Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοιμηθηκαν οποτε ας γραψω κ εγω μερικα κατορθωματακια μας να χαρω!

λεμε μαμα, μπαμπα, γιαγια, αντε (στα νευρα), διαφορα πχ κακα τατατα κτλ.

επισης οταν ακουμε συγκεκριμενα μουσικα κοματια που αγαπαμε σταματαμε το οτιδηποτε κ κοιταμε προσεχτικα τα ηχεια, δειχνουμε γενικα στο βιβλιο οταν η μαμα ρωταει που ειναι το ταδε απ τη ιστορια, μιμουμαστε κ βηξιμο..

καταλαβαινουμε οταν μας λενε να μη κανουμε κατι, γυρναμε με ναζι κ προχωραμε παραυτα..!

η μικρη περπαταει οταν της κραταμε κ το ενα χερι, αλλα εχουμε καιρο ακομη..

twins περπατησε κ η βικτωρια κ το λες ετσι σεμνα κ ταπεινα??

εδω καυχιομαστε για το τατατα!!!:P

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

maritoula ισως ειναι οντως θεμα πιπιλας..

κ εγω ειχα παρει μπουκαλια avent που στην πορεια βεβαια τα ευχαριστηθηκα, αλλα στην αρχη κ οταν ηταν τοσο μικρα χρησιμοποιουσα μπουκαλια nuk με θηλες καουτσουκ γιατι αυτα ειχαν συνηθισει κ στις μοναδες που νοσηλευτηκαν.

τι βαρος ειχαν τα μωρουλια σου?

τα δικα μου γεννηθηκαν στην 32η 1510 κ 1490, εμειναν σχεδον 1μηνα μενν κ τωρα ειναι θηριακια.

φανταζομαι σου ειπαν να κανετe τo synagis ?

με το καλο, θα χαιρομαστε να τα λεμε, καλως τα δεχτηκες τα μωρακια σου κ καλο κουραγιο!!(για τα ξενυχτια..)

33E7p2.png

και ξανά με ίντερνετ που λόγω διακοπής το έχασα για αρκετές ώρες...γκρρρρ

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά. Τα μωρά σας κοιμούνται κατά την διάρκεια της ημέρας? Γιατί τα δικά μου τις τελευταίες μέρες χτυπάνε κάτι 2ωρα το μεσημέρι..............ή και τώρα που σας γράφω. Ξυπνήσανε το πρωί στις 10.15 και ο μικρός τώρα πάλι κοιμήθηκε. Και η μικρή είναι έτοιμη κι αυτή. Για πολύ υπνηλία................Ευτυχώς βέβαια. Ξεκουράζονται κι αυτά κι εγώ..........Τρόπος του λέγειν εγώ..............δουλειές. Ξέρετε.......Χαχαχα...............

Οι δικοί μου οι που γενικά δεν κοιμούνται πολύ και καλά το βράδυ κοιμούνται μέσα στη μέρα. Η μπέμπα κανένα τρίωρο σύνολο στις 11 και στις 16 μοιρασμένο. Ο μπέμπης ικανοποιείται με μισαωράκια 2-3 φορές τη μέρα. Διάβαζα πάντως ότι τα γυρω στο χρόνο ο ύπνος τους θα συγκεντρωθεί σε ένα τρίωρο το μεσημέρι και δε θα κοιμούνται διάσπαρτα.

Επίσης ήθελα και προχτές να πω για τα δοντάκια αυτό που μας είπε η παιδίατρος. Ότι τα παιδάκια που αργούν να βγάλουν δόντια αργούν γενικότερα να μπούν εφηβεία κλπ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ !!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM !

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΕΝΝΟΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΕΞΩ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:-P

MARITOULA να χαίρεσαι τα μπεμπίνια σου!! πολύ θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας και αν μπορούμε να βοηθήσουμε.

Υπάρχει περίπτωση να μην πεινάει όταν το κάνει αυτό? Εφόσον δεν είναι γουλιές ή εμετός όντως δεν πρέπει να σε ανησυχεί πολύ. Το κάνει σε πολλά γεύματα τη μέρα? πόσο γάλα πίνει ημερησίως? Η ανάπτυξη της πάει καλά? Πάντως να βγάζουν το γάλα και να μην το πίνουν το κάναν τα μωρά μου όταν προσπαθούσα να τους δώσω γάλα με μπιμπερό που όντως έτρεχε πολύ από τη θηλή. Ίσως και να είναι κάποιο αντανακλαστικό θηλασμού γιατί ο τρόπος που ρουφάνε είναι διαφορετικός.

hi..!

