφειλω να ομολογησω πως προσωπικα δεν το εψαξα κ πολυ.

απλα φοβηθηκα το ελλαδισταν!

καλημερα κοριτσια

στεγνωτηριο εχω της bosch πολυ καλο οι πετσετες ενα διπλωμα καλο και ουτε σιδερο ουτε τπτ , τα ρουχα τωρα και τα σεντονια εγω τα παταω λιγο να πω την αληθεια, αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαρηστιμενη.

ποιο καλε?

εγω σημερα επεσα σε μια εντυπη διαφημιση με την χρουσαλα, για ενα της μορις αν θυμαμαι καλα. κ μια κοπελα διπλα στο φορουμ που το εχει λεει τα καλυτεροτερα. αλλα νομιζω οτι ειναι πλυντηριο στεγνωτηριο.

και ο Βill μόλις δάγκωσε τον Κοσμά και τρέχω....

τωρα αν σου πω πως σημερα ο μπεμπετος, κ η λιλιπουτ κανανε ενλλαξ δοκιμες ο ενας στην αλλη κ τουμπαλιν τις πατουσες κ τα χερια τους?!

αργοτερα θα εχει κ συναισθημα το πραγμα? ωωωωωιμεεε!

Ευχαριστούμε. Επιτέλους δηλαδή. Γιατί νομίζω πως ήταν η τελευταία από όλα τα μωρά που δεν είχε ούτε ένα δοντάκι . Χθες το είδα που έσκασε και είναι ετοιμο και το διπλα. Εντάξει έχει γκρινίτσα αλλά ανεκτή. Δεν χτυπιέται κιόλας. Αλλά γενικώς όλο τον τελευταίο καιρό παιδευόταν Την έβλεπα δηλαδή ότι ήταν από τα δόντια.

βρε κοπελιες, εμενα η συλου εβγαλε καπου στον 9ο δοντια. σχεδον μαζι τα 2 κατω. στα διδυμα παει πιο αγα το πραγμα? δοτι ναι μεν γκρινιαζει ο αλεξ, αλλα δεν ειναι κ πολυ σκληρα τα ουλα του:confused:. ενω της τσουτσουραδας, ειναι πιο ασπρα κ μαλακα! ντοοοοοοινγκ!

Αφηστε που μου ειπαν οτι στα διδυμα και μαλιστα με καισαρικη ειναι αρκετα δυσκολο να μαζεψει ο γιατρος την καταλληλη ποσοτητα αιματος μιας και ειναι ολα πιο μικρα στα διδυμακια και ισως δεν προλαβει αφου το αιμα πηζει γρηγορα.

χμ! γι αυτο δεν ηθελε ο ντοκις να παρει απ την μικρη κ μαζεψε μονο απο ταν αλεξ!

α!δε σας ειπα το καλυτερο!ο καλος μου θελει να αγορασουμε τις οικολογικες πανες:shock::shock::shock:

δηλαδη θα εχω να θηλαζω 2 μωρα,να τα φροντιζω ,να τα πλενω,να τα κοιμιζω,να πηγαινω στη δουλεια και να εχω να πλενω και να σιδερωνω και τις πανες!!!!

πλακα μου κανει!!!!??????????

ημαρτων Κυριε! να με σχωρνατε αλλα εγω δεν θα το εκαμα!

Εμεις είμαστε αρρωστες, βήχα η μία μπεμπα, πυρετό η άλλη, με κόλλησαν κι εμένα!!! Τέλεια.....! Τέλος παντων, συνηθισμένοι ειμαστε πια, μασκούλες, ντεπονάκι και το κέφι μας δεν το χάνουμε! Όλο γελάκια και παιχνιδάκια είμαστε...!!!

αμαααν! περαστικα σας κατακαλοκαιρο!

Λοιπόν, τώρα για το πάρτυ και τις στρουμφολιχουδιές...

