Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Συμφωνώ με όσα λες και επαυξάνω, εννοείται. Κι εγώ μόνη δεν μπορώ να παλέψω και πολλά. Γι' αυτό κλεινόμαστε οι τρεις μας στο δωμάτιό τους, κλείνουμε και την πόρτα και αλωνίζουμε εκεί. Μικρός και συμμαζεμένος ο χώρος, ώστε να τους ελέγχω καλύτερα. Το σαλόνι το αποφεύγουμε, είναι ζήτημα να έχουμε παίξει εκεί 3-4 φορές!

Καλά κι εγώ στο σαλόνι δεν τα αφήνω. Μην χτυπήσουν κιόλας στα τραπεζάκια, καρέκλες κλπ κλπ.............Και γενικά θέλω να προσπαθήσω να μάθουν στο δωμάτιό τους όσο αυτό είναι εφικτό. Μακάρι. Αν τα καταφέρω καλά θα είναι.

Διαφημίσεις

γεια κ παλι!

κοιμηθηκαν κ να μαι!

agorakia η περιγραφη των εξερευνησεων-ζαβολιων των μικρων σου απαιχτη!!!εισαι θεα, πολυ γελασα..!

glorr ειναι ησυχα τα μωρα σου παντως,ε? απ οτι καταλαβαινω δε πρεπει να σε παιδευουν κ πολυ!τρωνε καλα, ξυπνανε κ αργα, κοιμουνται κ το μεσημερι!!!

συμφωνω με agorakia σχετικα με το παρκο παντως..

εμενα καθονται ελαχιστα στο παρκο κιολας, οποτε τα βαζω μονο οταν θελω να κανω κατι στα γρηγορα κ δε μπορω να τα ελεγχω.

κατα τ αλλα, αφρωδες πατωμα στο σαλονι, το οποιο κλεινει απ τις δυο πλευρες ο γωνιακος καναπες, απ την αλλη το τραπεζακι κ την τριτη αναλογα..μαξιλαρες+το παρκο..εγω..

σηκωνονται ασταματητα ετσι γιατι μπορουν να πιαστουν απο πολλα σημεια, κατεβαινουν απ τον καναπε με την οπισθεν κ παιζουν με μια σχετικη ασφαλεια. κ εγω μαζι εννοειται! ειμαι αιλουρος στο να αρπαζω παιδι κ να το επαναφερω στην ταξη!!!

για το δε μπουσουλημα..αγωνες δρομου..

χωρις πλακα..μια μερα τα εβαλα στο χωλ κ ειπα εμπρος μαρς!!!:tongue:

agorakia πως τα πατε με τα καλοκαιρινα φρουτα? δοκιμασε παντως να τα δινεις κ σε μικρουλια κομματακια μηπως τους αρεσει το μασουλημα..

η δικη μου πλεον περιμενει σαν τρελλη το απογευματινο βερυκοκακι με τα 2κερασακια στο πιατακι της.

κ οσο για το τι κανουν κ τι οχι τα δικα σου..ηδη κινησιολογικα ειναι αστερια απ οτι καταλαβα κ για τ αλλα, ενας μηνας ειναι διαφορα σ αυτες τις ηλικιες!! απο βδομαδα σε βδομαδα κανουν καινουργια πια..ειναι πιο σποροι τα τιγρακια σου!

κ αυτο με τα κουνουπια, αλλο παλι!τοινγκ indeed!!:P

33E7p2.png

nunuki θα πατε για μπανιο το σκ???

ασχετο..το μπεμπε εδεσμα με αβοκαντο πως το φτιαχνεις? λεω να κανω μια δοκιμουλα που ναι τοσο θρεπτικο..

αλλο ασχετο.

δοκιμασα τις ελληνικοτατες πανες babylino κ ειναι μια χαρα! οχι τοσο οσο οι pampers βεβαια, αλλα οι καλυτερες νομιζω μετα απ αυτα κ αρκετα πιο οικονομικες.

για κατι αλλαγματα που ξερεις οτι σε λιγο θα γινει το σκ..τακι, ειναι σουπερ!

33E7p2.png

:D:D:D:D:D

Α ρε nufi πως τα λές. Και εγώ έχω δοκιμάσει διάφορες πάνες αλλά ο μπεμπίτος μας σαν να μας βγήκε ευαισθητόπωπος, με όλες μου βγάζει σπυράκια πλήν των πάμπερς:confused::confused:.

