Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κουκλίτσα μου, με το μπαρδόν, αλλά εσείς είστε για πανεπιστήμιο!!!!!!!! Τι τα θες τα δόντια, εσύ συνεννοείσαι πια με τα παιδιά :)

Εγώ σου λέω τίποτα. Μόνο αν πω "πού είναι ο μπαμπάς" και είναι η ώρα που επιστρέφει, κοιτάζουν την πόρτα! Α, και την τιβού για τα στρουμφάκια, όταν λέω "θα βάλουμε στρουμφάκια τώρα"!!!!!!! Πω πω, αγχώθηκα τώρα!!!!!!!! Σήμερα που θα έρθει η δόκτωρ πρέπει να ρωτήσω!

Ελα ρε συ. Αγχώθηκες............Πριν από λίγο δεν λέγαμε ότι έχουν τους ρυθμούς τους? Για πανεπιστήμιο ε? Καλό . Μου άρεσε. Χαχαχαχα........Όντως τι να τα κάνω τα δόντια? Μήπως για να αρχίσουμε να μασάμε τίποτα σιγά σιγά? Λέω εγώ τώρα.

Διαφημίσεις

Ελα ρε συ. Αγχώθηκες............Πριν από λίγο δεν λέγαμε ότι έχουν τους ρυθμούς τους? Για πανεπιστήμιο ε? Καλό . Μου άρεσε. Χαχαχαχα........Όντως τι να τα κάνω τα δόντια? Μήπως για να αρχίσουμε να μασάμε τίποτα σιγά σιγά? Λέω εγώ τώρα.

Ναι, μωρέ, έχεις δίκιο, φέρε με στην τάξη!

Και μην νομίζεις, κι εμένα που έχουν δόντια, δεν τους δίνω να μασήσουν ψωμιά και τέτοια, διότι μία φορά που το έκανα βρήκα και στο βρακί τους ψίχουλα και ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Έχω ήδη ελάχιστο χρόνο και πάρα πολλές δουλειές, για να μαζεύω επιπλέον κάθε μέρα νωπά ψίχουλα με χαρτί (γιατί η σκούπα τα κάνει ακόμη πιο χάλια) και μετά να σφουγγαρίζω οπωσδήποτε. Τώρα σφουγγαρίζω πιο σπάνια, διότι στο σαλόνι δεν τους αφήνω κάτω ακόμη, μόνο στο δωμάτιό τους.

rPPrp3.png

Ναι, μωρέ, έχεις δίκιο, φέρε με στην τάξη!

Και μην νομίζεις, κι εμένα που έχουν δόντια, δεν τους δίνω να μασήσουν ψωμιά και τέτοια, διότι μία φορά που το έκανα βρήκα και στο βρακί τους ψίχουλα και ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Έχω ήδη ελάχιστο χρόνο και πάρα πολλές δουλειές, για να μαζεύω επιπλέον κάθε μέρα νωπά ψίχουλα με χαρτί (γιατί η σκούπα τα κάνει ακόμη πιο χάλια) και μετά να σφουγγαρίζω οπωσδήποτε. Τώρα σφουγγαρίζω πιο σπάνια, διότι στο σαλόνι δεν τους αφήνω κάτω ακόμη, μόνο στο δωμάτιό τους.

Κ εγώ δεν τους έδωσα ψωμί. Μπισκοτάκι όμως που τους έδωσα ναι μεν τους άρεσε τρελά αλλά επακολούθησαν τα ίδια που περιέγραψες πριν. Εννοείται πως έβαλα σκούπα επιτόπου. Χαχαχα.................Τι να κάνουμε? Αυτά θα έχουμε από εδώ και πέρα. Ωχ Παναγία μου τι μας περιμένει............

Naki, κουκλίτσα μου, όλα καλά θα πάνε!

Νομίζω κι εγώ πως ο γιατρός είπε μια ημερομηνία κατά προσέγγιση. Λέει τέλος Ιουλίου, με τα τωρινά δεδομένα, μα μπορεί να φτάσεις και 5 και 10 Αυγούστου. Δεν φαντάζομαι να στα πάρει, αν δεν συντρέχει κανένας λόγος να το κάνει! Άραγε, πού γεννάς;

στο Ιασω θα γεννησω.Και εγω ετσι θελω να πιστευω,οτι θα την τραβηξουμε οσο παει.

