Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ναι βρε. Μην ανησυχείς. Όλα θα περάσουν Πόσο γεννήθηκαν τα νινάκια? Θηλάζεις? Αφού έχεις βοήθεια μην φοβάσαι τίποτα.

καλησπερα!!!

σημερα ηταν περιφημη φτου φτου η μερα με τα σπορακια μου κ ειμαι σουπερ χαπι!!!

ερωτηση

μεχρι προσφατα ταιζα στα ριλαξ διοτι τρωγαμε καλυτερα.

ξεκινησαμε πριν καιρο σ ενα καρεκλακι σουπερ απλο κ παμφθηνο , το γνωστο λευκο απο ικεα.

αλλα ειπα να παρω κ ενα κανονικο,οπως τα συνηθισμενα, το πηρα , ωραιο μεν αλλα δε πολυβολευει..τα παιδια προτιμουν του ικεα κ εγω εχω βαρεθει να σκουπιζω τα λουρια που γινονται κ.... κ αν δε τα δεσω μπορει να γυρισουν η να φυγουν απο κατω..

17 ευρω το ενα 75 το αλλο σημειωτεον..τσαμπα τα λεφτα..

εσεις πως τα πατε με το ταισμα στα καρεκλακια?? τα κανουν ολα λιμπα???

κ μου ειπε κ η παιδιατρος ν αρχισουν να πιανουν το φαγητο κτλ..πολυ γελιο!!!!!!ο χαμος ο ιδιος!!

33E7p2.png

πολυαγαπημενo mufaki!

σου γραφω παλι απο αναγκη η ωρα 1 το πρωι.εννοειται οτι δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτε!

δεν σου κρυβω οτι στο νοσοκομειο αν εξαιρεσεις οτι η μικρη ηταν διαολος και συνεχεια χαλουσε το φλεβοκαθετηρακι περασαμε ωραια.οχι δεν ειμαι τρελη αλλα επειδη το παιδι ηταν μια χαρα,παιζαμε, γελουσαμε, κοιμομασταν αγκαλια, χαιρετουσαμε ολο τον κοσμο και καναμε ναζια και αγκαλιες στις αξιαγαπητες νοσοκομες.και κοιμηθηκα και πολυ μπορω να πω.

οσο για την αισιοδοξια,αν μας παρει απο κατω την γαμ......

οποτε ο,τι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!

ετσι μπραβο!!!:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ATHI80 Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! Μην ανησυχείς όλες περνάμε απο αυτη την περιοδο,και εγω είχα παθει αναλογο οταν είχα και τους 2 με κολικους,μιλαμε σοκ!!! αλλα δεν είχα και καμια βοηθεια,το ενα μωρο εγω το αλλο στο σύζυγο και για να κανουμε αποστείρωση φοραγαμε το μαρσιπο..φαντασου. Υπομονή λίγες μερες και όλα θα ερθουν στα στρωσουν:D

YiMXp3.png

Να το και το φοιτητριακι!!!!

Εχω και πολλά να πω!!!! Λοιπόν....

athi80 να σου ζήσουν και να είστε πάντα ευτυχισμένοι. Αυτό που περιγράφεις το περάσαμε (και το περνάμε) όλες. Ναι είναι μεγάλο το σοκ να πας από το 0 στο +2 και δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει γι' αυτό. Γι' αυτό και λέω ευτυχώς που έχουμε το καφέ μας και τα λέμε. Περισσότερη κατανόηση βρίσκω εδώ παρά από τον κύκλο μου.

zitamar η έρευνα μου για τις υποαλλεργικές κρέμες βρίσκεται σε εξέλιξη και έχω αρχίσει και έχω άποψη. Ως ένα βαθμό σύμφωνώ με τη nunu, ότι δηλαδή οκ, ίσως δεν είναι και τόσο απαραίτητες, αλλά στη δική μας την περίπτωση τα τουινσάκια έμαθαν να πίνουν το γάλα μέσω της κρέμας. Πριν είχαμε πολύ σοβαρο πρόβλημα, δεν πίνανε γάλα, κλαίγανε, η μπεμπα ούρλιαζε, χαμός. Θα σου πω περισσότερα για τις υποαλλεργικές σε άλλο ποστ, διοτι μπορεί να ενδιαφέρει και άλλες.

