Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελες!! Χτες ούτε για μπάνιο και με το ζόρι βολτάραμε κιόλας....

Nufi πως πάει? ξανάκανε πυρετο? Ρε jas ο μικρός τι έγινε?

joy τελική ευθεία.......

Νακι παίζει και το σενάριο των διακοπών. Την επόμενη φορά κάνε δήθεν κουβέντα για διακοπές και μάθε που θα πάει και πότε!!! κατά τ άλλα 37η εβδομάδα θα είναι σούπερ, 38η ακόμα καλύτερα!!!Μετά πάς για βραβείο!

witch όλα καλά?????

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΑΜΕ????????????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλά μου κοριτσίνια, που όσο πάει μου λείπετε και περισσότερο...

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!!!!!!!

Πώς ξημερώσατε σήμερα;

Πώς είναι τα νινάκια σας;

Βασικά τώρα έπρεπε να αρχίσω τη γκρίνια με τις απεργίες κτλ, αλλά πάω να διαβάσω κανένα νέο σας και θα γκρινιάξω αργότερα :):):)

rPPrp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Ελειπα στο χωριο για να κανονισω τα τις βαπτισης,γυρισα χθες αργα αλλα μιλαμε στην εθνικη πολυ κινηση,όλοι πήγαν για μπανιο?

TZINI να σου ζησουν!!! Τα ονοματα είναι τρέλλα,τελεια!!!

MARAKI ON πολυ χαιρομαι που γυρισατε σπίτι,εμεις προσευχομαστε και θα πανε ολα καλα

NAKI82 αν όλα είναι καλα μιλησε του για έστω μία εβδομαδα παραπανω,αλλα βλεπω πολλες κοπελες που τους αναγκαζουν λόγω διακοπών για τελη Ιουλιου...

YiMXp3.png

Λοιπόν, στα γρήγορα...

Tzini, να σου ζήσουν, κοριτσάκι μου!

Να είναι καλοφώτιστοι και ευτυχισμένοι ο Αλέξανδρος και η Ελπίδα σας!!!!!!

Χθες ξεκινήσαμε κι εμείς για Άλσος Συγγρού, αλλά μόλις φτάσαμε ψιχάλισε (αν ήμουν νύφη, αυτό θα ήταν πολύ γούρικο :) ) και φύγαμε! Πήγαμε για καφεδάκι στην Πεντέλης.

Είπα νύφη και θυμήθηκα! Joy, κουκλίτσα μου, με το καλό και η ώρα η καλή για όλα τα μυστήρια της χαράς σας! Περιμένουμε νέα με λεπτομέρειες, μόλις πάρεις μια ανάσα!

Olgaki, η ώρα η καλή και για σας! Για τα αστέρια σου, που θα κάνουν μπλουμ μπλουμ :) Τους έχεις προετοιμάσει; Καλά, θα είσαι πολύ εξωτική, πιστεύω!!!!!!

Nufi, πώς γίνεται 4 κάτω 0 πάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Νομίζω όλοι ξεκίνησαν με 2 κάτω, 2 πάνω, μετά 2 πάνω, 2 κάτω και τώρα περιμένουμε την επόμενη έκπληξη! Όπως και να 'χει, με γεια τα καινούρια δοντάκια... Εγώ δεν τους δίνω να πιάσουν φαγητό, λερώνονται πολύ! Άσε, να έχουν καμιά ευκαιρία να ανακαλύψουν και κάτι μεγαλύτεροι :)

Και κάτι άλλο ήθελα να γράψω τώρα..... μα τι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που ειπες για στρουμφακια agorakia..

δε τους βαζω καθολου τιβι. παιζουμε πολυ, διαβαζουμε παραμυθια, ακουμε πολυυυυ μουσικη, αλλα τιβι οχι ακομη.

υπαρχουν ομως καποιες στιγμες δυσκολες μες τη μερα που μου φαινεται τοσο πολυ δελεαστικο...

εσεις βαζετε κ ποση ωρα?

Λοιπόν, στην τιβού τους έβαζα από πολύ νωρίς (από μωρά στα ριλάξ, κυρίως όταν έπρεπε να πλύνω κανένα μπιμπερό τους ή να κάνω κάτι επείγον και το ραδιόφωνο το είχαμε σιχαθεί) αν και δεν έβλεπαν και πολύ, δηλαδή δεν παρατηρούσα ενθουσιασμό! Ο καιρός, όμως, πέρασε... Τους έβαζα και πριν λίγους μήνες και πάλι τίποτα (εννοώ τίποτα από ενδιαφέρον για μίκι μάο). Και άξαφνα... ανακαλύψαμε τα στρουμφάκια σε φιγούρες και όχι σε κινούμενα σχέδια! Τα παρακολουθούν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια, ήταν τα αγαπημένα μας τα στρουμφοτραγούδια όλο το χειμώνα στο babyradio και δεν ξέρω μήπως τα ένιωθαν οικεία, τους τα τραγουδούσα κι εγώ συνέχεια, τι να πω!

