Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι κανετε;;;;;ολα καλα;;;;

Εγω το εχω βρει 300 ευρω οπου κ εαν εψαξα!!! οποτε ειναι μικρη η διαφορα!!!

Μια χαρά είναι η τιμή. Κι εγώ στο ΛΗΤΩ μου είχαν πει για 310 πέρυσι που το κοίταγα τέτοια εποχή. Τελικά το πήρα από ένα άλλο κατάστημα με βρεφικά κλπ. όσο σου είπα. Και το πήρα σε πορτοκαλί. Είναι πολύ φωτεινό και χαρούμενο.

Διαφημίσεις

καλησπερα!

sevi-gio καλως μας ηρθες!

naki ξεχνα το ραγαδακι, ποτε ξανα το μαγνησιακι..!

glorr τι κανετε? επανηλθε η ορεξη?

σημερα βαφτιστηκαν τα ολγακια ναι!!

περιμενουμε νεα κ φωτος!

κ απο jasmini!!!!!

για καροτσακι που λεγατε, εγω πολυ ευχαριστημενη με το twin techno maclaren.

αν κ τωρα τελευταια περναμε μια φαση κ δε πολυθελουν στο καροτσι..ολο να τα εχουμε αγκαλια η να τα περπαταμε κ παιζουμε..

Ναι εντάξει. Μπορώ να πω πως σχετικά τρώνε λίγο καλύτερα.Όσο για το καρότσι θα συμφωνήσω. Ή αγκαλιά ή κάτω θέλουν. Ή όταν περπατάμε με το καρότσι εντάξει. Αλλά για να κάτσουν όπως καθόντουσαν παλια............όσο περνάει ο καιρός δεν πολυθέλουν. Ε αναμενόμενα είναι αυτά. Τι να κάνουμε?

Εσείς όλα καλά? Όλα έτοιμα για την δική σας βάφτιση?

http://www.newbabyland.com/default.asp?cmd=searchProd&idC=84&l=2&pg=2

για δειτε κ εδω οι ενδιαφερομενες για καροτσι. η ολγα νομιζω εχει παρει απο δω το aria.

κ εγω απο εδω το δικο μου.

http://http://www.pramworld.co.uk/category/257/Maclaren_Twin_Pushchairs

διοτι στην ελλαδα οι τιμες ειναι απο εκνευριστικες εως γελοια υψηλες..

33E7p2.png

καλα, ειναι κ ο μικρος περδικης!

ε, ψιλοετοιμα σχετικα..δεν πολυαγχωνομαι, για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω παρει κατι χαλαρα..

ερωτω ομως οσες εχετε βαφτισει..:rolleyes:

με κανονικο τακουνι δε θα τη βγαλω τη βαφτιση λετε??:shock:

ελεγα για πλατφορμα , αλλα μια peep-toe ταιριαζει καλυτερα με στυλ που εχω στο μυαλο μου..;)

ε?ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ω ναι σήμερα βαφτίζονται τα ολγάκια!!! ουχου!!!

Τι κάνεις glorr? nufiι? δοκιμάσατε αβοκάντο?

Λοιπόν να πώ και γώωωωωω....καρότσι έχω και γω σαν της Τζίνι, το inglesina, άβολο θα έλεγα αλλά την κάνει τη δουλειά του, σχετικά φτηνό 220ευρώ. Νομίζω το aria είναι καλό από άποψη και τιμής και χρηστικότητας. Αν δεν μας κάναν δώρο το άλλο αυτό κοίταγα να πάρω.

Όσο για το θηλασμό είναι μια μεγάλη κουβέντα που πάντα θα έχετε την εμπειρία μας στη διάθεση σας. Κάθε περίπτωση λοιπόν διαφορετική. Το σίγουρο είναι ότι ο θηλασμός διδύμων είναι εφικτός αλλά λιγάκι δύσκολος. Αυτό που εννοώ είναι ότι στην καλύτερη περίπτωση που τα μωρά έρθουν σε μεγάλη εβοομάδα (36η+) και βγούν με καλό βάρος από το νοσοκομείο σίγουρα τα πράγματα θα είναι λιγάκι ευκολότερα γιατί θα μπορούν να ρουφήξουν. Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα με τα δίδυμα είναι ότι βγαίνουν μικρούλικα και αδύναμα και δεν έχουν αρκετή δύναμη. Σε αυτήν την περίπτωση αντλείς με το θήλαστρο μέχρι να φτάσουν σε ικανοποιητικό βάρος ενώ συνέχεια προσπαθείς να θηλάσουν. Γάλα υπάρχει για όλους!!! όσο ρουφάνε τόσο βγαίνει!! Ο πρώτος καιρός είναι πολύ ζόρικος γαιτί κάθε μωρό θέλει αρκετή ώρα στο στήθος (1-1/2 ώρα), μετά τους δυο μήνες 20 λεπτά και μετά τον 4ο 5λεπτο!!! Θέλει αρκετή υπομονή και σίγουρα θα ήταν καλό να έχετε βοήθεια. Σε περιπτώσεις που κλαίνε και τα δυο τα φορτώνεις και τα δυο στην αγελάδα για τάϊσμα!!!

