Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλέ ναι!!!!! Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα!! Τα jasminoπαιδα γίνονται ενός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasmini μου να χαίρεσαι τους άντρες σου, να είναι πάντα υγιείς, τυχεροί και ευτυχισμένοι παλήκαροι και κούκλοι!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

HAPPY BIRTHDAY

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις ολοκληρώθηκε και ο δείπνος, σήμερα το μενού είχε ψαράκια ψητά στην σχάρα και ρετσινούλα(για τον μπαμπά, δηλαδή me-myself and I ) και λεμονάδα για την μαμά. Κοινώς , πάλι ταρατσούλα την κάναμε. Κάτι μου λέει πως μόλις γεννηθούν τα τσιπιρίκια θα θέλουν συναγρίδα!Εμ, με τέτοιο ιώδιο που τρώνε εβδομαδιαίως!!!

Τι βλέπω?Παρτάκι γεννεθλίων?

Να ζήσουν τα jasminakia!

:)

rivendello.jpg

jas να σου ζησουν κοπελα μου σαν τα ψηλα βουνα κ οπως ποθεις κ ποθουν να τα δειτε!

φιλτατε, εγω πολυ σαρδελα ειχα κατεβασει. τονους λεμε!

πιφ! μια που μπηκα μια που βγηκα! εχω σιδερο. πολυ σιδερο! εμπρος λοιπον καλη μου πρεσσα!!!! το λοιπον επρεπε να τους πω για τη βαφτιση δωρακι μανταλακια κ απλωστρες. παντα χρησιμα!

το επομενο δωρο απ το χασμπανο θελω να ειναι στεγνωτηριο!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

jas να σου ζησουν κοπελα μου σαν τα ψηλα βουνα κ οπως ποθεις κ ποθουν να τα δειτε!

φιλτατε, εγω πολυ σαρδελα ειχα κατεβασει. τονους λεμε!

πιφ! μια που μπηκα μια που βγηκα! εχω σιδερο. πολυ σιδερο! εμπρος λοιπον καλη μου πρεσσα!!!! το λοιπον επρεπε να τους πω για τη βαφτιση δωρακι μανταλακια κ απλωστρες. παντα χρησιμα!

το επομενο δωρο απ το χασμπανο θελω να ειναι στεγνωτηριο!!!!!!!!!!

Γειά σου και σένα! και γω θέλω στεγνωτήριο αλλά οχι για δώρο!! Για δώρο θα ήθελα ένα ταξιδάκι!! εξωτερικό....μμμ

και με αυτά καληνυχτίζω ξανα και θα δω και όνειρα γλυκά!! το ίδιο έυχομαι και δια εσας!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα

jas να σου ζησουν κοπελα μου

κοριτσια οντως το στεγνωτηριο μεγαλη υποθεση ασχετα που εγω η χαζη τα σιδερωνω και απο το στεγνωτηριο αλλα σιγα σιγα αρχησω και την κοβω αυτην την κακια συνηθεια, σε λιγο με τα παιδια σιγα μην προλαβενω να τα σιδερωνω.

σημερα η μερα ηταν χαλια μεσα στα νευρα

1)εδω και πολυ καιρο ειχε βγαλει υγρασια το μπανιο(το μεγαλο)ηρθε ο υδραυλικος εσπασε , εφτιαξε και ειπε να περιμενω να στεγνωσει .ολα τα πραγματα απο το μπανιο τα εχω στο δωματιο το παιδικο που θελω να φτιαξω.εδω και 2βδομαδες τον παρακαλαω να ερθει να βαλει τα πλακακια και την μπανιερα γιατι εχει στεγνωσει πια.θελω να βαψω και το παιδικο και να το ετοιμαζω σιγα σιγα , ποτε θα τα ετοιμασω;ασε που νευριαζω να βλεπω το σπιτι ανω κατω

2)ειπα να παω μια βολτιτσα να ανεβω μεχρι το μαγαζι του αντρα μου να οεροατησω λιγο να κατσω και εκει να περασει η ωρα, στη μεση του δρομου μια λιγουρα πε επιασε σταματησα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα κατι ζαχαρωτα περπατουσα και ετρωγα και μολις φτανω κοντα στο μαγαζι με βλεπει ο αντρας μου και αρχηζει να γελαει, με νευριασεεεεεεε αφανταστα , ηταν λεει πολυ αστειο να με βλεπει ετσι που στρογγυλεψα να περπαταω με την σακουλα στο χερι και να τρωω, τι να του πεις τωρα;

3)μπενω να κανω ενα ντουζ να ηρεμισω λιγο και να ξαπλωσω , στο 2ο το μπανιο που εχω εχουμε ντουζιερα οποτε κανω να ανοιξω την πορτα να μπω και τι παθαινω;;;;;;;

βρησκω στην πορτα η κοιλια μου εχει μεγαλωσει τοσο που ισα ισα χοραω να μπω στην ντουζιερα , θα τρελαθω νομιζω αυτο ηταν το τελειωτικο χτυπημα για σημερα.