Σας λέω πως με σπρώχνουν να κάνω άκρη, για να μην χάσουν καμιά σκηνή (και δεν καταλαβαίνουν τη συνέχεια....). Και τους αφήνω όσο θέλουν και δεν γκρινιάζουν. Συνήθως δεν θέλουν πάνω από 45 λεπτά (κάθονται στα καρεκλάκια φαγητού, σε απόσταση περίπου 2 μέτρων από την τηλεόραση). Μετά μπαίνουν πάρκο ή παίζουν στο δωμάτιό τους. Με τη γυναίκα δεν βλέπουν καθόλου τιβού, διότι παίζουν ανεξέλεγκτα, οπότε και δεν την αποζητούν. Αλλά, εγώ για παράδειγμα, έχω καθιερώσει και την απογευματική κρεμούλα την τρώμε με στρουμφάκι. Αφού, μόλις πω "πού είναι τα στρουμφάκια" ; γυρίζουν και κοιτάζουν την τηλεόραση!

rPPrp3.png

Glorraki, πού είσαι χρυσό μου; Τι κάνετε; Τι κάνουν τα μπεμπίνια σου;

Πήγατε για κανένα μπανάκι;

Εμείς σήμερα περιμένουμε τη δοκτορέσα, να μας κάνει μια τυπική επίσκεψη, διότι πολύς μου φάνηκε ο καιρός μέχρι 1η Οκτώβρη, που έχουμε εμβόλιο!

rPPrp3.png

Καλημέρα κοπελες!! Χτες ούτε για μπάνιο και με το ζόρι βολτάραμε κιόλας....

Nufi πως πάει? ξανάκανε πυρετο? Ρε jas ο μικρός τι έγινε?

joy τελική ευθεία.......

Νακι παίζει και το σενάριο των διακοπών. Την επόμενη φορά κάνε δήθεν κουβέντα για διακοπές και μάθε που θα πάει και πότε!!! κατά τ άλλα 37η εβδομάδα θα είναι σούπερ, 38η ακόμα καλύτερα!!!Μετά πάς για βραβείο!

witch όλα καλά?????

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΑΜΕ????????????

καλημερα!!

αυτο θελω να αποφυγω nunu μου,μην τα βγαλουμε αρον αρον για να παμε για μπανια...

αυριο εχω παλι γιατρο και βλεπουμε.Μια γνωστη μου που εχει τον ιδιο γιατρο μου εχει πει οτι συνηθως παει καπου κοντα.

Ελπιζω να πανε ολα καλα βεβαια.

εσεις μπανια κανετε??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Να πω, στο σημείο αυτό, δύο πράγματα:

Το 1: Το Σάββατο αγοράσαμε βερύκοκα και ροδάκινα... Τα φάγαμε σχετικά καλά! Παναγία μου, να αγαπήσουμε έστω τα καλοκαιρινά φρούτα και τι στον κόσμο!

Το 2: το 2... Μη χειρότερα, τι έπαθα τελευταία; Δεν θυμάμαι ούτε να εκπνεύσω μερικές φορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πού πήγε η μνήμη καμήλας, που είχα;;;;;;;;;;;;;

Δεν το θυμάμαι το 2... :( Ίσως αργότερα... :(

rPPrp3.png

Glorraki, πού είσαι χρυσό μου; Τι κάνετε; Τι κάνουν τα μπεμπίνια σου;

Πήγατε για κανένα μπανάκι;

Εμείς σήμερα περιμένουμε τη δοκτορέσα, να μας κάνει μια τυπική επίσκεψη, διότι πολύς μου φάνηκε ο καιρός μέχρι 1η Οκτώβρη, που έχουμε εμβόλιο!

Καλημέρα. Τι να κάνουμε? Καλά. Εδώ. Μπουσουλάμε πλέον. Επιτέλους γιατί είχα αρχίσει και ανησυχούσα. Βέβαια ο μικρός κάνει ερπην , δεν μπουσουλάει ακριβώς. Αλλά εντάξει. Θα έρθει η ώρα τους να περπατήσουν κι αυτά. Μετά τι γίνεται..............Εσείς σε τί στάδιο είστε? Από δόντια η μικρή ούτε ένα ρε παιδιά. Τι κάνει αυτό το παιδί? Φαφούτικο θα μείνει? Σε 20 μέρες χρονίζουμε και δεν έχει ακόμη ούτε ένα δοντάκι? Υπάρχει κανένα άλλο μωρό χωρίς δόντια?

