Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ισως ησουν η εξαιρεση και πολυ τυχερη κοπελα μου γιατι εμα ςστο μητερα ετσι λεγανε πως τα βαζουν προληπτικα.βεβαια παιζουν πολλα οπως το ποτε θα γεννηθουν και τα κιλα τους.αληθεια που γεννησες?

ξερεις στα ιδιωτικα τα βαζουν και με ψιλου πηδημα, δεν το λεω εγω δηλαδη

elita καλημέρα. Φιλιά στα μπεμπάκια σου:D.

Είναι αυτό που λες ότι στα ιδιωτικά τα βαζουν για τα...χρήματα.

Εδώ κι ένα χρόνο που μπαίνω στο θέμα (υπήρχε ένα άλλο πριν) γέννησαν πολλές κοπέλες. Ελάχιστες από αυτές είχαν τα μωρά τους έστω για παρακολούθηση.

Εγώ γέννησα στο Αττικό. Τον πρώτο μου γιο τον γέννησα στο Ιασώ και μου τον κράτησαν μέσα χωρίς λόγο:-(. Αφού έκανα μεγάλο καυγά και πήγαινα δικαστικά μου τον έβγαλαν. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω γιατί τον κράτησαν.

Σκέφτηκα ότι τα δίδυμα σιγά μην την γλύτωναν και επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο.

Τα μωρά γεννήθηκαν 3350 και 54εκ. και 3190 και 52εκ. Τώρα πώς χωρούσαν στην κοιλιά μου είναι ....ασύλληπτο.:lol:

Θήλασαν αποκλειστικά. Δεν είπιαν καθόλου ξένο και εξακολουθούν και θηλάζουν.

Την Παρασκευή που πήγαμε για εμβόλιο ήταν 10κιλά ο ένας και 80π. και 10450 ο άλλος και 77π. Είναι λίγο θηριάκια :lol:. Πιάνονται και σηκώνονται, ο μικρός μπουσουλάει και λένε μαμά, μπαμπά, γιαγιά και γκα (γάλα):lol:

Διαφημίσεις

elita καλημέρα. Φιλιά στα μπεμπάκια σου:D.

Είναι αυτό που λες ότι στα ιδιωτικά τα βαζουν για τα...χρήματα.

Εδώ κι ένα χρόνο που μπαίνω στο θέμα (υπήρχε ένα άλλο πριν) γέννησαν πολλές κοπέλες. Ελάχιστες από αυτές είχαν τα μωρά τους έστω για παρακολούθηση.

Εγώ γέννησα στο Αττικό. Τον πρώτο μου γιο τον γέννησα στο Ιασώ και μου τον κράτησαν μέσα χωρίς λόγο:-(. Αφού έκανα μεγάλο καυγά και πήγαινα δικαστικά μου τον έβγαλαν. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω γιατί τον κράτησαν.

Σκέφτηκα ότι τα δίδυμα σιγά μην την γλύτωναν και επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο.

Τα μωρά γεννήθηκαν 3350 και 54εκ. και 3190 και 52εκ. Τώρα πώς χωρούσαν στην κοιλιά μου είναι ....ασύλληπτο.:lol:

Θήλασαν αποκλειστικά. Δεν είπιαν καθόλου ξένο και εξακολουθούν και θηλάζουν.

Την Παρασκευή που πήγαμε για εμβόλιο ήταν 10κιλά ο ένας και 80π. και 10450 ο άλλος και 77π. Είναι λίγο θηριάκια :lol:. Πιάνονται και σηκώνονται, ο μικρός μπουσουλάει και λένε μαμά, μπαμπά, γιαγιά και γκα (γάλα):lol:

γουαου εισαι θεα!!!!η ελπιδα μου!!!!

καλημερα.αγωνα δινω για να πεισω πως ναι μπορω και τα θηλαζω, πως ναι χορταινουν και πως ναι φτανει το γαλα ακομα και στην παιδιατρο.και πως εχω σκοπο να συνεχισω και μετα με τις στερεες τροφες και για οσο θελουν ,τωρα τι λενε τα κλασσικα, μα χορταινουν μα το ενα μα το αλλο.