συγνωμη δλδ αλλα θελω αλλους 2μηνες για να γεννησω και τα κιλα που εχω παρει δεν ειναι πολλα 10μεχρι στιγμης , αχχχχχχχ τι με περημενει ακομα;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Προς τις μανούλες που χρόνισαν τα μωράκια τους. Τι γάλα τους δίνετε τώρα? το Advance? και πως το κάνετε? το ζεσταίνετε? και αν είστε έξω , βράδυ π.χ., πως το μεταφέρετε? Το φρέσκο θέλει ψυγείο. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Jasmini νομίζω εσύ θα τα ξεκινούσες ε?

κ εμενα δεν μου ειχε πει συγκεκριμενο γαλα ο ντοκις για φρεσκο. απλα μετα τον χρονο μου ειπε κατευθειαν φρεσκο. ξεκινησα με αντβανς για κανενα 8μηνο κ μετα το αλλαξα σε νουνου κιντς φρεσκο. πανω κατω το ιδιο. εχε τε κατα νου πως ισως θα σας ξερασουν το φρεσκο γαλα αρχικα, ισως κ τη 2η, αλλα μετα θα στρωσουν. εμενα η συλου μου εκανε μια πλαφ μολις το κατεβασε κ μαζευε μετα χειμωνιατικα κ με χαλια!!!!! το ζεσταινα στο μπρικι λιγο.

οταν βγαιναμε εξω (τον καιρο εκεινο που πηγα διακοπες στην σιστερ στην κυπαρυσσια, διοτι ελειπε ο χασμπανος ταξιδι-τι πρωτοτυπο!) της εδινα γαλα αφου γυρναγαμε:wink:

σας γραφω εκτακτο ανακοινωθεν μπισκοτου!!!τα μπισκοτα nutricia δεν κανουν τριμματα!επαναλαμβανω!δεν κανουν τριμματα!!!σωθηκα!!!ελπιζω να μην μου βρειτε κατι αρνητικο εσεις που τα ψαχνετε αυτα!!!

εγω γιατι θυμαμαι απο τη συλου οτι κανανε τριμματα?

Λοιπον για τα κουνούπια βάζω μόνο υγρο άοσμο στην πρίζα,κανένα αυτοκόλλητο στο δωμάτιο και άμα χρειαστει εχω της arivita λοσιον που είναι με γεράνι και κατι αλλο

λεγε ποιο υγρο κ ποια αυτοκολλητα? κατι ειχε παρει το τσαχπινικο ματι μου για αυτοκολλητα που το παταγες μια φορα κ μετα τελος. για πες για πες!

Κοιτα πως θα το κόψεις...

Σκέψου ότι κάθε φορά που θα κάνεις ένα τσιγάρο,θα πρέπει να πλένεις δόντια,να αλλαζεις ρουχα μην σου πω οτι θα πρεπει να μπαίνεις ολόκληρος στην μπανιερα για να φευγει η τσιγαρίλα!!!!;)

Ειχα διαβασει ενα άρθρο οτι και μόνο η μυρωδιά απο το τσιγάρο που μένει πάνω μας επηρεάζουν παρα πολυ τα μωρα:-(

ο ντοκις του ειχε πει του ν. να εχει αλλο ρουχο- πουκαμισο για τσιγαρο, πλυσιμο χερακια καλα καλα, γαργαρες με διαλυμα κ καραμελες απο το φαρμακειο που δεν θυμαμαι τωρα ποιες.

γεια σας και απο εμενα

jas να σου ζησουν κοπελα μου

κοριτσια οντως το στεγνωτηριο μεγαλη υποθεση ασχετα που εγω η χαζη τα σιδερωνω και απο το στεγνωτηριο αλλα σιγα σιγα αρχησω και την κοβω αυτην την κακια συνηθεια, σε λιγο με τα παιδια σιγα μην προλαβενω να τα σιδερωνω.

