Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά. Τα μωρά σας κοιμούνται κατά την διάρκεια της ημέρας? Γιατί τα δικά μου τις τελευταίες μέρες χτυπάνε κάτι 2ωρα το μεσημέρι..............ή και τώρα που σας γράφω. Ξυπνήσανε το πρωί στις 10.15 και ο μικρός τώρα πάλι κοιμήθηκε. Και η μικρή είναι έτοιμη κι αυτή. Για πολύ υπνηλία................Ευτυχώς βέβαια. Ξεκουράζονται κι αυτά κι εγώ..........Τρόπος του λέγειν εγώ..............δουλειές. Ξέρετε.......Χαχαχα...............

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά. Τα μωρά σας κοιμούνται κατά την διάρκεια της ημέρας? Γιατί τα δικά μου τις τελευταίες μέρες χτυπάνε κάτι 2ωρα το μεσημέρι..............ή και τώρα που σας γράφω. Ξυπνήσανε το πρωί στις 10.15 και ο μικρός τώρα πάλι κοιμήθηκε. Και η μικρή είναι έτοιμη κι αυτή. Για πολύ υπνηλία................Ευτυχώς βέβαια. Ξεκουράζονται κι αυτά κι εγώ..........Τρόπος του λέγειν εγώ..............δουλειές. Ξέρετε.......Χαχαχα...............

ναι κοιμουνται αλλα σπαστα.ο μικρος ειδικα εχει κοιμηθει μεχρι και ορθιος!

age.png

ναι κοιμουνται αλλα σπαστα.ο μικρος ειδικα εχει κοιμηθει μεχρι και ορθιος!

Hello Witch! όρθιος ε? Χιχιχιχχιχι......................Τι να κάνουν κι αυτά τα έρμα? Δίνουν μάχες όλη την ημέρα. Τι κάνετε? Είστε καλά?

Hello Witch! όρθιος ε? Χιχιχιχχιχι......................Τι να κάνουν κι αυτά τα έρμα? Δίνουν μάχες όλη την ημέρα. Τι κάνετε? Είστε καλά?

νομιζω πως ναι!ναι που λες ορθιος!κρατιοταν απο τον γοφο μου ετσι οπως ημασταν στα πατωματα και παιζαμε ε και νυσταξε το παιδι και σου λεει δεν τον παιρνω ετσι οπως ειμαι?!και επεσε με τα μουτρα κατω βεβαιως βεβαιως!

age.png

να σας πω και εγω τι λεμε να χαρω λιγουλακι?!λεμε μαμα, μπαμπα, μαμ, κανουμε γαβ και παριστανουμε τον σκυλο στα τεσσερα, κοροιδευουμε τον παππου οταν βηχει και οποιονδηποτε καθαριζει τον λαιμο του οταν παει να μιλησει και τα κανουμε και κατα παραγγελια.τυπου πως κανει ο μορφεας?(ο σκυλος μας) πως βηχει ο παππους? κτλ. επισης λεμε νανινανινανι,παιζουμε κρυφτο πισω απο τα επιπλα και κανουμε τααα και ο μικρος ταζ φωναζει και αντε οταν τσαντιζεται!!!

age.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ !!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM !

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΕΝΝΟΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΕΞΩ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΕΝΝΟΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΕΞΩ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Να σου ζήσουν!

Να τα καμαρώνεις χαρούμενα!

Και καλωσήρθες, βέβαια :)

rPPrp3.png

καλησπερα , καλε που εχετε χαθει ολες;ελπιζω να φταιει ο καιρος που λειπετε και να ειστε βολτες και οχι να σας ταλαιπωρουν τα μπεμπακια σας, αν και αυτη η ταλαιπορια θα ειναι χαρουμενη,

naki κοντευεις κουκλα μου αντε με το καλο

εγω δεν εχω κανενα νεο να σας πω αυριο θα παω για υπερηχο ελπιζω ολα να ειναι καλα να δω τα μωρακια μου , μαλλον θα μου δωσει και την καμπηλη ζαχαρου να κανω αυτον τον μηνα , κατα τα αλλα σαν να βαρηνα λιγακι νιωθω οτι το ενα μωρακι ανεβενει ψηλα και ολο δεξια κατω απο το στηθος εχω μια ενοχληση αλλα τι να κανουν και αυτα μωρε δεν χωρανε στην κοιλια και ζοριζοντε .

