Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

alloha κ εδω στα γρηγορα.

μαρακι η σκεψη μου κοντα σας!

ολα καλα με την βαφτιση μας.

αλεξανδρος και ελπιδα τα μωρα μας.

η μικρη εξεσκισθην στο κλαμα, κ ο αλλος κιχ:shock:!!!!

τα εντελως αντιθετα απο την καθημερινοτητα μας.

ενα θα σας πω δια του παροντος. ολα τα ειπε ο παπας. κ περιμεναμε κ την χορωδια απο το κατηχητικο!!!! στις 11 η βαφτιση 11μιση ξεκινησαμε. (για το τακουνι λεγω κοπελιες για να φανταστητε!) μετα στο τραπεζι, επαιξε σαγιοναρα κυριλε ολε!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου! Καιρο εχουμε να τα πουμε! Μπαινω καποια βραδια και διαβαζω τα νεα σας! Περαστικα στα αρρωστα ζουζουνακια και κουραγιο στις κουρασμενες μανουλες τους!

Εμεις γυρισαμε σπιτακι μας και λεμε οτι γυρισαμε στη ρουτινα μας! Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχουλες σας και το κουραγιο που μας δωσατε! Ενα πραγμα θα πω οτι πραγματικα απο εδω μεσα , απο εσας βρηκα τη μεγαλυτερη συμπαρασταση! Ευχομαι σε ολες απο τωρα και στο εξης μονο ευχαριστα μηνυματακια να εχουμε σε αυτο το καφε! Φιλια πολλα! Συνεχιστε τις προσευχουλες σας τωρα τις εχουμε περισσοτερη αναγκη απο ποτε!

Οι προσευχές μας και όλη η θετική σκέψη μας είναι μαζί σου μαρακι... Ελπίζω σύντομα να ακούσουμε τα καλύτερα νέα...!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

alloha κ εδω στα γρηγορα.

μαρακι η σκεψη μου κοντα σας!

ολα καλα με την βαφτιση μας.

αλεξανδρος και ελπιδα τα μωρα μας.

η μικρη εξεσκισθην στο κλαμα, κ ο αλλος κιχ:shock:!!!!

τα εντελως αντιθετα απο την καθημερινοτητα μας.

ενα θα σας πω δια του παροντος. ολα τα ειπε ο παπας. κ περιμεναμε κ την χορωδια απο το κατηχητικο!!!! στις 11 η βαφτιση 11μιση ξεκινησαμε. (για το τακουνι λεγω κοπελιες για να φανταστητε!) μετα στο τραπεζι, επαιξε σαγιοναρα κυριλε ολε!!!!

Να σου ζήσουν τα νεοφώτιστα τζινι!!!

Και τι ωραία όνοματα...!

Παντα ευτυχισμένα και καλότυχα να είναι κοπέλα μου!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τζινι να σου ζήσουν τα νεοφωτιστα! Να τα καμαρωσεις οπως ποθεις!!

Εμείς σήμερα κοινωνησαμε πρώτη φορά! Και μάλιστα στην Αθήνα!!

Αύριο θα πάρω τον γιατρό τηλ να κανονισω ραντεβού για την εξέταση στο μητέρα!

Μαρακι προσεύχομαι για σένα και η σκέψη μου συνέχεια είναι μαζί σου, όλα να πανε καλα!

RKdwp3.png

Καλημερααααααα

Προβλέπω οτι ο καιρός θα μας τα κάνει μούσκεμα....

Τζινι μου να ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!!Τα ονοματάκια τους σούπερ!!!!!!

μμμμμ οι επόμενοι είμαστε εμεις ωχ ωχ θα γελάσει κάθε πικραμένος την άλλη κυριακή!