σημερα η μερα ηταν χαλια μεσα στα νευρα

1)εδω και πολυ καιρο ειχε βγαλει υγρασια το μπανιο(το μεγαλο)ηρθε ο υδραυλικος εσπασε , εφτιαξε και ειπε να περιμενω να στεγνωσει .ολα τα πραγματα απο το μπανιο τα εχω στο δωματιο το παιδικο που θελω να φτιαξω.εδω και 2βδομαδες τον παρακαλαω να ερθει να βαλει τα πλακακια και την μπανιερα γιατι εχει στεγνωσει πια.θελω να βαψω και το παιδικο και να το ετοιμαζω σιγα σιγα , ποτε θα τα ετοιμασω;ασε που νευριαζω να βλεπω το σπιτι ανω κατω

2)ειπα να παω μια βολτιτσα να ανεβω μεχρι το μαγαζι του αντρα μου να οεροατησω λιγο να κατσω και εκει να περασει η ωρα, στη μεση του δρομου μια λιγουρα πε επιασε σταματησα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα κατι ζαχαρωτα περπατουσα και ετρωγα και μολις φτανω κοντα στο μαγαζι με βλεπει ο αντρας μου και αρχηζει να γελαει, με νευριασεεεεεεε αφανταστα , ηταν λεει πολυ αστειο να με βλεπει ετσι που στρογγυλεψα να περπαταω με την σακουλα στο χερι και να τρωω, τι να του πεις τωρα;

3)μπενω να κανω ενα ντουζ να ηρεμισω λιγο και να ξαπλωσω , στο 2ο το μπανιο που εχω εχουμε ντουζιερα οποτε κανω να ανοιξω την πορτα να μπω και τι παθαινω;;;;;;;

βρησκω στην πορτα η κοιλια μου εχει μεγαλωσει τοσο που ισα ισα χοραω να μπω στην ντουζιερα , θα τρελαθω νομιζω αυτο ηταν το τελειωτικο χτυπημα για σημερα.

συγνωμη δλδ αλλα θελω αλλους 2μηνες για να γεννησω και τα κιλα που εχω παρει δεν ειναι πολλα 10μεχρι στιγμης , αχχχχχχχ τι με περημενει ακομα;

ασε με ρε κατερινιω. τι να πω κ εγω που ξεκινησα 57 κ στα 82 (πριν γεννησω) επαθα πανικο?!

καλα ο μπιπ π υδραυλικος γιατι δεν ερχετε? δεν ντρεπετε ο καρουμπαλος? βαλε τον χασμπανο να ριξει κανενα μπινελικι!

τι στεγνωτηριο εχεις καλε? για πε, για πε!

ρε θα παμε για καφε-χυμο-σνακ-σουαρε? που πως κ ποτε?

μεσα ειμαι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα!!

Jasmini να τα 1000άσουν τα τέκνα σου,συγνωμη για την καθυστερημενη ευχη αλλα δεν είχα προλάβει να μπω.

Λοιπόν σήμερα έχουμε γιατρό για εμβολιάκια οποτε και θα σας πω ποσα κιλα εγινε το 4κιλο μου:):) ,ασε που θα την πριξω στις ερωτησεις για τις διακοπες γιατι λεω τελος του μηνα να την κάνω μία εβδομαδα.

YiMXp3.png

Μια χαρά το ψαράκι, καλό για όλους!! Να φτιάξεις τικεράκι να βλέπουμε τις εβδομάδες σας!!

Καληνυχτίζω!!

Καλημέρες. Το τικεράκι που λές, οκ, το φτιαχνω. Μετά κάνω copy-paste τον κωδικό του στο "επεξεργασία υπογραφής"?

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!!!!! οντως πολυ ζεστη σημερα απο νωρις!!!

Καλα ειστε;;;

Κατερινακι τι αλλο θα σου συμβει;;;

Rivendell ωραιο το τικερακι!!!

Εμεις εχουμε υπερηχο σημερα κ επιτελους μπηκαμε στον 7ο....αντε 2 μηνες ακομα!!!

στις εγκυμονούσες μας βλεπω όλο αγοράκια περιμένουμε ε????

Καλημέρα, είμαι κι εγώ εδώ και περιμένω 1+1!!! Ολγίτα, ναι, περνάει ο καιρός αλλά η κάθε μέρα ξεχωριστά μου φαίνεται αιώνας! Ζηταμάρ, καλή αποφοίτηση για το τετράκιλο στο ταληράκι!!! Πολύχρωμα και πολύχρονα τα τζαζνινάκια και να τα χαίρεται η μαμά τους!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...