Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ετσι ημουν κ εγω στην αρχη αλλα τωρα εχω αυπνοιες!!!

Μπραβο που εχεις αναλαβει την μαγειρικη....εμενα ο καλος μου τα κανει ολα,εκτος απο σιδερο κ ξεσκονισμα!!!

Μπραβο σας,σας χαιρομαι ειλικρινα!!!

Αααααααα, κι εγώ δεν κάνω σίδερο, όλα κι όλα!!!!!:)

Αλλά οοοοοολα τα υπόλοιπα, οκ, τα κάνω και με μεγάλη χαρά οφείλω να πώ.

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Επειδή μιλάτε για υπνηλίες και αυπνίες. Εννοείται πως στην αρχή κοιμάσαι όρθια αλλά στο τέλος μιλάμε για τρελές αυπνίες. Καλά βέβαια με την κοιλιά που έχεις την οποία δεν μπορείς να κουμαντάρεις και δεν βολεύεσαι πουθενά στο κρεβάτι πως να κοιμηθείς? ΕΠίσης εγώ ζεσταινόμουν πάρα πολύ κατά την διάρκεια όλης της εγκυμοσύνης. Γενικώς είμαι κρυουλιάρα αλλά αυτούς τους 9 μήνες μιλάμε είχα σκάσει. Και ειδικά προς το τέλος που γέννησα (17 Ιουλιου)...........καλά. Αφήστε το. Αλλά όλα αυτά πως τα ξεχνάς δια μαγείας μόλις σου δώσουν και δεις τα μωράκια είναι απίστευτο..............Θα το νιώσετε οι μέλλουσες διδυμομανούλες. Θα με θυμηθείτε.

Ετσι ημουν κ εγω στην αρχη αλλα τωρα εχω αυπνοιες!!!

Μπραβο που εχεις αναλαβει την μαγειρικη....εμενα ο καλος μου τα κανει ολα,εκτος απο σιδερο κ ξεσκονισμα!!!

Μπραβο σας,σας χαιρομαι ειλικρινα!!!

εμεις ειχαμε θεμα με το απλωμα!!τελικα το ξεπερασε ευτυχως!

ειδικα οταν αρχισαμε να πλενουμε τα ζιπουνακια να δεις με τι καμαρι τα απλωνε!!σχεδον με τσαντισε γιατι δε με αφηνε να απλωσω κι εγω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Δεν ειναι τιποτα κ αυτο!!! ο δικος μου θελει να του δειξει εαν δεν μπορω στο τελος να τα κανω!!!

Μπραβο σου κ παλι......φυσικα να πεις στην γυναικα σου να μπαινει κ η ιδια να τα λεμε!!!

Διαφημίσεις

Α είσαι κι εσύ σαν τον άντρα μου. Τα έκανε όλα μα όλα και με χαρά όπως λες κι εσύ. Μόνο το σίδερο δεν μπορούσε. Αλλά εντάξει , δεν πειράζει. Σημασία έχει η βοήθεια και η συμπαράσταση. ;)

εμεις ειχαμε θεμα με το απλωμα!!τελικα το ξεπερασε ευτυχως!

ειδικα οταν αρχισαμε να πλενουμε τα ζιπουνακια να δεις με τι καμαρι τα απλωνε!!σχεδον με τσαντισε γιατι δε με αφηνε να απλωσω κι εγω!

Οχι ενταξει κ απλωμα κανει....ολα δλδ!!!!

Τι νομιζεις οτι δεν καμαρωνουν σαν "γυφτικα σκερπανια";;;;;

Ο δικος μου εχει πλακα οταν λεει καπου οτι ειμαι εγκυος κ συνεχιζει....φυσικα εχουμε διδυμα!!!

Επειδή μιλάτε για υπνηλίες και αυπνίες. Εννοείται πως στην αρχή κοιμάσαι όρθια αλλά στο τέλος μιλάμε για τρελές αυπνίες. Καλά βέβαια με την κοιλιά που έχεις την οποία δεν μπορείς να κουμαντάρεις και δεν βολεύεσαι πουθενά στο κρεβάτι πως να κοιμηθείς? ΕΠίσης εγώ ζεσταινόμουν πάρα πολύ κατά την διάρκεια όλης της εγκυμοσύνης. Γενικώς είμαι κρυουλιάρα αλλά αυτούς τους 9 μήνες μιλάμε είχα σκάσει. Και ειδικά προς το τέλος που γέννησα (17 Ιουλιου)...........καλά. Αφήστε το. Αλλά όλα αυτά πως τα ξεχνάς δια μαγείας μόλις σου δώσουν και δεις τα μωράκια είναι απίστευτο..............Θα το νιώσετε οι μέλλουσες διδυμομανούλες. Θα με θυμηθείτε.

