Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΙ μην ανησυχείς,καπου διαβασα και το σημειωσα ότι 4-6 μηνων παίρνουν 85-142 γρ την εβδομαδα δηλ 340-568 τον μήνα και απο 6μηνων εως 12 παίρνουν 42-85γρ την εβδομαδα δηλ 168-340 τον μηνα αρα είσαι μεσα στο οριο!

YiMXp3.png

Καλησπερα κοριτσια κ διδυμομπεμπακια!!!!!!Καλο μηνα να εχουμε...!!!

Σας βρηκα εντελως τυχαια κ προσπαθω να σας μαθω αλλα μου φαινεται δυσκολο!!! ειπα να μπω κ εγω στην παρεα σας(εαν με θελετε) κ να με βοηθησετε οσο μπορειτε γιατι ειστε πιο εμπειρες απο μενα!!!

Διαβαζα αυτες τις μερες τι σας κανουν τα μικρα κ αναρωτιομουν τι θα βγουν τα δικα μας;;;:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κ διδυμομπεμπακια!!!!!!Καλο μηνα να εχουμε...!!!

Σας βρηκα εντελως τυχαια κ προσπαθω να σας μαθω αλλα μου φαινεται δυσκολο!!! ειπα να μπω κ εγω στην παρεα σας(εαν με θελετε) κ να με βοηθησετε οσο μπορειτε γιατι ειστε πιο εμπειρες απο μενα!!!

Διαβαζα αυτες τις μερες τι σας κανουν τα μικρα κ αναρωτιομουν τι θα βγουν τα δικα μας;;;:tongue:

Καλώς ήλθες στο κλαμπ. Με το καλό τα μωράκια σου.................

Καλώς ήλθες στο κλαμπ. Με το καλό τα μωράκια σου.................

Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ!!!! αχ κοριτσια οσο περναει ο καιρος τοσο αγχωνομαι,να μην γεννησω νωριτερα,να πανε ολα καλα,να μην χρειαστουν θερμοκοιτιδα κ αλλα.....ξερω οτι εσεις θα με καταλαβετε αφου τα εχετε ζησει κ με το παραπανω που εχετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!!

Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ!!!! αχ κοριτσια οσο περναει ο καιρος τοσο αγχωνομαι,να μην γεννησω νωριτερα,να πανε ολα καλα,να μην χρειαστουν θερμοκοιτιδα κ αλλα.....ξερω οτι εσεις θα με καταλαβετε αφου τα εχετε ζησει κ με το παραπανω που εχετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!!

Λογικό είναι να έχεις όλα αυτά τα άγχη και τις ανησυχίες Όλες τα είχαμε. Αλλα δεν χρειάζεται. Χαλάρωσε. Ηρέμησε. Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά. Όσο για την θερμοκοιτίδα που λες εδώ μέσα σχεδόν όλα τα μωράκια μπήκανε και είναι όλα μια χαρά . Κι εμένα μπήκανε αλλά τώρα είναι ντούρασελ. Χαχαχα......................Και να χρειαστεί για καλό θα είναι. Μην ανησυχείς. Και ναι σε καταλαβαίνω. Σε λίγο καιρό θα τα έχεις κι εσύ αγκαλιά. Γι αυτό κοίτα να απολαύσεις τώρα την ξεκούραση και τον ύπνο γιατί μετά ...............θα είναι λίγο δύσκολο. Θα έχεις όμως άλλες χαρές και κούραση. Διπλές . Και σίγουρα πιο ευχάριστες. Πίστεψέ με. :P:p:p

Διαφημίσεις

Λογικό είναι να έχεις όλα αυτά τα άγχη και τις ανησυχίες Όλες τα είχαμε. Αλλα δεν χρειάζεται. Χαλάρωσε. Ηρέμησε. Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά. Όσο για την θερμοκοιτίδα που λες εδώ μέσα σχεδόν όλα τα μωράκια μπήκανε και είναι όλα μια χαρά . Κι εμένα μπήκανε αλλά τώρα είναι ντούρασελ. Χαχαχα......................Και να χρειαστεί για καλό θα είναι. Μην ανησυχείς. Και ναι σε καταλαβαίνω. Σε λίγο καιρό θα τα έχεις κι εσύ αγκαλιά. Γι αυτό κοίτα να απολαύσεις τώρα την ξεκούραση και τον ύπνο γιατί μετά ...............θα είναι λίγο δύσκολο. Θα έχεις όμως άλλες χαρές και κούραση. Διπλές . Και σίγουρα πιο ευχάριστες. Πίστεψέ με. :P:p:p

Δυσκολο το βλεπω να χαλαρωνω...οσο για τον υπνο δυσκολος κ αυτος πια!!!

Καθε μια ωρα σηκωνομαι για πιπι.....