δεν πτοουμαι ομως απλα η παιδιατρος εχει φαγωθει να δωσω και ξενο στη μικρη.μου λεει διαφορα κουλα για να με τρομαξει.ας πουμε ακουσα και το κορυφαιο πως τα μωρα δεν κανουν λιπος αλλα μυικο ιστο, δηλαδη αυτα που φαινονται παχια οτι δεν ειναι.βασικα η μικρη μου ειναι το σουλουπι της μικροκαμωμενο, παιρνει σταθερα καθε μην βαρος, λερωνει 4 με 5 πανες και αλλαες τοσες ουρει οποτε οπως καταλαβαινεις δε μπορει να πει πως δεν τρωει.απλα δεν κανει αυτο το τουρμπο ανεβασμα στη σταθμη οπως ο αδερφος της.

μπραβο σου παντως θηριακια καλα τι βδομαδα γεννηθηκαν.πωπω !!!!!ειδες τοπες και μονη σου για τα ιδιωτικα.κι εγω γιαυτο το ειπα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εβαια να σημειωσω πως η μικρη ειναι θηριο αρθρωνει σηκωνει μεχρι πανω τον κορμο, αλλαζει πλευρο, λεει διαφορα ειναι πολυ ευκινητη και ννευρομυικα ανεπτυγμενη, ο αδερφος της πιο βαρυς, αλλα αρθρωνει και αυτος λιγο μετα την αδερφη του.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Πόσες σελίδες γεμίσατε μέχρι να σας διαβάσω??:))

Λοιπόν εμένα ήρθανε οι γονείς μου την Πέμπτη και την Τετάρτη πετάμε μαζί τους για Κύπρο! Σήμερα έβγαλε λίγο ήλιο και λέμε αχ ωραία μέρα και βγήκαμε. Τελικά έπιασε τρελή βροχή εκεί που ήμασταν και τρέχαμε να φύγουμε. Ευτυχώς τους είχα σακακια και κουβερτούλες.

Εlita τι κάνεις? Σε διαβάζω στις μανούλες Φεβρουαρίου γιατί και εγώ γέννησα ένα μήνα νωρίτερα(από Μάρτιο -> Φεβρουάριο) Να χαίρεσαι και εσύ τα μικρούλια σου. Και εγώ μόνη μου με τη βοήθεια του άντρα μου μεγαλώνω τα μωρουλίνια μου και δεν με νοιάζει καθόλου:)

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Όλγα ετοιμάζεσαι για αναχώρηση???

Καλησπέρα κοπέλες!!

Καληνύχτισα χτές και έχασα τα καλύτερα!!

Stellasss, elita και frosobal να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!

Elita συγχαρητήρια για το θηλασμό έκανες αγώνα και μου δωσες θάρρος!!

Γενικότερα διαβαζω και μαθαίνω ελπίζω να σας πετύχουμε σύντομα ξανά!!

Δεν κατάλαβα όμως, γέννησες με φυσιολογικό?Εγώ έχω επίσης ένα και ένα και αν το επιτρέψει η φύση θα ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό.

Σας χαιρετώ βγαίνω βόλτα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες!!

Καληνύχτισα χτές και έχασα τα καλύτερα!!

Stellasss, elita και frosobal να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!

Elita συγχαρητήρια για το θηλασμό έκανες αγώνα και μου δωσες θάρρος!!

Γενικότερα διαβαζω και μαθαίνω ελπίζω να σας πετύχουμε σύντομα ξανά!!

Δεν κατάλαβα όμως, γέννησες με φυσιολογικό?Εγώ έχω επίσης ένα και ένα και αν το επιτρέψει η φύση θα ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό.

Σας χαιρετώ βγαίνω βόλτα!!

