Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα

Σεβη καλος ηρθες ωραια θα τα λεμε και σ αυτο το καφε.εμενα εδω τα κοριτσια με βοηθανε πολυ οτι αποριες εχω τις ζαληζω χαχαχαχα

glοrraki σε λιγες μερες δλδ εχετε γεννεθλεια αχ θα χρονισουν τα μπεμπακια σου τι ωραια.

τωρα που λετε για κιλα εγω εχω βαλει 10 φαντασου πως θα γινω δλδ μεχρι να γεννησω αλλα τι να κανω πιναωωωωωωωωω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια στην Twins, που ξέχασα πριν να πω, για τα μαθήματα!!!!

Tzini, δεν έχω 3 μωρά.... :) δύο έχω και ένα σκυλάκι, μέλος της οικογένειας και αυτό! :)

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας, για τον Κοσμάκη μου που γιορτάζει. Βέβαια γιορτάζει και στις 1 Νοεμβρίου και σκέφτομαι να κάνω τότε την γιορτή του! Οι ευχές όμως καλοδεχούμενες όλες τις φορές! :)

Τώρα ετοιμαζόμαστε για τα γενέθλιά τους! Την Τετάρτη είναι! Ετοιμάζω ένα στρουμφοπάρτυ...αν και το είχα ονειρευτεί αλλιώς αλλά τώρα μας πήγαν πίσω πολλά, το σπασμένο χέρι, οι εξετάσεις του μικρού και το ταξίδι κτλ...

Σήμερα ήρθε και ο doc. Ο Bill δεν έχει πάρει καθόλου βάρος εδώ και 3 μήνες και ο Kοσμάς τον τελευταίο 1,5 μήνα. Θα κάνουμε εξετάσεις αίματος και ούρων μας είπε. Κάναμε και εμβόλιο. Επίσης ξεκινάμε ψάρι, κόβουμε την αποστείρωση του νερού και ξεκινάμε αποθηλασμό (κατόπιν δικής μου θέλησης). Οπότε μας είπε ότι μπορούμε να πάρουμε γάλα Delta advance ή ΦΑΓΕ 1,2,3 junior ή neslac. Μάλλον στο Δελτα θα καταφύγουμε που είναι χαμηλής παστερίωσης και άρα πιο φρέσκο. Φυσικά αν δεν το θέλουν θα δοκιμάσω και neslac. Φάγε με τίποτα...

RKdwp3.png

καλησπερα και απο εμενα

Σεβη καλος ηρθες ωραια θα τα λεμε και σ αυτο το καφε.εμενα εδω τα κοριτσια με βοηθανε πολυ οτι αποριες εχω τις ζαληζω χαχαχαχα

glοrraki σε λιγες μερες δλδ εχετε γεννεθλεια αχ θα χρονισουν τα μπεμπακια σου τι ωραια.

τωρα που λετε για κιλα εγω εχω βαλει 10 φαντασου πως θα γινω δλδ μεχρι να γεννησω αλλα τι να κανω πιναωωωωωωωωω

Katerinaki μου κ εγω μαλλον θα τις ζαλισω τις κοπελες!!!

Ελα εσυ εισαι αδυνατο,εχεις περιθωριο.....εγω δεν εχω......:rolleyes::shock::rolleyes:

Sevi-gio καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου!!!! Αντράκια κι εσύ ε? Τέλεια!!!

Εγώ γέννησα 37w +3d και δεν μπήκαν καθόλου θερμοκοιτίδα. Πάντως και να μπούνε δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα.

RKdwp3.png

ναι Σεβη μου αδυνατη ειμαι αλλα ζοριζω πολυ την μεση μου λεει ο γιατρος με τα κιλα που περνω.

jasmini και εσεις γεννεθλεια τι ωραια καλα περισι τετοιο καιρο η μια μετα την αλλη γεννουσατε , φανταζομαι τι θα γινοταν εδω , τι θα λεγατε.

