Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και όλους.

να σε αλλοχαρω κ εγω λοιπον φιλτατε κ μελλοντα διδυμοπατερα κ με το καλο τα μωρα σας! κ που να σου καθοταν δηλ η δικη μας φαση. να πας για επιβεβαιωση 2ης κυησης=2ο παιδι περιχαρης κ να σου πει κατα 99.9% εχετε διδυμα:shock::shock::shock::shock:! σοκ ειχα παθει! παραδοξως σε εμας ιστορικο με διδυμα υπηρχε απο την πλευρα του πατερα μου. αντε βγαλτε ακρη τωρα εσεις! (στην 1η εγκυμοσυνη ειχα διδυμα παλι, αλλα δεν ειδαμε το 2ο σακο απ τον 1ο υπερηχο κ μετα τον ειδαμε αδειο κ απορροφηθηκε απο τον οργανισμο.)

μην αγχωνεσαι, οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι.

λοιπον μην πολυ κουραζεσαι κ εσυ με τις δουλειες κ κρατα αρκετες δυναμεις για αργοτερα!

εχετε διχωριακα η' μονοχωριακα?

μα καλα ολες σας βοηθησαν οι αντρες σας, απλωναν, σκουπιζαν, κτλ. δυο-τρεις φορες μου απλωσε ο χασμπανος κ ειχε το ενα βρακι στη δυση το αλλο στην ανατολη, τα μισα ρουχα τα εκαψε ο ηλιος κ τα αλλα μισα ειχαν πεσει κατω- κλασικα φταιγαν τα μανταλακια που του πηγαιναν κοντρα! κ σκουπακι μονο αυτο το μικρο για να μαζεψει της σταχτες στο μπαλκονι. τωρα το εχει γυρισει στο ηλεκτρικο σιγκαρετο κ σωθηκαμε απο τετοια! κ μαγειρευε απο τον ντειβερα πικνα συχνα, διοτι δεν ειναι κ του υγιεινων εδεσματων το καμαρι μου! με κολλησε κ εμενα την καψερη με τα σουβλακιαν τοτε που ημουν γκαστρουλα στα διδυμα κ αντε να ξεκολλησω στη ζυγαρια!!!!!

Πινω και ενα παγωμενο φραπεδακι μπας και με στειλει τουαλετα(σορυ κιολας) αλλα τιποτα.Τελικα δε βλεπω να γλυτωνω το γαλα μαγνησιας.

δοκιμασε γιαουρτακι με δαμασκην ατο βραδυ κ το πρωι γαλα με δημητριακα ολικης αλεσης. αν δεν βοηθησει κ αυτο η επιστημη σηκωνει κ τα ποδια ψηλα!

Μικρές μου φίλες, καλημέρα!

Έχουμε ακόμη πυρετούλη, το βράδυ φτάσαμε και 38.9.... Μου φύγαν όλα, δεν το συζητώ!

Witch, δεν ξέρω γιατί ο εγκέφαλός μου έχει εμπεδώσει πως πάνω από 38 δίνουμε αντιπυρετικό..........;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Όχι;

Βλέπω ότι το παιδί ταλαιπωρείται και δεν θέλω να τον αφήνω να ζαβλακώνεται!!!!!!

Το βράδυ δώσαμε πονστάν, κατόπιν υπόδειξης της δοκτορέσσας μας!

τι εγινε ρε παιδια? περονοσπορος επεσε?!

πως πατε αποψε?

κοριτσια το σκ ηρθε ο αντρουλης να με δει και με ρωτησε τι δωρο θελω για τους γιους που ετοιμαζω:Dμαλλον πρεπει να τον αφησω να διαλεξει εκεινος ε??

εννοειται οτι ειπα τα κλασικα:δε με πειραζει και να μη μου κανεις,τωρα εχουμε αλλα εξοδα κλπ......και αλλες τετοιες βλακειες....