μπα ειχε και ισχιακη θεση και γενικα δεν ξερω τι σας εχουν πει οι γιατροι, λιγοι στην ελλαδα ρισκαρουν να κανουν φυσιολογικο σε διδυμα,

Oxi γλυκια μου με καισαρικη, γιατι ηταν προωρα με μονη ενδειξη λιγο αιμα ειχα διαστοιλη που δε σταματαγε με αυτο που δινουν για να μειωθουν οι συσπασεις δε θυμαμαι τωρα.τεσπα, η μπεμπα ειχε και ισχιακη θεση και γενικα δεν ξερω τι σας εχουν πει οι γιατροι, λιγοι στην ελλαδα ρισκαρουν να κανουν φυσιολογικο σε διδυμα.Εδω δεν κανουν στο ενα θα μου πεις.αλλα ενταξει μωρε δεν εχει και τοσο σημασια γιατι και αυτα δεν ταλαιπωρηθηκαν αλλα κι εγω καλα ημουν μετα, εκανε καλη δουλεια ο γιατρος, δεν ποναγα.εντομεταξυ σηκωθηκα στις 12 ωρες απο χειρουργειο στο μαιευτηριο για να παω να δω τα παιδια μου στη μοναδα, ηρθε ο γιατρος μου και μου τα εβγαλε ολα, ορους καθετηρες δεν κρατιομουνα.

stelass απο κυπρο ε?Αντε βρε καλο ταξιδι. εχω παει παλιοτερα 4 με 5 φορες.ηταν ο πρωην γιαυτο χιχι!!!!!φοιτητρια τοτε.ωρια ειναι , ωραια για να μεγαλωνεις παιδια και τωρα με την κριση καλυτερα εκει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπερα κι απο μενα!!Βλεπω μεγαλωσε το παρεακι!!Σημερα εχω γεννεθλια!Να τα εκατοστησω!χαχα!!:lol:

Οι μπεμπουλες μου μεγαλωνουν μια χαρα!Ειμαστε στα 5 κιλα η μια και 5200 η αλλη και 56 εκ.Η παιδιατρος ειπε οτι αναπτυσονται περισσοτερο και απο το προσδοκομενο!Παιζουν με τα παιχνιδακια τους που κρεμονται απο τα ρηλαξ και εχουν μεγαλη φαση!Η μια λεει και αγκου!!Εχουμε και λιγη γκρινια γιατι βγαζουμε δοντακια!!Τα ουλα τους ειναι πολυ πρησμενα και πονανε τα καημενα..Το βραδυ ξυπνανε ακομη για μαμ.Η παιδ.ειπε να τις δινω τσαγακι και σε μια βδομαδα δεν θα ξυπνουν.Σκεφτομαι να το προσπαθησω σιγα σιγα..Θηλαζουμε ακομη!:-Dμαζι και μπιμπερο.Το χαμογελο πεφτει συννεφο!!Αυτα...λιωνω κοριτσια οπως θα λιωνετε κι εσεις οταν θα τα εχετε στην αγκαλια σας!!!

iRzGp3.png

καλε μια μερα ελειψα και δεν προλαβαινω να διαβασω οσα γραψατε!

Ελιτακι μου τωρα μας ανακαλυψες????Ολες οι μελλουσες και νυν διδυμομανουλες εδω!!Η Φροσω εχει δικιο.Πολλες κοπελες απο δω που μπηκαν στον 9ο δεν τα κρατησαν καθολου τα μωρακια στην μοναδα.Μονο εμας που γεννησαμε νωρις

Στελλιτσα μου σημερα τα πηγα μια βολτα Λαγονησι και με το που θα φτιαξει ο καιρος την εκανα!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανουν?νυσταζω και θα διαβασω αυριο τι γραψατε.Παω γαι νανι.GOOD NIGHT!!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διδυμάκι χιλιόχρονη να είσαι και να χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου!!!

Δεν θα μείνω σήμερα στο φορουμ αρκετά γιατί είμαι λίγο κουρασμένη και νυστάζω!

Φιλάκια και να έχετε ένα όμορφο βράδυ!

RKdwp3.png

Καλημέρα! Διδυμάκι Χρόνια σου πολλά κοπέλα μου και να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου.

Ελίτα από Κύπρο είμαι αλλά μένω μόνιμα Αθήνα λόγω του συζύγου:))) Μπράβο σου που συνεχίζεις το θηλασμό κορίτσι μου!

Σήμερα λέμε να πάμε καμιά βόλτα και ελπίζω να είναι καλή η μέρα!

