Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επίσης, να καλωσορίσω τις νέες μέλλουσες διδυμομανούλες!

Μάλλον μία είναι, αλλά φοβάμαι, μην ξέχασα και καμιά άλλη!!!!!!!!!!!!!! :)

Sevi-gio, με το καλό, κουκλίτσα μου! Να είσαι ήρεμη και χαρούμενη για τα παιδάκια που θα φέρεις στον κόσμο :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Οτι και καλά τα προσωπάκια τους είναι πρεσαρισμένα, ένας φίλος με δίδυμα μου είπε ότι τα δικά του έτσι γεννήθηκαν αλλά μετά βέβαια ίσιωσαν. Ήσουν κι εσύ ξάπλα σαν κι εμένα μετά?

Από ξάπλα άλλο τίποτα. Είχα βαρεθεί την ξάπλα. Σε σημείο απελπισίας δηλαδή. Αλλά μετά..................την ξεχνάς την ξάπλα. Επομένως απόλαυσέ την ...............

Εμείς πάλι δεν τρώμε σήμερα. Μα τι έχουν πάθει? Θέλουν να κάνουν κορμί για την παραλία? Χαχαχαχα.......................

Περαστικά Agorakia. Υπομονή βρε. Θα περάσει. Να δεις τι θα σου πει και η παιδίατρος.................:P

Εμείς πάλι δεν τρώμε σήμερα. Μα τι έχουν πάθει? Θέλουν να κάνουν κορμί για την παραλία? Χαχαχαχα.......................

Περαστικά Agorakia. Υπομονή βρε. Θα περάσει. Να δεις τι θα σου πει και η παιδίατρος.................:P

Xaxaxaxa για τα δελφινοκορμιά!!!! Ναι, περαστικά στα μικράκια αγοράκια και γρήγορα να αρχίσουν τις αταξίες πάλι!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ναι, και από τη μια μου πάει τρεις και μια, από την άλλη ανυπομονώ να δω τα μπεμπάκια... Με λιγα λόγια, δεν ξέρω τι μου γίνεται... Νακι82, τσέκαρα και το μπιμπερό που είπες, καλό φαίνεται. από το ανατέλλω το πήρες? Σκέφτεσαι για το pump (αντλία) ή όχι? Εσείς, μανούλες, τι λέτε, χρήσιμη θα είναι ή μπα?

120247mcv711uxx1.gif

Είμαι ανάστατη... Έχω τον μεγάλο μου από χθες το μεσημέρι με πυρετό, κορίτσια! Έχω φρικάρει...!

Σημειώστε, ότι είναι κοντά 11 μηνών και ο μόνος πυρετός, που έκαναν μέχρι σήμερα ήταν ένα 37.5 ο μικρός μετά από ένα εμβόλιο (κοντά στα Χριστούγεννα) και ένα 38.5 ο μεγάλος 6.5 μηνών, λίγο πριν γυρίσω στη δουλειά, οπότε και αποφασίσαμε να μην πάνε παιδικό...

Άρα, καταλαβαίνετε ότι τα έχω παίξει, από χθες το μεσημέρι 38 - 38.1 σταθερά, κάθε 6 ώρες (και τη νύχτα κανονικά). Δίνω συνεχώς ντεπόν και η γιατρός είπε να περιμένουμε μέχρι αύριο! Το μωρό μου το ζωηρό δεν μπορώ να το βλέπω μέσα στη ζαβλακούρα, στενοχωριέμαι! Βέβαια, κάτι ψιλοπαλεύει να κάνει ο ζουζουνάκος μου, απλώνει κανένα χεράκι, αρπάζει κανένα παιχνίδι του μικρού, αλλά υποτονικά, χωρίς πάθος για τη σκατιά του!

Υπάρχει καμιά σχετική ίωση; Σημάδια κρυώματος δεν έχει και φαγάκι τρώει σχεδόν κανονικά (το γάλα που πίνει πάντα, την ποσότητα φαγητού, που τρώει συνήθως κλπ)

καλημερα!

ο μικρος μου την περασμενη εβδομαδα ηταν με μια ιωσουλα αντιστοιχων συμπτωματων..

πυρετος 38και..ακεφιες, γκρινι;α, ετρωγε ομως.

ερεθισμενος ελαφρα λαιμος κ στοματιτιδα..

κυκλοφορει μια τετοια μου πε μια γνωστη μου στο παρκο τις προαλλες..

κ εμεις φρικαραμε, δεν ειχε ποτε ξανα πυρετο..μαλ...

33E7p2.png

Ναι, και από τη μια μου πάει τρεις και μια, από την άλλη ανυπομονώ να δω τα μπεμπάκια... Με λιγα λόγια, δεν ξέρω τι μου γίνεται... Νακι82, τσέκαρα και το μπιμπερό που είπες, καλό φαίνεται. από το ανατέλλω το πήρες? Σκέφτεσαι για το pump (αντλία) ή όχι? Εσείς, μανούλες, τι λέτε, χρήσιμη θα είναι ή μπα?

Αχ εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό διότι δεν θήλασα. Θα σου πουν όμως οι άλλες οι κοπέλες. Απ το ΑΝΑΤΕΛΛΩ ψώνισα κι εγώ κούνιες, καρότσι.................. Μένεις στην περιοχή?:confused:

Διαφημίσεις

Βάλαμε καινούριες φώτο...............

Περιμένουμε φώτο και από τα βαφτίσια Όλγας και Nufi που πλησιάζει το μπλουμ σας.

Πάντως κι εμένα ο μικρός πολύ κακόκεφος έιναι. Και έχει αρκετή γκρίνια από προχθές. Σήμερα ξύπνησε στις 10, έφαγε μόνο το αυγό 4-5 κουταλίτσες , στις 11.30 ξανακοιμήθηκε και τώρα ξύπνησε και είναι πολύ ανόρεκτος. Μάλλον τά δόντια ................Η μικρή αντιθέτως κελαηδάει. Ευτυχώς κάθεται ήσυχη και παίζει.

Μοσχάτο μένω, απλά έψαξα στο ίντερνετ και έχει τις πιο φτηνές τιμές..

Όντως είναι αρκετά φθηνότερο από άλλα. Συγκεκριμενα το καρότσι που πήρα εγώ το aria twins perego στο ΛΗΤΩ το βρήκα 25 ευρώ πιο ακριβά από ότι το πήρα στο ΑΝΑΤΕΛΛΩ. Και γενικώς και τις κούνιες που πήρα και ένα πολυσύρταρο που χρειαζόμουν τα πήρα σε πολύ καλές τιμές. Τα έίχα κλείσει βέβαια σε περίοδο εκτπώσεων οπότε πέτυχα ακόμη πιο φθηνές τιμές. Μια χαρά. Ευτυχώς. Αν έχεις χρόνο και κουράγιο πήγαινε ρίξε μια ματιά.

καλημερα!

ο μικρος μου την περασμενη εβδομαδα ηταν με μια ιωσουλα αντιστοιχων συμπτωματων..

πυρετος 38και..ακεφιες, γκρινι;α, ετρωγε ομως.

ερεθισμενος ελαφρα λαιμος κ στοματιτιδα..

κυκλοφορει μια τετοια μου πε μια γνωστη μου στο παρκο τις προαλλες..

κ εμεις φρικαραμε, δεν ειχε ποτε ξανα πυρετο..μαλ...

Χμ....

Και πόσο κρατάει, κουκλίτσα μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμείς σε λίγο κλείνουμε το 1ο 24ωρο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...