Βεβαια τα ελεγα και φοβομουνα να μην τα πιστεψει:D:tongue:

το λοιπον ακου τι εζητηξα δωρο απο το χασμπανο στην 1η κορη. (λες κ ειχα διαισθηση οτι θα χρειστει ιντιντ)

πρεσα σινγκερ ιντεα-3. καραδοκιμασμενα πραγματα. τι μονοπετρα κ κλισαδουρες. 850 ευρα τελη του δεκεμβρη 2008!

Κοριτσια τωρα που λετε για μπιμπερο...ποσα να παρουμε κ ποσα ml να ειναι;;;;

Καλα λογια απο μανουλες φιλες μου εχω ακουσει για την nuk.......εσεις τι λετε;;;

ειχα νουκ απο τη συλου, δεν τα ηθελαν τα διδυμα κ πηρα τα κλασικα της νουκ για τα διδυμα κ ολα καλα. ο δε αποστειρωτης κικο μια χαρα επερνα κ τα νουκ! πηρα 12 μπιμπερο νουκ!

Μπηκα και στη σελιδα του Ιασω και γραφει τι να εχεις στη βαλιτσα σου.Και λεει και πετσετες!Ελεος τοσα λεφτα χρεωνουν μια πετσετα δεν δινουν?

Εγω θα παρω βεβαια γιατι ψιλοσιχαινομαι αλλα μου κανει εντυπωση!

εγω μια χαρα τα πηγα με τις πετσετες του μητερα. (εννοειτε οτι για τα μπεμπεγια ειχα αλλα)

Ανυπομονω γι"αυτο το θαυμα!!!

Ευτυχως εχουμε υπερηχο την Πεμπτη να δουμε ποσο μεγαλωσαν!!!!

Εκεινη την μερα θα ειναι 07/07 κ μπαινω στον 7ο κ εχουμε ραντεβου στις 7 το απογευμα....:tongue:

παρε κανενα λαχειο εσυ. κ πεξε κ λοττο αυριο, νομιζω εχει τζακ ποτι ( θα ριξω κ εγω στο 7. χεχεχε!)

εκουρεψα τα μωρα! ο αλεξ αλλος ανρθωπος. αντρακι εγινε καλε! αλλα του πηγαιναν κ οι μπουκλιτσες του! η δε λιλιπουτ ελπιδα καρεδακι το καμαρι μου με πεταχτα διαβολοκοτσιδια!

τα σκατοπαιδα δεν με αφηκαν να κοιμηθηω το μεσημερι!

στα σοβαρα τωρα. πηρε ο ν. αργα το απογευμα τα αποτελασματα της συλους απο την βιοιατρικη. δεν εχω στειλει με φαξ τπτ στον ντοκ ακομα.

ολα νορμαλ τα βλεπω. αλλα εχουμε τις εξης τιμες στα παρακατω:

κρεατινινη 0.26 με φυσολογικη τιμη 0.2-0.7 κ

θυρεοειδοτροπο tsh 1.65 με φυσιολ. τιμη 0.64-6.27. ξερετε τιποτις καμια? μεχρι να μιλησω αυριο μ ετον ντοκ κτλ.... τι στο κερατο ειναι αυτη η τιμη στην κρεατινινη αρχικα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

rivendell σας ευχομαι καλη εγκυμοσυνη,είδατε αν είναι σε δύο σάκους και αν έχουν 2 πλακουντες? εμενα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη αφου είχαν κοινο πλακουντα.Για έκπληξη??αστο το είδαμε περίπου τελος 2ου,αρχες 3ου τον μικρουλη κρυμμενο απο πίσω,η πλακα ήταν όταν το λεγαμε στους φίλους μας !!!<< με το ένα μας κάνανε δώρο άλλο ένα>> καλο ε??

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ.

Για την ώρα δεν είδαμε τους πλακούντες, τουλάχιστον ο γιατρός δεν ήθελε να προβεί σε διάγνωση τόσο νωρίς μιας και είναι στις 10 εβδομάδες και μας είπε να περιμένουμε την αυχενική κατά τις 15 με 18/7 για πιο σίγουρα συμπεράσματα. Πάντως παρατήρησε ότι είναι σε δύο σάκους. Είχαμε κάνει έναν υπέρηχο στην 7η εβδομάδα και μάλλον το ένα ήταν πίσω από το άλλο και δεν φαινόταν η δίδυμη κύηση.

