Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γι'αυτά με το μπρος-πίσω μου είπε μια πωλήτρια ότι έχουν ένα θέμα με το κέντρο βάρους τους... Κάτι σε φάση ντελαπαρίσματος.... Το ασανσέρ είναι το θέμα το προβληματικό και μένω στον 4 όροφο οπότε πρέπει οπωσδήποτε να μην ξεπερνάει τους 78 πόντους.

Προσοχή - προσοχή γιατί εγώ έτσι την πάτησα. Μέτρησα πλάτος, αλλά δεν υπολόγισα ότι οι ροδίτσες βγαίνανε ελάχιστα προς τα έξω. Με αποτέλεσμα να μην χωράει και να ταλαιπωρηθώ.

Δεν με λες.... με τις εξετάσεις τι έκανες; Τελειωσες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τουίνς, θένκς!!! Κι εγώ γι'αυτό ρωτάω: την εμπειρία αναζητώ. από φίλες μου είμαι η τρίτη που θα κάνει μπεμπέ και η πρώτη με δίδυμα οπότε δεν έχω κάποιον να πρήξω πέραν της καφεπαρέας. Άρα, πορτ-μπεμπέ δεν είναι απαραίτητα, καλύτερα καθισματάκια, αν κατάλαβα καλά... Για το σπίτι δεν θέλω κάτι, μόνο τις βόλτες σκέφτομαι... Αλλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι τα μωρά θα είναι άνετα έστω κι αν είναι μόνο για τους πρώτους 6 μήνες... Μετά τα βολταρω και σε καροτσάκι, καλά να'μαστε...

120247mcv711uxx1.gif

Ναι, ευτυχώς τελείωσα με τις εξετάσεις αλλά μένουν οι εργασίες και δεν ξέρω πως θα την παλέψω... Λόγω συσπάσεων, πρέπει να είμαι συνέχεια ξάπλα και βαριέμαι πολύ να κάτσω να πιεστώ τώρα, έχω φάει τόση πίεση τον Ιούνιο ου απλά θέλω να βλέπω σειρές και να ξύνομαι (με το συμπάθειο)... μπάι δε ουέι, κονγκρατς που τελείωσες!!!! και σε σένα και στα μπεμπάκια που συνεργάστηκαν!

120247mcv711uxx1.gif

Twins εμας μας δωσανε 2 ρηλαξ,1 πορτ μπεμπε κ 1 λικνο.....θα παρουμε τις κουνιες μεσα στον Ιουλιο!!! χρειαζεται να παρουμε καλαθουνες για τον υπνο;;;

Τώρα ανοίξαμε άλλη μεγάλη κουβέντα.... Συγγνώμη και για την πολύλογία μου... είπαμε, απαντώ βάση εμπειριών.

Λοιπόν... σχεδιάζετε να κοιμάστε μαζί με τα μωρά στο δωματιο; Αν έχετε το χώρο, μπορείτε είτε να τα κοιμίζετε στην ίδια κούνια (αυτό έκαναν και τα περισσότερα κορίτσια εδώ) ή αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε 2 καλαθούνες ή μια καλαθούνα και ένα λίκνο.

Εμεις τα είχαμε κατ΄ευθείαν στο δικό τους δωμάτιο.

Η καλαθούνα γενικά μετά το πρώτο τρίμηνο δεν χωράει το παιδί, πόσο μάλλον αν βγει και παχουλούτσικο. Τώρα, αν έχετε ήδη τόσα πολλά πράγματα, θα έλεγα μάλλον να μην παρετε κάτι και ίσως να σας χρειαστεί άλλη μια καλαθούνα, αν και δεν νομίζω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα ανοίξαμε άλλη μεγάλη κουβέντα.... Συγγνώμη και για την πολύλογία μου... είπαμε, απαντώ βάση εμπειριών.

Λοιπόν... σχεδιάζετε να κοιμάστε μαζί με τα μωρά στο δωματιο; Αν έχετε το χώρο, μπορείτε είτε να τα κοιμίζετε στην ίδια κούνια (αυτό έκαναν και τα περισσότερα κορίτσια εδώ) ή αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε 2 καλαθούνες ή μια καλαθούνα και ένα λίκνο.

Εμεις τα είχαμε κατ΄ευθείαν στο δικό τους δωμάτιο.

Η καλαθούνα γενικά μετά το πρώτο τρίμηνο δεν χωράει το παιδί, πόσο μάλλον αν βγει και παχουλούτσικο. Τώρα, αν έχετε ήδη τόσα πολλά πράγματα, θα έλεγα μάλλον να μην παρετε κάτι και ίσως να σας χρειαστεί άλλη μια καλαθούνα, αν και δεν νομίζω.

Στο δωματιο μας χωρανε κ οι 2 κουνιες!!! αλλα εμεις λεγαμε στην αρχη εαν ειναι μικρουλια να τα βαλουμε στο λικνο γιατι ειναι μεγαλουτσικο!!!

