Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα κ καλο σκ!!!

melenia περαστικα..ελπιζω τουλαχιστον να μην πονας..υπομονη μωρε, τι αλλο να σου πω? κ τα μωρακια σου πολυ γρηγορα θα σου ξανακανουν ολες τις χαρες τους κοσμου! ξεχνιεται βρε η μαμα??????

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...............................Τι κάνετε σήμερα? Ζέστη ε? Μήπως φταίει αυτό και δεν τρώμε? Εμένα τα δικά μου από χθες δεν τρώνε ούτε φρούτα ούτε φαγητό. Δεν έχουν καμία όρεξη................

Κορίτσια, καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση: ψάχνομαι για καροτσάκι αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα χρειαστώ πορτ-μπεμπέ (carrycot) ή κάθισμα αυτοκινήτου (car seat)? Να αγοράσω πορτ-μπεμπέ για να ξαπλώνουν γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα ξαπλώνουν άνετα από την αρχή στο καροτσάκι και θα πρέπει να πάρουν λίγο τα πάνω τους πρώτα? What do you think? :-P

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

ωρε νουφιους τι καληνυχτουδια?! τοση ωρα εμελεταγα, αλλα πηγα λιγο διπλα κ ποσταρα.

κομον σαβα μαμαζελες μου?!

zitamar δεν θυμομουν αυτη την αλλαγη στο ποσο βαρος πρεπει να περνουν μετα τον 6ο. αλλα η δικη μου η μικρη ακαθεκτη στην φρουτοκρεμα το πρωι! 12 κουταλιτσες με το ζορι! αυριο θα της βαλω μονο μηλο μπανανα, μπας κ της ξινιζει το αχλαδιον. τη λαχανοσουπα ΝΑ την εκανε το μεσημερι κ γενικοτερα τηντρωει πιο ευχαριστα! στην κρεμα το απογευμα παλι ειχαμε μια σορτ βερσιον της μαχης του δραμαλη, αλλα ηρθε η μανουλαμ σημερις (ναι εδεησε!) κ βοηθησε την κατασταση!

sevi να σε αλοχαρω κ εγω κ καλως ηρθες!

ιγκω γεννησα στις 38 γεματες κ πατησα την 39η.

τα μπεμπε μου σε διαφορετικους σακους, 3 κιλα εκαστο παρα κατι ψιλα. οποτε θερμοκοιτις γιοκ.

εσενα ειναι διχωριακα η' μονοχωριακα?

Tzini, δεν έχω 3 μωρά.... :) δύο έχω και ένα σκυλάκι, μέλος της οικογένειας και αυτό! :)

Σήμερα ήρθε και ο doc. Ο Bill δεν έχει πάρει καθόλου βάρος εδώ και 3 μήνες και ο Kοσμάς τον τελευταίο 1,5 μήνα. Θα κάνουμε εξετάσεις αίματος και ούρων μας είπε. κόβουμε την αποστείρωση του νερού κ

χαχαχχαχχαχχα! τι στραβακας που ειμαι η γυνη! ωραιος ο ντογκις!

λοιπον παιδια μη λετε για βαρος! θα παμε τη συλου τη δευτερα για εξετασεις. οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα δεν περνει γενικα βαρος. ο δοκτορ λεει να μην ανυσηχουμε. ειναι λιγοφαγη κ πολυ δραστηριο παιδι, κωλο δεν βαζει κατω!

για την αποστειτωση:

Αχ αυτή η αποστείρωση του νερού πολύ σπαστικό. Την έχω βαρεθεί. Ευτυχώς που σταματάει στον χρόνο...........[/QUOTE]

ποια αποστειρωση στο νερο? γιατι τοσο καιρο? εχω χασει κατι?

Καλησπέρα χάθηκα αλλά έκανα τελικά την επέμβαση για την κήλη που προέκυψε μετά την εγκυμοσύνη από λάθος γιατρού κατά 90%

Δεν μ έραψε καλά στην καισαρική και να τα αποτελέσματα, είμαι πολύ στεναχωρημένη ούτε έχω και πολύ διάθεση, για αυτό δεν έμπαινα και τόσο καιρό, κυρίως για ένα λόγο.. δεν μπορώ να παίρνω αγκαλιά τα μωρά καθόλου και για τους επόμενους 3 μήνες.

τα μωρά μου τώρα κάτι που δούλευα, κάτι με τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο κάτι που εδώ και μέρες που έκανα την επέμβαση δεν τα αγκαλιάζω μ έχουν σχεδόν ξεχάσει, βλέπουν τη μαμά μου που τα κρατάει και γελάνε , κάνουν κόλπα, εμένα τίποτα σχεδόν, γλίτωσα την κατάθλιψη μετά τη γέννα και μου φαίνεται θα την πάθω τώρα

ωχ! μελενια μου να περασει οσο πιο γρηγορα κ ανωδινα ψυχολικα ευχομαι!

με πλαγιαστες ξαπλες στο κρεβατι δεν μπορεις εστω να τα παιζεις- χαηδευεις? η' ειναι επιπονο κ επικινδυνο?

