Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα!

οσο καλη μπορει να ειναι για εμενα!εχω καιρο να γραψω στο τοπικ αλλα ουτως η αλλως δεν ανηκω πια στις μελλουσες διδυμομανουλες!ο θεος το θελησε να χασω τα διυμακια μου στην 16η εβδομαδα πριν απο 3 μερες περιπου!!!ειχα μια αιμορραγια και εσπασαν τα νερα με αποτελεσμα να τα χασω και τα δυο!!!

ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να σας ζησουν τα διδυμακια σας και στις μελλουσες μανουλες να τα παρετε γερα κ δυνατα στις αγκαλιες σας!!

mariagpa, τώρα που στο διάβασα η χαρά μου έφυγε και πραγματικά λυπάμαι πολύ. Οτι και να πω λίγο είναι. Δυστυχώς, αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην καθεμία μας. Τώρα να αρχίσω να κάνω ερωτήσεις για το τι συνέβη, μάλλον δεν έχει νόημα. Τα αγγελουδάκια σου θα σας φυλάνε από ψηλά. Ευχομαι σύντομα να έχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα..

mariagpa πολυ λυπαμαι.. ελπιζω συντομα να εχεις παλι ευχαριστα νεα..

twins ωραιες οι μπομπο???

εγω εχω τον μικρο με ιωσουλα κ τα χω φτυσει..

πανω που ειπα τι ωραια τα καταφερνω μονη με τα μωρα...τσουπ, σκαει η ιωση, πολλη γκρινια κ εχω γινει πτωμα ομως...

φιλια κ καληνυχτα...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

καφεδακι κανονιζετε ποσοσ σας ζηλευω.

mariagpa λυπαμαι πολυ , ευχομαι απο εδω και περα να σου πανε ολα καλα

εγω σημερα εκανα υπερηχο , ειδα τα μωρακια μου , ολα πανε καλα το κοριτσακι ειναι ψηλα γι αυτο εχω και τον πονο κατω απο το στηθος ειναι και λιγο χοντρουλα το αγορακι μας ειναι αδυνατουλικο 930γρ.

μου εδωσε να κανω και την καμπηλη ζαχαρου αυτο τον μηνα.

αυτα τα νεα μας φιλια πολλα καλο βραδι

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Κατάφερα και τα διάβασα όλα. Παράτησα και τις πετσέτες. Αλλά με περιμένουν... λένε.... γλυκό κοριτσάκι, δίπλωσε μας, δίπλωσε μας.... (μη χαρακτήρίσω τόση γλύκα....:mad:)

Στα δικά σας. Μετά θα πούμε τα δικά μας.

marakik0n, περιμένω με ανυπομονησία τη μέρα (και θα έρθει και θέλουμε να είναι σήμερα) που θα μπείς και θα μας πεις: "τελειώσαμε τις εξετάσεις μας και όλα είναι εντάξει. Μάλιστα, λόγω του ότι την ξεσκονήσαμε τη μικρή από κάθε πλευρά, είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα ζήσει τουλάχιστον 100 υπέροχα χρόνια". Αχ, πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή!

tzini01 να ζήσετε. Πολύ ωραία τα ονόματα σας. Και μπράβο στην μπουμπου που δεν έκλαψε. Θέλουμε και λεπτομέρειες και φωτό.

naki82, γενικά ο χειρισμός της διδυμοκύησης διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Πολλοί όντως έχουν ως τελικό σημείο την 36 γιατί από εκεί και πέρα μπορεί να μεγαλώσουν πολύ. Ομως αυτό δεν είναι και κανόνας. ΘΑ βλέπει πως θα πηγαίνεις και θα σου πει. Τώρα, σε αυτές τις εβδομάδες λίγο πάνω, λίγο κάτω, δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά.

AGORAKIA, τώρα που έλεγες για τη μνήμη..... αχ και εγώ το έχω... πως με είπαμε αλήθεια;;;;;;;;

glorr μιαχαρά είναι τα μωράκια σου. Υπέροχα. Για τα δοντια που λες, ο ντοκ μου είχε πει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας εκτός αν ξεπεράσει τους 18 μήνες. Εχετε δρόμο.

katerinad81, καλη καμπύλη. Είναι ολίγον βασανιστική, αλλά τελικά όχι τόσο ανυπόφορη όσο την περιμένουμε. Τώρα, για το περπάτημα, όντως σε εσένα δεν ισχύει το "περπάτα για να κατέβει το μωρό". Ομως, ειδικά αν ανεβάσεις ζάχαρο, λίγο χαλαρό περπατηματάκι κακό δεν κάνει. Λίγο όμως και στη δροσούλα.

zitamar, στη δική μας την καριέρα στο φαί ένα έχω να πω: αν δεν υπήρχαν οι κρέμες, τώρα θα είχαν και οι δύο αρνητικό βάρος. Τελικά η κρέμα ΗΑ είναι νόστιμη;

nufi περαστικά σας.... υπομονή 3 μέρες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τώρα έκατσα πάλι.

