Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερουδια σε όλους!!

Maritoula θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια που μου ζήτησες

agorakia περαστικα σας!

sevi-gio έμενα είχε μαθει ο μικρουλης πιπιλες της Nuk και έτσι πίνει μονο με μπουκάλια nuk ενω ο μεγαλος με μπουκαλια chicco,αντε τωρα πήγαινε βολτα και κουβάλα τααααααα μπουκάλια!!

rivendell σας ευχομαι καλη εγκυμοσυνη,είδατε αν είναι σε δύο σάκους και αν έχουν 2 πλακουντες? εμενα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη αφου είχαν κοινο πλακουντα.Για έκπληξη??αστο το είδαμε περίπου τελος 2ου,αρχες 3ου τον μικρουλη κρυμμενο απο πίσω,η πλακα ήταν όταν το λεγαμε στους φίλους μας !!!<< με το ένα μας κάνανε δώρο άλλο ένα>> καλο ε??

nunu μου σε εχω χασει,φιλακια στα ζουζουνακια σου!

εγκυμονουσες υπομονη!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Θα γίνει και αυτό το ''ΘΑΥΜΑ''. Λίγη υπομονή. Πολλά εφτάρια έπεσαν. Μήπως είναι ο τυχερός σου αριθμός? Χαχαχα..............

Λες να αλλαξε;;; μπα το 13 με κυνηγαει:tongue: αυτο ειναι το τυχερο μου!!!!

ευτυχως δεν εχει κανει πολυ ζεστη μεχρι στιγμης,περσι ηταν πολυ χειροτερα.Απο δω και στο εξης ομως....κλιματιστικο και αραχτες!

γκλορακι εσυ περιμενες να σαραντησεις για να τα βγαλεις εξω?

εγω θα πρπει να μεινω πολλες μερες Αθηνα 'η μπορω να ταξιδεψω γρηγορα?

θελω να γυρισουμε σπιτι μας να βρουμε ους ρυθμους μας και τη βολη μας.

Κοίτα να σου πω. Εγώ δεν περίμενα να σαραντήσω. Δεν είχα τέτοιο θέμα. Απλά πήρα πρώτα την μικρή στο σπίτι οπότε μέχρι να πάρω και τον μικρό ήμουν στο πέρα δώθε πρωί απόγευμα στην ΜΕΝΝ για να τον βλέπω. Οπότε πέρασαν κάποιες μέρες. Μετά που τον πήραμε σπίτι ήμουν τόσο εξαντλημένη γιατί είχα και μια περιπέτεια με μετάγγιση μετά την γέννα οποτε δεν είχα κουράγιο όχι για βόλτες.............ούτε για να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Βέβαια να σημειώσω ότι έκανε και τρελές ζέστες οποτε δεν τα είχα πάει και πουθενά. Όταν όμως σαραντήσαμε και πήραμε την ευχή φύγαμε στο καπάκι ταξίδι . Και ήταν μια χαρούλα.

μπραβο,πολυ καλο βαρος!!

απο τιμες στην καμπυλη δεν ξερω γιατι εμενα ηταν πολυ καλη αλλα και παλι μου εκοψε τα γλυκα:(,μονο στα γενεθλια μου με αφησε να φαω.

Παντως ειναι η χειροτερη εξεταση για μενα(απο αποψη αηδιας)και την εκανα 2 φορες κιολας.Ακομα αναγουλιαζω οταν το σκεφτομαι!

κουνιες πηρατε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα και απο εμενα, επιτελους καταφερα να ξυπνησω απο της 6το πρωι γυριζο στο κρεβατι αντε να συκωθω αντε λιγο ακομα με περνει ο υπνος, ειναι που ταλαιπωρηθηκα και χτες ολη μερα στους δρομους ημουν.εσεις τι μου κανετε;

βλεπω μεγαλωνει το καφε μας , καλος μας ηρθες rivendel καλη εγκυμοσυνη να εχετε και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας.

naki μου καλητερα διαβαζω σημερα εισαι απο πονους μπραβο κουκλα μου αντε και περναει ο καιρος ερχετε σιγα σιγα η σειρα σου να παρεις αγκαλια τα αντρακια σου.

αληθεια ποια γενναει πρωτη εσυ η laerta;

laerta και Σεβη και εχω της nuk πηρα 4-5μπιμπερο αλλα τωρα λεω να παρω και 2-3αλλη μαρκα να δωκιμασουν με το καλο τα μικρουλια και οτι τους βολεψει.

olgaki να σου ζησουν τα νατρακια σου

glorr μου απαιχτα τα παιδακια σου σκετη γλυκα και τα 2 να τα χαιρεσε , σχολιασα και τις φοτο ελπιζω να μην σε πειραζει.

