Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εϊμαι έτοιμη να σπάσω τον υπολογιστή γιατί πατιούνται κουμπάκια από μόνα τους και τα χάνω όλα.

Λοιπόν...

Αγοράκια βάστα γερα! Την άλλη βδομάδα με την απεργία τουλάχιστον θα ξεκουραστείς! Θα κάτσεις σπίτι και θα είναι καλά. Επίσης το θετικό είναι ότι είσαστε από τους λίγους τυχερούς που δεν είσαστε άρρωστοι.

Και συγχαρητήρια για το δοντάκι. Πλέον ονομάζεστε 007. Licence to kill.:P

Η ιδέα της πισίνας στην μπανιέρα μου αρέσει... λες να την κάνω και εγώ... χμ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εϊμαι έτοιμη να σπάσω τον υπολογιστή γιατί πατιούνται κουμπάκια από μόνα τους και τα χάνω όλα.

Λοιπόν...

Αγοράκια βάστα γερα! Την άλλη βδομάδα με την απεργία τουλάχιστον θα ξεκουραστείς! Θα κάτσεις σπίτι και θα είναι καλά. Επίσης το θετικό είναι ότι είσαστε από τους λίγους τυχερούς που δεν είσαστε άρρωστοι.

Και συγχαρητήρια για το δοντάκι. Πλέον ονομάζεστε 007. Licence to kill.:P

Η ιδέα της πισίνας στην μπανιέρα μου αρέσει... λες να την κάνω και εγώ... χμ....

Χαχαχαχα! Ναι! 007 και 008!

Πήραμε στρογγυλή ωραιότατη (του έφυγε η μαγκιά του καλού μου χθες, να τη φουσκώσει). Την πλανάριζα για βεράντα, αλλά είχε πολύ αέρα και ψιλοφοβήθηκα την επερχόμενη μύξα, διότι ζέστη ζέστη, αλλά η μύξα καραδοκεί! Ευτυχώς, έχουμε τεραστιότατη μπανιέρα και ημικυκλική, οπότε με λίγη καλή διαχείρηση ήταν τέλεια!

Για την απεργία, ναι, καλά καθόμαστε αλλά καλά είναι και τα δύο μεροκάματα, που χάνω... Και δεν είμαστε για τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

rPPrp3.png

Χαχαχαχα! Ναι! 007 και 008!

Πήραμε στρογγυλή ωραιότατη (του έφυγε η μαγκιά του καλού μου χθες, να τη φουσκώσει). Την πλανάριζα για βεράντα, αλλά είχε πολύ αέρα και ψιλοφοβήθηκα την επερχόμενη μύξα, διότι ζέστη ζέστη, αλλά η μύξα καραδοκεί! Ευτυχώς, έχουμε τεραστιότατη μπανιέρα και ημικυκλική, οπότε με λίγη καλή διαχείρηση ήταν τέλεια!

Για την απεργία, ναι, καλά καθόμαστε αλλά καλά είναι και τα δύο μεροκάματα, που χάνω... Και δεν είμαστε για τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Agorakia , μην παρεξηγηθεις, γι' αυτό που θα πω άλλο το είχα πάντα απορία και ήθελα να το ρωτήσω. Προς τι τόσες απεργίες; Δηλαδή, οκ σίγουρα στην τηλεόραση μου αρέσει που αντί για τα τρομακτικά δελτία ειδήσεων βάζουν ντοκυμαντέρ, αλλά σκέφτομαι ότι τόσος κόσμος χάνει το μεροκάματο.... Και στην τελική, θα έχει κάποιο αποτέλεσμα ή απλώς γίνεται για εντυπωσιασμό ή για αντιμετωπίζει τις περικοπές του μπάτζετ;

Μου έχει δημιουργηθεί η απορία γιατί φέτος παραέχει πολλές απεργίες... μήπως υπάρχει κάτι πίσω από αυτό; Προς Θεου, δεν ρωτάω γιατί απεργείτε, αλλώστε στα δικαιώματα μας είναι, αλλά γιατί τόσο πολλές και σε τι αποσκοπουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μόλις τελειώσω το διάβασμα, από αύριο- μεθαύριο δηλαδή, θα κάνω μία λίστα υπεθύμησης με γεννέθλια γιατί βλέπω ότι σε όλες σας το τικεράκι έφτασε προς το τέλος του. Και εμένα πάλι πήγε στην αρχή, πως θα το συνηθίσω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μόλις τελειώσω το διάβασμα, από αύριο- μεθαύριο δηλαδή, θα κάνω μία λίστα υπεθύμησης με γεννέθλια γιατί βλέπω ότι σε όλες σας το τικεράκι έφτασε προς το τέλος του. Και εμένα πάλι πήγε στην αρχή, πως θα το συνηθίσω.