nufi για τα καρεκλάκια που λες, εμείς έχουμε κάποια που βιδώνουν στο τραπέζι. Πολύ πρόσφατα αρχίσαμε να τα χρησιμοποιούμε, μέχρι πριν λίγο ταίζαμε στο καρότσι ή στο ριλάξ. Φοβερη επιτυχία τα βιδωτά πλέον, γιατί τρώμε και εμείς ταυτόχρονα και ταίζουμε, οπότε υπάρχει μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Συνήθως βέβαια τρώμε εμείς και τα τουινσάκια κάθονται και παίζουν με τα κουτάλια ή τρώνε λίγο ψωμί. Για το τάισμα μόνα τους, έβαλα στη μαγουλού σούπα και την έτρωγε με το χέρι. Εγινε χάλια, αλλά προσπάθησε. Εβγαλα και φωτό.

nunu, σε αυτά τα θέλω σου βάλε και "θέλω ύπνο"!!!!!:P

witch σε συγχαίρω για την ψυχραιμία σου και το χιούμορ σου. Περαστικά στον παππού και τη μικρή και λέω μήπως να στείλετε του ασφαλιστή τη λυπητερή για να μάθει να το ψάχνει καλύτερα πριν πει κάτι;

tzini01 να ζήσετε! Ελπίζω να σου πήρε καλό δώρο για να εξιλεωθεί :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ωραία, τώρα θα πω για τις κρέμες και τις εμπειρίες μου. Οπως καταλάβατε καλές μου φίλες, καιρό είχα να κάνω πάλι έρευνα αγοράς, οπότε πρέπει και να την περιγράψω. Και όλα αυτά λόγω της περιπέτειάς μας.

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τις κρέμες χωρίς γάλα.....

Σε αυτές τις κρέμες λοιπόν προσθέτουμε εμείς το γάλα που θέλουμε, ότι γάλα πίνει το παιδάκι. Συνεπως, αν έχουμε ένα παιδάκι που πίνει π.χ. FL και ένα άλλο που πίνει κάτι άλλο, φτιάχνουμε το καθένα χωριστά με το γάλα του.

Υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Ρυζάλευρο από το σουπερ μάρκετ (Νουνου, Nutricia ή Ανθος Ορύζης Γιώτης): απλά προσθέτουμε το γάλα. Απλές και άγευστες. Το άνθος ορύζης έχει ωραίο άρωμα. Οικονομική και εύκολη λύση.

2. Βιολογικό ρυζάλευρο (hipp/ holle/ frezy): Ιδια γεύση πάνω κάτω με τα παραπάνω. Βιολογικά, αλλα΄το προμηθευόμαστε είτε από ειδικά καταστήματα είτε από το φαρμακείο.

3. Βιολογικές κρέμες (δοκιμάσαμε τη babynat): Γεύση σαν ρυζάλευρο, με διαφορετική υφή. Παραμένει κάπως άγευστο όμως. Δεν ξέρω για τις άλλες μάρκες όμως αν και είδα ότι υπάρχει ποικιλία και διαθεσιμότητα.

4. Κρέμες από το φαρμακείο (nutricia, humana, sinlac): Η nutricia allergy care (ρυζάλευρο + καλαμποκάλευρο) είναι πεντανόστιμη και αρκετά γλυκια. Κάπως αραιή όμως αν δεν βάλεις έξτρα ρυζάλευρο. Η sinlac έχει παρόμοια γεύση με τη βανίλια ρυζάλευρο του εμπορίου, αλλά (δική μου προσωπική άποψη) λόγω του ότι έχει χαρούπι ίσως αν υπάρχουν εντερικά προβλήματα ίσως τα επιδεινώσει. Δηλάδη την πήρα, τη δοκίμασα και μετά την έβαλα πίσω στο ντουλάπι. Θα τη φάμε όταν γίνουμε καλά.

Το κοινό που έχουν οι κατηγορίες 2-4 είναι ότι είναι αρκετά ακριβότερες από τις κρέμες του σουπερ. 4,5 ευρώ έχει η βανίλια νουτρίτσια (και έχει και συχνά -1 ευρώ προσφορα), 6,3 η allergy care χωρις καμία προσφορά και έξτρα το γάλα. Αλλά εντάξει... δεν θα τρώνε κρέμα και για πάντα.

Αυτά τα ολίγα με την έρευνα αγοράς.... τα έγραψα για να μείνουν εις τον αιώνα τον άπαντα!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins2010 τί μου θύμισες τώρα.....

Θήλαζα και τους 2 αποκλειστικά και ταυτόχρονα έβγακαι γάλα να φτιάξω υποαλλεργική κρέμα. Υπήρχαν μέρες που στραγγιζόμουνα....