Σας έπρηξα??? ελπίζω να είναι κατανοητό το κατεβατό.....ότι άλλο θέλετε το υπόσχομαι θα είμαι λακωνική....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

alloha μεταμεσονυκτια!

jas αυτο που λες το ειχα δει στα λητω. ενα που βγαινει μονο μαυρο λες? ο λογος που δεν το επέλεγα ηταν το χρωμα κ δη στην ελλαδα. μου φαινεται θα το ξανακοιταξω. ηταν πολυ καλο. θυμησε μου ειχε θεση για καφεδακι?

twins δεν βρισκω το δικο σου. ειναι ενα που εχει μπρος πισω θεσεις? που φαινεται σαν να ειναι 1 μονο καροτσι? κ το 2ο μπεμπε χωμενο πισω? ανοιγει κι αλλο το καροτσι η' βλεπω κατι εντελως λαθος?!

το peg perego δειχνει καλο (που στανταρ θα σας το πω περ περεγκο-μια ζωη λαθος το λεω), αλλα δεν θυμαμαι γιατι δεν το επελεξα. η μπαρα ηταν ενας παραγοντας σιγουρα, αλλα μηπως κλεινει διαφορετικα κ δεν χωραει στον γατο μου?

ερωτηξεις για ολα τα κοροτσια.

1. βγαινει ολη η υφασματινη επενδυση για πλυσιμο η' ειναι στο χερι η μπουγαδα?! μου την εχει βιδωσει τρελα αυτο το θεμα με το δικο μας!!!

2. εχουν μαξιλαρακια πισω στις πλατουλες ?

πχ το 1ο καροτσι της συλους (ιnglesina k αυτο) ειναι μαλακο πισω κ απιστευτα ευχρηστο κ ελαφρυ, σε αντιθεση με το καροτσι των διδυμων που ειναι αρκετα σκληρο στις πλατες, σε ολα τα αλλα (πλην του ευχρηστου στο ανεβασμα κατεβασμα της πλατης) ειναι οκ. κατι που δειχνει να ειναι κ το μακλαρεν στο σκηρο της πλατης εννοω.

3. εχουν κ ποδοσακους στην τιμη? για το δικο σου jas το θυμαμαι οτι ειχε φουλ κομπλε.

θα παω σιγουρα σε καποιο καταστημα (οταν βρω χρονο) να τα δω αλλα για πεστε πρωτα εσεις ρε κοριτσια.

ολγα να σου ζησουν τα ζουζουνια!

nufi δια τον τακουνον. εγω εβαλα πολυ ψηλο οκ. δεν ξερω αν ειναι κ δωδεκαποντο (μπορει κ 10ποντο), αλλα θα κουρατσεις. ειναι κ το ειδος του παπουτσιου που θες να βαλεις. θα σε πονεσει κ στα δαχτυλα. μετα ποσοδηποτε σαγιοναρε κατασταση.

νουφι για τα τσιπιρικια σου καλου κακου να εχεις κ μια 2η αλλαξια ρουχα. δεν ξερω το ειδος των βαπτιστικων που θα εχεις. τα δικα μου σιγουρα δεν θα αντεχανε! πολυ ζεστη!!! στο τραπεζι με αλλα ρουχα τα πηγα!

ρε παιδια να παω να δω κ τις φωτο μας στη φωτογραφιστρια. ευτυχως με το θυμηξατε. εμεις δεν ειχαμε καμια δικη μας φωτικαμερα. ειχε ενας ολντ φιλος απο βριλησσια, αλλα σιτ χαι εντ γουοτς! θα παει ο χασμπανος να τις παρει σε στικακι.

κατα τα αλλα ξεχασα να σας πω οτι χτες το απογευμα ο μπεμπετος εσκασε απο τον καναπε κατω στο πατωμα. ευτυχως ολα καλα, αλλα επαθα ενα πανικο κ εκλαιγα γιατι φοβηθηκα πολυ. εσκασε με την κοιλια αλλα ηταν λιγο κοκκινος κ στον δεξι κροταφο. του εβαλα βουτυρο. ε μα βεβαια. οταν λεω οτι πρεπει να κοιταμαι κ τα μωρα κ ας βλεπουμε τιβι, το εννοω. αλλα μπενακης βγαινακης. μη φορτωσω στο κρανος χειροτερα να λετε! μεχρι εκει που ειστε θα ακουστω!!!!!!