Βρε Twinsaki, τι εννοείς "πήγε στην αρχή" ;

Εγώ κανονικά το βλέπω να μετράει. Λέει 1 χρόνο και κάτι μέρες ότι είναι τα Twinsakia!

rPPrp3.png

Βρε Twinsaki, τι εννοείς "πήγε στην αρχή" ;

Εγώ κανονικά το βλέπω να μετράει. Λέει 1 χρόνο και κάτι μέρες ότι είναι τα Twinsakia!

Εννωω ότι τώρα τα τουινσάκια είναι αριστερά- αριστερά ενώ τα είχα συνηθίσει να είναι δεξια. Λέω να το αλλάξω λίγο, να τα κάνω πιο μαυρισμένα γιατί είναι καλοκαίρι....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Agorakia , μην παρεξηγηθεις, γι' αυτό που θα πω άλλο το είχα πάντα απορία και ήθελα να το ρωτήσω. Προς τι τόσες απεργίες; Δηλαδή, οκ σίγουρα στην τηλεόραση μου αρέσει που αντί για τα τρομακτικά δελτία ειδήσεων βάζουν ντοκυμαντέρ, αλλά σκέφτομαι ότι τόσος κόσμος χάνει το μεροκάματο.... Και στην τελική, θα έχει κάποιο αποτέλεσμα ή απλώς γίνεται για εντυπωσιασμό ή για αντιμετωπίζει τις περικοπές του μπάτζετ;

Μου έχει δημιουργηθεί η απορία γιατί φέτος παραέχει πολλές απεργίες... μήπως υπάρχει κάτι πίσω από αυτό; Προς Θεου, δεν ρωτάω γιατί απεργείτε, αλλώστε στα δικαιώματα μας είναι, αλλά γιατί τόσο πολλές και σε τι αποσκοπουν.

Τι να παρεξηγηθώ, παιδί μου;

Σάμπως εγώ τις κανονίζω τις απεργίες; Δεν συμφωνώ με καμιά απεργία, διότι (κι αυτό είναι ρεαλισμός και όχι απαισιοδοξία) τίποτα δεν αλλάζει με το να μην πηγαίνει ο κόσμος στη δουλειά του και να κατεβαίνουν κάποιοι στους δρόμους και να φαντάζονται ότι πιέζουν τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις! Άσε που, το ξανατονίζω, χάνουμε και τα μεροκάματα (κάτι που παλιότερα δεν συνέβαινε! Ναι, ναι, προ κρίσης δεν μας έκοβαν μεροκάματα και θα σου εξηγήσω κάποια στιγμή το γιατί)

Αλλά, αν δεν μπορεί να έρθει η κυρία για τα παιδιά, αναγκαστικά θα μείνω σπίτι. Παλιά δεν απεργούσα ποτέ, ασχέτως κυβερνήσεων!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια και μπεμπίδια!! Απαντώ γρήγορα γρήγορα γιατί όλο μου κόβεται το ίντερνετ και γενικά δεν ξέρω πότε θα με αφήσουν τα καμάρια μου!!!

Και ξαναματα αχ βαχ..................Χαχαχαχαχα.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εσείς από ότι είδα και στις φώτο κάνατε και μπανάκι. Πήγατε θάλασσα. Πως ήταν? εννοώ τα μωρά. Τους άρεσε?

Glorr μου τους άρεσε πολύ, ειδικά στον μπέμπη και φαντάζομαι όσο νιώθουμε πιο άνετα όλοι μας θα γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη διαδικασία. Εκτός τη φάση που τους κυνηγάω να μην φάνε όλα τα βότσαλα της παραλίας.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ....ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!! ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΟΥ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕ ΝΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ...ΜΑΛΟΝ ΕΧς ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!:-(

Athi μου οι κοπέλες έχουν δίκιο λίγο πολύ όλες μας περάσαμε μια ψυχολογική κατάσταση, και ακόμα την περνάμε, λίγο ευαίσθητη. Κάνε υπομονή, θετικές σκέψεις και όλα θα αλλάξουν. Είναι καθαρά ορμονικό το θέμα. Χαλάρωσε και απόλαυσε το!!!

καλησπερα!!!

σημερα ηταν περιφημη φτου φτου η μερα με τα σπορακια μου κ ειμαι σουπερ χαπι!!!

ερωτηση

μεχρι προσφατα ταιζα στα ριλαξ διοτι τρωγαμε καλυτερα.

ξεκινησαμε πριν καιρο σ ενα καρεκλακι σουπερ απλο κ παμφθηνο , το γνωστο λευκο απο ικεα.

