Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

tzini μου χθες που πηγα στο γιατρο,δν μιλησαμε καθολου για την ημερομηνια τοκετου γιατι εγω πονουσα πολυ και απλα προσπαθουσαμε να δουμε τι συμβαινει.Το μονο που του ειπα ηταν:πειτε μου οτι δε γενναω!

ισως μου πει κατι την αλλη βδομαδα.

Βεβαια φοβαμαι μη μου πει τελη ιουλιου(λογω διακοπων),εγω θελω αρχες αυγουστου αν οι γιοι μου δεν εχουν αντιρηση;)

ευτυχως σημερα ξυπνησα καλυτερ,βεβαια εχω μια μκρη ενοχληση αλλα αντεχεται.Πινω και ενα παγωμενο φραπεδακι μπας και με στειλει τουαλετα(σορυ κιολας) αλλα τιποτα.Τελικα δε βλεπω να γλυτωνω το γαλα μαγνησιας.

Καλημέρα Naki, πω πω μεγάλο το σοκ ε? να λές γεννάω τώρα....όσο για τον καφέ και την τουαλέτα μην ντρέπεσαι, τα έχουμε πεί ΚΑΙ ΑΥΤΑ!! φρουτάκια και λαχανικά τρώς αρκετά?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια στην Δημόσια Τράπεζα τα έδωσα. Τελικά το κάναμε αρκετές εδώ ε? Δεν το ήξερα.

Σας έβαλα και νέες φώτο...............

Τρομερά τα μπεμπίνια σου!!! χεχε!!

Έδωσα φρουτόκρεμα και τους ξάπλωσα!!!! πάω να απλώσω πλυντήριο και γω και επανέρχομαι...έχω ερωτήσεις!!!!!!!!!!

Α σήμερα έδωσα μάνγκο!! και έφαγα και γω πρώτη φορά!! πολύ ωραίο φρούτο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι καινούργιος στην παρέα και είναι το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το forum.

Διάβασα σχεδόν όλα τα post τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι πήρα το θάρρος να γράψω.Ομολογώ ότι οι εμπειρίες σας είναι συναρπαστικές και τα "φώτα" σας είναι πολύ σημαντικά. Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα:

Η γυναίκα μου είναι στα τέλη της 10ης εβδομάδας κύησης και πρίν πέντε ημέρες πήγαμε στον γυναικολόγο για να δούμε το μικρό ζουζούνι. Αντί αυτού, είδαμε δύο μικρά ζουζούνια!!!! Φαντάζεστε την έκπληξη μας. Τα συναισθήματα υπέροχα,φανταστικά, δεν περιγράφονται. Βέβαια, και οι 2 μας είχαμε το ίδιο ερώτημα:Από που κι ως πού δίδυμα????Επειδή η σύλληψη έγινε φυσιολογικά, προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει κληρονομικότητα κλπ. Βέβαια ο γιατρός δεν απέκλεισε καθόλου την φυσιολογική σύλληψη των διδύμων, έστω και στο μικρό αυτό ποσοστό του 1 προς 80 που δίνει σήμερα η επιστήμη.Θα μου πείτε, αυτό μετράει κι αυτό έχει σημασία? Οχι βέβαια!!Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι περιμένουμε διπλό μποναμά, διπλή χαρά, όλα διπλά δηλαδή! Σε δέκα ημέρες περίπου πάμε για την πρώτη αυχενική διαφάνεια κι εκεί θα δούμε ακόμα περισσότερα. Δεν σας κρύβω βέβαια ότι υπάρχει μια σχετική αγωνία, η οποία κάλλιστα μπορεί να μεταφραστεί σε άγχος. Διαβάσαμε αρκετά πράγματα στο διαδίκτυο, όπου τα περισσότερα σου καλλιεργούν μια αίσθηση αυξημένου κινδύνου....με αποτέλεσμα να χάσουμε τον ύπνο μας και βεβαίως, όταν το είπαμε στον γιατρό, μας στόλισε με αρκετά κοσμητικά και καλά έκανε βεβαίως.

Αυτή είναι σε μέσες γραμμές η δική μας ιστορία, η γυναίκα μου βρίσκεται πλέον σε..."γαλαξιακό ταξίδι" αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Θα ήθελα λοιπόν τις εμπειρίες σας, τις γνώσεις και ό,τι σας είναι εύκολο μιας και είμαστε στην πρώτη μας εμπειρία...Να είστε καλά!:):)

Καλωςορισες στην παρεουλα μας!!

Με το καλο τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα διαβασει και εγω πολλα πραγματα που με αγχωσαν αρκετακαι δυστυχως ακομα κουβαλαω αυξημενο αγχος,παρα το κραξιμο του γιατρου αλλα τελικα εχοντας φτασει ως εδω βλεπω οτι οκ θελει πολυ προσοχη αλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Απλα βαραινεις λιγο πιο γρηγορα απο τη μονη κυηση.