παρήγγειλα κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί, κις με κοτόπουλο και τυρί, σουδάκια με τόνο και πίτσες. Επίσης έφτιαξα τυροπιτάκια μπομπάτα, ζύμωσα ψωμάκια και έβαλα μέσα λουκάνικο και μουστάρδα, σαλάτα με μακαρόνι κοφτό και τόνο, σουβλάκια με ντοματάκι-πατάτα-κεφτεδάκι-τυράκι, αλμυρό μωσαικό και cupcakes με icing λευκό και τρούφα.

Jas σου ειπα να σου ζησουν τα αστερια σου η' το ξαχασα η μουλαρα?

να σου ζησουν κοπελα μου κ παντα ευτυχισμανα κ υγειη!

πολυ προκομενη πρεπει να εισαι κοπελια! προσκλητηρια, πινιατες, κλπ κλπ. σιγα μην εβρισκα χρονο να εκανα ολα αυτα εγω, αλλα ποτε δεν ξερεις!

να σε ρωτησω. τονο φαγαν κ τα διδυμα? τονο (ειδικα κονσερβα) ο δοκτορ μου ειχε πει οχι ακομα κ στη συλια. κατι με τα εμβολια κ μετα το σχημα μου ελεγε κ κατι τετοια. ακομα κ τωρα βασικα αν μπορω να το αποφυγω λεει οχι.

Καλησπέρα σας !!

καλως την συζυγο του rivendell! με το καλο τα νινακια! μα τι ζευγος κ εσεις! εμενα ο χαμπανος ειχε πιασει φιλιες με εναν συμφορητη διπλα για ηλεκτρονικους υπολογιστες κ συναφη!

δεν προλαβαινω να διαβασω αλλα μπηκα να σας πω οτι μολις ειπωθηκε ξεκαθαρα η λεξη διαζυγιο και οι πιθανοτητες του......

θα επανελθω.

Γεια σας κοριτσια!!!

εγω νιεντε σε ολα αυτα.

με πηγε για Nst κ εμενα οταν ειχα εκεινη την νταγλα κ την ταχυκαρδια με το σκατοχαπι για να δει μηπως χρειστει να κανω κ εγω ενεσουλες, αλλα ευτυχως δεν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μπαινω στα σοβαρα.

witch, επειδη εγω δεν ξερω τπτ απο τα προηγουμενα κ δεν με περνει να σε ρωτησω τι εχει γινει αλλα μπορω να ψιλοφανταστω.

δεν σε βοηθαει, δεν ασχολειτε με τα παιδια κ σου δυσκολευει τη ζωη περισσοτερο με τις μαλακιες που κανει (αφηνω απ εξω αυτα που λεει).

δεν ξερω για τα αλλα κοριτσια, αλλα κ εγω εχει τυχει να γινουμε μπιλιες πολλες φορες με τον ν. σε σημειο που του ελεγα κ διαζυγιο κ αντε γεια. κ οχι μονο οταν ειχα την συλου κ με τα διδυμα σου λεω! οι αντρες ειναι στοκοι κ δεν θα αλλαξουν ποτε (η πλειοψηφια τους, μην παρεξηγηθω μεσιε ριβενντελ). δεν αντιλαμβανυνται τη σοβαροτητα μιας καταστασης οπως εμεις οι γυναικες μεσα στο σπιτι. μηπως θα πρεπει να σκεφτεις αυτο κ να το δεις λιγο πιο light το θεμα που εχει προκυψει? να δωσεις τοπο στην οργη βρε κοπελα μου. ξερω οτι εσυ εχεις τα χιλια δικια, εσυ τα τραβας τα πιο πολλα, αλλα πες πως αυτος ειναι μωρο με την κυριολεκτικη εννοια! τοσο δυσκολα τα πραγματα?

ειναι πολυ πιθανο να εχει ζοριστει κ αυτος τρελα με ολες τις υποχρεωσεις που εχουν προκυψει. ασε που ειναι κ πιο εγωιστες για να το παραδεχτουν!

κ επειτα δεν ειναι πολυ νωρις για να παρετε μια τετοια αποφαση?

