Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

laerta σημερα θα πηγαινα να ενημερωθω στη δημοσια τραπεζα αλλα τελικα δεν μπορουσα απο τους πονους.Πιστευω την τεταρτη να ειμαι καλα και να παω.Παντως απο το τηλ μου ειπαν οτι εκει το αιμα γινεται δωρεα και μπαινει στην παγκοσμια τραπεζα αρα και δεν πληρωνεις αλλα αν θελουμε κραταμε ενα τμημα του λωρου(καπως μου τα ειπαν αυτα τα κυτταρα αλλα δεν θυμαμαι καλα) και αυτα ειναι για δικη μας χρηση και κοστιζει 1230 ευρω και για τα δυο μωρα γιατι το δεχονται σαν μια γεννα.Βεβαια πρεπει να τους τα πας εσυ,εντος 24 ωρου.

Αν παω τελικα την τεταρτη θα σου πω λεπτομερειες.

Νομιζω εγω εκει θα καταληξω γιατι στις ιδιωτιες δεν ξερω τι ακριβως παιζει.

βεβαια ολα αυτα με την προυποθεση να γεννησουμε μετα την 34η γιατι πιο πριν δεν μαζευονται.

εγω δεν προλαβα να δωσω τα βλαστοκυτταρα γιατι γεννησα πολυ ξαφνικα στην 32η, αλλα η αποφαση μας ηταν ξεκαθαρα (κατοπιν κ συμβουλων 2 καλων φιλων γιατρων) για τη δημοσια τραπεζα.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Επίσης, τα μωρά έχουν κάτσει με τα κεφάλια κάτω το ένα δίπλα στο άλλο κι εγώ έχω συνηθίσει να κοιμάμαι στο πλάι και μου φαίνεται ότι τα πλακώνω. Περιμένω να πάω στον γιατρό να με συμβουλεύσει. Ακούω κάτι κουφά που μου λένε ότι τα δίδυμα βγαίνουν πλακωμένα. Ισχύει?

κοιτα τωρα να δεις την περιπτωση μου. ο μπεμπετος που ητο ο μεγαλοκεφαλος, ηταν κατω κ η μικρη τσουπρα ανωθεν πλαγιαστα (ενιοτε κ κατω το κεφαλι), ο δοκτορ ελλεγε για φτ, εγω σκιαζομουν κτλ κτλ. στην 35 κ κατι αλλαζουν τα σκατοπαιδα κ παει πανω ο μπεμπετος κ εγκαρσια (το κλωτσιδι που εφαγα δεν περιγραφεται), κ κατω η τσουτσουραδα! κ απο εκει που ηθελα εγω φτ, ηθελε ο δοκτορ κτ! γιατι ο μπεμπετος ειχε μεγαλυτερη κεφαλα κ φοβοταν. κατα τα αλλα η μπεμπουλα βγηκε με πολυ στραπατσαρισμενη εως θεοστραβη την μυτουλα της αλλα με τον καιρο ισιωσε το καμαρι μας. ο μπεμπετος απλα στραπατσαρισμενη την ειχε κ μετα κ αυτος οκ!

Κορίτσια, βλαστοκύτταρα κρατήσατε? Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω έρευνα πάνω στο θέμα και είπα πρώτα να ξεκινήσω εμπειρική μελέτη... Χεχε...:idea:

κρατησαμε μονο απο το μωρο που βγηκε δευτερο. φοβηθηκε τυχον επιπλοκες ο ντοκ κ δεν αφησε να περασει χρονος μεταξυ του 1ου παιδιου κ του δευτερου, γιατι κατι μας ειχαν πει απο την στιμ χελθ οτι επειδη ηταν διδυμα επρεπε να περασουν τρια λεπτα κ μετα να ξεκινησει να βγαζει το δευτερο μωρο. κ οντοκ δεν συνεναισε!

για το pump (αντλία) ή όχι? Εσείς, μανούλες, τι λέτε, χρήσιμη θα είναι ή μπα?