να τα εκατοστησουν τα παλικαρια σου και καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Πολυ καλα γεννηθηκαν!!! μπραβο τους!!! αλλα γιατι στα εβαλαν θερμοκοιτιδα;;; πολλες μερες;;;

Πητ εχω 07/10 αλλα αρχες Σεπτεμβρη με υπολογιζουν...απο κιλα εχω παρει +6....ηδη εχω αρχισει κ ζοριζομαι!!!

Ναι όντως αρκετά καλα΄. Όχι δεν μείνανε πολλές μέρες Γύρω στις 10. Η μπουμπού μπήκε λόγω βαρους και ο μικρός λόγω ταχύπνοιας. Αλλά εντάξει όλα καλά. Εγώ πήρα 8 κιλά στην εγκυμοσύνη. Βέβαια δεν μπορούσα να φάω. Μέχρι τελευταία στιγμή είχα εμετους. Καταλαβαίνεις. Ε λογικό που ζορίζεσαι. Δύο μωράκια έχεις. Δεν θα ζοριστείς? Υπομονή όμως. Όλα καλά θα πάνε .

Sevi-gio καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου!!!! Αντράκια κι εσύ ε? Τέλεια!!!

Εγώ γέννησα 37w +3d και δεν μπήκαν καθόλου θερμοκοιτίδα. Πάντως και να μπούνε δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα.

Kαλως σας βρηκα Jasmini!!! ναι κ εμεις αντρακια!!!:P

Αχ τι καλα,παιρνω κουραγιο απο εσας....απο προχθες που ειχα ραντεβου με την ενδοκρινολογο με αγχωσε τρελα!!! μεχρι τοτε καλα ημουν!!!

καλησπερα και απο εμενα

Ναι ναι σε 16 μέρες χρονίζουμε. Απίστευτο μου φαίνεται.

JASMINI εσέις σε πέντε μερούλες ε? Πω πω.................πέρασε ο καιρός.

Θα πέσει πολύ πάρτυ φέτος το καλοκαίρι..............:P

Γειά σας κορίτσια!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια στην Twins, που ξέχασα πριν να πω, για τα μαθήματα!!!!

Tzini, δεν έχω 3 μωρά.... :) δύο έχω και ένα σκυλάκι, μέλος της οικογένειας και αυτό! :)

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας, για τον Κοσμάκη μου που γιορτάζει. Βέβαια γιορτάζει και στις 1 Νοεμβρίου και σκέφτομαι να κάνω τότε την γιορτή του! Οι ευχές όμως καλοδεχούμενες όλες τις φορές! :)

Τώρα ετοιμαζόμαστε για τα γενέθλιά τους! Την Τετάρτη είναι! Ετοιμάζω ένα στρουμφοπάρτυ...αν και το είχα ονειρευτεί αλλιώς αλλά τώρα μας πήγαν πίσω πολλά, το σπασμένο χέρι, οι εξετάσεις του μικρού και το ταξίδι κτλ...

Σήμερα ήρθε και ο doc. Ο Bill δεν έχει πάρει καθόλου βάρος εδώ και 3 μήνες και ο Kοσμάς τον τελευταίο 1,5 μήνα. Θα κάνουμε εξετάσεις αίματος και ούρων μας είπε. Κάναμε και εμβόλιο. Επίσης ξεκινάμε ψάρι, κόβουμε την αποστείρωση του νερού και ξεκινάμε αποθηλασμό (κατόπιν δικής μου θέλησης). Οπότε μας είπε ότι μπορούμε να πάρουμε γάλα Delta advance ή ΦΑΓΕ 1,2,3 junior ή neslac. Μάλλον στο Δελτα θα καταφύγουμε που είναι χαμηλής παστερίωσης και άρα πιο φρέσκο. Φυσικά αν δεν το θέλουν θα δοκιμάσω και neslac. Φάγε με τίποτα...

Να τον χαίρεσαιαιαιαια.................Ετοιμάζετε το πάρτυ σας ε? Ωραία.