α! κ σημερα ξεχασα οτι επρεπε να παω τα διδυμα για Κοινωνια

το ζωον:shock::oops:!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ω ναι σήμερα βαφτίζονται τα ολγάκια!!! ουχου!!!

Τι κάνεις glorr? nufiι? δοκιμάσατε αβοκάντο?

Λοιπόν να πώ και γώωωωωω....καρότσι έχω και γω σαν της Τζίνι, το inglesina, άβολο θα έλεγα αλλά την κάνει τη δουλειά του, σχετικά φτηνό 220ευρώ. Νομίζω το aria είναι καλό από άποψη και τιμής και χρηστικότητας. Αν δεν μας κάναν δώρο το άλλο αυτό κοίταγα να πάρω.

Όσο για το θηλασμό είναι μια μεγάλη κουβέντα που πάντα θα έχετε την εμπειρία μας στη διάθεση σας. Κάθε περίπτωση λοιπόν διαφορετική. Το σίγουρο είναι ότι ο θηλασμός διδύμων είναι εφικτός αλλά λιγάκι δύσκολος. Αυτό που εννοώ είναι ότι στην καλύτερη περίπτωση που τα μωρά έρθουν σε μεγάλη εβοομάδα (36η+) και βγούν με καλό βάρος από το νοσοκομείο σίγουρα τα πράγματα θα είναι λιγάκι ευκολότερα γιατί θα μπορούν να ρουφήξουν. Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα με τα δίδυμα είναι ότι βγαίνουν μικρούλικα και αδύναμα και δεν έχουν αρκετή δύναμη. Σε αυτήν την περίπτωση αντλείς με το θήλαστρο μέχρι να φτάσουν σε ικανοποιητικό βάρος ενώ συνέχεια προσπαθείς να θηλάσουν. Γάλα υπάρχει για όλους!!! όσο ρουφάνε τόσο βγαίνει!! Ο πρώτος καιρός είναι πολύ ζόρικος γαιτί κάθε μωρό θέλει αρκετή ώρα στο στήθος (1-1/2 ώρα), μετά τους δυο μήνες 20 λεπτά και μετά τον 4ο 5λεπτο!!! Θέλει αρκετή υπομονή και σίγουρα θα ήταν καλό να έχετε βοήθεια. Σε περιπτώσεις που κλαίνε και τα δυο τα φορτώνεις και τα δυο στην αγελάδα για τάϊσμα!!!

Σας έπρηξα??? ελπίζω να είναι κατανοητό το κατεβατό.....ότι άλλο θέλετε το υπόσχομαι θα είμαι λακωνική....

καλημερα!!

γραφεις"οσο ρουφανε τοσο βγαινει".Ερωτηση1:αν στην αρχη δεν μπορουν,τι κανω?τραβαω με το θηλαστρο συνεχεια?πχ αν 2 ωρες για να αυξηθει και η παραγωγη?

ερωτηση2:αν μαθουν στο μπιμπερο ποσο ευκολο ειναι να γυρισουν στο στηθος ή τα βαζω και στο στηθος κι ας μην τραβανε για να συνηθιζουν?

ερωτηση3:ταϊζω με απλο μπιμπερο?για δοκιμη πηρα και 2 ειδικα της medela,τα calma.Μου ειπαν οτι το μωρο για να πιει απο αυτα ειναι αναγκασμενο να κανει την ιδια κινηση που κανει και στο στηθος,αρα ειναι πιο ευκολη η μεταβαση(δηλ δεν τρεχει μνο του το γαλα,οταν γυριζεις το μπιμπερο)

και ερωτηση4(και πιο σημαντικη):γραφεις οτι στην αρχη θελει 1 με 1,5 ωρα:shock::shock::shock:το καθε μωρο!!!!!

εσυ αυτο το διμηνο κοιμηθηκες εστω και λιγο??γιατι φανταζομαι οτι μεχρι να τελειωσει το ενα θα ξαναπειναει το αλλο

και τοση ωρα δεν κουραζεται το μωρο?δηλ δεν το παιρνει ο υπνος πανω στο στηθος?