Τί κάνετε οι υπόλοιπες; Τα μωράκια σας;

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ....ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!! ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΟΥ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕ ΝΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ...ΜΑΛΟΝ ΕΧς ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!:-(

Μην ανησυχείς κοπέλα μου και σίγουρα μη νιωθεις καθολου ντροπή....

Αυτή, όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου σε λίγους μήνες, είναι μια φάση που περνανε όχι μόνο οι διδυμομανούλες, αλλά όλες σχεδόν οι μανουλες στο πρωτο παιδί. Απλα όταν είναι δίδυμα, το αγχος κ η κούραση είναι ακόμα μεγαλύτερα...

Παρα πολύ σημαντικό είναι ότι θα εχεις και τη μαμα σου να σε βοηθάει... Θα σε βοηθήσει και ψυχολογικα αυτό...

Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με μια καλή μου φίλη (με ένα παιδακι), και "εξομολογηθήκαμε" η μία στην αλλη κατί που ντρεπόμασταν-κακώς- να συζητήσουμε όταν το περναγαμε. Η φράση της που μου εμεινε είναι ότι τις πρωτες βδομαδες -που είναι και τα μεγαλα ζορια- ενιωθε ότι "στα καλα καθούμενα έβαλε μπελα στο κεφαλι της..." Ακριβως έτσι αισθανομουν κι εγω και δεν το ομολογουσα ούτε στον εαυτό μου! Κι εμεις προσπαθούσαμε πολύ καιρό να κανουμε παιδί και μου φαινόταν παραλογο αυτό που ένιωθα...

Αυτή τη στιγμή να σκεφτεσαι μόνο ενα πραγμα :

Ότι σε λίγους μήνες τα πραγματα θα "στρώσουν" και η χαρά που θα παιρνεις απο τα παιδακια σου (που θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν τον κόσμο και να ανταποκρίνονται σε ότι κανεις και λες) θα είναι τόοοοοσο μεγάλη που ότι και να περνας τώρα θα το ξεχάσεις...:D:D:D

Μόνο υπομονή να κάνεις, ο καιρός θα περασει...

(Σα χτες μου φαίνεται, πραγματικα, που ήμουν στη θέση σου!)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

να σας πω και τα ευτραπελα κατα τη διαρκεια της παραμονης στο νοσοκομειο γιατι ως γνωστο με την παρτη μου,ολα θα γινουν με τον πιο δυσκολο τροπο και οσο πιο περιεργα γινεται.ενω ετοιμαζομασταν λοιπον για το ιασω εφ οσον εκει μας κάλυπτε η ασφαλεια,μιλαω με τον καραγκιοζη τον ασφαλιστη και μου λεει οτι μπορω να παω και στο μητερα.περιχαρης λοιπον παω στο μητερα οπου ειναι και η παιδιατρος μας.την επομενη το μεσημερι με παιρνει ο κακοχρονοναχει και μου λεει ακυρο,δεν σε καλυπτει η ασφαλεια πηγαινε στο ιασω.δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το τι του ειπα,τι επακολουθησε και τι σουρτα φερτα ειχα στα δυο νοσοκομεια για να βγαλω ακρη.τελικως τα εσκασα στο μητερα και πρωτη φορα ειπα κι ευχαριστω.τοσο ικανοποιημενη.

την ιδια μερα εχασα το κινητο μου,οποτε και καθε επικοινωνια με τον εξω κοσμο,με τις ασφαλειες,με τα ιδιαιτερα που επρεπε να ενημερωσω για ακυρωσεις κοκ.την αλλη μερα εκανα φραγη,εβγαλα νεα καρτα κτλ.την αλλη μερα βρηκε μια νοσοκομα το κινητο και μου το εφερε...!

:tongue:

μιλαμε για το ακρων αωτον του γκαντεμομαγνητη!:shock::shock::shock:

Καλημέρα. witch διάβασα τα τρεχάματα σας και θυμήθκα τα δικά μας, που έπαθε η μπέμπα μου ουρολείμωξη 2.5 μηνών και κάναμε ακριβώς ότι και εσέις.

Τώρα με το παραμικρό τρέχω για καλλιέργεια! Πάντως μου είχαν πει στην κυστεογραφία, ότι αν έδειχνε κάτι στην μπέμπα, που ευτυχώς εμείς δεν είχαμε παλλιδρόμηση να έκανα την αντίστοιχη και στον μπέμπη γιατι λέει τα δίδυμα μπορεί να το έχουν κοινό.

