Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και μερικά χτεσινά σχόλια γιατί μας διακόψανε.....

καλημερουδια σε όλους!!

Maritoula θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια που μου ζήτησες

agorakia περαστικα σας!

sevi-gio έμενα είχε μαθει ο μικρουλης πιπιλες της Nuk και έτσι πίνει μονο με μπουκάλια nuk ενω ο μεγαλος με μπουκαλια chicco,αντε τωρα πήγαινε βολτα και κουβάλα τααααααα μπουκάλια!!

rivendell σας ευχομαι καλη εγκυμοσυνη,είδατε αν είναι σε δύο σάκους και αν έχουν 2 πλακουντες? εμενα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη αφου είχαν κοινο πλακουντα.Για έκπληξη??αστο το είδαμε περίπου τελος 2ου,αρχες 3ου τον μικρουλη κρυμμενο απο πίσω,η πλακα ήταν όταν το λεγαμε στους φίλους μας !!!<< με το ένα μας κάνανε δώρο άλλο ένα>> καλο ε??

nunu μου σε εχω χασει,φιλακια στα ζουζουνακια σου!

εγκυμονουσες υπομονη!

που σαι κοπέλα μου??? σου έλειψα???:tongue::tongue::tongue: πακέτο έχουμε φάει αλλά τι να κάνουμε? Το απολαμβάνουμε έτσι?

αφηστε που εχω την εντυπωση οτι μετα απο τις κορτιζονες τα μωρα ειναι πολυ πιο ηρεμα.Τα επηρεαζει αραγε?

Εγώ να σου πώ δεν είχα παρατηρήσει τίποτα....

Καλά, σαφέστατα, από τους εμετούς(που μέχρι στιγμής δεν έχει) προτιμώ κι εγώ την υπνηλία. Αν και δεν είναι μόνο η υπνηλία, είναι το γενικότερο αίσθημα της υπερκόπωσης, δηλαδή, ακόμα και τα ΣΚ που δεν εργάζεται, πάει από καναπέ σε καναπέ λές και κουβάλαγε μπετόν.

εγώ είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, μέχρι και διακοπές πήγα, και μπάνια έκανα!!!! Από υπνηλία όμως και νευράκια είχα αρκετούτσικα!! κάνε υπομονή πραγματικά είναι οι ορμόνες που μας ορίζούν!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Απ όσο ξέρω από φίλους δίνουν το εβαπορέ το νεσλακ της νουνου και το ανακατεύουν με ζεστό νερό. Για φρέσκο δεν ξέρω αν δίνουμε από το χρόνο.

Δίνουμε δίνουμε. Αρκετοί δίνουν το Advance. Γι αυτό και ρώτησα. Τι κάνουν τα μικρά?

Η συμβουλή μου για το φρέσκο γάλα είναι όχι advance!!!1ον γιατι είναι ρόφημα γαλακτος και όχι φρέσκο γάλα και 2ον περιέχει βανίλια και ζάχαρη.Οποτε φανταζεστε αμα μαθουν σε αυτο δεν θα πίνουν αλλο....Δοκιμαστε Όλυμπος ή απο τον βασιλόπουλο Βραχιάς.

Οσο για την μεταφορα σε ισοθερμικη τσαντούλα με μια παγοκύστη!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δίνουμε δίνουμε. Αρκετοί δίνουν το Advance. Γι αυτό και ρώτησα. Τι κάνουν τα μικρά?

δε θέλω να παραπονιέμαι ρε γαμώτο αλλά με έχουν ψιλομουρλάνει!! Η μεν μπεμπύ δε λέει να κοιμηθεί το βράδυ και όλη ττη μέρα γκρινιάζει αν την αφήνω και ο δε μπέμπαντας είναι τέτοιος κανίβαλάκος που δεν ξέρω τι να πρωτοπρολάβω!! κατά τ άλλα πανευτυχής, κάνω άλλα δύο!!!χαχαχα!!

Για το γάλα το μόνο που μπορώ να πώ από τεχνολογικής απόψεως το εβαπορέ είναι πιο υποβαθμισμένο σε πολύτιμα συστατικά αλλά και πιο ασφαλές γαιτί υφίσταται αποστείρωση ενώ τα φρέσκα γάλατα για τον αντίθετο λόγο γιατί σε αυτά γίνεται παστερίωση (μικρότερη θερμοκρασία επεξεργασίας και λιγότερος χρόνος). Από θέμα μεταφοράς σίγουρα είναι πιο ασφαλές να χρησιμοποιείς εβαπορέ, εκτός αν κουβαλάς ψυγειάκι στους 4-6 βαθμούς Κελσίου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με την πολυαγαπημενη προλαλησασα για το εβαπορε και καλημερα σας κορασιδες και καινουριε διδυμοπατερουλη!

αληθεια τι να κανει ο babas?

