Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ πάω Αμερική, 1920, Ατλάντικ σίτι, ποτοαπαγόρευση κι έτσι... Μέσ' στο κλιμα είμαι... Χεχε... Θα δώ Broadwalk Empire εννοώ... Καληνύχτες...

Τους θερμούς μας χαιρετισμούς στον Al Capone και να του πεις το ουίσκι να μην είναι μπομπα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!

Ξυπνήσαμε σήμερα, πήγαμε και κοινωνήσαμε και μετά λέμε να πάμε για μπανάκι στην θάλασσα!

Για μένα το καρότσι είναι τα πιό σωστά λεφτά που έδωσα. Χρήσιμο παντού και πάντα....ύπνος, βόλτα, τάισμα, παρακολούθηση παιδικών και μουσικής κα... Άρα σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει πολύ προσοχή η επιλογή του! Εγώ καταευχαριστήθηκα το silver cross duo που πήρα, ελαφρύ, κλείνει με ελάχιστο όγκο, εύχρηστο, άνετο, κλείνει με 'ενα χέρι, κατεβαίνει η πλάτη με ένα χέρι και άνετο στην "οδήγηση" !!!! Πολύ στεναχωρέθηκα που το έσπασε ο σύζυξ! Ακόμα τσαντισμένη είμαι μαζ'ι του!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Άλλα νέα....

ο Κοσμάς εχθές έλεγε "εκεί" και έδειχνε!! Οπότε αρχίσαμε να μαθαίνουμε να δείχνουμε πού είναι κάποιος ή κάτι!!

Από φρούτα έχουμε φάει.. +ροδάκινο, νεκταρίνι και καρπούζι! Τώρα θέλω να δοκιμάσουμε το κεράσι!! Βγάζετε την φλούδα σε αυτό?

Ουάου!!! φανταστικό!!! Με το κεράσι που λές εγώ δοκίμασα και με τη φλούδα αλλά έμεινε κομματάκια που φοβόμουν μην κολάγανε στο στόμα τους, οπότε τα ξεφλούδισα με ζεστό νεράκι. Δύσκολο και βαρετό, έχε το νού σου ότι είναι λίγο ξινά και δε χρειάζονται παραπάνω από 4-5, και μεγάλη προσοχή με τα κουκούτσια εγώ τους έβαλα και κουκουτσάκι και ευτυχώς μου το φτύσαν στη μάπα....

Καλησπερα κοριτσια κ διδυμομπεμπακια!!!!!!Καλο μηνα να εχουμε...!!!

Σας βρηκα εντελως τυχαια κ προσπαθω να σας μαθω αλλα μου φαινεται δυσκολο!!! ειπα να μπω κ εγω στην παρεα σας(εαν με θελετε) κ να με βοηθησετε οσο μπορειτε γιατι ειστε πιο εμπειρες απο μενα!!!

Διαβαζα αυτες τις μερες τι σας κανουν τα μικρα κ αναρωτιομουν τι θα βγουν τα δικα μας;;;:tongue:

Καλώς την να την την πέρδικα με τα περδικάκια της!!!χεχε!!

Γειά σας κορίτσια!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια στην Twins, που ξέχασα πριν να πω, για τα μαθήματα!!!!

Tzini, δεν έχω 3 μωρά.... :) δύο έχω και ένα σκυλάκι, μέλος της οικογένειας και αυτό! :)

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας, για τον Κοσμάκη μου που γιορτάζει. Βέβαια γιορτάζει και στις 1 Νοεμβρίου και σκέφτομαι να κάνω τότε την γιορτή του! Οι ευχές όμως καλοδεχούμενες όλες τις φορές! :)

Τώρα ετοιμαζόμαστε για τα γενέθλιά τους! Την Τετάρτη είναι! Ετοιμάζω ένα στρουμφοπάρτυ...αν και το είχα ονειρευτεί αλλιώς αλλά τώρα μας πήγαν πίσω πολλά, το σπασμένο χέρι, οι εξετάσεις του μικρού και το ταξίδι κτλ...

Σήμερα ήρθε και ο doc. Ο Bill δεν έχει πάρει καθόλου βάρος εδώ και 3 μήνες και ο Kοσμάς τον τελευταίο 1,5 μήνα. Θα κάνουμε εξετάσεις αίματος και ούρων μας είπε. Κάναμε και εμβόλιο. Επίσης ξεκινάμε ψάρι, κόβουμε την αποστείρωση του νερού και ξεκινάμε αποθηλασμό (κατόπιν δικής μου θέλησης). Οπότε μας είπε ότι μπορούμε να πάρουμε γάλα Delta advance ή ΦΑΓΕ 1,2,3 junior ή neslac. Μάλλον στο Δελτα θα καταφύγουμε που είναι χαμηλής παστερίωσης και άρα πιο φρέσκο. Φυσικά αν δεν το θέλουν θα δοκιμάσω και neslac. Φάγε με τίποτα...