πως το καταλαβες για την κηλη? τι συμπτωματα ειχες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια, καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση: ψάχνομαι για καροτσάκι αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα χρειαστώ πορτ-μπεμπέ (carrycot) ή κάθισμα αυτοκινήτου (car seat)? Να αγοράσω πορτ-μπεμπέ για να ξαπλώνουν γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα ξαπλώνουν άνετα από την αρχή στο καροτσάκι και θα πρέπει να πάρουν λίγο τα πάνω τους πρώτα? What do you think? :-P

Ερωτήσεις πριν απαντήσω, μιας που με βρήκες και εύκαιρη:

1. Πότε γεννάς;

2. Αν κατάλαβα καλά, η ερώτηση σου είναι αν θα πάρεις 2 καρότσια που γίνονται και πόρτ μπεμπέ και μετατρέπονται σε κάθισμα αυτοκινήτου ή αν πάρεις απλώς καθίσματα αυτοκινήτου που χρησιμοποιούνται και ως πόρτ μπεμπε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ωρε νουφιους τι καληνυχτουδια?! τοση ωρα εμελεταγα, αλλα πηγα λιγο διπλα κ ποσταρα.

κομον σαβα μαμαζελες μου?!

Τι μελετάς; Για βοήθα πάλι λίγο εδώ που έχω μία μετάφραση....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν σας ειχα δει κοπελαρες!

αν κ ουτε κ εγω δεν καταλαβα τι εννοεις...

εγω εχω απ την 1η κορη πορτ μπεμπε που μπαινει (εκτος απο φυτευτο στο 1ο καροτσι) κ σαν καθισμα αυτοκινητου μεχρι 9 κιλα κ το χρησημοποιω στη μικρη απο τα διδυμα σαν καθισμα αυτοκινητου.

κ ενας φιλος μας εδωσε αντιστοιχης φιλοσοφιας πορτ μπεμπε της κικο για τον μπεμπετο.

για τα διδυμα πηρα ενα καροτσι ιγκλεσινα απλο. το πουλαω αν θες 150 βρακοπουλα. εγγυηση- αποδειξη φουλ κομπλε!

(για το σπιτι με τα ριλαξ καταβολευτηκαν αρχικα.)

με την υποψια θρομβοφιλιας που ειχες τι εγινε?

Να μαι!

Ας διαβάσω επιτέλους λίγο τι λέγατε, τώρα που μπορώ...

τουινς, εσενα ειχε τρακαρει ο μπαμπας σου η' της γουιτς?

ολα οκ?

περασες μαμδαμ? σχαρτηρια αν δεν στα ειπα!

τι μεταφραση καλε?!

μουμπλε μουμπλε......

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ερωτήσεις πριν απαντήσω, μιας που με βρήκες και εύκαιρη:

1. Πότε γεννάς; είμαι στην 32 εβδομάδα

2. Αν κατάλαβα καλά, η ερώτηση σου είναι αν θα πάρεις 2 καρότσια που γίνονται και πόρτ μπεμπέ και μετατρέπονται σε κάθισμα αυτοκινήτου ή αν πάρεις απλώς καθίσματα αυτοκινήτου που χρησιμοποιούνται και ως πόρτ μπεμπε;

έχω βρει ένα καρότσι για δίδυμα που παίρνει και 2 πορτ-μπεμπέ αλλά και 2 καθίσματα αυτοκινήτου κι αναρωτιέμαι αν είναι χρήσιμο να σκάσω τόσα λεφτά για πορτ-μπεμπέ ή να πάρω μόνο τα καθίσματα?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

τουινς, εσενα ειχε τρακαρει ο μπαμπας σου η' της γουιτς?

ολα οκ?

περασες μαμδαμ? σχαρτηρια αν δεν στα ειπα!

τι μεταφραση καλε?!

μουμπλε μουμπλε......

Της witch. Εμένα απλώς μου έσκασε το λάστιχο σήμερα.

Μεταφράζω ένα αρθράκι. Καλά πάω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

έχω βρει ένα καρότσι για δίδυμα που παίρνει και 2 πορτ-μπεμπέ αλλά και 2 καθίσματα αυτοκινήτου κι αναρωτιέμαι αν είναι χρήσιμο να σκάσω τόσα λεφτά για πορτ-μπεμπέ ή να πάρω μόνο τα καθίσματα?

Για τι τιμή μιλάμε; Λες αυτό που είναι στο amazon; Αν είναι αυτό που νομίζω, δεν είμαι και τόσο σίγουρη αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως καρότσι αφού κλείσουν τον 6-9ο μήνα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χεχέ, πράγματι, κορίτσια, ξαναδιάβασα το ποστ και δεν έβγαζε κανένα νόημα!!! Εύχομαι στο δεύτερο να είμαι πιο ξεκάθαρη... Με τη θρομβο, βαράω ενέσεις κλεξάν 0,8 καθημερινά και τώρα παίρνω και γιουτοπάρ γιατί τα μωρά με βαρέθηκαν και απαιτούν να ανεξαρτητοποιηθούν αλλά ο γιατρός δεν μασάει και δεν το ψήνει.... οπότε, την αράζω στον καναπέ όσο μπορώ και ψάχνω να δω τι θα αγοράσω...

120247mcv711uxx1.gif

λαερτα δια τα καροτσια κ τα πορτ μπεμπεγια κ ολα τα συναφη ειμαι οφ εντελως.

ουτοπαρ ε?

τι νταγλα ειχα παθει τοτε Παναγια μου!

2 ειχα παρει (προληπτικα) αν θυμαμαι καλα κ τα σταματησαμε. ουτε στην καρεκλα της κουζινας δεν μπορουσα να παω, απο τον καναπε της κουζινας.

για μια αποσταση 20 εκατοστων σου λεω! δεν μπορουσα να σηκωθω καν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...