(λεω τωρα εγω, μην με παρεξηγεις)

εγω πραγματικα πιστευω κοριτσια πως δεν εχω συνελθει απο τις ορμονες. καταρχας ολη την ωρα τρεχω κ δεν εχω χρονο ουτε να κατουρησω (καλα το χεσιμο με το μπαρδον κιολας αλλα ειναι πολυτελεια), ποσο μαλλον να δωσω κ βαση σε αυτα που λεει ο χασμπανος. οποτε οταν λεει κ κανει μαλακιες (συνηθες φαινομενο η' φταινε κ οι ορμονες που ελεγα πριν?:rolleyes:) εννιοτε (κ συχνοτερα) γινομαι πιο επιθετικη για να τον προσγειωσω στην πραγματικοτητα παλι. οταν καταλαβαινω πως τραβαω κ εγω το σκοινι, στρωνω καπως.

βασικα ειναι σιγουρα διαφορετικη η περιπτωση μου γιατι εμενα ειναι κ θαλασσινος κ παει αλλου η βαλιτσα! καταλαβαινω οτι κ αυτος θελει να ξεκουραστει (ε ποσο υπνο πια να ριξει κανεις?), αλλα τωρα ειμαστε γονεις τριων παιδιων κ οχι ντουετο στο σπιτι, ουτε κ ειναι στην καμπιναρα του στο πλοιο κ εχει καμαρωτακι απο πισω να μαζευει τα αμαζευτα.

ειναι κ αυτο κ στα δυσκολα του επαγγελματος. τι να καμωμε δηλαδη? να αλλαξουμε εμεις ωραριο?! αμ δε σφαξανε!

κανονιστε να παμε για κανενα καφε γαμω το κερατο μου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερουδια κόρες!! Λοιπον εχει αυξηθεί πολυ η παρεα μας και μου αρεσει,καταρχήν να ευχηθω καλη εγκυμοσύνη στην duckface!!

jasmini υπομονή με το γαλατακι τους,και αυτα τα καημενα τοσο καιρο έπιναν τοσο ωραίο και φρεσκο γαλατακι απο την μανουλα πως να συνηθήσουν τωρα το ανοστο γαλα...

sevi-gio και εγω είχα κανει δόσεις ενεσεων κορτιζόνης,ευτυχως και τα μωρα μου δεν είχαν κανενα αναπνευστικο προβλημα αν και ο μικρος έμεινε στην ΜΕΝΝ τοσο καιρο.

witch δεν ξερω τα προβληματα,ολες παντως εχουμε περασει παρομοιες καταστασεις αφου ο χρονος που δινουμε πλεον ο ενας στον αλλο είναι ελαχιστος αφου προτεραιότητα πλεον έχουν τα παιδια μας,πολλα αλλαξαν μετα την γεννηση των μωρων,αγχος,τρεξιματα,ξενυχτια ένταση. Εγω βεβαια προσπαθω και δίνω παντα ευκαιρίες στους αλλους (συντροφο και φιλους) όταν όμως πιστεψω πραγματικα ότι δεν υπαρχει λύση τοτε ειμαι σύμφωνη με τη λυση διαζυγίου,λυπαμαι που το λεω πραγματικα αλλα ξερω καλα ότι καλυτερα τα παιδια να μεγαλωνουν σε ένα υγιή περιβάλλον και ήρεμο παρα σε εντασεις... Ηρεμησε,ξανα ξανα ξανα συζήτησε γιατι παντα θα είναι ο πατερας των παιδιων σου,και μετα αποφασισε ότι καλυτερο είναι για σενα και τα μικρα σου.Συγνωμη που αναφέρθηκα στο θεμα ξερω ότι είναι προσωπικο και δεν μπορουμε δημοσια να γραψουμε και πολλα αλλα που θελουμε να πουμε.

tzini καναμε το εμβολιο μινιγγίτιδας παλι, τωρα ξανα τελος αυγουστου θα μας δεί αφου θα παει διακοπές. Ναι θα παμε μια εβδομαδα διακοπουλες αλλα φοβαμαι αρκετα μήπως με τα μωρα κουραστω χειρότερα,θα δείξει

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...