Αβοκάντο πάει πολύ με το πεπόνι και το αχλάδι. Αν και εγώ το βάζω με όλα τα φρούτα και τους αρέσει πολύ. Μπορείς και σκέτο με λίγο λεμόνι. Είναι ώριμο όταν είναι πολύ μαλακό και μαύρο εξωτερικά. Το αγοράζεις ανοιχτό πρ΄σινο, το βάζεις σε χάρτινη σακούλα με 1 μήλο και σε 2-3 μέρες είναι έτοιμο. Κόβεις το μισό, το χρησιμοποιείς, βγάζεις το κουκούτσι και το σκεπάζεις με μια μεμβράνη. Διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη.

Και γω με αφρώδες πάτωμα στο σαλόνι τη βγάζω, ωραίο και το δωμάτιο τους ρε παιδί μου, να μάθουν δε λέω, αλλά πρέπει να είμαι και γω όλη μέρα εκεί...δε γίνεται...δεν έχει pc :D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ωραιοτατα θα δοκιμασουμε κ εξωτικο αβo-καντο! καντο οπως η nunu!!

το παιδικο μας ειναι λιγο μικρο οποτε κ εμεις σαλονι βασικα..εχουμε κ τη μουσικουλα μας, κανω κ εγω το κατιτις μου..

θα μου αρεσε βεβαια να ειχα ενα ξεχωριστο δωματιο μεγαλο κ ωραιο μονο για παιχνιδι...ε?ε?

κ να ξαναρχοταν το σαλονι μου στα συγκαλα του!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ευαισθητοπωπος..!!η αλλιως τρυφεροπισινουλης!!

:D:D:D:D

και σίγουρα ένα playroom θα ήταν ότι έπρεπε!!!!και μια αυλή, και μια πισίνα με θέα βουνό και θάλασσα :shock::shock::shock: το χόντρυνα!!!

μπανάκι μπορεί να πάμε και αύριο!!

glorr στα δύσκολα βγάζε έναν έναν κάθε φορά. Αχ βαχ και γω απορώ πως θα τα καταφέρουμε όταν περπατάνε κανονικά!!! ενός φίλου η μαμά τον έδενε στο καλοριφερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάω για βαφτιστικά με τη μια μας νονά!!!! φιλιαααααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

:D:D:D:D

και σίγουρα ένα playroom θα ήταν ότι έπρεπε!!!!και μια αυλή, και μια πισίνα με θέα βουνό και θάλασσα :shock::shock::shock: το χόντρυνα!!!

μπανάκι μπορεί να πάμε και αύριο!!

glorr στα δύσκολα βγάζε έναν έναν κάθε φορά. Αχ βαχ και γω απορώ πως θα τα καταφέρουμε όταν περπατάνε κανονικά!!! ενός φίλου η μαμά τον έδενε στο καλοριφερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάω για βαφτιστικά με τη μια μας νονά!!!! φιλιαααααααααα

Πότε βαφτίζεστε Nunukia?

maroulita

α, δεν σου ειπαν στη μοναδα για το synagis? ειναι ενα εμβολιο που κρινεται απραιτητο για τα προωρα. προστατευει απο ενα ιο του αναπνευστικου κ τα προωρα ειναι ιδιαιτερα ευαισθητα..

το κανετε απο οκτωβριο μεχρι απριλιο αν θυμαμαι καλα, ειναι πολυ ακριβο αλλα το καλυπτει πληρως το ικα, τα υπολοιπα ταμεια καλυπτουν το 75%.

ρωτησε οπωσδηποτε τον παιδιατρο σας, αν κ μου κανει εντυπωση που δεν αναφερθηκε ηδη στη μεν..

που νοσηλευτηκατε?

εμας η μικρη στο γεν.κρατικο νικαιας κ ο μικρος στο αγλ.κυριακου/παιδων γουδι

δεν υπηρχε θεση κ για τα δυο στην ιδια μοναδα!!!καλο? κ τρεχαμε καθε μερα κ στις δυο...

τελοσπαντων, τελος καλο ,ολα καλα!

τωρα ειμαστε 11,5μηνων κ εδω κ πολλους μηνες στο μεσο ορο των τελειομηνων.

μια χαρα θα ναι κ τα δικα σου, βοηθαει κ η επιστημη κ η πολλη προσπαθεια των γονιων φυσικα κ μεγαλωνουν αψογα!

να ειστε καλα κ οτι χρειαζεσαι ρωτησε..

καλησπέρα,

τώρα μπήκα γιατί με τα μικρά τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, το γνωρίζεις φυσικά.

