Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

agorakia 3ημερη ειναι η ιωση και ειναι νομιζω οπως στα ειπε η nufi με στοματιτιδα και οταν τελειωσει μπορει να σου κανει και εξανθηματα.αλλα γιατι του δινεις συνεχεια ντεπον και για 38.1?!αν ανεβει ξαφνικα ο πυρετος δεν θα μπορεις να του δωσεις τιποτα γιατι θα του εχεις δωσει ηδη.

age.png

Διαφημίσεις

Τι ίωση είναι αυτή ρε παιδιά? Στοματίτιδα? πως το καταλαβαίνουμε δηλαδή αυτό? για πείτε. Όχι ότι έχουμε κάτι...............αλλά αν.............να ξέρουμε τι και πως.

Τα Witchakia καλα΄?

καλημερα κορίτσια.Με αρκετο τρεξιμο το σ/κ δεν προλαβα να μπω και έχετε πιασει κουβεντουλα και δεν προλαβαινω να τα διαβασω καθως ο μεγαλος εχει τα ουλα του και γκρινιάζει:mad:!!!!

Λοιπον εγω πηρα απο το ανατελλω το aria twins και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη.Οταν το πήραμε κοψαμε τα "σκοινακια" πισω και έγινε απο νεογεννητο. Προσοχη εμας πηγαν να μας κοροιδεψουν στο ανατελω και μας εδωσε ένα μεταχειρισμενο μολις το πηρα σπιτι τους πηρα τηλεφωνο φυσικα εγινε ο χαμος και μου το αντικαταστησαν μαλιστα πηρα τα κεντρικα της perego και μου είπαν ότι θα έπρεπε να μου είχαν δωσει την εγγυηση την οποια φυσικα δεν μου είχαν δώσει (μου έδωσαν μονο την αποδειξη) τους πηρα τηλ και ειπαν ότι το...ξεχασαν,πηγα και την πήρα.

YiMXp3.png

Κορίτσια, βλαστοκύτταρα κρατήσατε? Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω έρευνα πάνω στο θέμα και είπα πρώτα να ξεκινήσω εμπειρική μελέτη... Χεχε...:idea:

εγω κρατησα γιατι ήταν δωρεαν στο μητερα που γεννησα και κρατησα και ομφαλιο λώρο που το πληρωσα αν θυμαμαι καλα περίπου 750ε/μωρο.

YiMXp3.png

καλημερα κορίτσια.Με αρκετο τρεξιμο το σ/κ δεν προλαβα να μπω και έχετε πιασει κουβεντουλα και δεν προλαβαινω να τα διαβασω καθως ο μεγαλος εχει τα ουλα του και γκρινιάζει:mad:!!!!

Λοιπον εγω πηρα απο το ανατελλω το aria twins και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη.Οταν το πήραμε κοψαμε τα "σκοινακια" πισω και έγινε απο νεογεννητο. Προσοχη εμας πηγαν να μας κοροιδεψουν στο ανατελω και μας εδωσε ένα μεταχειρισμενο μολις το πηρα σπιτι τους πηρα τηλεφωνο φυσικα εγινε ο χαμος και μου το αντικαταστησαν μαλιστα πηρα τα κεντρικα της perego και μου είπαν ότι θα έπρεπε να μου είχαν δωσει την εγγυηση την οποια φυσικα δεν μου είχαν δώσει (μου έδωσαν μονο την αποδειξη) τους πηρα τηλ και ειπαν ότι το...ξεχασαν,πηγα και την πήρα.

Κ εγώ το ίδιο καρότσι πήρα από το ίδιο κατάστημα και έκανα κι εγώ το ίδιο κόλπο με τα σκοινακια και είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένη. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα όμως αυτό που λες εσύ. Σε τι χρώμα το πήρες ε΄συ? Εγώ σε πορτοκαλί.

Διαφημίσεις

Γειααααααααα

Τι κάνετε δελφινοκόριτσα όπως λεει και η φιλενάδα μου?

Επιτέλους βαπτιστήκαμε!!!!Είμαστε και επίσημα χριστιανοι ορθόδοξοι!

Ευτυχως τα μωρα΄μου ήταν πολύ καλά,μόνο λιγουλάκι έκλαψαν την ωρα της κολυμπήθρας.Κατα τα άλλα σκάσαμε απο την ζέστη και επιπλέον σήμερα πονάνε τα πόδια μου απο τις μετάνοιες για να πάρω τα παιδια μου απο τους νονούς!