Μετά τον χρόνο αυτά τα γάλατα παίρνουμε ε? άντε να δούμε κι εμείς. Σε λίγες μέρες θα πάμε κι εμείς παιδίατρο. Λογικά τα ίδια θα μας πει. Δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη ψαράκι? Εμείς ναι. Ευτυχώς το τρώμε. Αχ αυτή η αποστείρωση του νερού πολύ σπαστικό. Την έχω βαρεθεί. Ευτυχώς που σταματάει στον χρόνο...........

Διαφημίσεις

Ναι όντως αρκετά καλα΄. Όχι δεν μείνανε πολλές μέρες Γύρω στις 10. Η μπουμπού μπήκε λόγω βαρους και ο μικρός λόγω ταχύπνοιας. Αλλά εντάξει όλα καλά. Εγώ πήρα 8 κιλά στην εγκυμοσύνη. Βέβαια δεν μπορούσα να φάω. Μέχρι τελευταία στιγμή είχα εμετους. Καταλαβαίνεις. Ε λογικό που ζορίζεσαι. Δύο μωράκια έχεις. Δεν θα ζοριστείς? Υπομονή όμως. Όλα καλά θα πάνε .

Εμετους δεν ειχα καθολου!!! εαν δεν ειχα αυτη την πιεση κ το βαρος που νιωθω στην μεση,θεωρω οτι μεχρι τωρα ειχα ευκολη εγκυμοσυνη αλλα τα ζορικα μπροστα ειναι!!!!

Εμετους δεν ειχα καθολου!!! εαν δεν ειχα αυτη την πιεση κ το βαρος που νιωθω στην μεση,θεωρω οτι μεχρι τωρα ειχα ευκολη εγκυμοσυνη αλλα τα ζορικα μπροστα ειναι!!!!

Α ωραία. Τυχερή είσαι. Μπράβο. Εγώ είχα πολύ δύσκολη. Είχα και 1,5 μήνα νοσηλεία. Αλλά εντάξει. Τώρα κοιτάω τα μωρά και αυτό μου φτάνει. Να είναι καλά και υγιή και τίποτα άλλο. :P

Είπαμε. Υπομονή και σύντομα θα ανταμειφθείς. .................

Α ωραία. Τυχερή είσαι. Μπράβο. Εγώ είχα πολύ δύσκολη. Είχα και 1,5 μήνα νοσηλεία. Αλλά εντάξει. Τώρα κοιτάω τα μωρά και αυτό μου φτάνει. Να είναι καλά και υγιή και τίποτα άλλο. :P

Είπαμε. Υπομονή και σύντομα θα ανταμειφθείς. .................

Να σαι καλα κοπελα μου!!! εχεις απολυτο δικιο!!! συμβουλες απο μανουλες κ μαλιστα διδυμομανουλες ειναι πολυτιμες!!!;)

Καλο σας βραδυ κ θα τα λεμε!!!!:P

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Ναι, σε 5 μερούλες κλείνουμε χρόνο!! Απίστευτο πραγματικά.....είμαι συγκινημένη... πότε γέννησα και πότε μεγαλώσαν αυτά τα ζουζούνια....

Πάω κι εγώ γιατί ο μικρός ξυπνάει και με ψάχνει!

Καλό σας βράδυ!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα χάθηκα αλλά έκανα τελικά την επέμβαση για την κήλη που προέκυψε μετά την εγκυμοσύνη από λάθος γιατρού κατά 90%

Δεν μ έραψε καλά στην καισαρική και να τα αποτελέσματα, είμαι πολύ στεναχωρημένη ούτε έχω και πολύ διάθεση, για αυτό δεν έμπαινα και τόσο καιρό, κυρίως για ένα λόγο.. δεν μπορώ να παίρνω αγκαλιά τα μωρά καθόλου και για τους επόμενους 3 μήνες.

τα μωρά μου τώρα κάτι που δούλευα, κάτι με τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο κάτι που εδώ και μέρες που έκανα την επέμβαση δεν τα αγκαλιάζω μ έχουν σχεδόν ξεχάσει, βλέπουν τη μαμά μου που τα κρατάει και γελάνε , κάνουν κόλπα, εμένα τίποτα σχεδόν, γλίτωσα την κατάθλιψη μετά τη γέννα και μου φαίνεται θα την πάθω τώρα

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...