εχω και κατι αποριες να σας ρωτησω αλλα ακομα ειναι νορις δεν θελω να σας ζαληζω απο τωρα το μονο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν κανει να περπαταω μου ειπαν οτι το περπατημα κανει καλο και αλλοι λενε οτι επειδι εχω διδυμα δεν κανει.

αυτα για την ωρα φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας και αν δεν πετυχω καμια σας καλο βραδι να εχετε.

Απαντώ και φεύγω, φίλες μου!

Εμένα ο δόκτωρ μου δεν μου επέτρεπε πολλά πολλά με τους δρόμους. Κάποιους προσεκτικούς περιπάτους, εκεί κοντά στον 7ο-8ο, σιγά σιγά, βραδάκι, που δεν είχε ζέστη, πολύύύ χαλαρά, χωρίς βιασύνες και τρέξιμο (ανέκδοτο), ίσα το τετράγωνό μας, πάντα στον αγκώνα του καλού μου κρεμασμένη. Ναι, δεν το πολυήθελε το πέρα δώθε, ήθελε και να με μαντρώσει στο κρεβάτι από νωρίς, αλλά, ευτυχώς, ήμουν λίγο ανυπάκουη σ' αυτό!

Να προσέχεις με τη ζέστη, δεν είναι αστείο, όσο κι αν την αντέχεις, όπως κι εγώ, είναι ύπουλη!

rPPrp3.png

Witch και Glorr, τα παιδάκια σας είναι τρέλα!!!

Εμένα οι τεμπέληδές μου τίποτα!

Χθες ήρθε η δόκτωρ μας. Είμαστε καλοί και από βάρος και από ύψος :)

9150 και 75 πόντους ο μεγάλος και 9750 και 78 πόντους ο μικρός!

Αυτά έχω να πω και ότι ο μεγάλος ανέβηκε τη σκάλα (όλη) μόνος του (με μένα από πίσω, εννοείται) και ο μικρός, που φοβόταν, ακολουθούσε χεσμένος (τον έσπρωχνα εγώ, δηλαδή). Δεν έχουμε άλλα κατορθώματα να πούμε...! Ακόμη! Ελπίζω να έχω σύντομα!

Και τώρα φεύγω στ' αλήθεια, διότι έξω γίνεται χαμός!

rPPrp3.png

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συγνώμη, κουκλίτσα μου, δεν σου απήντησα!

Έχετε αποκλείσει την παλινδρόμηση (ΓΟΠ) ; Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και σώθηκα με τις πιπίλες της ΝUK (0-6). Πίνετε το σωστό γάλα; (εννοώ, αυτό που τους αρέσει; ανθρωπάκια είναι κι αυτά, μπορεί να μην τους αρέσει!!!!!!) ;

Επίσης, αν κατάλαβα καλά, έχεις 2 κοριτσίνια;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

hi..!

ο μικρος καλυτερα αλλα γκρινιαρουλης..

κ εχει κ στοματιτιδα κ δεν πρεπει να μοιραζονται παιχνιδια κ προσπαθω να μη τα εχω μαζι, πραγμα δυσκολο αφου ειμαι μονη..

anyway, για τα υπνακια...

καταρχην glorr ξυπνανε 10???? μα τι? βγαινουν το βραδυ για μπυρες??

αληθεια τωρα, πως το καταφερες αυτο? τι ωρα κοιμουνται το βραδυ?

εμεις κοιμομαστε 9μιση κ ξυπναμε 7μιση.

κοιμομαστε μες τη μερα κατα τις 10κανα 45λεπτο,κ τ απογευμα παλι..αναλογα..

κ εχω κ την εξης αγωνια..

η βαφτιση μας ειναι 11μιση κ αρα δε θα προλαβουν να παρουν αυτο το υπνακι , κ φοβαμαι πως θα ναι εκνευρισμενα κ κακοκεφα κ παναγια μου τι θα γινει κ με τον κοσμο στη βαφτιση...

maritoula να σας ζησουν!!!!!

