Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Κορίτσια, δεν προλαβαίνω να διαβασω τίποτα... τρεξίματα πολλά (τίποτα ανησυχητικό, για τη βάφτιση ). Επίσης, κάθε απόγευμα πάμε βόλτα γιατι τα ταλιμπανέισον δεν μαζεύονται.

Αλλά πρέπει να πω το εξής: πέρασα όλα μου τα μαθήματα και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και την παρέα!

Επίσης, υπόσχομαι να διαβάσω όλα αυτά που έχω χάσει.

Αλλά: αν κανονίσετε για καφέ/ φαι/ ποτό, παρακαλώ ενημερώστε... στο τηλ απαντάω!!!

Φιλακια

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νέα σας δεν έχω διαβάσει ακόμη, να βουτήξω πέντε, έξι, δώδεκα κουλουράκια στον καφέ, να κάνω και δουλειά ταυτόχρονα και μετά να πούμε καμιά λέξη, οι φίλες!

Α, προχθές συναντήσαμε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και κανονίσματα και ρανδεβού εκεί στη γειτονιά μας την υπέροχη και φανταστικά χαλαρή μαμά Twins καθώς και τα ζουζουνοtwinsakia, που είναι πολύ κουκλιά!!!

Επίσης, Tzini, η Αργυρούλα (γιορτάζει σήμερα; ) είναι η ηρωίδα μου (σ' αυτό έπεσε το μάτι μου, το μόνο που πρόλαβα να δω - τυχαίο; δεν νομίζω!)! Της στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, με την ελπίδα να της μοιάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

γεια κ παλι!

κοιμηθηκαν κ να μαι!

agorakia η περιγραφη των εξερευνησεων-ζαβολιων των μικρων σου απαιχτη!!!εισαι θεα, πολυ γελασα..!

glorr ειναι ησυχα τα μωρα σου παντως,ε? απ οτι καταλαβαινω δε πρεπει να σε παιδευουν κ πολυ!τρωνε καλα, ξυπνανε κ αργα, κοιμουνται κ το μεσημερι!!!

συμφωνω με agorakia σχετικα με το παρκο παντως..

εμενα καθονται ελαχιστα στο παρκο κιολας, οποτε τα βαζω μονο οταν θελω να κανω κατι στα γρηγορα κ δε μπορω να τα ελεγχω.

κατα τ αλλα, αφρωδες πατωμα στο σαλονι, το οποιο κλεινει απ τις δυο πλευρες ο γωνιακος καναπες, απ την αλλη το τραπεζακι κ την τριτη αναλογα..μαξιλαρες+το παρκο..εγω..

σηκωνονται ασταματητα ετσι γιατι μπορουν να πιαστουν απο πολλα σημεια, κατεβαινουν απ τον καναπε με την οπισθεν κ παιζουν με μια σχετικη ασφαλεια. κ εγω μαζι εννοειται! ειμαι αιλουρος στο να αρπαζω παιδι κ να το επαναφερω στην ταξη!!!

για το δε μπουσουλημα..αγωνες δρομου..

χωρις πλακα..μια μερα τα εβαλα στο χωλ κ ειπα εμπρος μαρς!!!:tongue:

agorakia πως τα πατε με τα καλοκαιρινα φρουτα? δοκιμασε παντως να τα δινεις κ σε μικρουλια κομματακια μηπως τους αρεσει το μασουλημα..

η δικη μου πλεον περιμενει σαν τρελλη το απογευματινο βερυκοκακι με τα 2κερασακια στο πιατακι της.

κ οσο για το τι κανουν κ τι οχι τα δικα σου..ηδη κινησιολογικα ειναι αστερια απ οτι καταλαβα κ για τ αλλα, ενας μηνας ειναι διαφορα σ αυτες τις ηλικιες!! απο βδομαδα σε βδομαδα κανουν καινουργια πια..ειναι πιο σποροι τα τιγρακια σου!