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

να σε αλλοχαρω κ εγω λοιπον φιλτατε κ μελλοντα διδυμοπατερα κ με το καλο τα μωρα σας! κ που να σου καθοταν δηλ η δικη μας φαση. να πας για επιβεβαιωση 2ης κυησης=2ο παιδι περιχαρης κ να σου πει κατα 99.9% εχετε διδυμα:shock::shock::shock::shock:! σοκ ειχα παθει! παραδοξως σε εμας ιστορικο με διδυμα υπηρχε απο την πλευρα του πατερα μου. αντε βγαλτε ακρη τωρα εσεις! (στην 1η εγκυμοσυνη ειχα διδυμα παλι, αλλα δεν ειδαμε το 2ο σακο απ τον 1ο υπερηχο κ μετα τον ειδαμε αδειο κ απορροφηθηκε απο τον οργανισμο.)

μην αγχωνεσαι, οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι.

λοιπον μην πολυ κουραζεσαι κ εσυ με τις δουλειες κ κρατα αρκετες δυναμεις για αργοτερα!

εχετε διχωριακα η' μονοχωριακα?

μα καλα ολες σας βοηθησαν οι αντρες σας, απλωναν, σκουπιζαν, κτλ. δυο-τρεις φορες μου απλωσε ο χασμπανος κ ειχε το ενα βρακι στη δυση το αλλο στην ανατολη, τα μισα ρουχα τα εκαψε ο ηλιος κ τα αλλα μισα ειχαν πεσει κατω- κλασικα φταιγαν τα μανταλακια που του πηγαιναν κοντρα! κ σκουπακι μονο αυτο το μικρο για να μαζεψει της σταχτες στο μπαλκονι. τωρα το εχει γυρισει στο ηλεκτρικο σιγκαρετο κ σωθηκαμε απο τετοια! κ μαγειρευε απο τον ντειβερα πικνα συχνα, διοτι δεν ειναι κ του υγιεινων εδεσματων το καμαρι μου! με κολλησε κ εμενα την καψερη με τα σουβλακιαν τοτε που ημουν γκαστρουλα στα διδυμα κ αντε να ξεκολλησω στη ζυγαρια!!!!!

Καλημέρα tzini, από ότι βλέπω, σόϊ πάει το βασίλειο σε εσάς!!Μια χαρά!!!

Για μονοχωριακά-διχωριακά(δεν τα ξέρω και πολύ καλά) δεν μας έχει μιλήσει επειδή περιμένουμε την αυχενική σε καμιά 15αρια μερες για πιο στανταρ διαγνώσεις.Για την ώρα, ξέρουμε ότι είναι σε διαφορετικούς σάκους.

Επίσης, κάτι που με ενδιαφέρει παααααρα πολύ!!!Ο άντρας σου έκοψε το τσιγάρο και πήρε ηλεκτρονικό;;; Σε ρωτάω γιατί με την γυναίκα μου η μοναδική μας προστριβή είναι το τσιγάρο. Το έκοψε μαχαίρι μόλις έκανε το τεστ, αλλά εγώ....τον χαβά μου και δεν σου κρύβω ότι αισθάνομαι άπειρες ενοχές...αλλά είναι γλυκό το άτιμο. Θελω να το κόψω, αλλά και από φίλους μου που οι γυναίκες τους εγκυμονούσαν, ή εγκυμονούν, δεν το έχει κόψει κανείς τους. Τσ τσ τσ....κάτι πρεπει να γίνει. Διότι δεν κόβεις μόνο το τσιγάρο. Κόβεις το κρασάκι, την μπυρίτσα, το τζίν, τον καφέ κλπ κλπ κλπ. Βάρβαρες καταστάσεις δλδ.

rivendello.jpg

Καλημερααααααα!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας φιλενάδες!!!

Rivendell καλώς ήρθες!Με το καλό τα διδυμάκια σας!!!!Μην σας αγχώνει τίποτα,όλα θα πάνε καλά!!!