Ναι, ευτυχώς τελείωσα με τις εξετάσεις αλλά μένουν οι εργασίες και δεν ξέρω πως θα την παλέψω... Λόγω συσπάσεων, πρέπει να είμαι συνέχεια ξάπλα και βαριέμαι πολύ να κάτσω να πιεστώ τώρα, έχω φάει τόση πίεση τον Ιούνιο ου απλά θέλω να βλέπω σειρές και να ξύνομαι (με το συμπάθειο)... μπάι δε ουέι, κονγκρατς που τελείωσες!!!! και σε σένα και στα μπεμπάκια που συνεργάστηκαν!

Τα τουινσάκια δεν συνεργάστηκαν καθόλου! Να ναι καλά η μητέρα μου και ο μπαμπάς τους που τα κράτησαν. Κάνε τώρα ότι μπορείς διότι του χρόνου τέτοια περίοδο θα περνάς ότι και εγώ.

Για βολτούλες το πρώτο εξάμηνο, ίσως να σας βολέψει ο μάρσιππος. Εμάς μας είχε καταβολέψει και τους άρεσε πάρα πολύ. Και φυσικά είναι ότι καλύτερο αν πρέπει να βγάλετε μόνο το ένα μωρό έξω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στο δωματιο μας χωρανε κ οι 2 κουνιες!!! αλλα εμεις λεγαμε στην αρχη εαν ειναι μικρουλια να τα βαλουμε στο λικνο γιατι ειναι μεγαλουτσικο!!!

Είστε τυχεροί. Θα πρότεινα να βάλετε κατ' ευθείαν λοιπον τις κούνιες για τον εξής λόγο: από τη στιγμή που θα γεννήσεις και μετά, το τελευταίο πράγμα που θα θέλεις στο σπίτι σου είναι τις συνεχείς μετακομίσεις επίπλων. Θα είσαι ήδη αρκετά επιφορτισμένη με πολλά πράγματα. Καλύτερα λοιπόν να έχεις ήδη κάποια δεδομένα από την αρχή, έτσι ώστε να μπορείς να σκεφτείς και τα υπόλοιπα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είστε τυχεροί. Θα πρότεινα να βάλετε κατ' ευθείαν λοιπον τις κούνιες για τον εξής λόγο: από τη στιγμή που θα γεννήσεις και μετά, το τελευταίο πράγμα που θα θέλεις στο σπίτι σου είναι τις συνεχείς μετακομίσεις επίπλων. Θα είσαι ήδη αρκετά επιφορτισμένη με πολλά πράγματα. Καλύτερα λοιπόν να έχεις ήδη κάποια δεδομένα από την αρχή, έτσι ώστε να μπορείς να σκεφτείς και τα υπόλοιπα.

Εαν κανει απο την αρχη στην κουνια τους θα βαλουμε την μια κουνια κ το λικνο στο δωματιο μας γιατι ειναι στην σοφιτα οι κρεβατοκαμαρες κ την αλλη κουνια θα την αφησω στο κατω σπιτι για να τα εχω εκει την υπολοιπη μερα!!!

Σε μπερδεψα;;;;αλλα σιγουρα σε ζαλισα!!!!

Εαν κανει απο την αρχη στην κουνια τους θα βαλουμε την μια κουνια κ το λικνο στο δωματιο μας γιατι ειναι στην σοφιτα οι κρεβατοκαμαρες κ την αλλη κουνια θα την αφησω στο κατω σπιτι για να τα εχω εκει την υπολοιπη μερα!!!

Σε μπερδεψα;;;;αλλα σιγουρα σε ζαλισα!!!!

Το κατάλαβα, μην ανησυχείς :P. Και φυσικά δεν με ζαλίζεις.

Το κακό με το λίκνο είναι ότι είναι μέχρι 6 μήνων, οπότε μετά έτσι κι αλλιώς θα έχεις μετακόμιση! Από την άλλη όμως στο κάτω σπίτι στην 1 κουνια τα βάζεις και τα δύο στην αρχή. Αλλά αντί γι' αυτό, μπορείς να τα βάζεις στα ριλαξ.

Τα δικά μας πάντως από την αρχή στο κρεβάτι τους δεν είχαν πρόβλημα Ισα-ίσα του σκούξη του καλοάρεσε κιόλας γιατί μπορούσε να στιφογυρίσει, ενώ στην καλαθούνα στριμοχνώταν και δυσανασχετούσε. Ναι, τα νεογέννητα στριφογυρνάνε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Το κατάλαβα, μην ανησυχείς :P. Και φυσικά δεν με ζαλίζεις.

Το κακό με το λίκνο είναι ότι είναι μέχρι 6 μήνων, οπότε μετά έτσι κι αλλιώς θα έχεις μετακόμιση! Από την άλλη όμως στο κάτω σπίτι στην 1 κουνια τα βάζεις και τα δύο στην αρχή. Αλλά αντί γι' αυτό, μπορείς να τα βάζεις στα ριλαξ.