Κοιταξτε να το χαρειτε!!!Να παρακολουθεις την παρεουλα,δεν μπορεις να φανταστεις ποσα εχω μαθει απο τα κοριτσια και ολα θα πανε καλα!!!

και στην αυχενικη καλα αποτελεσματα!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Μικρές μου φίλες, καλημέρα!

Έχουμε ακόμη πυρετούλη, το βράδυ φτάσαμε και 38.9.... Μου φύγαν όλα, δεν το συζητώ!

Witch, δεν ξέρω γιατί ο εγκέφαλός μου έχει εμπεδώσει πως πάνω από 38 δίνουμε αντιπυρετικό..........;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Όχι;

Βλέπω ότι το παιδί ταλαιπωρείται και δεν θέλω να τον αφήνω να ζαβλακώνεται!!!!!!

Το βράδυ δώσαμε πονστάν, κατόπιν υπόδειξης της δοκτορέσσας μας!

rPPrp3.png

Τρομερά τα μπεμπίνια σου!!! χεχε!!

Έδωσα φρουτόκρεμα και τους ξάπλωσα!!!! πάω να απλώσω πλυντήριο και γω και επανέρχομαι...έχω ερωτήσεις!!!!!!!!!!

Α σήμερα έδωσα μάνγκο!! και έφαγα και γω πρώτη φορά!! πολύ ωραίο φρούτο!!

Thaaaaaaaaaaaaaanks!!!!!!!!!!!!! Πολύ άπλωμα και πλυντήριο και σίδερο έπεσε ΄σήμερα....................Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...............................

Διαφημίσεις

Καλημέρα Naki, πω πω μεγάλο το σοκ ε? να λές γεννάω τώρα....όσο για τον καφέ και την τουαλέτα μην ντρέπεσαι, τα έχουμε πεί ΚΑΙ ΑΥΤΑ!! φρουτάκια και λαχανικά τρώς αρκετά?

ναι ρε συ,αστα!τεσπα παει κι αυτο!βεβαια ο γιατρος εχει αρχισει και τα παιζει μαζι μου,μπηκε μεσα στο εξεταστηριο λεγοντας:τι τραβαω ο ανθρωπος με σενα!!!

προσεχω τι τρωω αλλα απο μικρη εχω θεμα με το εντερο,μου εχει βγει τεμπελικο,ειμαι και συνεχεια ξαπλα τωρα και δε θελει πολυ.

Καλα βρηκες καλο μανγκο?ειναι πολυ ωραιο αρκει να ειναι ωριμο.

Αυτα τα μωρα σου ειναι πολυ γκουρμε!!!

Δινουμε οτι φρουτο θελουμε δηλαδη?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Μικρές μου φίλες, καλημέρα!

Έχουμε ακόμη πυρετούλη, το βράδυ φτάσαμε και 38.9.... Μου φύγαν όλα, δεν το συζητώ!

Witch, δεν ξέρω γιατί ο εγκέφαλός μου έχει εμπεδώσει πως πάνω από 38 δίνουμε αντιπυρετικό..........;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Όχι;

Βλέπω ότι το παιδί ταλαιπωρείται και δεν θέλω να τον αφήνω να ζαβλακώνεται!!!!!!

Το βράδυ δώσαμε πονστάν, κατόπιν υπόδειξης της δοκτορέσσας μας!

Καλημέρα και γρήγορα περαστικούλια. Πως είναι σήμερα το αγοράκι? Τι σας είπε η παιδίατρος? ιωσούλα?

αγορακια,περαστικα σας!!!!!

τα καημενουλια μωρε αρρωσταινουνκαι τετοια εποχη?και πυρετο μ'αυτη τη ζεστη!!

ευχομαι να περασει γρηγορα!

tJd1p3.png

ευτυχως σημερα ξυπνησα καλυτερ,βεβαια εχω μια μκρη ενοχληση αλλα αντεχεται.Πινω και ενα παγωμενο φραπεδακι μπας και με στειλει τουαλετα(σορυ κιολας) αλλα τιποτα.Τελικα δε βλεπω να γλυτωνω το γαλα μαγνησιας.

Naki, το νου σου με τον φραπέ, δεν κάνει καλό όταν έχεις πρόωρες συσπάσεις... Για τουαλέτα, τρώγε φρούτα πριν από κάθε γεύμα. fruit before food, που λένε και οι Άγγλοι...