καλου κακαου παρε μια να εχεις. εγω δυστυχως σταματησα το θηλασμο γιατι μου ματωσαν κ τις 2 θηλες κ επιναν πολυ αιμα. τοτε πηρα αντλια. αλλα ματαια, καθωτι κ ο παιδιατρος κ ο γυναικολογος μου ειπαν να αρμεγω μονη μου το στηθος για 3-4 μερες (αν ηταν καθαρο τα γαλα να το εδινα στα μωρα, αλλιως μονο μια φορα τη μερα, να βαζω τα μωρα στο στηθος), κ μετα να ξαναβαλω φουλ τα μωρα πανω. επειδη λοιπον στο σπιτι γινοταν ενας πανικος κ με τη μεγαλη κορη κ γενικοτερα επικρατουσε μια τρομερη ενταση (ειχα λιγο καιρο πριν κ τη συλια αρρωστη κ μου ειχε κολλησει κ τα μωρα) δεν αντεξα κ δυστυχως σταματησα:-(. κ στην συλια (πρωτη κορη) καπως ετσι σταματησα το θηλασμο (αλλα τη θηλασα πολυ περισσοτερο), που σημαινει οτι κατι δεν εκανα καλα εγω, γι αυτο αν μπορεις μαθε να θηλαζεις σωστα.

(για την αντλια κ οι 2 ντοκ μου ειπαν πως αν την ειχα παρει πο νωρις θα ηταν οκ, αλλα αφου ειχα ματωσει ετσι η απαντηση τους ηταν οχι γιατι κ παλι θα εβγαζα αιμα! οποτε με το χερι αρμεγμα κτλ που σου ειπα πιο πανω)

Πρέπει να σημειωθεί η μερομηνία στα πρακτικά...μετά από 9 μήνες και κάτι μέρες (βλ. τίκερ) έριξα ένα δύωρο μεσημεριανό ύπνο με τα νουνουκάκια άλλο πράμα!!!

ενα μπραβο που τα καταφερες κ κοιμηθηκες κ

αλλο ενα σοβαρο γιατι ακομα τους δινεις μητρικο γαλα!

ολγα να σου ζησουν κ παλι κοπελα μου!

νακι τι εγινε με τον ντοκ σου? τι σου ειπε γαι τον τοκετο? ποτε?

νουφιους εγω προσκυνισα τρεις φορες στον καθε νονο, τους χειροφιλησα κ μετα ο παπας με εζωσε κ με τα 2 τα μωρα!!!!! οταν παρω τις φωτο θα σας την μοστραρω να παθετε σοκ!

το εκαναν κ σε εσας (οσες εχετε βαφτισει) αυτο μα τε μωρα αλλα μπρατσετα κ τα δυο?!

περαστικα στα αρρωστουτσικα νινακια.

τσιιιιιου κ μπιιιιιιου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα κοριτσια,σήμερα δεν προλαβα να μπω έτρεχα με διαφορα πραγματακια για την βαπτιση και επιτελους μαλλον το σαββατο θα τα κλεισω να τελειωνω με αυτο το θεμα.

MARITOULA δεν προλαβα να σου ευχηθώ,να σου ζήσουν!!!! Εμενα τα βλεπει νεογνολογος και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,στην αρχή είχα νεογνολόγο απο το μητερα που ερχοταν σπίτι αλλα και δεν έμεινα ευχαριστημενη αλλα και με χρεωνε 80 ε για το καθε παιδι :confused:,δηλ.εσκαγα 160ε σε καθε επισκεψη.Στην αρχή με τον μικρουλη τα εσκαγα απο τον φοβο μου αλλα μετα άλλαξα,είπαμε κρίσηηηηη!!!(να μην πω κλοπή...και χωρις αποδειξη).

Λοιπον κορίτσια το 4κιλο τσακίζει την κρεμα καθε απογευμα και έχει κανει μαγουλακια!!!! ναι,ναι:D:D,νυφες τρέξτε!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα με το όνομα του νεογνολόγου?

Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!

Λοιπόν κόρες, τώρα θα μιλήσω πολύ σοβαρά.......

Με το που γίνουν καλά τα άρρωστα νινιά, τελειώσουν εξετάσεις, εργασίες κλπ θέλουμε καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Επισης θα νοικιασω νοσοκομειακο θηλαστρο(μετα απο τις συμβουλες των κοριτσιων)το symphony medela.διπλης αντλησης να κοιταξεις.

Εμεις εχουμε μια βδομαδα διαφορα,ε?τι περιμενεις?ειναι ιδιου φυλου?

Πολύ καλή ιδέα, πράγματι... Δεν το ήξερα ότι γίνεται να το κάνεις αυτό.. Συγκεκριμένα 9 ημέρες είναι η διαφορά μας. Είναι αγόρι +κορίτσι.

Nunu, tzini, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, επειδή είμαι άσχετη, με βοηθάει να ακούω πως τα κατάφεραν κορίτσια με δίδυμα γιατί από τους γύρω μου ακούω είτε ιστορίες από την εποχή προ Χρηστού είτε γενικώς ασυναρτησίες....