αλλα ειπα να παρω κ ενα κανονικο,οπως τα συνηθισμενα, το πηρα , ωραιο μεν αλλα δε πολυβολευει..τα παιδια προτιμουν του ικεα κ εγω εχω βαρεθει να σκουπιζω τα λουρια που γινονται κ.... κ αν δε τα δεσω μπορει να γυρισουν η να φυγουν απο κατω..

17 ευρω το ενα 75 το αλλο σημειωτεον..τσαμπα τα λεφτα..

εσεις πως τα πατε με το ταισμα στα καρεκλακια?? τα κανουν ολα λιμπα???

κ μου ειπε κ η παιδιατρος ν αρχισουν να πιανουν το φαγητο κτλ..πολυ γελιο!!!!!!ο χαμος ο ιδιος!!

Μια από τα ίδια με τα καρεκλάκια. Του ΙΚΕΑ είναι σούπερ και ελαφρύ, ενώ το άλλο με εκνευρίζει αφόρητα.Ρωτάς πολλές φορές πως τα καταφέρνουμε όσες είμαστε μόνες και δεν σου χω απαντήσει ότι πολύ απλά δεν τα καταφέρνουμε. Τουλάχιστον όχι όπως θα θέλαμε. Πάνε πίσω πολλά πράγματα και κυρίως δουλειές ή προσωπικές ανάγκες. Βοηθάει πολύ να έχεις μια ρουτίνα που θα την ακολουθείς κατά γράμμα έτσι και εσύ και τα μωρά να ξέρετε τι σας περιμένει. Φυσικά εγώ που δεν τα πάω καλά με την οργάνωση έχω και καλά αυτιά...από γκρίνια πάμε πολύ καλά!!!

twins2010 τί μου θύμισες τώρα.....

Θήλαζα και τους 2 αποκλειστικά και ταυτόχρονα έβγακαι γάλα να φτιάξω υποαλλεργική κρέμα. Υπήρχαν μέρες που στραγγιζόμουνα....

Τί κάνετε οι υπόλοιπες; Τα μωράκια σας;

Που είσαι εσύ καλέ σε χάσαμε!! πως πηγαίνουν τα πράγματα?

το μητρικό γάλα όμως υδρολύει τις κρέμες δημητριακών και πολύ γρήγορα γίνονται νερουλές...μπλιάχ!

Καλημερα. TWINS σε ευχαριστω για την αναλυση γιατι με βοηθας αρκετα. Εμενα για τον ενα μου είπε νουνου κρεμα βανίλια (ρε κορίτσια βανίλια ή ρυζαλευρο?? ρωταει η ασχετη)αλλα οι νυφες μου μου είπαν μακρυα καλυτερα η γιωτης οποτε και αυτη θα παρω.Το 4κιλο πήρα απο το φαρμακειο NUTRICIA HA ρυζάλευρο αλλα είδα οτι φτιαχνεται με νερο και ειδα οτι υπαρχει και η allergy care που δεν περιεχει γαλα και θα δουμε πως θα τα παμε...απο δευτερα θα τα ξεκινησω και βλεπουμε..

Η twins είναι θεά!!χεχε!! να σου πω και εγώ τι έχω δοκιμάσει από υποαλλεργικά. Της nutricia την allergy care (θές ΗΑ γάλα) με την οποία δεν ξετρελαθηκε. Για την sinlac (με νερό) η φαρμακοποιός μου είχε πεί μετά τον 7ο μάλλον λόγω των χαρουπιών που λέει και ο master. Της babynat και HIPP που έχω και τώρα (που πρέπει να προσθέσεις γάλα) τις τρώνε αλλά οχι με τρέλα. Τις χρησιμοποιώ σε περίπτωση που θέλω να πήξω κάποιο γεύμα και αν ετοιμάζομαι για εκδρομή που δε θα χω ρεύμα!! Το ΗΑ γάλα όμως μας βρωμάει (ασυνήθιστη στις φόρμουλες και με χαλάει λίγο)...

Συνήθως δημιουργώ! Τα μωρά μου χτές φάγανε νιφάδες βρώμης με ΗΑ γάλα και αχλάδι. Έγινε σπουδαία κρεμούλα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

κουκου!

εχω κοιμησει τον μπομπιριδη κ σας γραφω με τη σουσου!

αχ nunuki ναι δυσκολα μονη, αλλα μ αρεσει κιολας γιατι ζω ολες τις στιγμες της ημερας με τα μπεμπε μου,κ καποιες ειναι πραγματικα υπεροχες!!

α, συμφωνουμε για το καρεκλακι ικεα..κ καθαριζεται κ με τη μια!!!