κ εχω κ την εξης αγωνια..

η βαφτιση μας ειναι 11μιση κ αρα δε θα προλαβουν να παρουν αυτο το υπνακι , κ φοβαμαι πως θα ναι εκνευρισμενα κ κακοκεφα κ παναγια μου τι θα γινει κ με τον κοσμο στη βαφτιση...

maritoula να σας ζησουν!!!!!

Nufi γιατί δεν προσπαθείς να τα ξυπνήσεις νωρίτερα και να τα κοιμήσεις πριν την εκκλησία έτσι ώστε να είναι πιο ξεκούραστα. Γενικότερα πρέπει να είναι κουραστική η βάφτιση για αυτά, όπως είπε και η glorr.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αυτό πρώτη φορά το ακούω για τα δόντια και την εφηβεία. Η παιδίατρος σου το είπε? Ίσως να είναι και έτσι. Τι να πω? Δεν ξέρω. Τέλος πάντων. Φαφούτικο δεν θα μείνει. Θα βγάλει καποια στιγμή. Χαχαχαχα...............

Όσον αφορά τον ύπνο εμένα εκεί στο μεσημέρι πλέον κοιμούνται αρκετά και συγκεντρωμένα. Θα δείξει και η πορεία.

γεια σας κοριτσια!

ευτυχως αυτες τις μερες δεν εχει ζεστη και ετσι την παλευουμε οι εγκυουλες!

πως πανε τα μωρακια σας??

εγω πηγα χθες στο γιατρο,ολα καλα τα βρηκε αλλα τα μωρα ειναι μικρα ρε γμτ.Ο δοκτορ βεβαια ειπε αναμενομενο για διδυμα και να μην ανησυχω αλλα εγω ειμαι να σκασω!!

32η βδομαδα και ο ενας 1690 γρ και ο αλλος με το ζορι 1500γμ.

Νομιζω εχουν μεινει πισω:(

Τωρα θα με βλεπει καθε βδομαδα,μαλιστα θα ξανακανω τις ενεσεις για τους πνευμονες.

Αν τελικα μπουμε θερμοκοιτιδα πρεπει να ξεχασω το θηλασμο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

κοιμηθηκαν οποτε ας γραψω κ εγω μερικα κατορθωματακια μας να χαρω!

λεμε μαμα, μπαμπα, γιαγια, αντε (στα νευρα), διαφορα πχ κακα τατατα κτλ.

επισης οταν ακουμε συγκεκριμενα μουσικα κοματια που αγαπαμε σταματαμε το οτιδηποτε κ κοιταμε προσεχτικα τα ηχεια, δειχνουμε γενικα στο βιβλιο οταν η μαμα ρωταει που ειναι το ταδε απ τη ιστορια, μιμουμαστε κ βηξιμο..

καταλαβαινουμε οταν μας λενε να μη κανουμε κατι, γυρναμε με ναζι κ προχωραμε παραυτα..!

η μικρη περπαταει οταν της κραταμε κ το ενα χερι, αλλα εχουμε καιρο ακομη..

twins περπατησε κ η βικτωρια κ το λες ετσι σεμνα κ ταπεινα??

εδω καυχιομαστε για το τατατα!!!:P

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

μπραβο στα μωρακια σου!!!!!

και βεβαια να καυχιεσαι,ακου λεει!

τους διαβαζεις και παραμυθια?αληθεια ακουνε την ιστορια ή ειναι αλλου?γιατι ελεγα στον αντρα μου οτι θα τους διαβαζω και οσο ειναι μωρακια και μου ελεγε σιγα μην καταλαβαινουν,μετα τα 3 λεει.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά. Τα μωρά σας κοιμούνται κατά την διάρκεια της ημέρας? Γιατί τα δικά μου τις τελευταίες μέρες χτυπάνε κάτι 2ωρα το μεσημέρι..............ή και τώρα που σας γράφω. Ξυπνήσανε το πρωί στις 10.15 και ο μικρός τώρα πάλι κοιμήθηκε. Και η μικρή είναι έτοιμη κι αυτή. Για πολύ υπνηλία................Ευτυχώς βέβαια. Ξεκουράζονται κι αυτά κι εγώ..........Τρόπος του λέγειν εγώ..............δουλειές. Ξέρετε.......Χαχαχα...............

