Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα διδυμομανουλες και μελλοντικοι διδυμογονείς !!!!!

Χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες δεν έχω (ειμαστε πολλοί, ζωή να 'χουμε :P:p:p κ μακάρι να γίνουμε κ περισσότεροι!!!), θέλω να ευχηθω στον Κοσμα και τον Bill της Jasmin χρονια πολλά για τα πρώτα τους γενεθλια!!! Να τα εκατοστησετε και ό,τι επιθυμείτε!!!:P:p:p

Εμεις είμαστε αρρωστες, βήχα η μία μπεμπα, πυρετό η άλλη, με κόλλησαν κι εμένα!!! Τέλεια.....! Τέλος παντων, συνηθισμένοι ειμαστε πια, μασκούλες, ντεπονάκι και το κέφι μας δεν το χάνουμε! Όλο γελάκια και παιχνιδάκια είμαστε...!!!

Περαστικούλια στα μικρούλια και στην μαμά. Τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδί μου κατακαλόκαιρο? Κρίμα τα καημενούλια.

Εγώ τα είχα άρρωστα όλο το χειμώνα. Από κρύωμα σε ωτίτιδα και από ωτίτιδα σε μπούκωμα και πάλι από την αρχή. Ευτυχώς τώρα είμαστε οκ. ΕΚτός από την γκρινίτσα με τα δοντάκια τους. Περαστικά να είναι σε όλα τα μωράκια. :P;)

Διαφημίσεις

Και επανήλθα!!!

α!δε σας ειπα το καλυτερο!ο καλος μου θελει να αγορασουμε τις οικολογικες πανες:shock::shock::shock:

δηλαδη θα εχω να θηλαζω 2 μωρα,να τα φροντιζω ,να τα πλενω,να τα κοιμιζω,να πηγαινω στη δουλεια και να εχω να πλενω και να σιδερωνω και τις πανες!!!!

πλακα μου κανει!!!!??????????

Εγώ έχω οικολογικές πλενόμενες πάνες και είμαι ευχαριστημένη, αλλά τις ξεκίνησα σε μεγαλύτερη ηλικία. Λογικά όταν είναι πολύ μικρά θα είναι πολύ παίδεμα!!! Μπορείς, αν έχεις ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση, να παραγγείλεις από Αγγλία οικολογικές πάνες μιας χρήσεως (θα σου βγει κάπου 7? το πακέτο για νεογέννητα, αν θυμάμαι καλά) οι οποίες είναι φοβερές (εγώ τιε χρησιμοποιώ την νύχτα). Αν έχεις πάντως την διάθεση είναι ότι καλύτερο για τα ποπουδάκια των μωρών.

Χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες δεν έχω (ειμαστε πολλοί, ζωή να 'χουμε :P:p:p κ μακάρι να γίνουμε κ περισσότεροι!!!), θέλω να ευχηθω στον Κοσμα και τον Bill της Jasmin χρονια πολλά για τα πρώτα τους γενεθλια!!! Να τα εκατοστησετε και ό,τι επιθυμείτε!!!:P:p:p

Εμεις είμαστε αρρωστες, βήχα η μία μπεμπα, πυρετό η άλλη, με κόλλησαν κι εμένα!!! Τέλεια.....! Τέλος παντων, συνηθισμένοι ειμαστε πια, μασκούλες, ντεπονάκι και το κέφι μας δεν το χάνουμε! Όλο γελάκια και παιχνιδάκια είμαστε...!!!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, εύχομαι και για εσάς ότι επιθυμείτε!!!!

Περαστικά σας εύχομαι κι εσάς!!! Κι εγώ έχω με πυρετό τον ένα. Κάποιος τον κόλλησε ίωση :(:mad: .

RKdwp3.png

Λοιπόν, τώρα για το πάρτυ και τις στρουμφολιχουδιές...