κ αυτο με τα κουνουπια, αλλο παλι!τοινγκ indeed!!:P

Ναι.... (με κατεβασμένο κεφάλι, δείγμα σεμνότητας - ταπεινότητας).

Στην περιγραφή παρουσιάζω μια δεινότητα...

:!:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Η μικρη δεν καλοτρωει κ ο αντρας τσακανει τα παντα! Εχω θεμα με το βαρος της κ θα ειμαι με τι κουταλι επ ωμου που λενε! Ειναι κατω απ το 50% στην καμπυλη κ απορω πως το βλεπει μια χαρα ο δοκτορ. Βεβαια με ρωτησε αν ειναι λιγοφαγη κ η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ ζορι στι ταισμα η μικρη. Αλλα η καμπυλη στα αλλα κ ολα τα αλλα, ειναι οκ.

Μην σκας, κουκλίτσα μου, μην σκας! Εμάς, ο πρώτος καιρός με το κουτάλι ήτο δραματικός (επιεικώς)... Μόλις πλησίαζα με τα μπολάκια, ούρλιαζαν. Μόλις έβλεπαν το πορτοκαλί μείγμα (από το καρότο, καταλαβαίνεις) ξαναούρλιαζαν! Μόλις έβαζαν στο στόμα φρούτο, έφτυναν (και ούρλιαζαν, αυτό εξυπακούεται). Εγώ τότε είχα και θεματάκια με τον φρικαρισμένο αδένα του θερίου και το πόσες φορές έφυγαν μπολάκια στον τοίχο και κουτάλια στο σαλόνι και παιδιά στο πάρκο κι εγώ για τσιγάρο... δεν ξέρω, πάντως ήταν κάμποσες! Αφού έφτασα να πιστέψω πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ σ' αυτόν τον τομέα. Μέχρι και όρθια με τον μεγάλο στο ένα μου πόδι (στάση "πελαργός" για τους γνωρίζοντες ή για τους λάτρεις του "καράτε κιντ" - ντάνιελ σαν), δίπλα στο παράθυρο να βλέπει έξω (δήθεν) και να χτυπάω με το κουτάλι το τζάμι, ότι τάχα μου τάχα μου έρχεται το κουτάλι απ' το υπερπέραν. Κι αυτός κλάάάάάάμααααααααααααααα! Και το στόμα σφιχτά κλειστό, μην και εισχωρήσει το κουτάλι μέσα! Και μετά κλάμα κι εγώ η αποτυχημένη... (μόνη στο γραφείο, καπνίζοντας...). Αυτό κράτησε καιρό... Πάνω από μήνα, μη σου πω περισσότερο. Και ω! του θαύματος, κάποια στιγμή ή το συνήθισαν ή παραιτήθηκαν από την προσπάθεια να με ισοπεδώσουν και άρχισαν σιγά σιγά να τρώνε. Για να καταλάβεις, ακόμη τις ποσότητες τις τοτινές τρώμε (1 μπολάκι και τέλος, γιατί να το αυξήσουμε;;;; )! Κι έχουν περάσει 4 μήνες καριέρας στο αλεσμένο. Φαντάσου πόσο θα χρειαστώ για το πατημένο με το πηρούνι, που μου είπε προχθές η γιατρός να ξεκινήσω λίγο λίγο! Θα τους έρθει χαρτί να παρουσιαστούν κι εγώ ακόμη θα παλεύω να τους λειώσω το φαΐ με τα πηρουνάκια τα πλαστικά!