καπου διαβασα για δουλιες οτι λετε εγω ευτυχος εχω την μανουλα μου κοντα μενει 2-3τετραγωνα κοντα μου οποτε με βοηθαει πολυ κανω και και εκπληξεις που και που και στην πεθερα, της στελνω κατι λεκανες γεματα ρουχα με τον γιοκα της για σιδερο οποτε δεν λεει οχι.εγω κανω τα βασικα μονο κανενα φαγητο , λιγο σκουπησμα και κανενα πλυντηριο σιδερο η αληθεια εχω να βαλω πολυ καιρο αλλα σιγουρα θα σιδερωσω εγω ολα τα πραγματα των μικρων μου.

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

μπραβο,πολυ καλο βαρος!!

απο τιμες στην καμπυλη δεν ξερω γιατι εμενα ηταν πολυ καλη αλλα και παλι μου εκοψε τα γλυκα:(,μονο στα γενεθλια μου με αφησε να φαω.

Παντως ειναι η χειροτερη εξεταση για μενα(απο αποψη αηδιας)και την εκανα 2 φορες κιολας.Ακομα αναγουλιαζω οταν το σκεφτομαι!

κουνιες πηρατε?

Αυτο που επαθα εχθες ουτε στο εχθρο μου!!! αναγουλες,ζαλαδες κ ετοιμη να πεσω κατω!!! σημερα το πρωι συνηλθα κανονικα.....

Απο την αλλη εβδ θα παμε να παρουμε κουνιες,συρταριερα κ καροτσι!!!

Κατερινακι κ εσυ Nuk πηρες;;;;

Εγω οσο κ να ταλαιπωρηθω στις 07.30 ειμαι ορθια..τι κακο κ αυτο;;;;;;

ναι Sεβη μου nuk πηρα αλλα οχι πολλα ειπα να παρω και καποια αλλη μαρκα τωρα δεν ξερω ποια ακριβος σημερα θα παω μεχρι τα λητω και θα δω.

εγω μεχρι τησ 2-3το βραδι την βγαζω στο μπαλκονι να κανω βολτες αφου με κοροιδευει η γειτονια (βλεπεις μενω σε χωριο) χωρια που ο αντρας μου φωναζει φτανει μου λεει εχουμε 2σκυλια να φυλανε το σπιτι πεσε κοιμησου.μετα ξυπναωκατα της 5-6γιατι δεν βολευομαι με τπτ μενω κανα 2-3ωρες ξυπνια και μετα με ξαναπερνει . υπνος με διαλειματα δλδ αλλα νιωθω μερες μερες πολυ κουρασμενη και οτι δεν μπορω να συκωθω απο το κρεβατι ασε που εχει και ζεστη

Αυτο που επαθα εχθες ουτε στο εχθρο μου!!! αναγουλες,ζαλαδες κ ετοιμη να πεσω κατω!!! σημερα το πρωι συνηλθα κανονικα.....

Απο την αλλη εβδ θα παμε να παρουμε κουνιες,συρταριερα κ καροτσι!!!

σε νιωθω!εγω την πρωτη φορα δν αντεξα και εκανα εμετο μετα την πρωτη ωρα,η μικροβιολογος ειπε οτι δεν υπηρχε προβλημα γιοτι ειχε απορροφηθει αλλα ο γιατρος ανενδοτος και ετσι την ξανακανα παρολο που τον παρακαλαγα κυριολεκτικα να μη με ξαναστειλει!

τελικα νομιζω με εκδικειτε για τα τηλ που του κανω!:tongue:

αντε να τα ψωνισετε με το καλο!!καλα οταν θα τα στησετε να δεις την πλακα που θα παθεις!εγω πηγαινα καθε τοσο στο δωματιο και τα χαζευα!Τωρα βλεπω τις φωτογραφιες και σκεφτομαι οτι σε λιγο θα ειναι εκει και τα μωρακια μας!

Εστησε και ο αντρας μου τα λικνο στο δωματιο μας και ειναι κι αυτα πολυ ομορφα!!Το καροτσι μας δεν το εχω δει ακομα αλλα μου ειπαν ειναι πολυ ωραιο!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κατερινακι για τις αυπνιες να πινεις γαλα,βοηθαει πολυ!και εγω ξυπναω πολλες φορες γυρω στις 5 και οταν δε μπορω να ξανακοιμηθω πινω ενα ποτηρι και σε 10 λεπτα κλεινουν τα ματια μου.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

ναι Sεβη μου nuk πηρα αλλα οχι πολλα ειπα να παρω και καποια αλλη μαρκα τωρα δεν ξερω ποια ακριβος σημερα θα παω μεχρι τα λητω και θα δω.