Σιγουρα μετα θα εχουμε να ζησουμε μεγαλες κ ευχαριστες στιγμες αλλα τωρα μου φαινεται βουνο!!!!

Γιατι χρειαστηκατε σχεδον ολες θερμοκοιτιδα;;; γενννηθηκαν πολυ προωρα;;;

Δυσκολο το βλεπω να χαλαρωνω...οσο για τον υπνο δυσκολος κ αυτος πια!!!

Καθε μια ωρα σηκωνομαι για πιπι.....

Σιγουρα μετα θα εχουμε να ζησουμε μεγαλες κ ευχαριστες στιγμες αλλα τωρα μου φαινεται βουνο!!!!

Γιατι χρειαστηκατε σχεδον ολες θερμοκοιτιδα;;; γενννηθηκαν πολυ προωρα;;;

Κοίτα. Για μένα μπορώ να σου πω. Εγώ γέννησα 36 και 1. Οι υπόλοιπες κοπέλες θα σου πουν. Οι περισσότερες γύρω στις 35 νομίζω. Εκτός από κάποιες (λίγες νομιζω) που ήταν στην 32η, 33η. Αλλά σου ξαναλέω. Μην την φοβάσαι την θερμοκοιτίδα. Δεν είναι κάτι κακό. Άσε που μπορεί και να μην χρειαστείς. Δεν είναι και σίγουρο.

Κοίτα. Για μένα μπορώ να σου πω. Εγώ γέννησα 36 και 1. Οι υπόλοιπες κοπέλες θα σου πουν. Οι περισσότερες γύρω στις 35 νομίζω. Εκτός από κάποιες (λίγες νομιζω) που ήταν στην 32η, 33η. Αλλά σου ξαναλέω. Μην την φοβάσαι την θερμοκοιτίδα. Δεν είναι κάτι κακό. Άσε που μπορεί και να μην χρειαστείς. Δεν είναι και σίγουρο.

Θεωρητικα σαν εβδ καλα γεννησες!!! κ μενα λενε εκει να φτασουμε!!!

Εαν δεν σε κουραζω,τι βαρος γεννηθηκαν τα μικρα σου;;;

Θεωρητικα σαν εβδ καλα γεννησες!!! κ μενα λενε εκει να φτασουμε!!!

Εαν δεν σε κουραζω,τι βαρος γεννηθηκαν τα μικρα σου;;;

Δεν με κουράζεις καθόλου. Εμένα ο γιατρός μου ήθελε να με τραβήξει ακόμη μια εβδομάδα αλλά εγώ δεν άντεχα με τίποτα. Είχα φτάσει τα όρια μου. Γεννήθηκαν ο μικρός 2.490 και η μικρή 2.110. Αρκετά καλά για δίδυμα. Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ? Καλά όχι οτι αφήνουν τα δίδυμα μέχρι την ΠΗΤ. Από κιλά? Έχεις βαρύνει? Όσο περνάει ο καιρός είναι όντως πιο δύσκολα. Κι εγώ από καναπέ σε κρεβάτι ήμουν. Και ήταν και τέτοια εποχή. Πέρυσι τέτοια μέρα σαν σήμερα ήμουν σαν μπαλόνι. Χαχαχα. Στις 17 Ιουλίου γέννησα. Μέσα στην ζέστη γενικότερα. Και όχι μόνο εγώ βέβαια. Πολλές κοπέλες εδώ.Καταλαβαίνεις.............

Δεν με κουράζεις καθόλου. Εμένα ο γιατρός μου ήθελε να με τραβήξει ακόμη μια εβδομάδα αλλά εγώ δεν άντεχα με τίποτα. Είχα φτάσει τα όρια μου. Γεννήθηκαν ο μικρός 2.490 και η μικρή 2.110. Αρκετά καλά για δίδυμα. Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ? Καλά όχι οτι αφήνουν τα δίδυμα μέχρι την ΠΗΤ. Από κιλά? Έχεις βαρύνει? Όσο περνάει ο καιρός είναι όντως πιο δύσκολα. Κι εγώ από καναπέ σε κρεβάτι ήμουν. Και ήταν και τέτοια εποχή. Πέρυσι τέτοια μέρα σαν σήμερα ήμουν σαν μπαλόνι. Χαχαχα. Στις 17 Ιουλίου γέννησα. Μέσα στην ζέστη γενικότερα. Και όχι μόνο εγώ βέβαια. Πολλές κοπέλες εδώ.Καταλαβαίνεις.............

Πολυ καλα γεννηθηκαν!!! μπραβο τους!!! αλλα γιατι στα εβαλαν θερμοκοιτιδα;;; πολλες μερες;;;

Πητ εχω 07/10 αλλα αρχες Σεπτεμβρη με υπολογιζουν...απο κιλα εχω παρει +6....ηδη εχω αρχισει κ ζοριζομαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...