σας γραφω εκτακτο ανακοινωθεν μπισκοτου!!!τα μπισκοτα nutricia δεν κανουν τριμματα!επαναλαμβανω!δεν κανουν τριμματα!!!σωθηκα!!!ελπιζω να μην μου βρειτε κατι αρνητικο εσεις που τα ψαχνετε αυτα!!!

age.png

Η συμβουλή μου για το φρέσκο γάλα είναι όχι advance!!!1ον γιατι είναι ρόφημα γαλακτος και όχι φρέσκο γάλα και 2ον περιέχει βανίλια και ζάχαρη.Οποτε φανταζεστε αμα μαθουν σε αυτο δεν θα πίνουν αλλο....Δοκιμαστε Όλυμπος ή απο τον βασιλόπουλο Βραχιάς.

Οσο για την μεταφορα σε ισοθερμικη τσαντούλα με μια παγοκύστη!

πολύ σωστή παρατήρηση!!

Το Βραχιάς πίνω και γω, μιαμ μιαμ!!

να σε ρωτήσω και γω όλγα μου κάτιτις ώς πιο έμπειρη και εξοχική?

στο Λαγονήσι τι κάνεις με τα κουνούπια? Πήγαμε κάλαμο την προηγούμενη εβδομάδα και μόνο το crilen δεν έκανε τίποτα. Τον μπέμπη μου τον κατατσιμπήσανε....:(:(:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

θα συμφωνησω με την πολυαγαπημενη προλαλησασα για το εβαπορε και καλημερα σας κορασιδες και καινουριε διδυμοπατερουλη!

αληθεια τι να κανει ο babas?

σας γραφω εκτακτο ανακοινωθεν μπισκοτου!!!τα μπισκοτα nutricia δεν κανουν τριμματα!επαναλαμβανω!δεν κανουν τριμματα!!!σωθηκα!!!ελπιζω να μην μου βρειτε κατι αρνητικο εσεις που τα ψαχνετε αυτα!!!

εγώ είμαι φαν του να σκουπίζω ψίχουλα!!

όλα καλά μαγισσούλα μας? Η μπεμπού σου?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

και γω βραχιάς του δίνω!

Λοιπον για τα κουνούπια βάζω μόνο υγρο άοσμο στην πρίζα,κανένα αυτοκόλλητο στο δωμάτιο και άμα χρειαστει εχω της arivita λοσιον που είναι με γεράνι και κατι αλλο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τι είναι αυτό το Βραχιάς ρε παιδιά? Πρώτη φορά το ακούω. Και ούτε το έχω δει σε κανένα σουπερ.Εγώ μόνο Νουνου, Νεσλακ και Advance ξέρω κι έχω ακούσει . Τι να πω? Τέλος πάντων. Θα δω τι θα μας δώσει και η παιδίατρος την αλλη εβδομάδα που θα πάμε.

Είναι καλή αυτή η λοσιόν της Apivita? Να ξέρω να την πάρω αν είναι γιατί στο χωριό που θα πάμε τέλος Αυγούστου έχει τρελά κουνούπια. Κι εγώ της Crilen ήξερα.

Διαφημίσεις

εγώ είμαι φαν του να σκουπίζω ψίχουλα!!

όλα καλά μαγισσούλα μας? Η μπεμπού σου?

τι μαζοχισμος ειναι αυτος?!με τα ψιχουλα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.αλλα οταν πινουν νερακι και το ριχνουν απο πανω και αρχιζουν να το πασαλειβουν στο πατωμα και λασπωνει το μπισκοτακι ενω μολις εχω σφουγγαρισει,το εγκεφαλικο μου χτυπαει την πορτα...

μια χαρα ειμαστε,μεσα στην τρελη χαρα για την ακριβεια, προφανως επειδη δεν υπαρχει δοντι στον οριζοντα.

και δεν μου λες.για καφε πρωι η απογευμα?δεν το εχω ξεχασει αλλα παιρνω αυριο το αυτοκινητο απο το συνεργειο.αν ειναι για πρωι προτεινω μονο κλειστο χωρο τυπου avenue ή mall.για απογευμα παμε και τριτση.αυτην την εβδομαδα ειμαι ελευθερη πεμπτη απογευμα,παρασκευη πρωι και την επομενη νομιζω οτι ειμαι γενικα ελευθερη!γιουπιιιι!!!

age.png

Καλημέρα σε όλους!!!!

και γω καπνίστρια και το έκοψα μαχαίρι, ο σύζυγος οχι, αλλά καπνίζει στριφτό και πάντα εκτός σπιτιού. Το καλύτερο φυσικά θα ηταν να το κόψετε αλλά και αυτό το ηλεκτρονικλό είναι καλή φάση. Αξίζει να το δοκιμάσεις. Αυτό που φοβόμουν και γω ήταν ο καφές, η μπυρίτσα κλπ αλλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τελικά. Μια χαρά τα κάνουμε και αυτά και χωρίς τσιγάρο. Απλά δοκίμασετο!!

Η γυναίκα μου αν και κάπνιζε 4-5 τσιγάρα την μέρα, το έκοψε μαχαίρι όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.Δυστυχώς εγώ, ακόμα τον χαβά μου. Αν και πιστεύω ότι την στιγμή που θα γεννηθούν τα μικρά σιγά μην ασχολούμαι με τσιγάρα, άσε που θα νοιώθω και ενοχές. Μια απόφαση είναι, απλά χρειάζεται και το "κλικ".

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...