Αυτο με την ζεστη το ζω κ δεν παλευεται με τιποτα.....απο τωρα κ δεν μπορω να κουμανταρω την κοιλια!!!

Αυτο με την ζεστη το ζω κ δεν παλευεται με τιποτα.....απο τωρα κ δεν μπορω να κουμανταρω την κοιλια!!!

Είναι ένα θέμα αυτή η κοιλιά. Σκέψου όμως τι έχει αυτή η κοιλίτσα μέσα. Δύο δωράκια....................Τα καλύτερα. Υπομονή λοιπόν. Μέχρι να σκάσει η κοιλίτσα και Ωπ! Surpriseeeeeeee mammy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

ευτυχως δεν εχει κανει πολυ ζεστη μεχρι στιγμης,περσι ηταν πολυ χειροτερα.Απο δω και στο εξης ομως....κλιματιστικο και αραχτες!

γκλορακι εσυ περιμενες να σαραντησεις για να τα βγαλεις εξω?

εγω θα πρπει να μεινω πολλες μερες Αθηνα 'η μπορω να ταξιδεψω γρηγορα?

θελω να γυρισουμε σπιτι μας να βρουμε ους ρυθμους μας και τη βολη μας.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

Είναι ένα θέμα αυτή η κοιλιά. Σκέψου όμως τι έχει αυτή η κοιλίτσα μέσα. Δύο δωράκια....................Τα καλύτερα. Υπομονή λοιπόν. Μέχρι να σκάσει η κοιλίτσα και Ωπ! Surpriseeeeeeee mammy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Ανυπομονω γι"αυτο το θαυμα!!!

Ευτυχως εχουμε υπερηχο την Πεμπτη να δουμε ποσο μεγαλωσαν!!!!

Εκεινη την μερα θα ειναι 07/07 κ μπαινω στον 7ο κ εχουμε ραντεβου στις 7 το απογευμα....:tongue:

sevi τα μωρακια σου τι βαρος εχουν?εκανες την καμπυλη?

ασχετο!αυριο ειναι να κανω παλι την ενεση για τα πνευμονια αλλα ειναι σε ελλειψη το φαρμακο,μακαρι να το βρει η φαρμακοποιος!και την αλλη βδομαδα εχω την ενεση για το ρεζους αρνητικο που εχω.Ουφ,πολλα τρυπηματα!

tJd1p3.png

αφηστε που εχω την εντυπωση οτι μετα απο τις κορτιζονες τα μωρα ειναι πολυ πιο ηρεμα.Τα επηρεαζει αραγε?

tJd1p3.png

sevi τα μωρακια σου τι βαρος εχουν?εκανες την καμπυλη?

ασχετο!αυριο ειναι να κανω παλι την ενεση για τα πνευμονια αλλα ειναι σε ελλειψη το φαρμακο,μακαρι να το βρει η φαρμακοποιος!και την αλλη βδομαδα εχω την ενεση για το ρεζους αρνητικο που εχω.Ουφ,πολλα τρυπηματα!

Ο προηγουμενος υπερηχος ηταν στις 20/06 κ ηταν ο μεγαλος 770γρ κ ο μικρος ηταν 730γρ!!!

Καμπυλη εκανα εχτες κ ειναι παθολογικη κ δεν βλεπω να γλιτωνω την ινσουλινη....περιμενω τηλ απο την ενδοκρινολογο να μου πει τι θα κανω!!!

Ανυπομονω γι"αυτο το θαυμα!!!

Ευτυχως εχουμε υπερηχο την Πεμπτη να δουμε ποσο μεγαλωσαν!!!!

Εκεινη την μερα θα ειναι 07/07 κ μπαινω στον 7ο κ εχουμε ραντεβου στις 7 το απογευμα....:tongue:

Θα γίνει και αυτό το ''ΘΑΥΜΑ''. Λίγη υπομονή. Πολλά εφτάρια έπεσαν. Μήπως είναι ο τυχερός σου αριθμός? Χαχαχα..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...