Τα δικά μας πάντως από την αρχή στο κρεβάτι τους δεν είχαν πρόβλημα Ισα-ίσα του σκούξη του καλοάρεσε κιόλας γιατί μπορούσε να στιφογυρίσει, ενώ στην καλαθούνα στριμοχνώταν και δυσανασχετούσε. Ναι, τα νεογέννητα στριφογυρνάνε!

Να σου πω την αληθεια δεν μας αρεσε η ιδεα της καλαθουνας!!! οποτε καπως ετσι θα τα βολεψω......

Τρελαινομαι οταν λετε τι κανουν τα διδυμακια σας!!!απο την μια ανυπομονω να γεννησω απο την αλλη λεω μια χαρα ειναι στην κοιλια ακομα!!!:tongue:

Τζίνι, τις πρώτες φορές που το πήρα εσένα σκεφτόμουν: η μαστούρα είναι απερίγραπτη και μου έσπαγε τα νεύρα. τώρα βέβαια έχω συνηθίσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα...

ειχα κ εντονη ταχυκαρδια, κ τρεμουλο. τα ειδα ολα. κ ειχα παρει μισο χαπι τη φορα. φαντασου να επερνα κ ολοκληρο! στα ραδικια αναποδα θα ημουν. τα ανασκελα θα τα βλεπα ολα!

Τζίνι, ευχαρίστως να έπαιρνα το καρότσι σου αλλά έχω φάει σκάλωμα και το θέλω καινούριο.. Οι ιδιοτροπίες που λέγαμε... Ετσι την παθαίνεις στα γεράματα....:tongue:

μα δια ποιο λογο λεγω βεβαιως βεβαιως να μην παρεις ειδικα το θκομ το διδυμοκαριτσο? ελαχιστα χρησημοποιημενο. λιγο φρουτοκρεμοστολισμενο (νταξ θα το καθαριξω), σε κοκκινο της φωτιας, με χερουλακι βολικοτατο για τα ψωνια, χωραει κ στο ασανσερι σου βρε!!!!!!

χωρις πλακα τωρα. στο σπιτι με εσωσαν τα ριλαξ. αλλα μετα τον μηνα με αφησε ο δοκτορ να τα μοσταρω πανω στα ριλαξ κ στο πιο χαμηλο τους.

μεχρι κ τωρα τα χρησημοποιω για να ξεκουραστουν.

ρε παιδια. δια ποιο διδυμοκαροτσα λετε 20 κιλα? διοτι το εχασα.

κ για πετε μου ξανα μια μια, τι διδυμοκαροτσα εχετε να τα δω τουμοροου.

αιντε κ σας καληνυχτω τσουπρες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

tzini01, ποιό έχεις; Εχώ έχω το x-treme baby.

sevi-gio, αστα εκεί που είναι για άλλες 10 εβδομάδεςς βαθμους

Laerta, τώρα που το σκέφτομαι, πλάκα-πλάκα, τώρα με τα ζόρια και τα τουινσάκια παίρνω καλύτερους βαθμούς. Οπότε, καλά κάνεις και κυρίως να μη ζορίζεσαι. Ξαπλα-ξάπλα, έχει και κάτι ωραία τουρκικα που κρατάνε ένα τρίωρο το καθένα (ποτε δεν προλαβαίνω να δω το τέλος....)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Tzini 20 κιλα μονο του ειναι το peg perego το duette!!! δεν το εχουμε παρει φυσικα γιατι ειναι μεγαλο κ τα μικρα μπρος-πισω!!!!

Εμεις λεμε να παρουμε το peg perego-aria twins που ειναι διπλα τα μικρα κ ζυγιζει 10 κιλα!!!

Σας καληνυχτω κ εγω κοριτσια!!!

Ευχαριστω για τις συμβουλες.....

Προσοχή - προσοχή γιατί εγώ έτσι την πάτησα. Μέτρησα πλάτος, αλλά δεν υπολόγισα ότι οι ροδίτσες βγαίνανε ελάχιστα προς τα έξω. Με αποτέλεσμα να μην χωράει και να ταλαιπωρηθώ.

ακριβως ετσι την πατησα με μια εξτρα πορτα που εβαλα στον διαδρομο περισυ κ εκει φρακαρει το καροτσι, δεν παει στα υπνοδωματια, το κερατο της ψειρας μεσα, για τα ροδακια!!!!

tzini01, ποιό έχεις; Εχώ έχω το x-treme baby.

inglesina twin swift.

θα μπω αυριο να ειδω το θκος στο νετ κ θα σε ρωτηξω αν ειναι για περαιτερω.

αντε τσιου κ μπιου κακουργες που με ξενυχτησατε. μια εσεις, μια διπλα με το πιανιστα κ το βιολιστη στη στεγη!

παω να οριζοντιωθω!!!

φιλουμπες κ εις αυριον με υγεια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...