rPPrp3.png

Επίσης, Nufaki, το ξεκινήσαμε το καλοκαιρινό φρούτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φάγαμε βερύκοκο μέσα στο αγαπημένο μας στραγγιστό γιαούρτι, με όλα τα υπόλοιπα μαζί (κρέμες, μπισκότα), εννοείται, φάγαμε και ροδάκινο, πάλι με τον ίδιο τρόπο, απλώσαμε γλώσσα σε καρπούζι και από αύριο έπεται συνέχεια, διότι θα ξαναπάω λαϊκή, για νέες περιπέτειες! Πάντως είμαι πιο αισιόδοξη. Να τους το δώσω στο χέρι... ΟΧΙ! Σου είπα, με το ψωμί, βρήκα ψίχουλα και στα πουλιά τους μέσα... Με τα γλιστερά φρουτάκια, τι να περιμένω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Άσε, και μέσα στο γιαούρτι καλά είναι, για να λέω κι ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Και στο σημείο αυτό κλείνω τη σύντομη (μόλις μιας σελίδας) εμφάνισή μου, παραθέτοντας την πληροφορία πως και ο μικρός ο δικός μου είναι ευαισθητοπωπούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (τέλειο!!!!!)

Έκανα ό,τι κι εσείς (δεν είμαστε τυχαία εδώ τόσους μήνες μαζί). Ήμουν σούπερ μάρκ, ψιλο-υβρίζοντας για την ακρίβεια στα πάμπερς, όταν σκέφτηκα "βρε, δεν δίνω μια ευκαιρία στα μπέιμπιλίνο" ; Πράγματι, βλέπω πως η μικρή συσκευασία (που προτίμησα για δοκιμή) είχε περίπου πέντε έουρο διαφορά από την αντίστοιχη των πάμπερς! Λέω γιούπι, μακάρι να μας κάτσουν. Μέσα στο 24ωρο ο Μαριούλης μου έκανε ερεθισμό στην κοιλίτσα, ο Στέφανος πάλι τίποτα (τον φοβήθηκε και η πάνα!!!!!!!!!!!!!). Έτσι σκέφτηκα να τους φοράω διαφορετικές και να κάνουμε οικονομία έστω κατά το ήμισυ. Μα, φευ, όταν πήγα να πάρω την οικονομική συσκευασία των μπέιμπιλίνο είδα ότι έχει μόλις 3 (!!!!!!!!!!!) έουρο διαφορά με την αντίστοιχη των πάμπερς, καθώς και δύο τεμάχια λιγότερα!!!!!!!!!!!!!!! Οπότε, συνεχίζουμε με την φίρμα που ξέρουμε κι αγαπάμε, διότι τέτοια οικονομία δεν αξίζει τον κόπο!

rPPrp3.png

Επίσης, Tzini, η Αργυρούλα (γιορτάζει σήμερα; ) είναι η ηρωίδα μου (σ' αυτό έπεσε το μάτι μου, το μόνο που πρόλαβα να δω - τυχαίο; δεν νομίζω!)! Της στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, με την ελπίδα να της μοιάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!

να της μοιασεις?!

ωρε θες κι αλλα διδυμα?!

Tzini, απάντηση δεν έλαβα, αλλά την συνέθεσα από τα συμφραζόμενα!

Η πενθερά δεν ήρθε τελικά στη βάπτιση; Μάλλον όχι!!!!!!!!!!!!!!! Πες, πες, θα σκάσω!!!!

δεν ηρθε η σνομπαρια.

να δω πως θα παει οζορντουι στο γαμο η συναντηση κορυφης.

χαιρετω κ παλι γαιτι κοπανησε η συλου στο τραπεζι το φρυδι, χωρις παρελκομενα!

ζητω ο χασμπανος!!!!!!!!!! ολε ολε ολε !!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

να της μοιασεις?!

ωρε θες κι αλλα διδυμα?!

δεν ηρθε η σνομπαρια.

να δω πως θα παει οζορντουι στο γαμο η συναντηση κορυφης.

χαιρετω κ παλι γαιτι κοπανησε η συλου στο τραπεζι το φρυδι, χωρις παρελκομενα!

ζητω ο χασμπανος!!!!!!!!!! ολε ολε ολε !!!!

1. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Κλαίει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2. Ήθελε το όνομά της, η μάδα; (με το παρντόν κιόλας, αν δεν θέλεις δεν απαντάς)

rPPrp3.png

Προχθές παντρεύτηκε φίλη Ιταλίδα και η κολλητή μου - κοινή μας φίλη -μέλλουσα νονά του ενός μου, που ζει/κάνει ειδικότητα Ιταλία ήταν, βέβαια, στο γάμο. Ο ιερεύς, λοιπόν, είπε ένα πολύ ωραίο, που σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας! Πριν αρχίσει το μυστήριο, είπε: "Σας ευχαριστώ που είστε όλοι σήμερα εδώ, για να παρακολουθήσετε την ένωση του Φράνκο και της Πάολα. Και να θυμάστε πως ο άνδρας διατάζει, υπακούοντας, και η γυναίκα υπακούει, διατάζοντας. Ας αρχίσουμε"

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, μου άρεσε πάρα πολύ!

rPPrp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

Τι κάνετε? Εγώ τα έχω δει όλα με τα μικρά...έχουν γίνει ταρζανάκια και δεν ξέρω ποιόν να πρωτοσυμμαζέψω. Περιττό να πω ότι το χέρι πονάει πάλι όπως τις πρώτες μέρες που το έσπασα (περίπου, ίσως είμαι λίγο υπερβολική :) )

Και τώρα έκτακτο ανακοινωθέν...... εχθές κάναμε το πρώτο μας μπανάκι, σύντομο μεν, ευχάριστο δε!!!!

Στην αρχή έβαλα τον μικρό, ο οποίος γαντζώθηκε επάνω μου με νύχια και δόντια! Ο Bill μόνο που δεν έκλαψε στην αρχή αλλά μετά χαλάρωσε και το απολάμβανε! Έκανε και πλάτς πλουτς!!! Τρέλα!!!! Μπορεί να το επιχειρήσουμε και σήμερα!!! Αν προλάβουμε γιατί ενώ τελειώσαμε με την βάφτιση...τώρα έχω τις ετοιμασίες για το τρελό μας στρουμφοπάρτυ!!!

RKdwp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ!

JASMINI, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κουκλίτσα μου αν και ουσιαστικά θα τον γιορτάζω τον Νοέμβρη όπως ο μπαμπάς μου!!! Να είσαι καλά όμως και να χαίρεσαι κι εσύ τα αγοράκια σου!! :P:p:p

Προχθές παντρεύτηκε φίλη Ιταλίδα και η κολλητή μου - κοινή μας φίλη -μέλλουσα νονά του ενός μου, που ζει/κάνει ειδικότητα Ιταλία ήταν, βέβαια, στο γάμο. Ο ιερεύς, λοιπόν, είπε ένα πολύ ωραίο, που σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας! Πριν αρχίσει το μυστήριο, είπε: "Σας ευχαρσιτώ που είστε όλοι σήμερα εδώ, για να παρακολουθήσετε την ένωση του Φράνκο και της Πάολα. Και να θυμάστε πως ο άνδρας διατάζει, υπακούοντας, και η γυναίκα υπακούει, διατάζοντας. Ας αρχίσουμε"

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, μου άρεσε πάρα πολύ!

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! Σωστός ο πάτερ!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Να θυμηθώ τώρα μετά από τόσα που διάβασα τι ήθελα να γράψω. Κυρίως πριν ξυπνήσουν τα μπεμπίδια!

Λοιπόν, αρχικά, για τις πάνες! Σας προτείνω ανεπιφύλακτα τις οικολογικές πάνες beaming baby, τις οποίες εγώ παρήγγειλα από Αγγλία, 8 πακέτα και μου βγήκε με τα μεταφορικά και την αλλαγή νομίσματος κάπου στα 11 ευρώ! Οι πάνες όμως είναι φανταστικές, χωρίς χλώρια και αρώματα και ότι πρέπει για ευαίσθητα κολαράκια!!! Εγώ τις χρησιμοποιώ μόνο για την νύχτα. Κρατανε το μωρό στεγνό και δεν φουσκώνουν σαν τα pampers που είναι σαν να φοράνε βράκα κρητική μόλις βραχεί.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...