για πειτε μου και κατι αλλο εσεις που εχετε κανει καισαρικη.Σας εκαναν και πλαστικη ταυτοχρονα?ολες οι γνωστες μου ,μου ειπαν οτι εκαναν και μετα δεν φαινεται τιποτα σχεδον.Αλλα δεν μου εχει αναφερει κατι τετοιο.Μου ειπε μονο οτι η τομη θα ειναι περιπου 10 εκ.,γουρλωσα το ματι γιατι μου φανηκε πολυ μεγαλη αλλα μου εξηγησε οτι τοσο περιπου ειναι η διαμετρος του κεφαλιου των μωρων οποτε πως θα τα βγαλει αν ειναι μικροτερη?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κουκλίτσα μου, με το μπαρδόν, αλλά εσείς είστε για πανεπιστήμιο!!!!!!!! Τι τα θες τα δόντια, εσύ συνεννοείσαι πια με τα παιδιά :)

Εγώ σου λέω τίποτα. Μόνο αν πω "πού είναι ο μπαμπάς" και είναι η ώρα που επιστρέφει, κοιτάζουν την πόρτα! Α, και την τιβού για τα στρουμφάκια, όταν λέω "θα βάλουμε στρουμφάκια τώρα"!!!!!!! Πω πω, αγχώθηκα τώρα!!!!!!!! Σήμερα που θα έρθει η δόκτωρ πρέπει να ρωτήσω!

κοριτσια για κοιταξτε αν εχει λιστα αναμονης το χαρβαρντ ,μην ξεπεσετε σε τιποτα b class,κριμα ειναι!!!οσο για τα διδακτρα δεν υπαρχει προβλημα γιατι σιγουρα θα πανε με υποτροφια!;)

(δεν κοροιδευω,εγω σε λιγο θα κανω χειροτερα)

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια χαιρετω προς το παρον γιατι η πλατη διαμαρτυρεται στην καρεκλα.

καλο μεσημερι!

tJd1p3.png

Γειά σας και από εμάς!! Ο μπαμπάς μας γύρισε και ασχολείτε με τη ξύπνια μπουμπού και ο μπεμπάκος μας κοιμάται!! Ο καιρός μας τα χάλασε για μπάνιο, έχετε ακούσει αν φτιάχνει καθόλου?

Αν και είμαστε πίσω σε μήνες να πώ ότι εμάς έχει σκάσει μια μυτούλα στο στοματάκι του μπέμπη αλλά εκεί έμεινε και επίσης κάνει μεγάλες προσπά θειεςς για μπουσούλημα και ψιλοσηκώνεται όταν τον στηρίζουμε. από κουβεντούλες λίγα πράγματα, μπα μπα μπα, τατατα,γιαγιαγιαγια. Η μπέμπα δε μπουσουλάει καθόλου. Δόντι τίποτις αλλά αλωνίζει. Σηκώνεται όταν τη στηρίζουμε και οργώνει όλο το σπίτι με εμάς από πάνω και γελάει συγχρόνως :D:D:D!! Α κάνει και παλαμάκια συνειδητά ασυνείδητα δε ξέρω.

Agorakia είχες πάρει κάποια στιγμή το π.μ που σου έστειλα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερα , καλε που εχετε χαθει ολες;ελπιζω να φταιει ο καιρος που λειπετε και να ειστε βολτες και οχι να σας ταλαιπωρουν τα μπεμπακια σας, αν και αυτη η ταλαιπορια θα ειναι χαρουμενη,

naki κοντευεις κουκλα μου αντε με το καλο

εγω δεν εχω κανενα νεο να σας πω αυριο θα παω για υπερηχο ελπιζω ολα να ειναι καλα να δω τα μωρακια μου , μαλλον θα μου δωσει και την καμπηλη ζαχαρου να κανω αυτον τον μηνα , κατα τα αλλα σαν να βαρηνα λιγακι νιωθω οτι το ενα μωρακι ανεβενει ψηλα και ολο δεξια κατω απο το στηθος εχω μια ενοχληση αλλα τι να κανουν και αυτα μωρε δεν χωρανε στην κοιλια και ζοριζοντε .

εχω και κατι αποριες να σας ρωτησω αλλα ακομα ειναι νορις δεν θελω να σας ζαληζω απο τωρα το μονο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν κανει να περπαταω μου ειπαν οτι το περπατημα κανει καλο και αλλοι λενε οτι επειδι εχω διδυμα δεν κανει.