Laerta κοντευεις κοριτσάκι!!

sevi-gio εγω για αρχή είχα πάρει μπιμπερο avent.Ειχαν διαρροή όμως και μετα πήρα nuk.Απο ποσότητα είχα 12 ωστε να μην αποστηρώνω πολλές φορες!Ειναι μεγάλο μανικι αμα νυσταζεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα μανουλες κ μελλουσες!!!!

Ολγα τελικα nuk κατεληξα,αφου οι περισσοτερες ειστε ευχαριστημενες!!!

Να σου ζησουν τα νεοφωτιστα διδυμακια σου!!!

Τελικα με πηρε τηλ η γραμματεας της ενδοκρινολογου κ μου ειπε οτι η καμπυλη ειναι καλη κ δεν χρειαζομαι ινσουλινη!!! η χ@ζη ομως με ειχε αγχωσει τοσο πολυ που μεχρι συνταγη για το Ικα μου εδωσε να την γραψω πριν καν δει τις μετρησεις!!!!

δεν προλαβα να τα διαβασω όλα και δεν ειδα για την καμπύλη σου.Και μένα τότε μου είχαν πει ότι δεν ειναι καλή,αλλα οταν πήρα διαβητολόγο μου είπε οτι ειναι βλακειες για να με τρομαξουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

δεν προλαβα να τα διαβασω όλα και δεν ειδα για την καμπύλη σου.Και μένα τότε μου είχαν πει ότι δεν ειναι καλή,αλλα οταν πήρα διαβητολόγο μου είπε οτι ειναι βλακειες για να με τρομαξουν

Εγω ειχα 0' 109-60' 172-120' 118-180' 117.....αυτες ειναι οι τιμες!!!

Ξερω νηστικη ειναι ανεβασμενη αλλα την προηγουμενη ημασταν σε βαφτιση κ μας φερανε το γλυκο στις 11 το βραδυ,οποτε το πρωι αναμενομενο τι θα εδειχνε!!!

Διαφημίσεις

καααααλημερεν (επιτελους γραφω κ σε μια νορμαλ ωρα!)

δια τα μπιμπερο νουκ:

να σας ειπω που την επατησα εγω. οσο αποστειρωνα ηταν ολα οκ. μηδεν διαροη. με το που σταματησα την αποστ. να σου κ σταζαν σχεδον ολα, δηλ. οι θηλες επειδη δεν ανπιγαν με τη θερμοτητα πια, δεν βεντουζαριζαν καλα πανω στο δακτυλιο κ μετα στο μπιμπερο, παρα μονο 3 ηταν οκ. τι εφταιγε? οι βιδωτοι δακτυλιοι που μπαινουν οι θηλες ειναι 2 ειδων. ενας που κανει σπιραλ μεχρι κατω στη βαση κ ενας που κανει 2 εγκοπες. η 2η περιπτωση ειναι οι ιδανικη. εστειλα μαιλ στον αντιπρωσοπο της νουκ (καλλιθεα αν θυμαμαι καλα) κ μιλησα μετα με μια κυρια ελενη, η οποια μου ειπε κατι για παλια κ καινουργια δαχτυλιδια. μου κρατησε 5-6 αλλα δεν εδεησα να κατηφοριξω προς τα εκει. αποτελεσμα: επειδη γι αλλη μια φορα το βρακι εγινε τιραντα απ τα νευρα, πηγα κ πηρα καινουργια μπιμπερα με τους δακτυλιους με την εγκοπη κ ησυχασα!

Επίσης, κάτι που με ενδιαφέρει παααααρα πολύ!!!Ο άντρας σου έκοψε το τσιγάρο και πήρε ηλεκτρονικό;;; Σε ρωτάω γιατί με την γυναίκα μου η μοναδική μας προστριβή είναι το τσιγάρο. Το έκοψε μαχαίρι μόλις έκανε το τεστ, αλλά εγώ....τον χαβά μου και δεν σου κρύβω ότι αισθάνομαι άπειρες ενοχές...αλλά είναι γλυκό το άτιμο. Θελω να το κόψω, αλλά και από φίλους μου που οι γυναίκες τους εγκυμονούσαν, ή εγκυμονούν, δεν το έχει κόψει κανείς τους. Τσ τσ τσ....κάτι πρεπει να γίνει. Διότι δεν κόβεις μόνο το τσιγάρο. Κόβεις το κρασάκι, την μπυρίτσα, το τζίν, τον καφέ κλπ κλπ κλπ. Βάρβαρες καταστάσεις δλδ.