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Γεμισαν μπολικες σελιδουλες κατα την απουσια μου,μολις ενημερωθηκα ομως!

Αποφασισαμε με τον καλο μου ν αφιερωσουμε το 3ημερο σε ερυνα bebe. Eκτος απο χθες που πηγαμε μια βολτα στο εξωτικο λουτρακι!οχι ομως για μπανακι!

Προβληματιζομεθα με το θεμα του καροτσιου..Ειμαστε μεταξυ techno-maclaren και ariatwin-pegperego. Ενταξει το πρωτο μας αρεσει περισσοτερο κ προβλεπεται για νεογεννητα,αλλα οριακα θα χωραει στο πορτπαγκαζ.Θα ζητησουμε στο μαγαζι σημερα να το δοκιμασουμε..

Το aria θα χωραει μονο σε μπαγκαζιερα οροφης..Εχουμε μια alfa 147,οποτε εχει κριθει απαραιτητη.

Υπαρχει φυσικα κ μια διαφορα τιμης μεταξυ των 2 της ταξεως των 200ευρω..

Εχει καμια σας καποιο απ αυτα,πως το χωρατε βρε παιδια στο αυτ/το, κ ειστε ευχαριστημενες?

Μα τι προβληματισμοι κ αυτοι...Κ στην πραγματικοτητα θελω ν ασχοληθω μονο με χρωματακια δωματιου,κουκλακια,φορμακια,τετοια χαριτωμενα!:-D

Κατα τ αλλα,οι πονοι στη μεση καλα κρατουν,κ ηρθαν να προστεθουν κ πλευρικοι..:-(

33E7p2.png

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Γεμισαν μπολικες σελιδουλες κατα την απουσια μου,μολις ενημερωθηκα ομως!

Αποφασισαμε με τον καλο μου ν αφιερωσουμε το 3ημερο σε ερυνα bebe. Eκτος απο χθες που πηγαμε μια βολτα στο εξωτικο λουτρακι!οχι ομως για μπανακι!

Προβληματιζομεθα με το θεμα του καροτσιου..Ειμαστε μεταξυ techno-maclaren και ariatwin-pegperego. Ενταξει το πρωτο μας αρεσει περισσοτερο κ προβλεπεται για νεογεννητα,αλλα οριακα θα χωραει στο πορτπαγκαζ.Θα ζητησουμε στο μαγαζι σημερα να το δοκιμασουμε..

Το aria θα χωραει μονο σε μπαγκαζιερα οροφης..Εχουμε μια alfa 147,οποτε εχει κριθει απαραιτητη.

Υπαρχει φυσικα κ μια διαφορα τιμης μεταξυ των 2 της ταξεως των 200ευρω..

Εχει καμια σας καποιο απ αυτα,πως το χωρατε βρε παιδια στο αυτ/το, κ ειστε ευχαριστημενες?

Μα τι προβληματισμοι κ αυτοι...Κ στην πραγματικοτητα θελω ν ασχοληθω μονο με χρωματακια δωματιου,κουκλακια,φορμακια,τετοια χαριτωμενα!:-D

Κατα τ αλλα,οι πονοι στη μεση καλα κρατουν,κ ηρθαν να προστεθουν κ πλευρικοι..:-(

Καλημερα.εχουμε το δευτερο ειναι και το πιο ελαφρυ χωραει σενα citroen c3 λλα μεχρι εκει δεν μπαινει κατι αλλο στην παγκαζιερα και κατεβαζουμε την παλφονιερα.Οσο για το πρωτο δεν ξερω να σου πω.Δεν ξερω ειναι οντως για νεογεννητα?Σκεψου αν θα τα βγαλεις οντως τους πρωτους μηνες.εμεις ηταν χειμωνας αν και παλι γρηγορα τα βγαλαμε σχετικα.δεν ξαπλωναν ομως και ζηλευα που εβλεπα μονα καροτσακια να κοιμουνται ασε που χανοντουσαν γιατι ηταν μικροκαμομενα, ολο κουβερτες εβαζα απο κατω.δυστυχως ομως δεν εχουμε πολλες επιλογες.παντως ειναι y far πολυ ελαφρυ και ανετο στην οδηγηση

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...