Μαράκι μου οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι πάντα δίπλα σου!!!

jas ευχομαι να είναι όλα καλα και να μην ταλαιπωρηθεί το μωρό!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αν θες για θαλασσα εχει ένα παρα πολύ ωραιο μεζεδοπωλειο εδώ στο Λαγονήσι

http://www.4uthesite.com/store.php?tablename=attiki&id=4685

Εχει πολύ ωραια μεζεδακια και ειναι πάνω στην θαλασσα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερα.

tzini να σας ζησουν κ με πολυ ωραια ονοματα!

twins καλη διασκεδαση , καλες θαλασσομπουκιες!!!!

jas ευχομαι οοοολα καλα αυριο κ με μηδενικη ταλαιπωρια!

ολγακι την αλλη κυριακη! εχεις μαυρισει,θα σαι κουκλα!

nunuki πως παει????δεν εχει μπανιο σημερα..

εμεις δε πολυκοιμηθηκαμε...ο μικρος ειχε ενα 37,5 το βραδακι κ υπεθεσα οτι ευθυνονταν τα πανω δοντια που ετοιμα ειναι , αλλα δεν...

κ καποια στιγμη εκανε κ 38,9...

σημερα δεν εχει μετα απο ντεπον βεβαια, εφτιαξε κ η διαθεση του, δεν εχει κ κανενα αλλο συμπτωμα.

η παιδ. ειπε να τον παρακολουθουμε κ να παμε αν χρειαστει..δοντια παντως αποκλειονται με τοσο πυρετο.

μας γκαντεμιασαν εδω κ εχουμε καλοκαιριατικα μωρα με πυρετο κτλ..?

33E7p2.png

γεια σας κορτσια!!

μαρακι ολα να βελτιωθουν και να πανε καλα απο δω και το εξης.

τζινι να σας ζησουν τα νεοφωτιστα ζουζουνια σας!!πολυ ωραια τα ονοματακια σας!

εχω μια απορια(πρωτοτυπο!):ρωτησα το γιατρο αν δεν εχουμε κανενα ξαφνικο ποτε με υπολογιζει και μου απαντησε τελη ιουλιου.Αλλα τοτε εγω θα εχω παρει μονο μια βδομαδα απο το μηνα μου,γιατι να μην με αφησει να κλεισω και την 37η?

δηλαδη με ποια κριτηρια κανονιζουν μια προγραμματισμενη καισαρικη?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σας κορτσια!!

μαρακι ολα να βελτιωθουν και να πανε καλα απο δω και το εξης.

τζινι να σας ζησουν τα νεοφωτιστα ζουζουνια σας!!πολυ ωραια τα ονοματακια σας!

εχω μια απορια(πρωτοτυπο!):ρωτησα το γιατρο αν δεν εχουμε κανενα ξαφνικο ποτε με υπολογιζει και μου απαντησε τελη ιουλιου.Αλλα τοτε εγω θα εχω παρει μονο μια βδομαδα απο το μηνα μου,γιατι να μην με αφησει να κλεισω και την 37η?

δηλαδη με ποια κριτηρια κανονιζουν μια προγραμματισμενη καισαρικη?

γεια σου naki.το καθοριζουν πολλοι παραγοντες,το βαρος των παιδιων,οι κτυποι της καρδουλας τους,το πως τρεφονται,εαν εχεις εσυ συσπασεις ή διαστολη κτλ κτλ κτλ.εκεινη την περιοδο θα σε παρακολουθει πιο στενα και θα κρινει αυτος τι πρεπει να γινει και ποτε.τελη ιουλιου λογικα ειναι κατα προσεγγιση.

age.png

joy που εισαι βρε?????

καπου εδω ειναι η τριπλη χαρα γαμου-βαφτισεων???

Ναι εδώ είμαι και τρέχω!!! Την άλλη Κυριακή!! Εχουμε σουαρέ!! Νομίζω και εσύ στις 3 είσαι???

Καλά γίνεται ένας χαμός και μέσα σε όλα έχω αύριο και την Τρίτη μια επιμόρφωση απο τις 9 μέχρι της 6 το απόγευμα!!!

Διαβάζω τα νέα σας όμως!!

Λοιπόν εμείς με καρεκλάκι απο 6 μηνών τ αβάλαμε σε ένα της chicco και είναι μια χαρά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...