μηπως ζεσταινονται και το ριχνουν στον υπνο?

tJd1p3.png

καλησπερα κοριτσια

καφεδακι κανονιζετε ποσοσ σας ζηλευω.

mariagpa λυπαμαι πολυ , ευχομαι απο εδω και περα να σου πανε ολα καλα

εγω σημερα εκανα υπερηχο , ειδα τα μωρακια μου , ολα πανε καλα το κοριτσακι ειναι ψηλα γι αυτο εχω και τον πονο κατω απο το στηθος ειναι και λιγο χοντρουλα το αγορακι μας ειναι αδυνατουλικο 930γρ.

μου εδωσε να κανω και την καμπηλη ζαχαρου αυτο τον μηνα.

αυτα τα νεα μας φιλια πολλα καλο βραδι

αδυνατουλης 930 γρ την 26η βδομαδα????????????

μη τα πετας ετσι αυτα βρε κατερινακι μου!!!!τι να πω και εγω με τους τσιλιβιθρες μου?

μηπως φταιει ο σωματοτυπος μου?

μηπως φταιει η διατροφη μου? τι να πω?δεν βγαζω ακρη...

tJd1p3.png

γεια σας κοριτσια!

ευτυχως αυτες τις μερες δεν εχει ζεστη και ετσι την παλευουμε οι εγκυουλες!

πως πανε τα μωρακια σας??

εγω πηγα χθες στο γιατρο,ολα καλα τα βρηκε αλλα τα μωρα ειναι μικρα ρε γμτ.Ο δοκτορ βεβαια ειπε αναμενομενο για διδυμα και να μην ανησυχω αλλα εγω ειμαι να σκασω!!

32η βδομαδα και ο ενας 1690 γρ και ο αλλος με το ζορι 1500γμ.

Νομιζω εχουν μεινει πισω:(

Τωρα θα με βλεπει καθε βδομαδα,μαλιστα θα ξανακανω τις ενεσεις για τους πνευμονες.

Αν τελικα μπουμε θερμοκοιτιδα πρεπει να ξεχασω το θηλασμο?

καλη μου naki εγω μια χαρα τα βρισκω τα μωρακια σου απο βαρος!ειναι διδυμα μη ξεχνιομαστε!

τα δικα μου οπως ανεφερα πιο πανω, στην 32η που γεννησα ηταν 1490 κ 1510.

οποτε ειστε σουπερ!

ο θηλασμος δεν αποκλειεται αν γεννησεις προωρα,αλλα ειναι δυσκολος,θελει προσπαθεια μεγαλη.

εγω εβγαζα με το θηλαστρο κ δυστυχως μονο ο μικρος ψιλοθηλαζε.

ηταν πολυ μικρα, δεν ειχαν δυναμη, εμειναν κ μενν αρκετα ωστε να συνηθισουν το μπουκαλι..

εδινα ομως το δικο μου που εβγαζα με το νοσοκ.θηλαστρο μεχρι τον 5ο, μαζι με ξενο βεβαια απο καποια στιγμη κ μετα.

ξεκουρασου κ απολαυσε τον υπνο!!

33E7p2.png

maritoula ισως ειναι οντως θεμα πιπιλας..

κ εγω ειχα παρει μπουκαλια avent που στην πορεια βεβαια τα ευχαριστηθηκα, αλλα στην αρχη κ οταν ηταν τοσο μικρα χρησιμοποιουσα μπουκαλια nuk με θηλες καουτσουκ γιατι αυτα ειχαν συνηθισει κ στις μοναδες που νοσηλευτηκαν.

τι βαρος ειχαν τα μωρουλια σου?

τα δικα μου γεννηθηκαν στην 32η 1510 κ 1490, εμειναν σχεδον 1μηνα μενν κ τωρα ειναι θηριακια.

φανταζομαι σου ειπαν να κανετe τo synagis ?

με το καλο, θα χαιρομαστε να τα λεμε, καλως τα δεχτηκες τα μωρακια σου κ καλο κουραγιο!!(για τα ξενυχτια..)

Καλώς σας βρήκα!

οι μπεμπούλες γεννήθηκαν την 29 εβδ.+ 4 ημ. 1100 και 1200 γρ.