Όσο για μπανάκι όχι. Δεν πήγαμε. Εσείς?:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Τι να κάνουμε? Καλά. Εδώ. Μπουσουλάμε πλέον. Επιτέλους γιατί είχα αρχίσει και ανησυχούσα. Βέβαια ο μικρός κάνει ερπην , δεν μπουσουλάει ακριβώς. Αλλά εντάξει. Θα έρθει η ώρα τους να περπατήσουν κι αυτά. Μετά τι γίνεται..............Εσείς σε τί στάδιο είστε? Από δόντια η μικρή ούτε ένα ρε παιδιά. Τι κάνει αυτό το παιδί? Φαφούτικο θα μείνει? Σε 20 μέρες χρονίζουμε και δεν έχει ακόμη ούτε ένα δοντάκι? Υπάρχει κανένα άλλο μωρό χωρίς δόντια?

Όσο για μπανάκι όχι. Δεν πήγαμε. Εσείς?:tongue:

Καλά κι εμείς. Μπουσουλάμε εδώ και αρκετό καιρό, βέβαια. Ο μικρός άργησε σε σχέση με τον μεγάλο, ωστόσο, ο μεγάλος είχε αρχίσει σούρσιμο και κατρακύλα (όχι στον όλεθρο!) αρκετά νωρίς, από τους 7,5 μήνες. Εδώ και 1,5 μήνα μπουσουλάει κανονικότατα. Η διαφορά με τον μικρό είναι ότι ο μικρός άργησε (πριν 20 μέρες έκανε την πρώτη απόπειρα να μετακινηθεί από το σημείο, που ξάπλωνε για παιχνίδι), αλλά σε δύο μέρες σηκώθηκε και μπουσούλησε κανονικά. Έρχομαι, λοιπόν, να πω ότι κάθε παιδί έχει τελικά τους ρυθμούς του και δεν πρέπει ούτε να το πιέζουμε ούτε να το συγκρίνουμε με το δίδυμό του. Σκεφτόμουν ότι αν ο μικρός, από την ώρα που θα κάνει την πρώτη απόπειρα μέχρι να τα καταφέρει, θέλει τόσο καιρό όσο ο μεγάλος, θα χρόνιζαν και ακόμη δεν θα μπουσουλούσε... Κι όμως, είναι πιο οργανωμένος. Τόσο καιρό μάλλον το σκεφτόταν και το προετοίμαζε :) Τσακ τσακ μπουσούλησε μόνος του, χωρίς να τον πρήζουμε πολύ! (ο μπαμπάς του τον ψιλοέπρηζε να αρχίσει να πιάνεται, για να σηκωθεί, αλλά εγώ του φώναζα να σταματήσει, για να μην αγχώνει το παιδί!!!!)

Για τα δόντια, να σκέφτεσαι ότι να μην βγάλει, δεν γίνεται! Το πολύ πολύ να αργήσει! Μου έλεγε προχθές μια κυρία εδώ στη δουλειά για το εγγονάκι της. Είναι ενός έτους, περπατάει δειλά δειλά, λέει λογάκια αλλά δόντι ούτε ένα. Και ο γιατρός τους είπε "μηδέν πρόβλημα, χωρίς δόντια δεν θα μείνει"!

rPPrp3.png

Επίσης, εμείς μπορεί να έχουμε πολλά δόντια και να μπουσουλάμε αλλά βαριόμαστε πολύ να πούμε καμιά λέξη της προκοπής ή να κάνουμε καμιά χειρονομία (όχι από τις κακές...). Κανένα "γεια" που λέει ο λόγος, δεν θα με χάλαγε! Να λέγαμε κανένα "άτα" ή κάτι τέτοιο, τέλοσπάντων... Μόνο ο μεγάλος κάνει παλαμάκια κι αυτά αφ' εαυτού του, δεν το συνδυάζει δηλαδή με κάποιο γεγονός χαράς και κεφιού... Βρε, τι τους τα λέω, τι τους τα επαναλαμβάνω, τίποτα, η βαρεμάρα η ίδια! Πότε θα μάθουν να κάνουν και τα δικά μου "γεια"; Επίσης, από λόγια, τίποτα σπουδαίο... Μπαμπαμπαμπαμπα, μαμαμαμαμαμαμαμα! Αυτά!