εγω μεχρι τησ 2-3το βραδι την βγαζω στο μπαλκονι να κανω βολτες αφου με κοροιδευει η γειτονια (βλεπεις μενω σε χωριο) χωρια που ο αντρας μου φωναζει φτανει μου λεει εχουμε 2σκυλια να φυλανε το σπιτι πεσε κοιμησου.μετα ξυπναωκατα της 5-6γιατι δεν βολευομαι με τπτ μενω κανα 2-3ωρες ξυπνια και μετα με ξαναπερνει . υπνος με διαλειματα δλδ αλλα νιωθω μερες μερες πολυ κουρασμενη και οτι δεν μπορω να συκωθω απο το κρεβατι ασε που εχει και ζεστη

Οχι ευτυχως κοιμαμαι σερι δλδ απο τις 1 μεχρι τις 07.30 εκτος τα διαλειμματα για πιπι....αλλα ξερενομαι παλι αμεσως.....:tongue::tongue::tongue:

σε νιωθω!εγω την πρωτη φορα δν αντεξα και εκανα εμετο μετα την πρωτη ωρα,η μικροβιολογος ειπε οτι δεν υπηρχε προβλημα γιοτι ειχε απορροφηθει αλλα ο γιατρος ανενδοτος και ετσι την ξανακανα παρολο που τον παρακαλαγα κυριολεκτικα να μη με ξαναστειλει!

τελικα νομιζω με εκδικειτε για τα τηλ που του κανω!:tongue:

αντε να τα ψωνισετε με το καλο!!καλα οταν θα τα στησετε να δεις την πλακα που θα παθεις!εγω πηγαινα καθε τοσο στο δωματιο και τα χαζευα!Τωρα βλεπω τις φωτογραφιες και σκεφτομαι οτι σε λιγο θα ειναι εκει και τα μωρακια μας!

Εστησε και ο αντρας μου τα λικνο στο δωματιο μας και ειναι κι αυτα πολυ ομορφα!!Το καροτσι μας δεν το εχω δει ακομα αλλα μου ειπαν ειναι πολυ ωραιο!!

Κ σε μενα εαν ελεγε να την κανω παλι δεν θα πηγαινα με τιποτα!!!

Εμενα μου ηρθε την ωρα που το επινα.....

Κ εγω αυτο περιμενω να το φτιαξουμε,εδω παω τωρα κ χαζευω που δεν εχουμε βαλει κ τιποτα το ιδιαιτερο!!!

κατερινακι για τις αυπνιες να πινεις γαλα,βοηθαει πολυ!και εγω ξυπναω πολλες φορες γυρω στις 5 και οταν δε μπορω να ξανακοιμηθω πινω ενα ποτηρι και σε 10 λεπτα κλεινουν τα ματια μου.

θα το δοκιμασω νακι μου αν και εχω να πιω γαλα πολυ καιρο , βλεπεις ειχα πολυ δυσκολο 1οτριμηνο εγκυμοσυνης και ηταν αδυνατο να πιω οτιδιποτε .

αχ εχεις δλδ ετοιμο το δωματιακη αντε να δουμε φοτο.

εγω την καμπυλη ζαχαρου θα την κανω 15 με 20 του μηνος και το σκευτομαι απο τωρα , δυσκολη εξεταση αλλα τι να κανουμε θα το αντεξουμε και αυτο

το δωματιομας εχει βαφτει,εχουν μπει τα αυτοκολλητα και εχουμε στησει κουνιες και συρταριερα.Εχουμε παρεικαι παντες ,κουνουπιερες κλπ αλλα δεν τα εχω βαλει γιατι θα τα ετρωγε η σκονη τοσες μερες.Οποτε θα σας βαλω φωτο οταν παμε ολοι μαζι στο σπιτακι μας για να ειναι ολοκληρωμενο!

λοιπον πιαστηκα τοση ωρα στην καρεκλα.Θα βγω και τα λεμε το απογευμα.

τα λεμε!

tJd1p3.png

Για όσες ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΥΛΗ δεν ξέρω αν ξέρετε το κόλπο με το λεμόνι. Εγώ όταν την είχα κάνει είχα στάξει μερικές σταγόνες λεμόνι μέσα και ήταν μια χαρά. Το ήπια αρκετά πιο άνετα. Μετά βέβαια είχα και εγώ τις σχετικές ζαλάδες κλπ αλλά τουλάχιστον δεν το έκανα εμετό. Ξίνισε λίγο με το λεμόνι και κατέβηκε πιο άνετα. Δοκιμάστε το.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...