Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Η γυναίκα μου αν και κάπνιζε 4-5 τσιγάρα την μέρα, το έκοψε μαχαίρι όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.Δυστυχώς εγώ, ακόμα τον χαβά μου. Αν και πιστεύω ότι την στιγμή που θα γεννηθούν τα μικρά σιγά μην ασχολούμαι με τσιγάρα, άσε που θα νοιώθω και ενοχές. Μια απόφαση είναι, απλά χρειάζεται και το "κλικ".

Κοιτα πως θα το κόψεις...

Σκέψου ότι κάθε φορά που θα κάνεις ένα τσιγάρο,θα πρέπει να πλένεις δόντια,να αλλαζεις ρουχα μην σου πω οτι θα πρεπει να μπαίνεις ολόκληρος στην μπανιερα για να φευγει η τσιγαρίλα!!!!;)

Ειχα διαβασει ενα άρθρο οτι και μόνο η μυρωδιά απο το τσιγάρο που μένει πάνω μας επηρεάζουν παρα πολυ τα μωρα:-(

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι κάθε φορά που θα κάνεις ένα τσιγάρο,θα πρέπει να πλένεις δόντια,να αλλαζεις ρουχα μην σου πω οτι θα πρεπει να μπαίνεις ολόκληρος στην μπανιερα για να φευγει η τσιγαρίλα!!!!;)

Ειχα διαβασει ενα άρθρο οτι και μόνο η μυρωδιά απο το τσιγάρο που μένει πάνω μας επηρεάζουν παρα πολυ τα μωρα:-(

Ακριβώς για αυτό Όλγα μου θελω να το κόψω. Αυτές είναι οι ενοχές που είπα πρίν και πίστεψε με, να μου λείπει το "σπορ".

Επ'ευκαιρίας είδα ότι βάφτισες τα μικρά σου. Να σου ζήσουν!!!!:)

rivendello.jpg

http://www.mevgal.gr/frontend/article_image.php?aid=192&cid=96&header_cat=89

Να το παρεις της apivita.Ειναι παρα πολύ καλό!!

Μεβγάλ ε? Δεν το έχω δει πουθενά ρε γαμώτο. Ίσως δεν το έχω προσέξει. Θα κοιτάξω. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο. Εσένα η γιατρός σου το έδωσε ή από μόνη σου?

Ακριβώς για αυτό Όλγα μου θελω να το κόψω. Αυτές είναι οι ενοχές που είπα πρίν και πίστεψε με, να μου λείπει το "σπορ".

Επ'ευκαιρίας είδα ότι βάφτισες τα μικρά σου. Να σου ζήσουν!!!!:)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!:P

Και εσύ με το καλό να χάσεις το μυαλό σου με τα μικρά ζουζούνια!!!!!:P:p

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μεβγάλ ε? Δεν το έχω δει πουθενά ρε γαμώτο. Ίσως δεν το έχω προσέξει. Θα κοιτάξω. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο. Εσένα η γιατρός σου το έδωσε ή από μόνη σου?

Ο βασιλόπουλος εχει.

Ο παιδιατρος δεν μου ειπε μάρκα απλα να είναι φρέσκο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ο βασιλόπουλος εχει.

Ο παιδιατρος δεν μου ειπε μάρκα απλα να είναι φρέσκο!

Αααααααααααααααααααααααααα.............................μαλιστα.Να δω τι θα μου πει κι εμένα. Εσύ τυχαία το πήρες αυτό ή το ήξερες? Δεν τους έδωσες δηλαδή καθόλου Νουνού ή Νεσλακ και τέτοια ε?

http://www.mevgal.gr/frontend/article_image.php?aid=192&cid=96&header_cat=89

Να το παρεις της apivita.Ειναι παρα πολύ καλό!!

είναι για πρόληψη ή για μετά το τσίμπημα? της apivita είναι φυτικά προϊόντα δεν είναι?

και αυτ'ο το άοσμο που μπαίνει στην μπρίζα πιο είναι? Ευχαριστώ!!!

τι μαζοχισμος ειναι αυτος?!με τα ψιχουλα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.αλλα οταν πινουν νερακι και το ριχνουν απο πανω και αρχιζουν να το πασαλειβουν στο πατωμα και λασπωνει το μπισκοτακι ενω μολις εχω σφουγγαρισει,το εγκεφαλικο μου χτυπαει την πορτα...

Είμαι χαλαρός άνθρωπος....μετά το πρώτο εγκεφαλικό...χαχαχα ζώ τη ζωή μου επικίνδυνα!!!:shock::shock::shock:

μια χαρα ειμαστε,μεσα στην τρελη χαρα για την ακριβεια, προφανως επειδη δεν υπαρχει δοντι στον οριζοντα.

και δεν μου λες.για καφε πρωι η απογευμα?δεν το εχω ξεχασει αλλα παιρνω αυριο το αυτοκινητο απο το συνεργειο.αν ειναι για πρωι προτεινω μονο κλειστο χωρο τυπου avenue ή mall.για απογευμα παμε και τριτση.αυτην την εβδομαδα ειμαι ελευθερη πεμπτη απογευμα,παρασκευη πρωι και την επομενη νομιζω οτι ειμαι γενικα ελευθερη!γιουπιιιι!!!

Παρασκευή πρωϊ έχουμε παιδικό πάρτυ, η βαφτιστήρα μου!!! αλλά Πέμπτη απόγευμα είμαι φρί!! είτε για Τρίτσης είτε για mall!! ακούτε οι υπόλοιπες σουσουράδες???

Εγώ είχα διαβάσει σε περιοδικό ότι ακόμα και από την αναπνοή μας, ότι κακό αποθηκεύτεται στα πνευμόνια....

ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ....επανέρχομαιαιαιαιαιαιαιαι

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι φυτικό είναι απο λουλούδια.Για πρόληψη είναι.Τα υγρά όλα είναι άοσμα.Οι ταμπλέτες όχι.Απαγορευονται!

Για το γάλα μου είπαν οτι είναι πολύ καλό!Ειχα αποκλεισει απο μονη μου καποιες εταιρίες και στο ΄τελος κατέληκα εκει!Εβαπορε εχω στο ντουλάπι μονο για ανάγκη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...