Για όσες βαπτίζετε τώρα(μονο την nufi θυμαμαι)φροντίστε λόγο ζέστης να έχετε εξω απο την εκκλησία νεράκι για τον κόσμο.Με έσωσε!!

Περαστικά στα αρρωστουλικα μωράκια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ω!!

μπραβο ολγακι! να σας ζησουν!!!!!!

φωτο, θελω να δω κ το μαυρισμα αλλωστε! διοτι εγω θα παω ως γαλατεια..

τα ποδια απ τις μετανοιες πονανε? ποσες εκανες? ειπες να κανεις κ γυμναστικη συναμα?:tongue:

κ μπραβο στα αγορινια σου που ηταν γενναια κ δεν εκλαψαν πολυ!:P

μη περιμενετε να γραψω κατι αντιστοιχο κ γω..κλαψ

για νερακι το εχουμε ηδη σκεφτει..βερι ιμπορταντ!!!

33E7p2.png

Γειααααααααα

Τι κάνετε δελφινοκόριτσα όπως λεει και η φιλενάδα μου?

Επιτέλους βαπτιστήκαμε!!!!Είμαστε και επίσημα χριστιανοι ορθόδοξοι!

Ευτυχως τα μωρα΄μου ήταν πολύ καλά,μόνο λιγουλάκι έκλαψαν την ωρα της κολυμπήθρας.Κατα τα άλλα σκάσαμε απο την ζέστη και επιπλέον σήμερα πονάνε τα πόδια μου απο τις μετάνοιες για να πάρω τα παιδια μου απο τους νονούς!

Για όσες βαπτίζετε τώρα(μονο την nufi θυμαμαι)φροντίστε λόγο ζέστης να έχετε εξω απο την εκκλησία νεράκι για τον κόσμο.Με έσωσε!!

Περαστικά στα αρρωστουλικα μωράκια!

Να σου ζήσουν Όλγα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να σημειωθεί η μερομηνία στα πρακτικά...μετά από 9 μήνες και κάτι μέρες (βλ. τίκερ) έριξα ένα δύωρο μεσημεριανό ύπνο με τα νουνουκάκια άλλο πράμα!!!

Κατά τ άλλα καλά είμαστε, έχουμε μια ιδιαίτερη γκρινίτσα και ο μπεμπέκάκος μας, υποθέτω δοντάκια:-(:sad:

Agorakia περαστικά στον παίδαρο και υπομονή. Είναι χάλια όταν αρρωσταίνουν...

καλημερα!!

γραφεις"οσο ρουφανε τοσο βγαινει".Ερωτηση1:αν στην αρχη δεν μπορουν,τι κανω?τραβαω με το θηλαστρο συνεχεια?πχ αν 2 ωρες για να αυξηθει και η παραγωγη?

ερωτηση2:αν μαθουν στο μπιμπερο ποσο ευκολο ειναι να γυρισουν στο στηθος ή τα βαζω και στο στηθος κι ας μην τραβανε για να συνηθιζουν?

ερωτηση3:ταϊζω με απλο μπιμπερο?για δοκιμη πηρα και 2 ειδικα της medela,τα calma.Μου ειπαν οτι το μωρο για να πιει απο αυτα ειναι αναγκασμενο να κανει την ιδια κινηση που κανει και στο στηθος,αρα ειναι πιο ευκολη η μεταβαση(δηλ δεν τρεχει μνο του το γαλα,οταν γυριζεις το μπιμπερο)

και ερωτηση4(και πιο σημαντικη):γραφεις οτι στην αρχη θελει 1 με 1,5 ωρα:shock::shock::shock:το καθε μωρο!!!!!

εσυ αυτο το διμηνο κοιμηθηκες εστω και λιγο??γιατι φανταζομαι οτι μεχρι να τελειωσει το ενα θα ξαναπειναει το αλλο

και τοση ωρα δεν κουραζεται το μωρο?δηλ δεν το παιρνει ο υπνος πανω στο στηθος?

αυτες ειναι οι ερωτησεις μου για αρχη:tongue:κοριτσακι εχεις μπλεξει οπως καταλαβαινεις!

Ερωτηση1:ανά 2-3 ώρες, τα βάζεις όμως και στήθος έστω και για πιπίλισμα!