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέραααααααααααααααααααααααα.............................Τι κάνετε ? Ζέστη σήμερα. Έχω σίδερο και βαριέμααιαιαιαιαιαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Πολύ καλή ιδέα, πράγματι... Δεν το ήξερα ότι γίνεται να το κάνεις αυτό.. Συγκεκριμένα 9 ημέρες είναι η διαφορά μας. Είναι αγόρι +κορίτσι.

Nunu, tzini, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, επειδή είμαι άσχετη, με βοηθάει να ακούω πως τα κατάφεραν κορίτσια με δίδυμα γιατί από τους γύρω μου ακούω είτε ιστορίες από την εποχή προ Χρηστού είτε γενικώς ασυναρτησίες....

Καλημέρα Laerta, η Naki έχει δίκιο για το θήλαστρο. Και ιδανικά να έρθουν τα πράγματα, δηλαδή να γεννήσεις σε μεγάλη εβδομάδα δυνατά μωράκια, για πάλι για να εγκατασταθεί η γαλουχία αλλά και να επιβιώσεις (να δίνουν και άλλοι γεύματα) χρειάζεσαι ένα καλό θήλαστρο. Εγώ νοίκιασα μετά τη 10η μέρα που τα βρήκα σκούρα (είχα μικρό) μέχρι και που σαράντισα.

Βλαστοκύτταρα έδωσα και γω στη Δημόσια Τράπεζα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!

Τελικα η δημοσια τραπεζα ειναι οτι καλυτερο για τα βλαστοκυτταρα!!!

Glorrr κ εγω εχω σιδερο να κανω τωρα κ ζεσταινομαι τρελα αλλα εαν το αφησω τις επομενες μερες θα ειναι χειροτερα......

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!

Τελικα η δημοσια τραπεζα ειναι οτι καλυτερο για τα βλαστοκυτταρα!!!

Glorrr κ εγω εχω σιδερο να κανω τωρα κ ζεσταινομαι τρελα αλλα εαν το αφησω τις επομενες μερες θα ειναι χειροτερα......

Δεν μπορώ βαριέμαι βαριέμαι βαριέμαι...................Και τώρα άπλωσα κι άλλο πλυντήριο...................

Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι καινούργιος στην παρέα και είναι το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το forum.

Διάβασα σχεδόν όλα τα post τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι πήρα το θάρρος να γράψω.Ομολογώ ότι οι εμπειρίες σας είναι συναρπαστικές και τα "φώτα" σας είναι πολύ σημαντικά. Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα:

Η γυναίκα μου είναι στα τέλη της 10ης εβδομάδας κύησης και πρίν πέντε ημέρες πήγαμε στον γυναικολόγο για να δούμε το μικρό ζουζούνι. Αντί αυτού, είδαμε δύο μικρά ζουζούνια!!!! Φαντάζεστε την έκπληξη μας. Τα συναισθήματα υπέροχα,φανταστικά, δεν περιγράφονται. Βέβαια, και οι 2 μας είχαμε το ίδιο ερώτημα:Από που κι ως πού δίδυμα????Επειδή η σύλληψη έγινε φυσιολογικά, προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει κληρονομικότητα κλπ. Βέβαια ο γιατρός δεν απέκλεισε καθόλου την φυσιολογική σύλληψη των διδύμων, έστω και στο μικρό αυτό ποσοστό του 1 προς 80 που δίνει σήμερα η επιστήμη.Θα μου πείτε, αυτό μετράει κι αυτό έχει σημασία? Οχι βέβαια!!Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι περιμένουμε διπλό μποναμά, διπλή χαρά, όλα διπλά δηλαδή! Σε δέκα ημέρες περίπου πάμε για την πρώτη αυχενική διαφάνεια κι εκεί θα δούμε ακόμα περισσότερα. Δεν σας κρύβω βέβαια ότι υπάρχει μια σχετική αγωνία, η οποία κάλλιστα μπορεί να μεταφραστεί σε άγχος. Διαβάσαμε αρκετά πράγματα στο διαδίκτυο, όπου τα περισσότερα σου καλλιεργούν μια αίσθηση αυξημένου κινδύνου....με αποτέλεσμα να χάσουμε τον ύπνο μας και βεβαίως, όταν το είπαμε στον γιατρό, μας στόλισε με αρκετά κοσμητικά και καλά έκανε βεβαίως.