Νοσηλευτήκαμε στο ΙΑΣΩ γιατί γέννησα εκεί και οφείλω να πω πώς η ενημέρωση δεν ήταν και η καλύτερη. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το follow up στο ΠΑΙΔΩΝ γιατί έχει καλύτερη μονάδα εκεί από ότι έχω μάθει. Φαντάζομαι ότι εσείς κάνατε το follow up στα νοσοκομεία που νοσηλευτήκατε.

Θα μιλήσω με τον παιδίατρο για το εμβόλιο. Χθές κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια το τριπλό και έχουμε άλλα τον επόμενο μήνα. Τα μωράκια σου τα παρακολούθησε νεογνολόγος ή παιδίατρος? :?:

Διαφημίσεις

maritoula εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ απ τις δυο μοναδες , κυριως με της νικαιας. αν κ αρχικα λεγαμε να παρουμε απο εκει τη μικρη κ να τη μεταφερουμε στο παιδων οταν θ αδειαζε θεση γιατι μας επεφτε κ πολυ μακρια το καθημερινο ταξιδι, την αφησαμε τελικα.

για το ιασω δεν εχω ακουσει κ εγω τα καλυτερα..

τα follow up γινονται οπου νοσηλευτηκε το καθενα.οποτε ακομη τρεχουμε κ στις δυο!!

τα μωρα μου τα παρακολουθει μια παιδιατρος-νεογνολογος (ειναι νεογνολογος στο μητερα).θεωρησα οτι ειναι καλυτερα να υπαρχει μια εμπειρια στα προωρα..ο,τι οδηγιες μας δοθηκαν στις μεν , επιβεβαιωθηκαν κ απ την παιδιατρο μας.

επισης αυτο που μου τονισαν ηταν οτι επρεπε να βγαλουμε το χειμωνα χωρις να αρρωστησουμε.σημαντικο γιατι το ανοσοποιητικο μας ηταν πεσμενο κ με μια μικρη ιωσουλα θα χρειαζομασταν νοσηλεια..ετσι ζησαμε λιγο σε μια γυαλα, δε καναμε πολλα απ αυτα που κανουν αλλοι γονεις με τα μωρακια τους οπως βολτες βολτες κ βολτες!!!

μας ελειψαν ,αλλα ο στοχος επετευχθη.

ευχομαι να μεγαλωσετε γρηγορα κ γερα, κ συντομα να απολαμβανετε κ εσεις χωρις αγχος πια, πολλες ωραιες εκτος σπιτιου οικογενειακες στιγμες!!

33E7p2.png

Καλησπερα κοριτσια,σήμερα δεν προλαβα να μπω έτρεχα με διαφορα πραγματακια για την βαπτιση και επιτελους μαλλον το σαββατο θα τα κλεισω να τελειωνω με αυτο το θεμα.

MARITOULA δεν προλαβα να σου ευχηθώ,να σου ζήσουν!!!! Εμενα τα βλεπει νεογνολογος και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,στην αρχή είχα νεογνολόγο απο το μητερα που ερχοταν σπίτι αλλα και δεν έμεινα ευχαριστημενη αλλα και με χρεωνε 80 ε για το καθε παιδι :confused:,δηλ.εσκαγα 160ε σε καθε επισκεψη.Στην αρχή με τον μικρουλη τα εσκαγα απο τον φοβο μου αλλα μετα άλλαξα,είπαμε κρίσηηηηη!!!(να μην πω κλοπή...και χωρις αποδειξη).

Λοιπον κορίτσια το 4κιλο τσακίζει την κρεμα καθε απογευμα και έχει κανει μαγουλακια!!!! ναι,ναι:D:D,νυφες τρέξτε!!!

YiMXp3.png

ααααααααλοοοοοοοχααααααα!

Ακολουθει σεντονι αποθηκευμενο, μη κ γραφω παλι κ φαω ακυρο παλι!

Τι καμετε ωρε κοριτσαροι? Μου λειψατε, σας το ειπα ωρε, σας το ξομολογηθηκα?!

Το δια μου πια! Ενα σωρο γραψατε!!!!

Witch πως παει η κοπελα μας?!

Joy, καταλαβα καλα? Γαμος κ βαφτιση με διδυμα? Ωισε τι σε περιμενει! Κουραγιο! Με το καλο!

Μαρη ολγα , βαφτιζεις την κυριακη? Καλο τρεξιμο.

Naki. Για την εβδομαδα που θελει να στα παρει ειναι νορμαλ. Αλλα δεν καταλαβαινω ρε κοριτσια. Γιατι ντεμεκ κτ?! Τοσο επιφοβα?! Εγω τελευταια στιγμη το μετανιωσα κ ηθελα φτ, κατι που δεν γινοταν γιατι ο μπεμπετος, ηρθε πανω κ ειχε μεγαλυτερη γκλαβα! Κ ολο το προηγουμενο διαστημα ο δοκτορ ελεγε φτ κ εγω ηθελα κτ. Ειχα φοβηθει με αυτα που ακουγα για την καταβολη στα διδυμα.