Μα αποστειρώνετε το νερό??? εμείς από τον 6ο που ξεκινήσαμε στερεες δεν αποστειρώνουμε....

Ο γιατρός τι είπε που δεν πήραν βάρος?

Αποθηλασμός? πως και το πήρες απόφαση? αχ βαχ...

Καλησπέρα χάθηκα αλλά έκανα τελικά την επέμβαση για την κήλη που προέκυψε μετά την εγκυμοσύνη από λάθος γιατρού κατά 90%

Δεν μ έραψε καλά στην καισαρική και να τα αποτελέσματα, είμαι πολύ στεναχωρημένη ούτε έχω και πολύ διάθεση, για αυτό δεν έμπαινα και τόσο καιρό, κυρίως για ένα λόγο.. δεν μπορώ να παίρνω αγκαλιά τα μωρά καθόλου και για τους επόμενους 3 μήνες.

τα μωρά μου τώρα κάτι που δούλευα, κάτι με τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο κάτι που εδώ και μέρες που έκανα την επέμβαση δεν τα αγκαλιάζω μ έχουν σχεδόν ξεχάσει, βλέπουν τη μαμά μου που τα κρατάει και γελάνε , κάνουν κόλπα, εμένα τίποτα σχεδόν, γλίτωσα την κατάθλιψη μετά τη γέννα και μου φαίνεται θα την πάθω τώρα

Μελένια ΣΥΝΕΡΘΕ!!! είσαι ο σημαντικότερος άνθρωπος στον κόσμο για αυτά είναι η ψυχολογία σου τώρα χάλια αλλά μην το αφηνεις να σε πάρει από κάτω. Περαστικά γρήγορα και οι ιδέες τις τζίνι είναι καλές πιστεύω. Σκέψου τη θετική πλευρά των πραγμάτων....δε θα θέλουν συνέχεια αγκαλιά!! σαν μερικές μερικές στρίγγλες που ξέρω!!!! Σε θέλουμε πίσω κεφάτη ζωηρή!!!!:D:D:D:D:D

Θέλω να πώ κι άλλα ΑΛΛΑ με καλέι η σφουγγαρίστρα και το κατσαρολικό την τρελάρα μου.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας κοριτσια , τι κανετε;παλι καμια σας δεν βρησκω δεν πειραζει ομως ελπιζ πως ειστε καλα ολες και τα μωρακια σας και εχετε παει σε καποια παραλια.ειπα και εγω σημερα να πηγενα για κανενα μπανακι αλλα με τοση ζεστη ουτε να κουνηθω δεν εχω κουραγιο , οποτε κλιματιστικο και σπιτι μεχρι να ερθει το βραδακι να δροσισει.

twinsaki μου συγχαρητηρια για τα μαθηματα , ειχα καιρο να δω λιστες σου και ομολογω με βοηθανε πολυ , ξερεις οτι περιμενω και μια ακομα που μου εχεις ταξει.

sevi και εγω για καροτσι ψαχνομαι δεν περημενα ποτε να ειναι τοσο δυσκολο το να διαλεξεις.εγω ειδα ενα της cicco και ενα της babystar αλλα ακομα δεν ξερω το καλο ειναι οτι τα ειδα και τα 2στα λητω οποτε δεν χρειαζετε να τρεχω σε αλλα μαγαζια , α και ειναι διπλα διπλα μωρακια

jasmini καλο μπανακι να εχετε , αν δεν κανω λαθος το καροτσι που λες στοιχηζει περιπου 400ευρω;

melenia περαστικουλια σου και μην στεναχωριεσε σε λιγο καιρο θα τα εχεις αγκαλια τα παιδακια σου

laerta τελειωσες και εσυ με τα μαθηματα;ωραια δλδ το καφε θα ξαναζωντανεψει γιατι με τα διαβασματα σας και τα τρεξηματα των διδυμομανουλων ειχατε χαθει λιγο,αληθεια σε ποια εβδομαδα εισαι;

nunu πολλα φιλια

βρε κοριτσια και μια απορια τωρα σαν καινουργια που ειμαι , τα θηλαζατε τα μωρακια σας;πως προλαβενατε;μεχρι ποτε;χορτεναν η μετα επρεπε να τα δωσετε και αλο γαλα;

καλα ε πολυλογια μεσιμεριατικα με επιασε σας αφηνω φιλια πολλα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Νunu καλως σας βρηκα!!!

Κατερινακι εγω chicco δεν ηθελα γιατι θελω μπαρα αντι για χερουλια στο καροτσι!!!

Αχχχ τις αποριες που εχεις γα τον θηλασμο,τις εχω κ εγω!!!

