Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κάτι έκανα στο τικερ μου και έγινε άθλιο!!! Θα το φτιάξω όμως!

nunu, προστατευτικά μπορώ να σου πω μόνο από που να μην πάρετε... από το τζάμπο. διοτι αυτά που πήραμε ξεκόλλησαν. Μάλιστα, μια φορά ο μπέμπης έσπασε ένα μόνος του. Για κακή μας τύχη ήταν η ασφάλεια του μπουφέ που είχε μέσα κρασια, όπου και πήρε ένα ο μπεκρής. Για καλή μας τύχη, το πέταξε μακριά, οπότε τα θραύσματα ήταν εκτός του βεληνεκούς του.

Τώρα, πότε θα καταφέρουν εννοείς να βηματίσουν μόνα τους; Ο μπέμπης ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες, η μπεμπα ακόμα. Της κρατάμε το χεράκι.

nufi, το χαλάκι είναι καλή ιδέα. Εμάς το μπανάκι μας χωράει μια χαρά, μάλιστα μια φορά βαλαμε και τους 2 μέσα. Βέβαια η μαγουλού θέλει να στηρίζεται και να είναι όρθια. Θέλει ντους το κορίτσι.

AGORAKIA βλέπω ότι συμφωνούμε στα εργατικά θέματα.

Και σήμερα έχουμε παιδίατρο για το γνωστό θέμα μας... αχ βαχ....

Απίστευτος ο κούκης!!χαχα!! μπέκροκουκης!!

οχι εννοώ πότε θα καταφέρει να μπουσουλήσει?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

εχει το ικεα παντως προστατευτικα κ το σκεφτομαι σοβαρα διοτι οτι εχω παρει τελικα, αν κ οικονομικο, βγηκε κ ποιοτικο..

α, τελικα ηταν οντως σουπερ αγορα το μπανακι f.p ε??

κ τα δυο χωρανε? καλο, παρεα στο πλατσουρισμα!

nunu ειναι στο παιδι νομιζω..

εμας αρκετο καιρο σερνοντουσαν, μετα ηταν στα 4 αλλα εκαναν επιτοπια πισω-μπρος κ καποια στιγμη τα καταφεραν κ τωρα δε σταματανε!

υπαρχουν αλλα, που δε μπουσουλανε καθολου κ πανε κατευθειαν στο περπατημα !

33E7p2.png

Φιληνάδες μου, η δουλειά συνεχίζεται με εξοντωτικούς ρυθμούς...

Κι έχω τόσα να πω.

Προχθές βάπτισαν κάτι θείοι του καλού της κολλητής μου (γρίφος) το κοριτσάκι τους και το είπαν Ραλλού! Έτσι, όπως το ακούτε! Είναι μικρασιάτικο και υπέροχο (βρίσκω).

rPPrp3.png

Εμείς έχουμε καταβολευθεί τα καρεκλάκια του τζάμπο, απλά, γρήγορα, εύκολα. Οι ιμάντες βρωμίζουν αλλά τι να κάνω; Μας πήρε η κολλητή δύο τεράστια, πανέμορφα καρεκλάκια σε ξύλο σουηδικό (θα μπορούσες να πεις σαν περιγραφή), που η βάση τους μετατρέπεται αργότερα σε παιδικό γραφειάκι και το ίδιο το καθισματάκι σε καρεκλάκι για το γραφείο. Κουκλίστικα. Μόλις τους έβαλα πριν λίγες μέρες, ο μικρός αντέδρασε θετικά. Ο μεγάλος είδε πως για πρώτη φορά μπορεί να κινηθεί ελεύθερα (στα άλλα κάθονται από 6 μηνών και είναι πάντα δεμένοι) και ενθουσιάστηκε! Γύρισε πίσω, έβγαλε πάνω το ένα πόδι και ετοιμάστηκε να βγάλει και το άλλο και να σηκωθεί επάνω (και, μοιραία, μετά να πέσει κάτω). Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, τα καρεκλάκια ξαναμαζεύτηκαν και πήγαν υπόγειο και ξαναμείναμε στα παλαιά του τζάμπο, τα απλά των 29.90 €! Εκεί τρώμε, βλέπουμε στρουμφάκια και περνάμε και λίγο άσχετο χρόνο, μέχρι να πλύνει η μητέρα (εγώ, δηλαδή) τα μπολάκια μας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

αχ μολις εβαλα κ εγω τη σουσου στο καινουργιο καρεκλακι, δε την εδεσα ομως, εχει ηλιθιο δεσιμο κ δεν ειχα κ χρονο στη συγκεκριμενη φαση καθως κυνηγαγα το μικρο. ε, γυρισε να κατεβει κ σφηνωσε ελαφρως το κεφαλακι της στο δισκο..