παρήγγειλα κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί, κις με κοτόπουλο και τυρί, σουδάκια με τόνο και πίτσες. Επίσης έφτιαξα τυροπιτάκια μπομπάτα, ζύμωσα ψωμάκια και έβαλα μέσα λουκάνικο και μουστάρδα, σαλάτα με μακαρόνι κοφτό και τόνο, σουβλάκια με ντοματάκι-πατάτα-κεφτεδάκι-τυράκι, αλμυρό μωσαικό και cupcakes με icing λευκό και τρούφα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

παρήγγειλα κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί, κις με κοτόπουλο και τυρί, σουδάκια με τόνο και πίτσες. Επίσης έφτιαξα τυροπιτάκια μπομπάτα, ζύμωσα ψωμάκια και έβαλα μέσα λουκάνικο και μουστάρδα, σαλάτα με μακαρόνι κοφτό και τόνο, σουβλάκια με ντοματάκι-πατάτα-κεφτεδάκι-τυράκι, αλμυρό μωσαικό και cupcakes με icing λευκό και τρούφα.

Εντάξει μου άνοιξες την όρεξη. Δεν το συζητώ. Θέλω απ΄όλααααααααααααααααα....................................Σπίτι το έκανες?

Α, τώρα που θυμήθηκα μερικές ερωτήσεις, να απαντήσω...

Εγώ κράτησα βλαστοκύτταρα σε ιδιωτική...αχρείαστα να 'ναι...

Για τον θηλασμό, όποια νέα μαμά θέλει βοήθεια ας μου στείλει πμ αν μπορώ να βοηθήσω!

Εμείς είπαμε να ξεκινήσουμε αποθηλασμό...πήρα το advance τους έδωσα να πιούν και ενώ το έφτυσαν μου πέταξαν το μπιμπερό στα μούτρα....τρείς προσπάθειες ανεπιτυχείς!!!!

RKdwp3.png

Για τον θηλασμό, όποια νέα μαμά θέλει βοήθεια ας μου στείλει πμ αν μπορώ να βοηθήσω!

Εμείς είπαμε να ξεκινήσουμε αποθηλασμό...πήρα το advance τους έδωσα να πιούν και ενώ το έφτυσαν μου πέταξαν το μπιμπερό στα μούτρα....τρείς προσπάθειες ανεπιτυχείς!!!!

Ωχ δεν το ηπιαν ε?

Εντάξει μου άνοιξες την όρεξη. Δεν το συζητώ. Θέλω απ΄όλααααααααααααααααα....................................Σπίτι το έκανες?

Όχι...παραλιακά, στην καφετέρια του θείου μου!!! :D:D:D

Είχα πάρει και δυό πινιάτες και τις γέμισα με δωράκια και τα παιδάκια φορούσαν μάσκα και προσπαθούσαν να τις σπάσουν....πολύ γέλιο!!! Σε ένα τραπέζι είχα μαρκαδόρους και κόλλες για να ζωγραφίσουν και έφτιαξα και ένα βιβλίο ευχών και γράψανε όλοι οι καλεσμένοι τις ευχές τους!! :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Όχι...παραλιακά, στην καφετέρια του θείου μου!!! :D:D:D

Είχα πάρει και δυό πινιάτες και τις γέμισα με δωράκια και τα παιδάκια φορούσαν μάσκα και προσπαθούσαν να τις σπάσουν....πολύ γέλιο!!! Σε ένα τραπέζι είχα μαρκαδόρους και κόλλες για να ζωγραφίσουν και έφτιαξα και ένα βιβλίο ευχών και γράψανε όλοι οι καλεσμένοι τις ευχές τους!! :P:p

Αχ πολύ ωραία. Τα πρώτα τους γενέθλια θα μείνουν σίγουρα αξέχαστα. Μπράβο βρε Jasmini. Αυτο με το βιβλίο ευχών πολύ μου άρεσε σαν ιδέα. Καλά και όλα τα υπόλοιπα που έκανες βέβαια.

Όχι καθόλου και δεν ξέρω τι θα κάνω τώρα....

Πω πω κι εγώ έχω αυτό το άγχος γιατί λογικά κι εμάς θα μας το αλλάξει τώρα στον χρόνο Θα το πιουν? Δεν ξέρω. Χλωμό το κόβω κι εγώ. Αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσουν. Τι στο καλό?

Καλησπέρα σας !!

Καλώς σας βρίσκω διδυμομανούλες !