Θα προλαβαινουμε;;; θα εχουμε γαλα;;;πως θα τα καταφερουμε;;;

Μια κ λετε για καροτσι,εμεις λεμε να παρουμε το peg perego το aria twin...το εχει παρει καμια σας;;;;;

Γεια................Τι κάνεις? Επειδή ρωτας..........Εγώ το έχω πάρει και με έχει βολέψει τρελά. Είναι πανάλαφρο καταρχήν που είναι πολύ βασικό. Χωράει στο ασανσέρ όπως λένε οι άλλες κοπέλες, και στο αυτοκίνητο και γενικώς μου αρέσει πολύ σαν καρότσι. Και το πήρα και σε καλή τιμή. 280. Κάνεις έρευνα ε? Τώρα βέβαια είναι και λίγο υποκειμενικό. Ότι την βολεύει κάθε κοπέλα ...................

Σήμερα βαφτιστηκαν και τα αγοράκια της Όλγας. Περιμένουμε νέα ε?Άντε. Και την άλλη Κυριακή έχουμε τα Nufakia............Σιγά σιγά παίρνουν όλα τα ονοματάκια τους. Και έρχονται και καινούρια μωρά .....................:P:tongue:;)

Διαφημίσεις

γεια σας!!

καλε ποσα ειπατε σημερα?

sevi καλως ηρθες:Dαγορακια και συ,ε??αντε με το καλο!!

για το καροτσι της perego απλα να ξερεις οτι η εταιρεια το δινει απο 6 μηνων,ειναι ομως το πιο ελαφρυ.

κατερινακι ξεκινησες τις αγορες?

δε ξερω ποτε εκαναν τις αγορες τους τα αλλα κοριτσια αλλα να πω τη γνωμη μου,μην αφησετε πολλα πραγματα για μετα γιατι θα βαρυνετε και θα ειναι πιο δυσκολο.Εγω οσο θεωρουσα απαραιτητα τα πηρα μεχρι την 29η βδομαδα και τωρα βλεπω οτι καλα εκανα γιατι η μεση δεν αντεχει πολλα πολλα.

ξεκινησαν και οι πολλες ζεστες!!!!!!!εχουν παρει φωτια τα ποδια μου.

βρε κοριτσια να σας πω τον πονο μου?χθες ειδα την πρωτη κοκκινιλα στην κοιλια,εχει το μεγεθος τσιμπηματος κουνουπιου αλλα οχι δεν ειναι κουνουπι,ειναι ραγαδα:(:mad::mad:

και δεν εχω βαλει πολλα κιλα(στα 11 ειμαι),ή δεν παιζει ρολο?

ελεγα καλα παμε μεχρι στιγμης αλλα τελικα δεν το γλιτωσα.

τεσπα μαλλον θα συνηθισω στην ιδεα αλλα τωρα το εχω φρεσκο γ'ιαυτο γκρινιαζω.

τα μπεμπακια σας τι κανουν??

jas πως και θα κοψεις το θηλασμο??γιατι οχι φαγε?εχω χασει επεισοδια?

το γαλα πρεπει να ειναι παιδικο?ρωταω γιατι εχει βγει το ολυμπος βιολογικο,το οποιο ειναι σουπερ!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

φτου!παλι ξεχασα το μαγνησιο!λοιπον παω να το παρω και αυτο ,να φαω και το φρουτακι μου και τα λεμε αργοτερα.

φιλια!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια................Τι κάνεις? Επειδή ρωτας..........Εγώ το έχω πάρει και με έχει βολέψει τρελά. Είναι πανάλαφρο καταρχήν που είναι πολύ βασικό. Χωράει στο ασανσέρ όπως λένε οι άλλες κοπέλες, και στο αυτοκίνητο και γενικώς μου αρέσει πολύ σαν καρότσι. Και το πήρα και σε καλή τιμή. 280. Κάνεις έρευνα ε? Τώρα βέβαια είναι και λίγο υποκειμενικό. Ότι την βολεύει κάθε κοπέλα ...................

Τι κανετε;;;;;ολα καλα;;;;

Εγω το εχω βρει 300 ευρω οπου κ εαν εψαξα!!! οποτε ειναι μικρη η διαφορα!!!

Νακι κ εμεις αγορακια!!!! κ εσυ βλεπω....με το καλο να τα παρεια αγκαλιτσα!!!

Εμας μας ειπαν απο 3 μηνων αλλα κ παλι δεν με πειραζει γιατι δεν νομιζω μεσα στο καταχειμωνο να τα βγαζω εξω βολτα!!!

Εαν ειναι απο 6 μηνων κ παλι με βολευει θα ειναι Μαρτιος.......;):P

καλησπερα!

sevi-gio καλως μας ηρθες!

naki ξεχνα το ραγαδακι, ποτε ξανα το μαγνησιακι..!

glorr τι κανετε? επανηλθε η ορεξη?

σημερα βαφτιστηκαν τα ολγακια ναι!!

περιμενουμε νεα κ φωτος!

κ απο jasmini!!!!!

για καροτσακι που λεγατε, εγω πολυ ευχαριστημενη με το twin techno maclaren.

αν κ τωρα τελευταια περναμε μια φαση κ δε πολυθελουν στο καροτσι..ολο να τα εχουμε αγκαλια η να τα περπαταμε κ παιζουμε..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...