33E7p2.png

να σας πω και εγω τι λεμε να χαρω λιγουλακι?!λεμε μαμα, μπαμπα, μαμ, κανουμε γαβ και παριστανουμε τον σκυλο στα τεσσερα, κοροιδευουμε τον παππου οταν βηχει και οποιονδηποτε καθαριζει τον λαιμο του οταν παει να μιλησει και τα κανουμε και κατα παραγγελια.τυπου πως κανει ο μορφεας?(ο σκυλος μας) πως βηχει ο παππους? κτλ. επισης λεμε νανινανινανι,παιζουμε κρυφτο πισω απο τα επιπλα και κανουμε τααα και ο μικρος ταζ φωναζει και αντε οταν τσαντιζεται!!!

Α κι εσείς έχετε προχωρήσει. Λέτε πολλά πραγματάκια . Μπράβο Witchinia. :P

hi..!

ο μικρος καλυτερα αλλα γκρινιαρουλης..

κ εχει κ στοματιτιδα κ δεν πρεπει να μοιραζονται παιχνιδια κ προσπαθω να μη τα εχω μαζι, πραγμα δυσκολο αφου ειμαι μονη..

anyway, για τα υπνακια...

καταρχην glorr ξυπνανε 10???? μα τι? βγαινουν το βραδυ για μπυρες??

αληθεια τωρα, πως το καταφερες αυτο? τι ωρα κοιμουνται το βραδυ?

εμεις κοιμομαστε 9μιση κ ξυπναμε 7μιση.

κοιμομαστε μες τη μερα κατα τις 10κανα 45λεπτο,κ τ απογευμα παλι..αναλογα..

κ εχω κ την εξης αγωνια..

η βαφτιση μας ειναι 11μιση κ αρα δε θα προλαβουν να παρουν αυτο το υπνακι , κ φοβαμαι πως θα ναι εκνευρισμενα κ κακοκεφα κ παναγια μου τι θα γινει κ με τον κοσμο στη βαφτιση...

maroylita να σας ζησουν!!!!!

Δεν έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Κοιμούνται κατά τις 10.30 περίπου, ίσως και δέκα ίσως και έντεκα παρα, ξυπνάνε το πρωί στις 6 για το γάλα και μετά συνήθως ξυπνούσανε στις 9 αλλά έχουν τώρα 3-4 μέρες που ξυπνάνε κατά τις 10. Επτάμιση ποτέ δεν μου ξύπνησαν. Εσείς είστε πρωινοί τύποι ε? Χαχαχα................. Κι εγώ είχα διάφορα άγχη γι ατην βάφτιση. Μην πεινάσουν, μην νυστάξουν, μην.........μην................αλλά όκ. Όλα πήγαν τελικά καλά. Κοίτα΄ούτως ή άλλως θα εκνευριστούν με την όλη διαδικασία. Οπότε ...........κούραση και γκρινίτσα θα έχουν. Εκτός αν αποτελέσουν την εξαίρεση. Μακάρι. Στο εύχομαι. Μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλώς ήλθες και να σου ζήσουν τα μπεμπίνια σου.............:P:p:p

Συγνώμη, κουκλίτσα μου, δεν σου απήντησα!

Έχετε αποκλείσει την παλινδρόμηση (ΓΟΠ) ; Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και σώθηκα με τις πιπίλες της ΝUK (0-6). Πίνετε το σωστό γάλα; (εννοώ, αυτό που τους αρέσει; ανθρωπάκια είναι κι αυτά, μπορεί να μην τους αρέσει!!!!!!) ;

Επίσης, αν κατάλαβα καλά, έχεις 2 κοριτσίνια;

Eχει διαπιστωθεί μια ελαφρά παλλινδόμηση απο το μαιευτήριο με υπέρηχο. Στο σπίτι που είναι εδώ και 2 εβδομάδες μου έχει κάνει μόνο 2 φορές εμετό και έχει βγάλει γουλίτσες. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρει φάρμακο, γιατί δεν ανησυχούμε για 2 εμετούς μόνο, ανησυχούμε μόνο για συνεχείς εμετούς. Μου είπε να τρώει συχνά και μικρά γεύματα, να ρεύεται καλά και να την ταίζω με το μπιμπερό κατακόρυφο.

Να μην της αρέσει το γάλα, δεν νομίζω γιατί έχει φορές που το τρώει με πολύ λαιμαργία. Είχες το ίδιο πρόβλημα? δηλαδή ρούφαγε και το πέταγε όλο χωρίς να το καταπίνει? Μπορείς να μου πεις ποιες πιπίλες της nuk χρησιμοποιήσεις? για πλατύ ή στενό μπιμπερό ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...