μονο δε ξερω για μεχρι ποια ηλικια ειναι..

agorakia καλο το πισινατο!!!!κ εγω εχω μπανισει μια πισινα-αυτοκονητακι στα elc κ λεω να τη βαλω μπαλκονι με νερο η σαλονι με μπαλιτσες..

twins εισαι απαιχτη στην ερευνα, δεν εχω λογια!

προστατευτικα για πριζες,γωνιες κτλ απο που????

33E7p2.png

Το μήνυμα το είχα γράψει πρωι πρωι αλλά δε μου το έστελνε το ρημάδι. Τώρα η ώρα είναι σχεδόν 12 και μαγειρεύουμε!!!

Καλημέρα agorakia!! ΕΓΏ ΛΈΩ ΩΡΑΊΕς ΧΡΥΣΈς ΟΙ ΑΠΕΡΓΊΕς ΜΉΠΩς ΝΑ ΤΟ ΕΚΝΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ!!!λεω εγω!!

Για τα ΗΑ και σχετικά κρέμες γάλατα έχω να πώ τα εξής!! Αυτό που έχουν τα μωρά μας το πιθανότερο είναι να μην είναι αλλεργία αλλά δυσκολία πέψης (διάλυσης) των πρωτεϊνών του γάλακτος γιατί είναι πολύ περίπλοκες. φυσιολογικό και επόμενο γιατί το σύστηματάκι μερικών μωρών είναι ανώριμο. Οπότε στο χρόνο θα ξαναδοκιμάσουμε γάλα. Αν θυμ΄'αμαι 1 στα 200 μωρά έχει πραγματική αλλεργία. Έτσι λοιπόν όταν είναι διαγνωσμένη η αλλεργία δε δίνουν καθόλου γάλα. Αν όμως έχεις υποψία δίνεις το ΗΑ γάλα δηλαδή του οποίου οι πρωτεϊνες έχουν διασπαστεί σε μικρότερες μονάδες (αμινοξέα) πιο έυπεπτα για τα μωρά μας. Αν παρουσιάσει και εδώ συμπτώματα τότε πιοθανόν να έχει αλλεργία. Αυτά έχω καταλάβει εγώ..μπέρδεμα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

α, μπανιο που τα κανετε πια?

εγω εχω ακομη ενα μπανιερακι που ακουμπαει στο χειλος της μπανιερας κ μ εχει βολεψει πολυ, αλλα πλεον ειναι καπως μικρο, κ δεν εχει κ χωρο για πλατσουρισμα!

με πατακι στη μπανιερα?η σε αλλο μεγαλυτερο μπανιερακι?

33E7p2.png

θα πατούσα έντιτ να διορθώσω τα εκτρώματα του προηγούμενου μηνύματος αλλά δεν προλαβαίνω........χαχα

εχω ερώτηση!! από τη στιγμή που ξεκινάνε να προσπαθούν να μπουσουλήσουν σε πόσο καιρό τα καταφέρνουν? Εδώ και μια εβδομάδα ο μπέμπης κοπανιέται στα πατώματα, με βοηθάει στο παρκέ με την κοιλιά του και όλο κάνει σβούρες!!πολύ γέλιο!! Ναι προστατευτικά από που θα πάρουμε?????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κάτι έκανα στο τικερ μου και έγινε άθλιο!!! Θα το φτιάξω όμως!

nunu, προστατευτικά μπορώ να σου πω μόνο από που να μην πάρετε... από το τζάμπο. διοτι αυτά που πήραμε ξεκόλλησαν. Μάλιστα, μια φορά ο μπέμπης έσπασε ένα μόνος του. Για κακή μας τύχη ήταν η ασφάλεια του μπουφέ που είχε μέσα κρασια, όπου και πήρε ένα ο μπεκρής. Για καλή μας τύχη, το πέταξε μακριά, οπότε τα θραύσματα ήταν εκτός του βεληνεκούς του.

Τώρα, πότε θα καταφέρουν εννοείς να βηματίσουν μόνα τους; Ο μπέμπης ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες, η μπεμπα ακόμα. Της κρατάμε το χεράκι.

nufi, το χαλάκι είναι καλή ιδέα. Εμάς το μπανάκι μας χωράει μια χαρά, μάλιστα μια φορά βαλαμε και τους 2 μέσα. Βέβαια η μαγουλού θέλει να στηρίζεται και να είναι όρθια. Θέλει ντους το κορίτσι.

AGORAKIA βλέπω ότι συμφωνούμε στα εργατικά θέματα.

Και σήμερα έχουμε παιδίατρο για το γνωστό θέμα μας... αχ βαχ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...