θα παω ικεα να παρω ενα ακομη ωραιοτατο των 17ευρω λοιπον κ το καινουργιο δε ξερω..

33E7p2.png

τωρα που ειπες για στρουμφακια agorakia..

δε τους βαζω καθολου τιβι. παιζουμε πολυ, διαβαζουμε παραμυθια, ακουμε πολυυυυ μουσικη, αλλα τιβι οχι ακομη.

υπαρχουν ομως καποιες στιγμες δυσκολες μες τη μερα που μου φαινεται τοσο πολυ δελεαστικο...

εσεις βαζετε κ ποση ωρα?

33E7p2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου! Καιρο εχουμε να τα πουμε! Μπαινω καποια βραδια και διαβαζω τα νεα σας! Περαστικα στα αρρωστα ζουζουνακια και κουραγιο στις κουρασμενες μανουλες τους!

Εμεις γυρισαμε σπιτακι μας και λεμε οτι γυρισαμε στη ρουτινα μας! Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχουλες σας και το κουραγιο που μας δωσατε! Ενα πραγμα θα πω οτι πραγματικα απο εδω μεσα , απο εσας βρηκα τη μεγαλυτερη συμπαρασταση! Ευχομαι σε ολες απο τωρα και στο εξης μονο ευχαριστα μηνυματακια να εχουμε σε αυτο το καφε! Φιλια πολλα! Συνεχιστε τις προσευχουλες σας τωρα τις εχουμε περισσοτερη αναγκη απο ποτε!

τωρα που ειπες για στρουμφακια agorakia..

δε τους βαζω καθολου τιβι. παιζουμε πολυ, διαβαζουμε παραμυθια, ακουμε πολυυυυ μουσικη, αλλα τιβι οχι ακομη.

υπαρχουν ομως καποιες στιγμες δυσκολες μες τη μερα που μου φαινεται τοσο πολυ δελεαστικο...

εσεις βαζετε κ ποση ωρα?

κι εμεις ακουμε πολυ μουσικη και ολων των ειδων θα ελεγα!τηλεοραση ανοιγει μονο το απογευμα που ειναι ο μπαμπας τους μονος του στο σπιτι.παρ ολα αυτα τους εχω βαλει δυο φορες το road runner (κοινως μπιπ μπιπ) σε κατασταση εκτακτης αναγκης αλλα και παλι δεν καθισαν και πολυ.βαρεθηκαν μαλλον και μετα τους εφτανε που ακουγαν το μπιπ μπιπ και χαιροντουσαν.τα παραμυθια παλι ενω η μαμα τα λατρευει,τα μικρα μαλλον θελουν να τα φανε παρα να τα ακουσουν.

age.png

Διαφημίσεις

σκορ δοντιων..

πρωτη η μικρη τα 2κατω .εδω κ 2μηνες τιποτα..κουραστηκε φαινεται κ ειπε ν αραξει..του χρονου παλι!

σπορος 4κατω, κανενα πανω! θα χει την τελεια ολοκληρωμενη κατω οδοντοστοιχια κ πανω τιποτα!

καλες βολτουλες κ καλη ξεκουραση ,ας πουμε , αφου θα συνδραμουν κ οι συζυγοι σημερις!

33E7p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Μαρακι μακαρι να μπορούσαμε να κάναμε κάτι περισσότερο. Από προσευχές και αγάπη σου τη στέλνουμε ΟΟΟΟΟΟολη!!

τηλεόραση και εμε'ις δεν ανοίγουμε.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια , τι κανετε;τα μπεμπακια σας καλα;

εγω τωρα καταφερα να σηκωθω απο το κρεβατι ολη την νυχτα δεν μπορω να κοιμηθω μια η ζεστη , μια που δεν βολευομαι εχουν αρχησει να πρειζοντε και τα ποδια μου εδω και 2-3μερες κατα τα αλλα ολα καλα σπιτι air contition και δεν τολμαω να βγω εξω αν δεν παει 7-8η ωρα το βραδακι, τα μωρακια μου υπερκινητικοτατα θα ελεγα μεσα στην κοιλια μου πρεπει να παιζουν ποδοσφαιρο με εχουν τρελανει να κλωτσανε και να κουνιουντε ,περιμενω πως και πως να ερθει η Τριτη να κανω υπερηχο να τα δω λιγακι.

φιλια σε ολες και καλο σ/κ

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...