Ειχα ρωτησει κ εγω για πλαστικη αμεσως, αλλα για κοιλιοπλαστικη κ δεν με αφησε. Ηταν κατηγορηματικος κ καθετος στο οχι του! Πιθανολογω για τον θηλασμο, γιατι ειναι υπερμαχος.

Βασικα οσο αντεχεις, κ οσο μπορεις να θηλασεις. Ειδα-βλεπω μεγαλη διαφοαρα στην αναπτυξη της συλιας κ στα διδυμα. Μπορει να παιζει ρολο κ το οτι την συλια την θηλασα αρκετα ενω τα διδυμα λιγο! Δεν θυμαμαι κιολας! 2 η’ 3 βδομαδες. Νομιζω οταν ηρθε ο παπας για την ευχη σταματησα. Με ματωσαν κ αυτα. Πονος. Αστο καλυτερα αυτο. βραστα κ αστα!

Katerina (σιγα μη βαζω κ το d81! φτου σκοληκομυρμηγκοκατσαριδοτρυπα!)Δια το περιπατημα. Στα διδυμα ο δοκτορ δεν με αφηνε. Τσουκ κ ξανα τσουκ μου ελεγε. Ειχα κ αιμορραγια στην αρχη κ γενικως ητο αρνητικος στην ασκηση, ενω στην 1 η εγκυμοσυνη με τη συλου, 2 μερες πριν γεννησω γυμναστηριο κανονικα η δικια σου. Διαδρομος ολε!

Zitamar, κ εγω μια απ τα γιδια. Η μικρη δεν καλοτρωει κ ο αντρας τσακανει τα παντα! Εχω θεμα με το βαρος της κ θα ειμαι με τι κουταλι επ ωμου που λενε! Ειναι κατω απ το 50% στην καμπυλη κ απορω πως το βλεπει μια χαρα ο δοκτορ. Βεβαια με ρωτησε αν ειναι λιγοφαγη κ η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ ζορι στι ταισμα η μικρη. Αλλα η καμπυλη στα αλλα κ ολα τα αλλα, ειναι οκ.

Καλα ρε 160 βρακοπουλα? Ωεω? Δεν κανει καμια εκπτωση! Τσιιιιιιιφουτη!!!!

Nufious , εμενα μετα απο ιωση (κ η συλου κ η μικρη) βγαλαν σπυρακια παντου. Μαλιστα οταν το ειχε παθει η συλου μετα απο πυρετο κ την ετρεχα κ την ξαναετραχα κ ειχα ακουσει κ τις χιλιες δυο μαλακιες απο διαφορους, του τυπου, ανεμοβλογια, οστρακια κ λοιπα κουραφεξαλα μου εφερε ο δοκτορ στο μητερα που ετραχα ,δικους του (υφισταμενους) παιδοδερματολογους κ απεφανθησαν για αιφνιδια βρεφηκη ροδανθη-εξανθημα. Πολυ συνηθες μετα απο ιωση κ δη με πυρετο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Agorakia η ξαδερφη μου η αργυρουλα απο τα γιαννενα (εχει 2 γεννες, κ οι 2 διδυμα= 4 παιδια) τα βρηκε μες στο τζακι ολα κ παιζαν με τις σταχτες!!!!!!! Τι ησυχα παιδακια που εχεις κ εσυ ομως!!! Φτου σκορδα!

Jas τελος καλο ολα καλα! εχω την εντυπωση οτι τον ιδιο ορθοπαιδικο επισκεπτομαστε στο μητερα, αλλα δεν θυμαμαι πως τον λενε γιατι τα χαρτια της διαγνωσης τα πηρε η ασφαληστρια κ δεν μας ‘λερωσε’ το βιβλιαριο ο δοκτορ. Για την κακωση που ειπες. Οταν πηγα τη συλου που της ειχε βγει ο αγκωνας ( το συνδεσμο που ενωνει τα 2 κοκκαλα του χεριου, εν πασει περιπτωσει) μας ρωταγε κ μας ξαναρωταγε πως το επαθε! Βρε α σιχτιρ. Μηπως ειδα καλα? Χορευε με τον χασμπανο κ οπως την τραβηξε αγαρμπα ο τουβρερον, της εβγαλε το χερι κ αρχισε τα οργανα! Κλαααααμα κ ο χασμπανος. Να πεσει τα ανασκελα απ την στεναχωρια ηταν!