rPPrp3.png

Επίσης, εμείς μπορεί να έχουμε πολλά δόντια και να μπουσουλάμε αλλά βαριόμαστε πολύ να πούμε καμιά λέξη της προκοπής ή να κάνουμε καμιά χειρονομία (όχι από τις κακές...). Κανένα "γεια" που λέει ο λόγος, δεν θα με χάλαγε! Να λέγαμε κανένα "άτα" ή κάτι τέτοιο, τέλοσπάντων... Μόνο ο μεγάλος κάνει παλαμάκια κι αυτά αφ' εαυτού του, δεν το συνδυάζει δηλαδή με κάποιο γεγονός χαράς και κεφιού... Βρε, τι τους τα λέω, τι τους τα επαναλαμβάνω, τίποτα, η βαρεμάρα η ίδια! Πότε θα μάθουν να κάνουν και τα δικά μου "γεια"; Επίσης, από λόγια, τίποτα σπουδαίο... Μπαμπαμπαμπαμπα, μαμαμαμαμαμαμαμα! Αυτά![/

Α εμείς λέμε διάφορα. Πα παπαπα το παπάκι, γκια γκια, μαμά , μπαμπά, κάνουμε ποτέ ποτέ με το δάχτυλο όταν πάμε να κάνουμε καμιά κουτσουκέλα και μαλώνει η μαμά, χαιρετάμε, η μικρή σηκώνει μονίμως το δάχτυλο σαν να θέλει να πει μάθημα-έχει πολύ γέλιο αυτό-, όταν τους λέω ποιος είναι ποιος ήλθε κατευθείαν μου δείχνουν την πόρτα ή το θυροτηλέφωνο................. Κάνουμε παλαμάκια όταν τους το λέω.............έ εντάξει καλά είναι. Σιγά σιγά. Τελικά όντως κάθε παιδί έχει τα δικά του............

Naki, κουκλίτσα μου, όλα καλά θα πάνε!

Νομίζω κι εγώ πως ο γιατρός είπε μια ημερομηνία κατά προσέγγιση. Λέει τέλος Ιουλίου, με τα τωρινά δεδομένα, μα μπορεί να φτάσεις και 5 και 10 Αυγούστου. Δεν φαντάζομαι να στα πάρει, αν δεν συντρέχει κανένας λόγος να το κάνει! Άραγε, πού γεννάς;

rPPrp3.png

Επίσης, εμείς μπορεί να έχουμε πολλά δόντια και να μπουσουλάμε αλλά βαριόμαστε πολύ να πούμε καμιά λέξη της προκοπής ή να κάνουμε καμιά χειρονομία (όχι από τις κακές...). Κανένα "γεια" που λέει ο λόγος, δεν θα με χάλαγε! Να λέγαμε κανένα "άτα" ή κάτι τέτοιο, τέλοσπάντων... Μόνο ο μεγάλος κάνει παλαμάκια κι αυτά αφ' εαυτού του, δεν το συνδυάζει δηλαδή με κάποιο γεγονός χαράς και κεφιού... Βρε, τι τους τα λέω, τι τους τα επαναλαμβάνω, τίποτα, η βαρεμάρα η ίδια! Πότε θα μάθουν να κάνουν και τα δικά μου "γεια"; Επίσης, από λόγια, τίποτα σπουδαίο... Μπαμπαμπαμπαμπα, μαμαμαμαμαμαμαμα! Αυτά![/

Α εμείς λέμε διάφορα. Πα παπαπα το παπάκι, γκια γκια, μαμά , μπαμπά, κάνουμε ποτέ ποτέ με το δάχτυλο όταν πάμε να κάνουμε καμιά κουτσουκέλα και μαλώνει η μαμά, χαιρετάμε, η μικρή σηκώνει μονίμως το δάχτυλο σαν να θέλει να πει μάθημα-έχει πολύ γέλιο αυτό-, όταν τους λέω ποιος είναι ποιος ήλθε κατευθείαν μου δείχνουν την πόρτα ή το θυροτηλέφωνο................. Κάνουμε παλαμάκια όταν τους το λέω.............έ εντάξει καλά είναι. Σιγά σιγά. Τελικά όντως κάθε παιδί έχει τα δικά του............

Κουκλίτσα μου, με το μπαρδόν, αλλά εσείς είστε για πανεπιστήμιο!!!!!!!! Τι τα θες τα δόντια, εσύ συνεννοείσαι πια με τα παιδιά :)

Εγώ σου λέω τίποτα. Μόνο αν πω "πού είναι ο μπαμπάς" και είναι η ώρα που επιστρέφει, κοιτάζουν την πόρτα! Α, και την τιβού για τα στρουμφάκια, όταν λέω "θα βάλουμε στρουμφάκια τώρα"!!!!!!! Πω πω, αγχώθηκα τώρα!!!!!!!! Σήμερα που θα έρθει η δόκτωρ πρέπει να ρωτήσω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...