Βρε κορίτσια, πραγματικά... μπορεί να μου πει κάποια αν τα απλυτα έχουν αναπαραγωγικές ιδιότητες;;;; Διότι αυξάνονται και πληθύνονται!!!!!!:P:p

Τα νέα μας λοιπόν.

Για μπομπο πήραμε ωραίες πορσελάνινες κούπες. Να πίνουν τον καφέ τους για πολλά χρόνια και να μας θυμούνται. Οι μισές είναι με πειρατές, οι άλλες με αρκουδάκια. Ωραία συσκευασμένες σε κουτι με κορδέλες. Πάει λοιπόν και αυτό.

Ηρθε ο ντοκ την Παρασκευή. Καλά μας βρήκε υγειέστατους, ζωηρούς. Ο κούκης στο βάρος μια χαρά. Το μαγουλάκι έπεσε κι άλλο. Καθόλου περίεργο. Σήμερα έκανε και τα πρώτα της βήματα και το καταευχαριστήθηκε.

Κατά τα αλλά την Κυριακή, μετά από την καλή συμβουλή της πάντα σοφής Ολγας πήγαμε στο Λαγονήσι και πολύ ωραία. Μα πολύ ωραία. Βουτήξαμε και τα πατουσια, αλλά δεν μας άρεσε... κλαψ.

Τι άλλα; Νυσταζω... θα έλεγα κι άλλα, αλλά ας αφήσω και κάτι για αύριο. Φιλάκια σε όλες τις κοπελίτσες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τώρα έκατσα πάλι.

Βρε κορίτσια, πραγματικά... μπορεί να μου πει κάποια αν τα απλυτα έχουν αναπαραγωγικές ιδιότητες;;;; Διότι αυξάνονται και πληθύνονται!!!!!!:P:p

Τα νέα μας λοιπόν.

Για μπομπο πήραμε ωραίες πορσελάνινες κούπες. Να πίνουν τον καφέ τους για πολλά χρόνια και να μας θυμούνται. Οι μισές είναι με πειρατές, οι άλλες με αρκουδάκια. Ωραία συσκευασμένες σε κουτι με κορδέλες. Πάει λοιπόν και αυτό.

Ηρθε ο ντοκ την Παρασκευή. Καλά μας βρήκε υγειέστατους, ζωηρούς. Ο κούκης στο βάρος μια χαρά. Το μαγουλάκι έπεσε κι άλλο. Καθόλου περίεργο. Σήμερα έκανε και τα πρώτα της βήματα και το καταευχαριστήθηκε.

Κατά τα αλλά την Κυριακή, μετά από την καλή συμβουλή της πάντα σοφής Ολγας πήγαμε στο Λαγονήσι και πολύ ωραία. Μα πολύ ωραία. Βουτήξαμε και τα πατουσια, αλλά δεν μας άρεσε... κλαψ.

Τι άλλα; Νυσταζω... θα έλεγα κι άλλα, αλλά ας αφήσω και κάτι για αύριο. Φιλάκια σε όλες τις κοπελίτσες.

κανατε βηματακια?!τι καλα!!!μπραβο μπραβο!αντε καλη αρχη,λογικα τωρα θα σε ακολουθησουμε ολες σιγα σιγα!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

καλημερούδια witchaki.

Για πείτε.... έχουν τα άπλυτα αναπαραγωγικές ιδιότητες; Τα νεύρα μου! Τα χάπια μου! Ενα ταξι να φύγω! Ωχ... απεργούν τα πάντα σήμερα.

Πολλές εκκρεμότητες για κλείσιμο. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

3,30. Ακριβές, συμφωνω, συμφωνώ, αλλά επένδυσα στη λογική της χρησιμότητας. Το κακό είναι ότι την ίδια ιδέα με εμένα έχει και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην έχουν τα μαγαζιά επαρκες στοκ. Βασικά, το κόστος ανεβάζει πολύ το κουτι. Αλλά από την άλλη, το κάνει τρομερά ευπαρουσίαστο.

Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι οι καλεσμένοι συνεχώς αυξάνονται. Ουφ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα σε όλες συνταρακτικά βιαστικά!!!!!!!!!!

Είχα άδεια και σήμερα, επειδή νόμιζα πως δεν έχει μετρό, διά να έρθει η κυρία. Τελικά έχει μετρό (είχε και χθες, τα νεύρα μου), οπότε σταμάτησα την άδεια και σήμερα είμαι εδώ και καίγομαι (ως συνήθως!!!!!!!!!!!!!)

Mariagpa, λυπάμαι πολύ... Νομίζω ότι τα υπόλοιπα λόγια είναι απλώς περιττά... Εύχομαι μόνο πολύ γρήγορα να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα μωράκι ή, γιατί όχι, δύο! Στην παρέα μας πάντως μπορείς να είσαι πάντα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...