Στο αγόρι της παρέας, καλωσήρθες!!!! Κι εγώ τέτοιο σοκ είχα πάθει, δεν το περίμενα, αλλά πάντα ήθελα δίδυμα, δεν ξέρω γιατί... Τελικά αφού τα είδα, άρχισα να ψάχνω από που κι ως που και ανακάλυψα ότι παίζουν στην οικογένεια του άντρα μου. Και να φανταστείς, πριν μείνω έγκυος, του έλεγα, κρίμα, ρε γαμώτο, να μην έχουμε δίδυμα στην οικογένεια κι έλεγε κι αυτός, ναι, ρε, κρίμα!! Και να!!!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια το σκ ηρθε ο αντρουλης να με δει και με ρωτησε τι δωρο θελω για τους γιους που ετοιμαζω:Dμαλλον πρεπει να τον αφησω να διαλεξει εκεινος ε??

εννοειται οτι ειπα τα κλασικα:δε με πειραζει και να μη μου κανεις,τωρα εχουμε αλλα εξοδα κλπ......και αλλες τετοιες βλακειες....

Βεβαια τα ελεγα και φοβομουνα να μην τα πιστεψει:D:tongue:

tJd1p3.png

Glor-Naki82-Nunu, καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ και η γυναίκα μου τα έχουμε κάπως χαμένα(με την καλή έννοια) και προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το...event! Πάντως, είναι απίστευτο συναίσθημα. Φανταστείτε ότι χαζέψαμε όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη του ενός...πόσο μάλλον περισσότερο για τα 2. Απλά, σκέφτομαι την γυναίκα μου, ότι δηλαδή θα κουραστεί υπερβολικά, θα αγχωθεί, θα κλιμακωθούν τέλος πάντων τα συναισθήματα και αντιδράσεις της και για αυτό τον λόγο, προσπαθώ να αποκτήσω όσα "φώτα" γίνεται ούτως ώστε να της δίνω την όποια βοήθεια. Α!Και κάτι άλλο:Διακοπές για φέτος...τζίφος!Αλλά ειλικρινά, δεν δίνουμε δεκάρα.

rivendello.jpg

laerta ειδες το μηνυμα μου για το μπιμπερο?στο λητω ειναι πολυ πιο φθηνο.Μαλλον και εγω θα πρεπει να παρω 2 ακομα γιατι τα 2 που εχω τι να μου κανουν?

τα φρουτα μου εχει πει με μετρο γιατι ανεβαζουν και το ζαχαρο.Θα το ριξω στα λαδερα.

tJd1p3.png

Naki, το νου σου με τον φραπέ, δεν κάνει καλό όταν έχεις πρόωρες συσπάσεις... Για τουαλέτα, τρώγε φρούτα πριν από κάθε γεύμα. fruit before food, που λένε και οι Άγγλοι...

Στο αγόρι της παρέας, καλωσήρθες!!!! Κι εγώ τέτοιο σοκ είχα πάθει, δεν το περίμενα, αλλά πάντα ήθελα δίδυμα, δεν ξέρω γιατί... Τελικά αφού τα είδα, άρχισα να ψάχνω από που κι ως που και ανακάλυψα ότι παίζουν στην οικογένεια του άντρα μου. Και να φανταστείς, πριν μείνω έγκυος, του έλεγα, κρίμα, ρε γαμώτο, να μην έχουμε δίδυμα στην οικογένεια κι έλεγε κι αυτός, ναι, ρε, κρίμα!! Και να!!!!!!!

Καλώς σε βρήκα!!!

Τελικά ισχύει και αυτή η περίπτωση με την ύπαρξη διδυμων από την πλευρά του άντρα; Γιατί από ότι έχω ακούσει, είναι σχεδόν μηδενικές οι πιθανότητες..Τσ τσ τσ.. άτιμη στατιστική!!!!:o:D

rivendello.jpg

Glor-Naki82-Nunu, καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ και η γυναίκα μου τα έχουμε κάπως χαμένα(με την καλή έννοια) και προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το...event! Πάντως, είναι απίστευτο συναίσθημα. Φανταστείτε ότι χαζέψαμε όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη του ενός...πόσο μάλλον περισσότερο για τα 2. Απλά, σκέφτομαι την γυναίκα μου, ότι δηλαδή θα κουραστεί υπερβολικά, θα αγχωθεί, θα κλιμακωθούν τέλος πάντων τα συναισθήματα και αντιδράσεις της και για αυτό τον λόγο, προσπαθώ να αποκτήσω όσα "φώτα" γίνεται ούτως ώστε να της δίνω την όποια βοήθεια. Α!Και κάτι άλλο:Διακοπές για φέτος...τζίφος!Αλλά ειλικρινά, δεν δίνουμε δεκάρα.

καλε μπορει να εχει μια καλη εγκυμοσυνη,μην τρελαινεσαι!!

πχ εγω εχω πολυ λιγοτερα νευρα απο πριν,δουλευα μεχρι την 27η βδομαδα(βεβαια δεν ειχα ορθοστασια),αλλα δεν εκανα δουλειες και τετοια.Και αν δε βαλει πολλα κιλα απο την αρχη ,δε θα βαρυνει παρα μονο στο τριτο τριμηνο.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...