Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σημασία έχει ότι έκανες δυο υγιέστατα μωράκια και όλα πήγαν καλά!! Είναι ταλαιπωρία και σε στεναχωρεί όμως. Κι εγώ θα ήθελα να αποφύγω αυτή την κατάσταση. Γι' αυτό παλεύω να κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ! Πόσες δόσεις κορτιζόνης έκανες?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

για το θηλασμο εβαλα θηλαστρο καλο αυτα της διπληας αντλησης τοχα παραγγειλει απο αγγλια για παν ενδεχομενο, στην αρχη εβγαζα λιγο μετα μερα με τη μερα.Εβγαλα το πρωτογαλα, τους το πηγαινα με μπουκαλακια καθημερινα πρωι και βραδυ στο επισκεπτηριο,δεν εχανα σταγονα, δεν ταχα να τα βαλω στο στηθος, ηθελε πεισμα και υπομονη, σηκωνομουν καθε τρεις ωρες το βραδυ να αντλησω για να εδραιωσω γαλουχια ωστε οταν τα παρω να εχουν.στο μπεμπη μετα απο ανασφαλεια του το δεινα με μπουκαλι και εμαθε και μετα δεν επαιρνε ευκολα στηθος, τωρα αλλαξε ομως γλυκαθηκε και πινει μονο στηθος, η μπεμπα που ηρθε πιο μετα ηταν πιο δυναμικη της αρεσε το στηθος που οταν εβαζα το μπουκαλι δεν ηθελε με τιποτα, παντα δικο μου γαλα εννοειται.ειχαμε αγωνα αλλα αξιζε τον κοπο τωρα μουναι πολυ ευκολο πια

PN8Qp2.png

csXep2.png

[/b]

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Τους δικούς μου με το που γεννήθηκαν τους είχα μαζί μου. Μετά από λίγα λεπτά θήλασα και τον έναν.

ισως ησουν η εξαιρεση και πολυ τυχερη κοπελα μου γιατι εμα ςστο μητερα ετσι λεγανε πως τα βαζουν προληπτικα.βεβαια παιζουν πολλα οπως το ποτε θα γεννηθουν και τα κιλα τους.αληθεια που γεννησες?

ξερεις στα ιδιωτικα τα βαζουν και με ψιλου πηδημα, δεν το λεω εγω δηλαδη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μωρε τι μικρακια πλασματακια!Ακου 1550.Ολοκληρο μηνα δεν το ειχες κοντα σου ε?Και τι?Πηγαινοερχουσουν στο νοσοκομειο?

Πονουσες ε?Α ρε jasmini τι περασες.

ναι και στα δυο επισκεπτηρια εκτος οταν ηρθε ο μπεμπακος σπιτι, δε μπορουσα να φευγω.πηγαινα την μια φορα και ναι περναμε και το μπεμπη μαζι, εμεν ο αντρας μου στο αμαξι μαζι του κι εγω πηγαινα να δω την κορουλα μου που κοιμοταν, η αναισθητη χαχα!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

παντως να ξερετε καθε μερα και καθε βδομαδα ειναι συμαντικες για τα μωρακια για να παρουν βαρος μωρε ειναι που ειναι στριμωγμενα εκει μεσα!!!!χαχα!!δεν ειναι φοβερο συναισθημα ομως?ακομα και τωρα ποσο τα αγαπαω καθε μερα με λιωνουν.ναι οντως τωρα αρχισαν να ψιλοεπεξεργεζεται το ενα το αλλο και εχουν πολυ πλακα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

[/b]

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Τους δικούς μου με το που γεννήθηκαν τους είχα μαζί μου. Μετά από λίγα λεπτά θήλασα και τον έναν.

τελικα για πες τα θηλασες και τα δυο, ελα βρηκα κι εγω καποια πιο εμπειρη να ρωτησω χαχα.ειχες παρει τον 9ο μηνα φανταζομαι ε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ενταξει μωρε περασμενα - ξεχασμενα.τωρα πια σα να μην εγινε νιωθω.ειναι γερα ειναι καλα τα χαιρομαι καθε μερα, δοξασι ο θεος ειναι και πολυ καλα παιδακια, ακουω αλλες μανουλες πουχουν ενα που τις παιδευουν λιγουλακι κι εγω λεω εχω πολυ καλα παιδακια και τους υπνους μου ριχνω και δουλιτσες θα κανω, εντομεταξυ και μια αλλη κοπελα η Ολγα αυτο λεγαμε πως μαλλον τα διδυμα ειναι καλα παιδακια για να βοηθανε τις μαμαδες τους στο δυσκολο εργο τους

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ασε κι εγω χαζευα τωρα κατι διαφορα και ο δικος μου εβαλε ποδοσφαιρο γκκρρρρ!!!!!τεσπα δεν εφυγα ακομη κολλησα.σε λιγο θα παω να την πεσω και να δωσω λιγο βυζακι στη μικρουλα γιατι ειναι αδυνατουλα και θελω να παρει λιγο βαρος κι ετσι οποτε ειμαι κι εγω ξυπνια της δινω να πιει στον υπνο της.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ασε κι εγω χαζευα τωρα κατι διαφορα και ο δικος μου εβαλε ποδοσφαιρο γκκρρρρ!!!!!τεσπα δεν εφυγα ακομη κολλησα.σε λιγο θα παω να την πεσω και να δωσω λιγο βυζακι στη μικρουλα γιατι ειναι αδυνατουλα και θελω να παρει λιγο βαρος κι ετσι οποτε ειμαι κι εγω ξυπνια της δινω να πιει στον υπνο της.

Διάβαζα διάφορα για τον τοκετό, τις συσπάσεις και τέτοια..

Σαν να νύσταξα όμως. Λέω να πάω κι εγώ για ύπνο, να ξεκουραστώ και λίγο. Φιλάκια και καλό βράδυ!!!:-D:grin::-D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...