Αυτή είναι σε μέσες γραμμές η δική μας ιστορία, η γυναίκα μου βρίσκεται πλέον σε..."γαλαξιακό ταξίδι" αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Θα ήθελα λοιπόν τις εμπειρίες σας, τις γνώσεις και ό,τι σας είναι εύκολο μιας και είμαστε στην πρώτη μας εμπειρία...Να είστε καλά!:):)

rivendello.jpg

Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι καινούργιος στην παρέα και είναι το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το forum.

Διάβασα σχεδόν όλα τα post τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι πήρα το θάρρος να γράψω.Ομολογώ ότι οι εμπειρίες σας είναι συναρπαστικές και τα "φώτα" σας είναι πολύ σημαντικά. Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα:

Η γυναίκα μου είναι στα τέλη της 10ης εβδομάδας κύησης και πρίν πέντε ημέρες πήγαμε στον γυναικολόγο για να δούμε το μικρό ζουζούνι. Αντί αυτού, είδαμε δύο μικρά ζουζούνια!!!! Φαντάζεστε την έκπληξη μας. Τα συναισθήματα υπέροχα,φανταστικά, δεν περιγράφονται. Βέβαια, και οι 2 μας είχαμε το ίδιο ερώτημα:Από που κι ως πού δίδυμα????Επειδή η σύλληψη έγινε φυσιολογικά, προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει κληρονομικότητα κλπ. Βέβαια ο γιατρός δεν απέκλεισε καθόλου την φυσιολογική σύλληψη των διδύμων, έστω και στο μικρό αυτό ποσοστό του 1 προς 80 που δίνει σήμερα η επιστήμη.Θα μου πείτε, αυτό μετράει κι αυτό έχει σημασία? Οχι βέβαια!!Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι περιμένουμε διπλό μποναμά, διπλή χαρά, όλα διπλά δηλαδή! Σε δέκα ημέρες περίπου πάμε για την πρώτη αυχενική διαφάνεια κι εκεί θα δούμε ακόμα περισσότερα. Δεν σας κρύβω βέβαια ότι υπάρχει μια σχετική αγωνία, η οποία κάλλιστα μπορεί να μεταφραστεί σε άγχος. Διαβάσαμε αρκετά πράγματα στο διαδίκτυο, όπου τα περισσότερα σου καλλιεργούν μια αίσθηση αυξημένου κινδύνου....με αποτέλεσμα να χάσουμε τον ύπνο μας και βεβαίως, όταν το είπαμε στον γιατρό, μας στόλισε με αρκετά κοσμητικά και καλά έκανε βεβαίως.

Αυτή είναι σε μέσες γραμμές η δική μας ιστορία, η γυναίκα μου βρίσκεται πλέον σε..."γαλαξιακό ταξίδι" αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Θα ήθελα λοιπόν τις εμπειρίες σας, τις γνώσεις και ό,τι σας είναι εύκολο μιας και είμαστε στην πρώτη μας εμπειρία...Να είστε καλά!:):)

Καλημέρα. Με το καλό τα μωράκια σας. Από ένα να σου έρχονται δύο............παθαίνεις ένα σοκ η αλήθεια είναι ...............αλλά μετά..............είναι ότι καλύτερο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

tzini μου χθες που πηγα στο γιατρο,δν μιλησαμε καθολου για την ημερομηνια τοκετου γιατι εγω πονουσα πολυ και απλα προσπαθουσαμε να δουμε τι συμβαινει.Το μονο που του ειπα ηταν:πειτε μου οτι δε γενναω!

ισως μου πει κατι την αλλη βδομαδα.

Βεβαια φοβαμαι μη μου πει τελη ιουλιου(λογω διακοπων),εγω θελω αρχες αυγουστου αν οι γιοι μου δεν εχουν αντιρηση;)

ευτυχως σημερα ξυπνησα καλυτερ,βεβαια εχω μια μκρη ενοχληση αλλα αντεχεται.Πινω και ενα παγωμενο φραπεδακι μπας και με στειλει τουαλετα(σορυ κιολας) αλλα τιποτα.Τελικα δε βλεπω να γλυτωνω το γαλα μαγνησιας.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλώς μας ήρθατε!!και εμείς με φυσιολογική σύλληψη χωρίς ιστορικό που τουλάχιστον να γνωρίζουμε μας ήρθε η χαρά!!! Η δίδυμη κύηση σίγουρα δεν είναι σαν το ένα μωράκι αλλά οχι και να ανησυχήσετε, απλά θέλει περισσότερη προσοχή. Φυσικά ότι θελήσετε και μπορούμε είμαστε εδώ να σας φωτίσουμε!!! χαχα!! Καλώς να τα δεχτείτε!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...