Glorr δεν ξερω απο την πειρα μου να σου πω για το παρκο. Την συλια ελαχιστα την εβαλα. Απλα η κουμπαρα μου που τον ειχε ολο μεσα τον νεκταριο, αργησε πολυ να περπατησει, αλλα γενικοτερα αργησε σε ολα ο νεκ. Δεν ηταν το περπατημα μονο. Ειναι κ στο παιδι. Μια αποπειρα εκανα να βαλω τα διδυμα στο παρκο κ παθαν ταρακουλο. Τσιριδα! Ολα το ηρακλειο μας ακουσε! Σκιαχτηκαν. Κατω τα εχω. Αλλα αργοτερα δεν ξερω τι θα καμω!

Mariagpa. Λυπαμαι. Κανε κουραγιο κ βρες την αισιοδοξια σου συντομα!

Αλλοχα κ στη μαριτουλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ε μα το κερας της ψειρας τοσα εγραψα! Που να γραψω κ για τα δικα μας?

Καναμε επαναληπτικο το πρεβεναρ την τεταρτη. Βασικα με κρεμασε ο δοκτορ την τριτη γιατι γινοταν χαμος απο αρρωστα λεει κ το ακυρωσαμε φυσικα.

Κατα τα αλλα ειμαι στη φαση του τρεχατε ποδαρακια μου, να μην σας φτασει ο κωλος. Τρεχω κ δεν φτανω. Τραπεζωματα εδω κ αγιος ο θεος. Οτι του φανει του λωλοστεφανη! Μπατε σκυλοι αλλεστε οτι ωρα θετε οποτε θετε! Αλλα ω ςεδω κ μη περακει! Τελειωσαμε με τα της βαφτισης! Η μανα μου την εκανε για το μποστανι στο χωριο της με τον πατηρ μου την κυριακη κ ερχετε αυριο. Αυριο επισης Παντρευεται ο κουμπαρος μας –νονος ελπιδας κ θελει η νυφη-νονα να παω απ το σπιτι της. Απιθανο το βρισκω αλλα παιζει σαν σεναριο. Χτες ημασταν στο κρεβατι-ξενυχτι. Οι κουμπαροι απο σαλλονικα παλι εδω το μεσημερι (δε λεω χαρηκα το σπιτι γεματο αυτες τις μερες αλλα κουραστηκα γαμωτο!!!) Ο χασμπανος λειπει για ποτο με την παρεα του κομπαρου διοτι δεν ειχε παει τοτε στο μπατσελορι κ το φερει βαρεως, μη χεσω το φρουρο! κ η μικρη γκρινιαζε πριν με δοσεις. Κ ο μακακας τρεχει! Ενα θα σας πω. Βγηκα με τα νερα απ το μπανιο να παω στη μικρη κ σαβουρδιαστηκα στο διαδρομο! Ποτε θα παρω αναποδες κ θα γινει χαμος δεν ξερω!

Το κακο ειναι οτι αυριο στο γαμο των κουμπαρων θα ειναι κ η οξωαποδω πεθερα! (Εχουν γνωριστει οι μαμαδες του χασμοπανου μου κ του κομπαρου προ ετων, οχι πως χαιρονται την παρεα της οι ανθρωποι, αλλα εχουν καλεσει ολους τους γνωστους απο τα βριλησσια, αυτην τσουκ?!) Να δω πως θα μας χαιρετησει! Ειναι ολοι σταντ μπαι, μηπως μας κανει καμια χονραδα η αγενεστατη! Αν κ δεν νομιζω. Θρασυδειλη ειναι.

Ρε παιδια τη ζεστη που φαγαμε στη μαπα το σαββατο της βαφτισης κ το κρυο που εκανε την κυριακη, εντελως οξυμωρο! Λιωσαμε εμεις. Κ στην εκκλησια κ στο τραπεζι κ χεσε μεσα πολυχρονη! Ολα καλα πηγαν παντως. Τα μπεμπε ταλαιπωρηθηκαν παντως. Μας καθυθστερησαν πολυ στην εκκλησια. Αν το ηξερα, θα επερνα μαζι γαλατα κ λοιπα συμπραγκαλα κ θα πηγαιναμε κατευθειαν στο μεζεδοπωλειο.

Καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο απο την βαφτιση. Μολις αξιοθω κ παω να δω τις φωτο κ μου δωκει τα τσιντια μου.

Μαρη τουινς η ελπιδα ξεσκιστηκε στο κλαμα στην βαφτιση. οχι ο μπεμπετος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...