Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ένα της TFK είναι το twist twinner duo..

Τα σχόλια μου. Δυστυχώς, δεν έχω άποψη και μάλλον δεν θα βρεις καμία να σου πει, αλλά μου φαίνεται αρκετά τσιμπημένη η τιμή. 800 ντόλαρς + τα μεταφορικά. Και το λέω αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί μπορεί στα μωρά σου να μην τους πολυβολέψει ή να μη σε βολέψει εσένα (π.χ. να είναι δύσκολο να το τσουλήσεις ή να είναι μεγάλη διαδικασία πως αποσπάται στο αυτοκίνητο).

Σίγουρα όμως πρέπει να ρωτήσεις τα εξής:

1. Ακριβείς διαστάσεις όταν είναι κλειστό (για να δεις αν χωράει στο πορτ- μπαγκαζ)

2. Μέχρι ποιά ηλικία ενδείκνυται (γιατί για κάθισμα αυτοκινήτου φαντάζομαι μέχρι το έτος περίπου κάνει)

3. Τις εγγυήσεις που δίνουν, ειδικά για εταιρείες που δεν δραστηριοποιούνται στην ΕΕ

4. Δυνατότητες επιστροφής

Κατά τα άλλα, ίσως εγώ ήμουν λίγο διστακτική γιατί την έπαθα με το καρότσι. Αυτή όμως είναι η προσωπική μου άποψη.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Τzini διχωριακα ειναι τα μικρα...απο εξωσωματικη βεβαια!!!

Ασχετα εαν ο καλος μου ειναι διδυμος κ αυτος,σε οσους δεν ξερουν εκει λεμε οτι μας την εκανε ο καλος μου!!!!:P:tongue::P

Γεια σας κοριτσια!!!

Ασχετα εαν ο καλος μου ειναι διδυμος κ αυτος,σε οσους δεν ξερουν εκει λεμε οτι μας την εκανε ο καλος μου!!!!:P:tongue::P

Καλωσήρθες και από εμένα. Χαίρομαι που το καφέ μας έχει πολλές νέες αφίξεις.

Και για σένα και για τη Laerta θα επαναφέρω τώρα το ερωτηματολόγιο τον διδυμοκάροτσων και τις παρατηρήσεις μου. Θα σας δώσει ένα μπουσουλα για το τι να ψάξετε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να τη λοιπον η λίστα... πρόσθεσα και νέα στοιχεία!

Τι πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε διαλέγοντας καρότσι:

1. Θα χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας; (οπότε όταν ψωνίσετε καρότσι, κάντε τη δοκιμή πριν αγοράσετε).

2. Θα χωράει στο ασανσερ σας, αν έχετε; (πάρτε διαστάσεις)

3. Θα το τσουλάς εσύ η ο σύζυγος; (δηλαδή το θές ελαφρύ και ευέλικτο ή στιβαρό και βαρύ)

4. Υπάρχει περίπτωση να μη βγαίνεις ποτέ μόνη σου; (τότε ίσως σκεφτείτε τη λύση των 2 μονών καροτσιών)

5. Θέλεις να τα βάζεις μέσα από νεογέννητα; (μερικά καρότσια είναι 3+ ή 6+)

6. Θέλεις να τα χρησιμοποιείς για πολύ καιρό; (δηλαδή να είναι άνετα και ευρύχωρα, αλλά και πλατια)

7. Θελετε τα παιδάκια δίπλα-διπλα ή μπρος πίσω;

8. Προτιμάτε χερουλάκια ή μπάρα για να το τσουλάτε; Η μπάρα είναι πιο εύκολη στο πιάσιμο, τα χερουλάκια πιο ευκολα στο να κρεμάτε τσάντες.

9. Τα πεζοδρόμια της περιοχής σας μπορούν να υποστηρίξουν το διδυμοκάροτσο;

Και επίσης να έχετε υπόψη το εξής, σύμφωνα με την εμπειρία της παλιάς: το πρώτο δίμηνο μάλλον δεν θα κάνετε και πολλές βόλτες, ιδίως αν γεννηθούν στο καταχείμωνο ή είναι πρόωρα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

τωρα ειδα το τικερ σου!

καψερημ θα πηξεις στο σοβρακο κ στο πουκαμισο αργοτερα!