(30/3) καθήσαμε στη ΜΕΝ 2 μήνες και τώρα είναι 2760 γρ και 3100 γρ.

τι ειναι το synagis?

τα μπεμπάκια σου τι είναι και πόσο?

Διαφημίσεις

maroulita

α, δεν σου ειπαν στη μοναδα για το synagis? ειναι ενα εμβολιο που κρινεται απραιτητο για τα προωρα. προστατευει απο ενα ιο του αναπνευστικου κ τα προωρα ειναι ιδιαιτερα ευαισθητα..

το κανετε απο οκτωβριο μεχρι απριλιο αν θυμαμαι καλα, ειναι πολυ ακριβο αλλα το καλυπτει πληρως το ικα, τα υπολοιπα ταμεια καλυπτουν το 75%.

ρωτησε οπωσδηποτε τον παιδιατρο σας, αν κ μου κανει εντυπωση που δεν αναφερθηκε ηδη στη μεν..

που νοσηλευτηκατε?

εμας η μικρη στο γεν.κρατικο νικαιας κ ο μικρος στο αγλ.κυριακου/παιδων γουδι

δεν υπηρχε θεση κ για τα δυο στην ιδια μοναδα!!!καλο? κ τρεχαμε καθε μερα κ στις δυο...

τελοσπαντων, τελος καλο ,ολα καλα!

τωρα ειμαστε 11,5μηνων κ εδω κ πολλους μηνες στο μεσο ορο των τελειομηνων.

μια χαρα θα ναι κ τα δικα σου, βοηθαει κ η επιστημη κ η πολλη προσπαθεια των γονιων φυσικα κ μεγαλωνουν αψογα!

να ειστε καλα κ οτι χρειαζεσαι ρωτησε..

33E7p2.png

naki ακουνε με προσοχη τωρα πια..βεβαια μας πηρε χρονο! στην αρχη θελαν να τα φανε, κ τωρα ακομη οταν τελειωσουμε..! βοηθησε το οτι τους διαβαζα 2-3 βιβλια , οποτε τα συνηθισαν κ τωρα πανε κ τα δειχνουν για να τα διαβασουμε..τελειο!

ετσι τωρα εμπλουτιζουμε σιγα σιγα τη γκαμα.:P

33E7p2.png

Γειά σας κοριτσούδια!!! Τι κάνετε? Εμείς επιστρέψαμε στην βάση μας!

Εχω να σημειώσω ότι ταλαιπωρηθήκαμε λίγο αλλά δεν πειράζει!

Nunu μου ο μικρός εμφάνισε ξαφνικά ένα σκληρό εξόγκωμα στο στέρνο και μας έστειλαν Αθήνα για μαγνητική λόγω ανάγκης νάρκωσης. Τα νέα είναι ότι πήγαμε τελικά στο Μητέρα όπου τον εξέτασε ένας ορθοπεδικός και βγάλαμε ακόμα δυό ακτινογραφίες και μας είπε ότι φαίνεται σαν κάκωση....κάπου χτύπησε ή κάποιος τον πίεσε πολύ δυνατά σε εκείνο το σημείο. Τι να πω...

Nufaki περαστικά στο μπεμπάκι!

Twins συγχαρητήρια για τη Βικτώρια που έκανε βηματάκια!

Glorr και τα δικά μου πλέον το μεσημέρι κοιμούνται περισσότερη ώρα. Μάλλον επειδή πλέον είναι πιό δραστήρια και κουράζονται.

Naki μην ανησυχείς, μια χαρά βάρος έχουν τα μωρούλια σου. Είναι νωρίς ακόμα. Θα πάρουν κι άλλο βάρος πριν βγουν!

Maritoula να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!

Mariagpa πολύ στεναχωρέθηκα, όμως για να τα πάρει ο Θεούλης, κάποιο λόγω θα είχε! Εύχομαι σύντομα να αναπληρώσει το κενό ένα όμορφο μικρούλη ή και δύο!

Katerina μια χαρά και τα δικά σου μικρούλια! Καλά αποτελέσματα και στην καμπύλη!

Agorakia μεγάλη πρόοδος τα ζουζούνια σου που ανέβηκαν και σκάλα!!! Μπράβο!!!

Witch τώρα κλείσατε τους 11 μήνες? Χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...