αυτες ειναι οι ερωτησεις μου για αρχη:tongue:κοριτσακι εχεις μπλεξει οπως καταλαβαινεις!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

tzini01το καροτσι της jas ειναι πολυ ωραιο,με προβληματιζε ομως το χρωμα του και μενα.Αληθεια δεν θα αναβουν τα μωρακια μεσα στο μαυρο καλοκαιριατικα?

Ομως μεχρι πριν λιγο καιρο(δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι) ηταν πολυ δυσκολο να το βρει καποιος γιατι η εταιρια ειχε καποια θεματα με τους αντιπροσωπους εδω και δεν εστελνε πραγματα(οπως και η avent)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αχ, κοπελιές, κι εμένα με προβληματίζει πολύ το θέμα του θηλασμού αλλά κι εγώ αυτό καταλάβαινα, που λες εσύ, nunu, ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα γεννηθούν. Έχω φάει ένα κόλλημα ότι δεν μεγαλώνει πλέον η κοιλιά μου κι αυτά δεν πολυκινούνται εκεί μέσα. Τι παίζει? Επίσης, τα μωρά έχουν κάτσει με τα κεφάλια κάτω το ένα δίπλα στο άλλο κι εγώ έχω συνηθίσει να κοιμάμαι στο πλάι και μου φαίνεται ότι τα πλακώνω. Περιμένω να πάω στον γιατρό να με συμβουλεύσει. Ακούω κάτι κουφά που μου λένε ότι τα δίδυμα βγαίνουν πλακωμένα. Ισχύει? Naki82, θα το ψάξω αυτό με τα μπιμπερό που λες. Κι αν μάθεις κάτι άλλο αντίστοιχα χρήσιμο, παρακαλώ να μου πεις κι εμένα γιατί είμαι ανίδεη αλλά με διάθεση να μάθω. :cool:. Κατερίνα, είμαι στην 32η εβδομάδα.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα.. Τι κάνετε? Laerta κι εμένα από την 30η περίπου εβδομάδα αν θυμάμαι καλά ήταν με τα κεφάλια κάτω και τα δύο και ναι κι εγώ κοιμόμουν συνεχώς στο πλάι γιατί ανάσκελα δεν έπαιζε με τίποτα αλλά τα μωρά μια χαρά βγήκαν.Τι εννοείς πλακωμένα?:confused:

Καλημέρα.. Τι κάνετε? Laerta κι εμένα από την 30η περίπου εβδομάδα αν θυμάμαι καλά ήταν με τα κεφάλια κάτω και τα δύο και ναι κι εγώ κοιμόμουν συνεχώς στο πλάι γιατί ανάσκελα δεν έπαιζε με τίποτα αλλά τα μωρά μια χαρά βγήκαν.Τι εννοείς πλακωμένα?:confused:

Οτι και καλά τα προσωπάκια τους είναι πρεσαρισμένα, ένας φίλος με δίδυμα μου είπε ότι τα δικά του έτσι γεννήθηκαν αλλά μετά βέβαια ίσιωσαν. Ήσουν κι εσύ ξάπλα σαν κι εμένα μετά?

120247mcv711uxx1.gif

Είμαι ανάστατη... Έχω τον μεγάλο μου από χθες το μεσημέρι με πυρετό, κορίτσια! Έχω φρικάρει...!

Σημειώστε, ότι είναι κοντά 11 μηνών και ο μόνος πυρετός, που έκαναν μέχρι σήμερα ήταν ένα 37.5 ο μικρός μετά από ένα εμβόλιο (κοντά στα Χριστούγεννα) και ένα 38.5 ο μεγάλος 6.5 μηνών, λίγο πριν γυρίσω στη δουλειά, οπότε και αποφασίσαμε να μην πάνε παιδικό...

Άρα, καταλαβαίνετε ότι τα έχω παίξει, από χθες το μεσημέρι 38 - 38.1 σταθερά, κάθε 6 ώρες (και τη νύχτα κανονικά). Δίνω συνεχώς ντεπόν και η γιατρός είπε να περιμένουμε μέχρι αύριο! Το μωρό μου το ζωηρό δεν μπορώ να το βλέπω μέσα στη ζαβλακούρα, στενοχωριέμαι! Βέβαια, κάτι ψιλοπαλεύει να κάνει ο ζουζουνάκος μου, απλώνει κανένα χεράκι, αρπάζει κανένα παιχνίδι του μικρού, αλλά υποτονικά, χωρίς πάθος για τη σκατιά του!

Υπάρχει καμιά σχετική ίωση; Σημάδια κρυώματος δεν έχει και φαγάκι τρώει σχεδόν κανονικά (το γάλα που πίνει πάντα, την ποσότητα φαγητού, που τρώει συνήθως κλπ)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...