θα δω κ εγω τι λιστα σου τουινς. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω το καροτσι! μου τι δινει απιστευτα στα νευρα που δεν βγαινει ολο το υφασμα για πλυσιμο στο πλυντηριο.

κοιταω προς μακλαρεν. αλλα πανακριβου ρε παιδια!

για τους λογους που παρεθεσες παραπανω ειμαι σε κατευθυνση φυσικων καταστηματων!

(μαρη λαερτα γιατι δεν τσιμπας να σε δωκω το καροτσι μας?)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλωσήρθες και από εμένα. Χαίρομαι που το καφέ μας έχει πολλές νέες αφίξεις.

Και για σένα και για τη Laerta θα επαναφέρω τώρα το ερωτηματολόγιο τον διδυμοκάροτσων και τις παρατηρήσεις μου. Θα σας δώσει ένα μπουσουλα για το τι να ψάξετε.

Να σαι καλα γιατι οντως ειναι λιγο δυσκολο τι να παρουμε!!!

Το καρότσι είναι γερμανικό και θα το αγοράσω από Γερμανία αλλά γενικά δεν έχω ιδέα αν χρειάζομαι τα πορτ-μπεμπέ ή θα την παλέψω και με τα καθίσματα αυτοκινήτου. Άσχετα με το μοντέλο, εσείς τα βάλατε κατευθείαν ξάπλα στα καρότσια ή κάνατε πατέντες? Αυτό δεν ξέρω... πολύ θέλω να δω τη λίστα. Τζίνι, τις πρώτες φορές που το πήρα εσένα σκεφτόμουν: η μαστούρα είναι απερίγραπτη και μου έσπαγε τα νεύρα. τώρα βέβαια έχω συνηθίσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα...

120247mcv711uxx1.gif

Twins ολα αυτα τα εχουμε σκεφτει γι"αυτο λεμε για το peg perego.....

Τzini κ λιγα λες!!! πολυ πραμα θα εχω....:tongue::tongue::tongue:

Αν χωράει στο πορτ μπαγκαζ σας και στο ασανσερ (διοτι αυτά είναι τα βασικά του μειονεκτήματα), κατά τα άλλα όλα το κορίτσια εδώ που το έχουν είναι πολύ ευχαριστημένα.

Εγώ έχω ένα παρόμοιου τύπου, το οποίο είναι πολύ βολικό για μένα, αλλά δεν πολυαρέσει στα τουινσάκια. Πιστεύω όμως ότι αυτό θα τους συνεβαινε σε οποιοδήποτε διδυμοκάροτσο.

Και έχουμε πάρα πολλές αγορομαμάδες εδώ για να πάρεις συμβουλές!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

1. Θα χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας; (οπότε όταν ψωνίσετε καρότσι, κάντε τη δοκιμή πριν αγοράσετε).

3. Θα το τσουλάς εσύ η ο σύζυγος; (δηλαδή το θές ελαφρύ και ευέλικτο ή στιβαρό και βαρύ)

4. Υπάρχει περίπτωση να μη βγαίνεις ποτέ μόνη σου; (τότε ίσως σκεφτείτε τη λύση των 2 μονών καροτσιών)

6. Θέλεις να τα χρησιμοποιείς για πολύ καιρό; (δηλαδή να είναι άνετα και ευρύχωρα, αλλά και πλατια)

8. Προτιμάτε χερουλάκια ή μπάρα για να το τσουλάτε; Η μπάρα είναι πιο εύκολη στο πιάσιμο, τα χερουλάκια πιο ευκολα στο να κρεμάτε τσάντες.

Και επίσης να έχετε υπόψη το εξής, σύμφωνα με την εμπειρία της παλιάς: το πρώτο δίμηνο μάλλον δεν θα κάνετε και πολλές βόλτες, ιδίως αν γεννηθούν στο καταχείμωνο ή είναι πρόωρα.

ωραια να σας πω τωρα για το 7 κ το 9 να σας μπερδεψω.

