Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Άλλα νέα....

ο Κοσμάς εχθές έλεγε "εκεί" και έδειχνε!! Οπότε αρχίσαμε να μαθαίνουμε να δείχνουμε πού είναι κάποιος ή κάτι!!

Από φρούτα έχουμε φάει.. +ροδάκινο, νεκταρίνι και καρπούζι! Τώρα θέλω να δοκιμάσουμε το κεράσι!! Βγάζετε την φλούδα σε αυτό?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

πολυ καλημερα σας, πολυ καλο σας μηνα και να χαιρομαι τον γαμπρουλη μου!!!:tongue:να τον χαιρομαστε jas!!!

δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβω να απαντησω χωριστα στην καθεμια για οσα θελω οποτε θα πω ο,τι προλαβαινω.

εμεις ειμαστε χυμα απλωμενοι στο πατωμα σαλονι τραπεζαρια χωλ.τα επικινδυνα αντικειμενα εχουν απομακρυνθει και οι σαβουρες ειναι δεδομενες κατα τακτα χρονικα διαστηματα.αλλα πεφτουμε και ξανασηκωνομαστε.υπαρχει ενα σημειο με το αφρωδες πατωματακι και αλλο ενα με δυο μικρα στρωματακια που οταν νυσταζουν την πεφτουν για υπνο.το παρκο κι εμεις για ωρα αναγκης το εχουμε.το πολυ γελιο ειναι οταν πεινανε που ερχονται στο χωρισμα της κουζινας και φωναζουν και τα δυο μαμ μαμ μαμ.

τα εξανθηματα mufaki μου,εφυγαν την δευτερη ημερα αφου εξαφανιστηκε ο πυρετος.ευτυχως η μικρη δεν κολλησε και ελπιζω να εχει ξεφυγει.

twins συγχαρητηρια!!!

age.png

Άλλα νέα....

ο Κοσμάς εχθές έλεγε "εκεί" και έδειχνε!! Οπότε αρχίσαμε να μαθαίνουμε να δείχνουμε πού είναι κάποιος ή κάτι!!

Από φρούτα έχουμε φάει.. +ροδάκινο, νεκταρίνι και καρπούζι! Τώρα θέλω να δοκιμάσουμε το κεράσι!! Βγάζετε την φλούδα σε αυτό?

Τι καλά!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα, για να φτάσουν να πουν "εκεί" έχουν ακόμη - αυτό είναι Στίβεν Σπίλμπεργκ για μας. Εδώ τους έδειχνα χθες εικόνες με ήχο σε παραμύθια και τους έδειχνα πώς να πατήσουν το κομβίο, για να ακουστεί ο ήχος του ζώου κι αυτοί προσπαθούσαν με τις παλάμες ανοιχτές (εγώ φταίω, που λέω ότι μουτζώνουν όλη την ώρα; ) να πιάσουν όλη τη σελίδα και μετά να μου πάρουν το παραμύθι για να το βάλουν στο στόμα!

rPPrp3.png

πολυ καλημερα σας, πολυ καλο σας μηνα και να χαιρομαι τον γαμπρουλη μου!!!:tongue:να τον χαιρομαστε jas!!!

δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβω να απαντησω χωριστα στην καθεμια για οσα θελω οποτε θα πω ο,τι προλαβαινω.

εμεις ειμαστε χυμα απλωμενοι στο πατωμα σαλονι τραπεζαρια χωλ.τα επικινδυνα αντικειμενα εχουν απομακρυνθει και οι σαβουρες ειναι δεδομενες κατα τακτα χρονικα διαστηματα.αλλα πεφτουμε και ξανασηκωνομαστε.υπαρχει ενα σημειο με το αφρωδες πατωματακι και αλλο ενα με δυο μικρα στρωματακια που οταν νυσταζουν την πεφτουν για υπνο.το παρκο κι εμεις για ωρα αναγκης το εχουμε.το πολυ γελιο ειναι οταν πεινανε που ερχονται στο χωρισμα της κουζινας και φωναζουν και τα δυο μαμ μαμ μαμ.

τα εξανθηματα mufaki μου,εφυγαν την δευτερη ημερα αφου εξαφανιστηκε ο πυρετος.ευτυχως η μικρη δεν κολλησε και ελπιζω να εχει ξεφυγει.

twins συγχαρητηρια!!!

Καλημέρα, κουκλίτσα μου!

Τι κάνετε; Πώς τα πάνε τα μπεμπίνια; Μας λείπεις, μπαίνεις σπάνια πια!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, ναι, τι αγενής που είμαι! :-(

Twinsaki, καλή ξεκούραση και σε ανώτερα πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P

rPPrp3.png

ωωωω πρωτα μπανακια βλεπω!ωραια πραγματα.στην αρχη για να μην φοβουνται και να μην σας γδαρουν μπορειτε να φορατε ενα μπλουζακι για να εχουν απο που να πιαστουν και να μην φοβουνται.

age.png

Διαφημίσεις

αστα ρε φιλεναδα.το δεν προλαβαινω σου λεω δεν προλαβαινω γραφτηκε αν οχι για εμενα και για εμενα!σε δυο εβδομαδες ομως τελειωνω τα μαθηματα και λογικα θα εχω περισσοτερο χρονο.

age.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

ΤΖΙΝΙ πόσο κρατησε η βαπτιση? η μικρη τι βαρος έχει? εμενα το 4κιλο πρεπει να είναι 4700 αλλα θα το μετρησει η γιατρος την επομενη εβδομαδα.

TWINS συγχαρητηρια!!! τελειωσες ολα τα μαθηματα,μπραβο σας (και στα μπεμπε που σε αφησανε να διαβασεις:D)

JASMINI χρονια-πολλά

YiMXp3.png

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα μπανια στα μπεμπακια και στις μανουλες!!!!!!!!!

