Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε?

Επιτέλους η μικρή μου έβγαλε το πρώτο της δόντι. Και από ότι φαίνεται βγάζει και δεύτερο δίπλα. Όλα μαζί. Ναιαιαιαιαιαιαιααιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε δέκα μέρες χρονίζουμε κι εμείς.

Και ναι. Όντως. Όλές αγόρια περιμένετε. Τι έγινε , κανένα κοριτσάκι στον ορίζοντα? Δεν πειράζει. Να είναι καλά όλα τα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη φύλαξη βραστοκυττάρων συνηγορούν υπέρ απόδοσής τους σε δημόσια τράπεζα αν και όφελος ατομικό από αυτό δεν προκύπτει. Ωστόσο, δεν έχω καταλάβει με ποιον ακριβώς τρόπο επιτυγχάνεται αυτό? Μόνη μου πρέπει να μεριμνήσω για να γίνει?

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα κοριτσια

τζινι αν δεν ερθει μεχρι την παρασκευη θα παω σπιτι του και θα τον παρω σηκωτω, στεγνωτηριο εχω της bosch πολυ καλο οι πετσετες ενα διπλωμα καλο και ουτε σιδερο ουτε τπτ , τα ρουχα τωρα και τα σεντονια εγω τα παταω λιγο να πω την αληθεια, αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαρηστιμενη.

rivendell ωραιο το τικερακι , αντε ετσι να μην ρωταμε ολη την ωρα ποσο ειστε

zitamar 1+1 και εγω οπως και η laerta , μην ξεχνατε τις κορακλες μας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη φύλαξη βραστοκυττάρων συνηγορούν υπέρ απόδοσής τους σε δημόσια τράπεζα αν και όφελος ατομικό από αυτό δεν προκύπτει. Ωστόσο, δεν έχω καταλάβει με ποιον ακριβώς τρόπο επιτυγχάνεται αυτό? Μόνη μου πρέπει να μεριμνήσω για να γίνει?

Επειδή το έκανα κι εγώ στην δημόσια τράπεζα , πήγα θυμάμαι εκεί για ενημέρωση, μας ειπανε κάποια πράγματα, μάς δώσανε κι από ένα σακουλακι μέ ότι χρειάζεται ο γιατρός για να συλλέξει αυτό που πρέπει , εμένα μου δώσανε δύο βέβαια λόγω διδύμων, και μετά όταν με το καλό γέννησα τα έδωσα στον γιατρό ο οποίος έκανε αυτό που έπρεπε και μετά τα πήρε κατευθείαν η αδερφή μου και τα πήγε σε αυτούς. Δηλαδή η μεταφορά πρέπει να γίνει από εμάς. Δεν έρχονται αυτοί όπως κάνουν στις ιδιωτικές εταιρείες. Αυτά. Εννοείται ότι πριν έχεις συμπληρώσει κάποια έγγραφα τα οποία τα παραδίδεις κι αυτά μαζί με το υλικό.

Επειδή το έκανα κι εγώ στην δημόσια τράπεζα , πήγα θυμάμαι εκεί για ενημέρωση, μας ειπανε κάποια πράγματα, μάς δώσανε κι από ένα σακουλακι μέ ότι χρειάζεται ο γιατρός για να συλλέξει αυτό που πρέπει , εμένα μου δώσανε δύο βέβαια λόγω διδύμων, και μετά όταν με το καλό γέννησα τα έδωσα στον γιατρό ο οποίος έκανε αυτό που έπρεπε και μετά τα πήρε κατευθείαν η αδερφή μου και τα πήγε σε αυτούς. Δηλαδή η μεταφορά πρέπει να γίνει από εμάς. Δεν έρχονται αυτοί όπως κάνουν στις ιδιωτικές εταιρείες. Αυτά. Εννοείται ότι πριν έχεις συμπληρώσει κάποια έγγραφα τα οποία τα παραδίδεις κι αυτά μαζί με το υλικό.

Μπράβο, glorr, αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρη τι και πως. Κατερίνα, επειδή εγώ μόλις τελείωσα με τους μαστόρους ένα θα σου πω: αν δεν φάνε το μπινελίκι τους δεν στρώνουν!!! Μου έσπασαν τα νεύρα!!! Κάποια στιγμή δεν άντεξα, τους την είπα άσχημα και μου τα έκαναν όλα, αλλιώς ακόμα θα σερνόντουσαν πέρα-δώθε!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Α εντάξει . Υπάρχουν και κοριτσάκια στην παρέα των νέων διδύμων. Όμορφαααααααααααααααααα........................:P:p

Αλήθεια από εσάς που θα γεννήσετε ποια είναι η πρώτη που θα γεννήσει με το καλό? Υπό φυσιολογικές συνθήκες πάντα.

Α εντάξει . Υπάρχουν και κοριτσάκια στην παρέα των νέων διδύμων. Όμορφαααααααααααααααααα........................:P:p

Αλήθεια από εσάς που θα γεννήσετε ποια είναι η πρώτη που θα γεννήσει με το καλό? Υπό φυσιολογικές συνθήκες πάντα.

εμενα μου εχει δωσει ο γιατρος πητ 25/9 αλλα μου ειπε να υπολογηζω σιγουρα καμια 10μερες νοριτερα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Από νακι, εμένα, κατερίνα, και σέβι, με τη σειρά που μας αναφέρω!

Λοιπόν, για τη Δημόσια Τράπεζα 210-6597697, www.hcbb.gr, ενημερώσεις καθημερινά 11.30 και Δευ+Τετ στις 16:00. Μπορεί να πάει και άλλος αντί για μας.

120247mcv711uxx1.gif

Από νακι, εμένα, κατερίνα, και σέβι, με τη σειρά που μας αναφέρω!

Λοιπόν, για τη Δημόσια Τράπεζα 210-6597697, www.hcbb.gr, ενημερώσεις καθημερινά 11.30 και Δευ+Τετ στις 16:00. Μπορεί να πάει και άλλος αντί για μας.

Α ωραία. Επομένως περιμένουμε στο κλαμπ 9 μωράκια. Ναιαιαιαια.............Τέλειαααααααα:P

Διαφημίσεις

Πλάκα θα είχε όμως, ε? Πολύ θα ήθελα τρίδυμα!!!

Πλάκα κάνεις. Τρίδυμα? Χριστέ μου!!!!!!!!!!!! Εκει πρέπει να έχεις κι ένα λόχο από πίσω για βοήθεια..............Χαχαχαχα...............Ξεκίνα τώρα με τα διδυμάκια και αν είναι κάνεις κι ένα μετά..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...