θελω τα διδυμα διπλα διπλα. τα πεζοδρομια ομως στο νιου ηρακλειον σιτυ ειναι για τα μπαζα! κ κανονικα θα επρεπε να παρω ενα μπρος πισω! αλλα δεν χωραει στο πορτ μπαγκαζ του γατου μου. χωραει ομως στο τζιπ του αντρα μου, το οποιο κ επισης μεταχειριζομαι, αλλα πχ παιδικη χαρα η' ψωνια στην αγορα κ στα καθημερινα μικροψωνια, σιγουρα δεν μπορω να πηγαινω με την μαουνα του χασμπανου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η λίστα τα σπάει!!!! Ειδικά για μένα που είμαι απαιτητική και ιδιότροπη! Με τον καιρό θα πάρω και δυο μονά αλλά και κανονικό διπλό το θέλω να μπορώ να κάνω βόλτες μόνη μου. Όσον αφορά τα πεζοδρόμια, αστο καλυτερα, μιλάμε για χοντρό πακέτο αλλά και τι να κάνει κανείς? Να μη βγει έξω ποτέ ξανά? Τζίνι, ευχαρίστως να έπαιρνα το καρότσι σου αλλά έχω φάει σκάλωμα και το θέλω καινούριο.. Οι ιδιοτροπίες που λέγαμε... Ετσι την παθαίνεις στα γεράματα....:tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Αν χωράει στο πορτ μπαγκαζ σας και στο ασανσερ (διοτι αυτά είναι τα βασικά του μειονεκτήματα), κατά τα άλλα όλα το κορίτσια εδώ που το έχουν είναι πολύ ευχαριστημένα.

Εγώ έχω ένα παρόμοιου τύπου, το οποίο είναι πολύ βολικό για μένα, αλλά δεν πολυαρέσει στα τουινσάκια. Πιστεύω όμως ότι αυτό θα τους συνεβαινε σε οποιοδήποτε διδυμοκάροτσο.

Και έχουμε πάρα πολλές αγορομαμάδες εδώ για να πάρεις συμβουλές!

Ξερω οτι το συγκεκριμμενο ειναι το πιο ελαφρυ διδυμοκαροτσο.....ειδαμε κ το duette αλλα 20 κιλα μονο του,μου φανηκαν πολλα!!!

Το ειπα κ εχθες κ θα το λεω συνεχεια,οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες!!!;):P

Το καρότσι είναι γερμανικό και θα το αγοράσω από Γερμανία αλλά γενικά δεν έχω ιδέα αν χρειάζομαι τα πορτ-μπεμπέ ή θα την παλέψω και με τα καθίσματα αυτοκινήτου. Άσχετα με το μοντέλο, εσείς τα βάλατε κατευθείαν ξάπλα στα καρότσια ή κάνατε πατέντες? Αυτό δεν ξέρω... πολύ θέλω να δω τη λίστα. Τζίνι, τις πρώτες φορές που το πήρα εσένα σκεφτόμουν: η μαστούρα είναι απερίγραπτη και μου έσπαγε τα νεύρα. τώρα βέβαια έχω συνηθίσει και δεν καταλαβαίνω τίποτα...

Να ολοκληρώσω με το ερώτημα σου (δεν ξέρω, αλλά νίωθω ότι έχω καθήκον προς τις νεότερες για την ενημέρωση). Βασικά θα σου πω τι κάναμε εμείς, όχι ότι ήταν και ότι καλύτερο΄, και φυσικά αν ρωτήσεις την καθεμιά μας άλλα θα σου πει.

1. Απο καθισματάκια αυτοκινήτου πήραμε κατευθείαν τα 0-18 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Βέβαια, για έξοδο από το μαιευτήριο δεν πολυκάνουν.

2. Πορτ μπεμπέ δεν πήραμε. Πήραμε 2 καλαθούνες που τις χρησιμοποιούσαμε το πρώτο τρίμηνο. Οικονομικότατη λύση.

3. Αν θέλεις να έχεις το πορτ-μπεμπε για το σπίτι, ίσως να σε βολέψουν καλύτερα τα ριλάξ που μπορείς να τα χρησιμοποιείς και πιο μετά για να τα ταίζεις.

Βασικά, τώρα που τα γράφω, παρατηρώ ότι τα βλέπω από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, γιατί όλα χρησιμοποιούνται για πολύ λίγο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γι'αυτά με το μπρος-πίσω μου είπε μια πωλήτρια ότι έχουν ένα θέμα με το κέντρο βάρους τους... Κάτι σε φάση ντελαπαρίσματος.... Το ασανσέρ είναι το θέμα το προβληματικό και μένω στον 4 όροφο οπότε πρέπει οπωσδήποτε να μην ξεπερνάει τους 78 πόντους.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...