υπομονη στις εγκυουλες με τη ζεστη!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

1. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Κλαίει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2. Ήθελε το όνομά της, η μάδα; (με το παρντόν κιόλας, αν δεν θέλεις δεν απαντάς)

ολα καλα με τη συλου. εναπωθεσα παγο κ τελος. λιγο κλαμα, αλλα οκ.

ναι μωρε η μαγδαλω ηθελε κ το ονομα της. η ναδα! απο το κουραδα! (ε μα σορρυ κιολας!)

Προχθές παντρεύτηκε φίλη Ιταλίδα και η κολλητή μου - κοινή μας φίλη -μέλλουσα νονά του ενός μου, που ζει/κάνει ειδικότητα Ιταλία ήταν, βέβαια, στο γάμο. Ο ιερεύς, λοιπόν, είπε ένα πολύ ωραίο, που σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας! Πριν αρχίσει το μυστήριο, είπε: "Σας ευχαριστώ που είστε όλοι σήμερα εδώ, για να παρακολουθήσετε την ένωση του Φράνκο και της Πάολα. Και να θυμάστε πως ο άνδρας διατάζει, υπακούοντας, και η γυναίκα υπακούει, διατάζοντας. Ας αρχίσουμε"

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, μου άρεσε πάρα πολύ!

μες στο πνευμα ο πατηρ!;)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

ΤΖΙΝΙ πόσο κρατησε η βαπτιση? η μικρη τι βαρος έχει? εμενα το 4κιλο πρεπει να είναι 4700 αλλα θα το μετρησει η γιατρος την επομενη εβδομαδα.

TWINS συγχαρητηρια!!! τελειωσες ολα τα μαθηματα,μπραβο σας (και στα μπεμπε που σε αφησανε να διαβασεις:D)

JASMINI χρονια-πολλά

αστο. να χαιρετηξω το κατηχητικο κ τα τραγουδια τους μεσα!!!

11μιση, 12 παρα ξεκινησαμε. 1 σχεδον τελειωσαμε. ρε ουτε ενα αμην δεν αφηκε ο παπουλης. σωστος κ δοτικος ανθρωπος ομως. δεν σε αγχωνε!

κ δεν ειχαμε πολυ κοσμο, 60 ατομα περιπου (για χαιρετουρα). ε μετα να βγαλουμε κι αλλες φωτο (μες στο αγχος εγω), μετα μεχρι να παμε πιτι, να φανε, να τα αλλαξουμε γιατι με τα βαφτιστικα δεν θα τα αφηνα σε καμια περιπτωση, θα αρρωσταιναν απο την ζεστη. να να να 2 πηγαμε στο τραπεζι! κ η μανα μου δεκα τφ στη διαρκεια αυτη. ε φατε ωρε παιδια! τι να καμω?! να πεταξω?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

jas γιορταζεις? χρονια πολλα να σε χαιρομαστε!

με υγεια πανω απο ολα κ εσενα κ τα μωρα σου. καλε τωρα προσεξα το τικερακι σου! εχεις κ εσυ τρια παιδια?! (η' λαθος καταλαβαινω η βλαμενη?)

zitamar η ελπιδα ειναι 6790. την προηγουμενη φορα ηταν 6560, αλλα ειχε φαει 2 γευματα κ δεν ειχε κανει κακακια. αυτη τη φορα ειχε φαει γαλα, φρουτοκρεμα αλλα ειχε κανει τα κακα της!

ο αλεξ ειναι 8200.

η συλια στην ηλικια της ηταν 7400. θα μου πεις τωρα οτι ηταν μονη της κ δεν βγηκε 3 κιλα σκαρτα, αλλα 3500. κ θηλασε περισοοτερο. κ θα εχεις δικιο!

αλλα βλεπω πως αν βαλω αντιστοιχα το βαρος της συλιας στο βιβλιαριο της ελπιδας κ της ελπιδας στης συλιας αλλαζει η εκατοστιαια θεση! κουφο! κατι ειχα ακουσει οτι πειραξαν τα βιβλιαρια κ τις καμπυλες κ βλεπω οτι εχουν δικιο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερουδια..

twins πολλα συγχαρητηρια!!! να γερασεις παααντα διδασκομενη!

witchini μας λειπεις ναι ναι!

καλο αυτο με το μαμ μαμ, κανουν δηλωση "πειναμε , πειναμε, φερτε μας να φαμε!"

agorakia εξακολουθω να απολαμβανω τις διηγησεις σου, πρεπει να χεις κεφια, ευγε!

tzini ηθελα κατι να σχολιασω κ στα δικα σου , αλλα ηταν πολλα κ τωρα το ξεχασα..ουπς:rolleyes:

jas αν γιορταζεις να σε χαιρομαστε!!!!!κ μπραβο για την ωραια πρωτη θαλασσοπεριπετεια!

33E7p2.png

καλησπερουδια..

twins πολλα συγχαρητηρια!!! να γερασεις παααντα διδασκομενη!

witchini μας λειπεις ναι ναι!

καλο αυτο με το μαμ μαμ, κανουν δηλωση "πειναμε , πειναμε, φερτε μας να φαμε!"

αgorakia εξακολουθω να απολαμβανω τις διηγησεις σου, πρεπει να χεις κεφια, ευγε!

tzini ηθελα κατι να σχολιασω κ στα δικα σου , αλλα ηταν πολλα κ τωρα το ξεχασα..ουπς:rolleyes:

jas αν γιορταζεις να σε χαιρομαστε!!!!!κ μπραβο για την ωραια πρωτη θαλασσοπεριπετεια!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...