Διαβάζω εδώ και 1 εβδομάδα περίπου τα μηνύματά σας, από τότε που πληροφορήθηκα για τη δίδυμο κύησή μου, όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και η "νύστα" μου βέβαια.. :D

Από όταν μάθαμε για τα δίδυμα, ο άντρας μου κι εγώ νιώθουμε διπλή ευτυχία! Όχι ότι δε χαρήκαμε με το αρχικό γεγονός της εγκυμοσύνης..

αλλά πώς να το εξηγήσω.. όσο να'ναι σε εξιτάρει.. ειδικά όταν συμβαίνει τυχαία.

Γενικά είμαι πολύ ευτυχισμένη !!

Τόσο πολύ που φοβάμαι ώρες ώρες να το λέω..να το δείχνω..

Κοιμάμαι με αυτήν τη σκέψη τελευταία και ξυπνάω με αυτήν τη σκέψη πρώτη !!

Άσε που έχω ανυπομονησία...για όλα..για τον επόμενο υπέρηχο..για τον μεθεπόμενο υπέρηχο.. για..για.. !

Διανύουμε την 11η εβδομάδα κύησης, και αναμένουμε την αυχενική η οποία θα μας λύσει και την απορία της δίδυμης κύησης.

Θα επανέλθω σύντομα, με σχόλια και ερωτήσεις στις πιο "προχωρημένες" ...αν και δε νομίζω να έχω πολλές..αφού προβλέπω να με προλαβαίνει και να μου τις επιλύει ο άντρας μου..! Ναι, καλά διαβάσατε..ο άντρας μου.

Μήπως μπορείτε να φανταστείτε και ποιος είναι ?

Clue : θυμίζει ξωτικό.. :confused:;)

Φιλάκια σε όλες προς το παρόν!

Duckface

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Περαστικά βρε κοριτσάκια γρήγορα γρήγορα!!!

Φιλενάδα είσαι τρελή!!! θα κατέβω ρόδο να φάω τα περισσέματα, αν υπάρχουν!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δοκίμασες μισό μισό με το δικό σου? Από μπιμπερό πίνουν?

Καλησπέρα σας !!

Καλώς σας βρίσκω διδυμομανούλες !

Διαβάζω εδώ και 1 εβδομάδα περίπου τα μηνύματά σας, από τότε που πληροφορήθηκα για τη δίδυμο κύησή μου, όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και η "νύστα" μου βέβαια.. :D

Από όταν μάθαμε για τα δίδυμα, ο άντρας μου κι εγώ νιώθουμε διπλή ευτυχία! Όχι ότι δε χαρήκαμε με το αρχικό γεγονός της εγκυμοσύνης..

αλλά πώς να το εξηγήσω.. όσο να'ναι σε εξιτάρει.. ειδικά όταν συμβαίνει τυχαία.

Γενικά είμαι πολύ ευτυχισμένη !!

Τόσο πολύ που φοβάμαι ώρες ώρες να το λέω..να το δείχνω..

Κοιμάμαι με αυτήν τη σκέψη τελευταία και ξυπνάω με αυτήν τη σκέψη πρώτη !!

Άσε που έχω ανυπομονησία...για όλα..για τον επόμενο υπέρηχο..για τον μεθεπόμενο υπέρηχο.. για..για.. !

Διανύουμε την 11η εβδομάδα κύησης, και αναμένουμε την αυχενική η οποία θα μας λύσει και την απορία της δίδυμης κύησης.

Θα επανέλθω σύντομα, με σχόλια και ερωτήσεις στις πιο "προχωρημένες" ...αν και δε νομίζω να έχω πολλές..αφού προβλέπω να με προλαβαίνει και να μου τις επιλύει ο άντρας μου..! Ναι, καλά διαβάσατε..ο άντρας μου.

Μήπως μπορείτε να φανταστείτε και ποιος είναι ?

Clue : θυμίζει ξωτικό.. :confused:;)

Φιλάκια σε όλες προς το παρόν!

Duckface

Να το πώ? να το πώ????

χαχα!! Είσταστε απίθανο ζευγάρι και μόλις κερδίσατε ένα σετ μωρών!!!! Όλα θα είναι τέλεια και όσο μπορούμε να ββοηθήσουμε εδώ είμαστε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...