η αληθεια ειναι πως το εκοψε. για την περιπτωση του χασμπανου, ηταν οτι επρεπε. οταν εκανε κανονικα τσιγαρα, ξεφευγε πολυ, ειδικα στο πλοιο. μετα εκανε στριφτα. κ μετα αυτο το ηλεκτρονικο. εχει διαφορες γευσεις. κανονικο τσιγαρο, βαρυ, λαιτ κτλ. μηλο, βανιλια, κτλ. απλα αν το αποφασισεις θα πρεπει να δεις το μεγεθος γιατι ολα εξαρτωνται απο αυτο κ κατ επεκταση η μπαταρια κ η διαρκεια. ο ν. πηρε ενα σαν στυλο κ κραταει 5 ωρες. ολα εχουν μεσα 2 μπαταριες. μου πηρε κ εμενα ενα σε μεγεθος κ στυλ κανονικου τσιγαρου, αλλα επειδη ειναι πιο μικρο κραταει 3 ωρες. θα το ξεκινησω. να μπορεσω κ κανω 2 τσιγαρα τη μερα κ μετα μονο ηλεκτρονικο θα ειμαι μια χαρα!επισης εχουν μονο νικοτινη κ καθολου πισσα.

το μονο που με ενοχλουσε οταν ημουν γκαστρουλα ηταν να ερχετε πανω μου ο καπνος. δεν μου αρεσε, μου ετσουζε τα ρουθουνια! αλλιως μια χαρα τον αφηνα κ καπνιζε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Προς τις μανούλες που χρόνισαν τα μωράκια τους. Τι γάλα τους δίνετε τώρα? το Advance? και πως το κάνετε? το ζεσταίνετε? και αν είστε έξω , βράδυ π.χ., πως το μεταφέρετε? Το φρέσκο θέλει ψυγείο. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Jasmini νομίζω εσύ θα τα ξεκινούσες ε?

Καλημέρα σε όλους!!!!

Καλημέρα tzini, από ότι βλέπω, σόϊ πάει το βασίλειο σε εσάς!!Μια χαρά!!!

Για μονοχωριακά-διχωριακά(δεν τα ξέρω και πολύ καλά) δεν μας έχει μιλήσει επειδή περιμένουμε την αυχενική σε καμιά 15αρια μερες για πιο στανταρ διαγνώσεις.Για την ώρα, ξέρουμε ότι είναι σε διαφορετικούς σάκους.

και γω καπνίστρια και το έκοψα μαχαίρι, ο σύζυγος οχι, αλλά καπνίζει στριφτό και πάντα εκτός σπιτιού. Το καλύτερο φυσικά θα ηταν να το κόψετε αλλά και αυτό το ηλεκτρονικλό είναι καλή φάση. Αξίζει να το δοκιμάσεις. Αυτό που φοβόμουν και γω ήταν ο καφές, η μπυρίτσα κλπ αλλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τελικά. Μια χαρά τα κάνουμε και αυτά και χωρίς τσιγάρο. Απλά δοκίμασετο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Προς τις μανούλες που χρόνισαν τα μωράκια τους. Τι γάλα τους δίνετε τώρα? το Advance? και πως το κάνετε? το ζεσταίνετε? και αν είστε έξω , βράδυ π.χ., πως το μεταφέρετε? Το φρέσκο θέλει ψυγείο. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Jasmini νομίζω εσύ θα τα ξεκινούσες ε?

Απ όσο ξέρω από φίλους δίνουν το εβαπορέ το νεσλακ της νουνου και το ανακατεύουν με ζεστό νερό. Για φρέσκο δεν ξέρω αν δίνουμε από το χρόνο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...