αυτα για την ωρα φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας και αν δεν πετυχω καμια σας καλο βραδι να εχετε.

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

γεια σου κατερινακι!πως τα πας?

βρε συ εχεις κουραγιο να περπατας με τη ζεστη?μπραβο!

οσο για το βαρος κανε κουραγιο,και εγω εχω αρχισει και ζοριζομαι,σε καρεκλα που ειναι ορθη γωνια δεν μπορω να κατσω,ξαπλα μου κοβεται η ανασα,μονο με 3 μαξιλαρια την παλευω!

αυριο εχω γιατρο,οποτε επρεπε να ξυριστω,περιττο να σου πω οτι βγηκα απο το μπανιο κατακοπη!!λες και με δερνανε.

αντε να δουμε τουλαχιστον ποσο βαρος εχουν παρει.

σιγουρα τωρα θα σου πει για την καμπυλη!αντε τυχερουλα,καλα θα περασεις και εσυ!!!καλυτερα μη πας μονη σου γιατι μπορει λιγο να ζαλιστεις επειδη θα ανεβει αποτομα το ζαχαρο σου.

tJd1p3.png

παω να ξαπλωσω γιατι ποναω χαμηλα.

ουφ τρομαζω !!δεν πιστευω να εχουμε απροοπτα.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια. Λοιπόν χθες φαγανε πρωτη φορα κρεμα βανίλια - ρυζαλευρο.Ο μεγαλος αφου εγινε χαλια και γεμίσαμε όλο τον κοσμο κρεμες εφαγε συνολικα 2 κουταλιές:confused:,με το 4κιλο έπαθα πλακα έφαγε 10 μετρημενες κουταλιες και τον σταματησα γιατι φοβηθηκα μηπως πονεσει αργοτερα το στομαχι του,μετα μπλανταξε στο κλαμα γιατι ήθελε και άλλο,λετε ρε κορίτσια να σωθώ με την κρεμα στον μικρουλη? πλεον λογω ζεστης τρωει 50-60μλ μονο..

NAKI και εμενα δεν μου ειχε πει τίποτα αλλα μου εκανε πλαστικη και δεν φαινεται σχεδόν τιποτα!

KATERINA εμενα μου ειχε πει καθολου περπατημα,ετσι και αλλιως αφου δεν θα γενναγα φυσιολογικα ποιος ο λογος?? ασε που ο ενας είχε κατεβει πολυ χαμηλα.

YiMXp3.png

καλημέρα!!!

Μπράβο στο τετράκιλο!!! Φαϊ θέλει το παιδί!!χαχα!!

Κατερίνα όντως το περπάτημα δεν ενδείκνυται στην περίπτωση μας, μόνο προς το τέλος της εγκυμοσύνης αν σκοπεύεις να γεννήσεις φυσιολογικά, όπως είπε και η φίλτατη zita.!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα και απο εμενα!

οσο καλη μπορει να ειναι για εμενα!εχω καιρο να γραψω στο τοπικ αλλα ουτως η αλλως δεν ανηκω πια στις μελλουσες διδυμομανουλες!ο θεος το θελησε να χασω τα διυμακια μου στην 16η εβδομαδα πριν απο 3 μερες περιπου!!!ειχα μια αιμορραγια και εσπασαν τα νερα με αποτελεσμα να τα χασω και τα δυο!!!

ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να σας ζησουν τα διδυμακια σας και στις μελλουσες μανουλες να τα παρετε γερα κ δυνατα στις αγκαλιες σας!!

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1208577600_text_e5e9ece1f3f4e520e1f1f1e1e2f9ede9e1f3ece5edefe9.gif

ΜΑΡΙΑ λυπάμαι πραγματικα παρα πολυ!!! Κλαψε γιατι είναι το μονο που μπορεί να σε ηρεμήσει και μετα μιλα με τον γιατρο σου να δείτε τι μπορεί να συνέβει,ψαξτο οπωσδήποτε. Πιστεψε με δεν θα τα ξεχασεις ποτε τα μωρακια σου απλα ο πονος σου θα μαλακωσει όταν αποκτήσεις πολυ συντομα ένα μωρακι που στο ευχομαι απο την καρδια μου!!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...