ερωτηση2:Όπως είπα και στην 1 τα βάζεις όσο μπορείς περισσότερο στήθος. Τη μέρα που θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είσαι ικανοποιημένη με το βάρος τους κόβεις γεύματα με μπιμπερό και παλεύεις μόνο στήθος. Εμένα η μπέμπα έπινε με μπιμπερό μέχρι 2 μηνών οχι όλα τα γεύματα αλλά τα κατάφερε μια χαρά.

ερωτηση3: Είχα δοκιμάσει διάφορα μπιμπερό nuk και chicco δε νομίζω να κάναν κάποια διαφορά. Ότι όμως θα μοιάζει στον τρόπο που θηλάζουν θα είνα καλό.

ερωτηση4: Περίπου στις 40 μέρες αρχισαν να στρώνουν τα ωράρια κ στο δίμηνο ήμασταν σούπερ. Από ύπνο εγώ ελάχιστο γιατί ήταν και το θήλαστρο που τάϊζα (το τρίτο μου παιδί). Τα μωρά ναι κοιμόντουσαν πάνω μου και τα τσιμπολόγαγα να ξυπνήσουν για να πιούν :D:D:D

Νομίζω οτι για μένα δούλεψε καλά το γεγονός ότι πάλεψα τον έναν πρώτο και μετά τον δεύτερο. έτσι ήμουν σίγουρη γιατί μετραγα την ποσότητα στην μπέμπα που ήταν ελιποβαρής. Η ουσία πάντα και το έχουμε πεί είναι η δικιά μας ψυχολογία. Πρέπει να νιώθεις ότι κάνεις το πιο φυσιολογικό πράγμα και ότι δεν πρόκειται να αποτύχεις. Είναι πολύ κουραστική περίοδος και πρέπει να δείξεις πολύ υπομονή.

Αυτά, δεν επεκτείνομαι άλλο!!! Ρώτα ότι θες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu ησουν πολυ κατατοπιστικη!ευχαριστω!!

ολγα να σου ζησουν τα μικρα σου!!!!!!!

laerta εγω τα πηρα απο το λητω γιατι στο ανατελλω τα εχει αρκετα πιο ακριβα,νομιζω σχεδον 5 ευρω πιο πολυ απο το λητω.Εχει την τιμη στο σαιτ.

Επισης θα νοικιασω νοσοκομειακο θηλαστρο(μετα απο τις συμβουλες των κοριτσιων)το symphony medela.διπλης αντλησης να κοιταξεις.

Εμεις εχουμε μια βδομαδα διαφορα,ε?τι περιμενεις?ειναι ιδιου φυλου?

εγω σημερα ενω ξυπνησα μια χαρα μετα απο λιγο τρελαθηκα απο τους πονους!!χαμηλα δεξια και η μεση μου να μην παλευτεται.Εφυγα σφαιρατη για το γιατρο,τελικα ηταν παλι αυτο το ρημαδι που εχω για εντερο:mad:

αν ειναι δυνατον δηλαδη!!η 2η φορα σε ενα μηνα.

Τωρα ευτυχως εχω ηρεμησει λιγο με κατι παυσιπονα,ελπιζω να μη με ξαναπιασει γιατι ειναι πολυ τρομακτικο.Τουλαχιστον ειδα μια μερα νωριτερα τα μωρακια μου,πηραμε και βαρος:1730 και 1800!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

laerta σημερα θα πηγαινα να ενημερωθω στη δημοσια τραπεζα αλλα τελικα δεν μπορουσα απο τους πονους.Πιστευω την τεταρτη να ειμαι καλα και να παω.Παντως απο το τηλ μου ειπαν οτι εκει το αιμα γινεται δωρεα και μπαινει στην παγκοσμια τραπεζα αρα και δεν πληρωνεις αλλα αν θελουμε κραταμε ενα τμημα του λωρου(καπως μου τα ειπαν αυτα τα κυτταρα αλλα δεν θυμαμαι καλα) και αυτα ειναι για δικη μας χρηση και κοστιζει 1230 ευρω και για τα δυο μωρα γιατι το δεχονται σαν μια γεννα.Βεβαια πρεπει να τους τα πας εσυ,εντος 24 ωρου.

Αν παω τελικα την τεταρτη θα σου πω λεπτομερειες.

Νομιζω εγω εκει θα καταληξω γιατι στις ιδιωτιες δεν ξερω τι ακριβως παιζει.

βεβαια ολα αυτα με την προυποθεση να γεννησουμε μετα την 34η γιατι πιο πριν δεν μαζευονται.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...