Η ανηψιά μου είχε παλινδρόμηση και επερνε για 2 χρόνια αντιβίωση. Τώρα όλα πέρασαν και έχει γίνει μια γαιδούρα μέχρι εκεί πάνω! Μας είχαν πει τότε οτι είχε μεγαλώσει η ουροδόχος κύστη περισσότερο και έκανε σα κοιλιά να φανταστείς. Μόλις ψήλωσε το παιδί διορθώθηκαν όλα. Τώρα είναι 10 χρονών και δεν έχει ξαναταλαιπωρηθεί.

εντελει τα κοριτσια ειναι πιο επιρρεπη η' εμενα μου φαινεται?!

καλησπερα!!!

σημερα ηταν περιφημη φτου φτου η μερα με τα σπορακια μου κ ειμαι σουπερ χαπι!!!

ερωτηση

μεχρι προσφατα ταιζα στα ριλαξ διοτι τρωγαμε καλυτερα.

ξεκινησαμε πριν καιρο σ ενα καρεκλακι σουπερ απλο κ παμφθηνο , το γνωστο λευκο απο ικεα.

αλλα ειπα να παρω κ ενα κανονικο,οπως τα συνηθισμενα, το πηρα , ωραιο μεν αλλα δε πολυβολευει..τα παιδια προτιμουν του ικεα κ εγω εχω βαρεθει να σκουπιζω τα λουρια που γινονται κ.... κ αν δε τα δεσω μπορει να γυρισουν η να φυγουν απο κατω..

17 ευρω το ενα 75 το αλλο σημειωτεον..τσαμπα τα λεφτα..

εσεις πως τα πατε με το ταισμα στα καρεκλακια?? τα κανουν ολα λιμπα???

κ μου ειπε κ η παιδιατρος ν αρχισουν να πιανουν το φαγητο κτλ..πολυ γελιο!!!!!!ο χαμος ο ιδιος!!

εμεις ακομα στο καροτσι. η μπεμπα βαζει καλα τον κωλο της κατω, αλλα ο αλλος ο αρσηβαριστας μπαλατζαρει περα δωθε!

twins2010 τί μου θύμισες τώρα.....

Θήλαζα και τους 2 αποκλειστικά και ταυτόχρονα έβγακαι γάλα να φτιάξω υποαλλεργική κρέμα. Υπήρχαν μέρες που στραγγιζόμουνα....

Τί κάνετε οι υπόλοιπες; Τα μωράκια σας;

καλως το το κοριτσι!

τελος η εξεταστικη? ολα καλα με τα τσιπιρικια? θα στα κραταει η μαμα σου κ απο σεπτεβρη?

οπω ςκαταλαβατε παω να ισιωσω το κορμι μου εντος ολιγων λεπτων.

σιγουρα απο δευτερα θα εχω να σας πω πολλα για την βαφτιση.

ενα θα σας πω μονο! παιζει σοβαρα το ανδεχομενο να μην ερθει η πεθερα μου! (γιουπι για για για γιουπι για για)

τον χασμπανο σκεφτομαι. το συζητησε κ με αλλους κ το πηρε κ απο εκει καλα στην τελικη. αν δεν θελει ας μην πατησει τα ποδια της! αι σιχτιρ με την μουρμουρα της!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα. TWINS σε ευχαριστω για την αναλυση γιατι με βοηθας αρκετα. Εμενα για τον ενα μου είπε νουνου κρεμα βανίλια (ρε κορίτσια βανίλια ή ρυζαλευρο?? ρωταει η ασχετη)αλλα οι νυφες μου μου είπαν μακρυα καλυτερα η γιωτης οποτε και αυτη θα παρω.Το 4κιλο πήρα απο το φαρμακειο NUTRICIA HA ρυζάλευρο αλλα είδα οτι φτιαχνεται με νερο και ειδα οτι υπαρχει και η allergy care που δεν περιεχει γαλα και θα δουμε πως θα τα παμε...απο δευτερα θα τα ξεκινησω και βλεπουμε..

YiMXp3.png

Καλημερα κοριτσινια!!!!!

Τις εξετάσεις τις έχω εγώ τζίνι. Αύριο τελειώνω αισίως, εκτός αν έχω αποτύχει ήδη κάποιο από αυτά που έδωσα, που σημαίνει ότι θα δίνω μέχρι τέλος Ιουλίου

Καλημερα. TWINS σε ευχαριστω για την αναλυση γιατι με βοηθας αρκετα. Εμενα για τον ενα μου είπε νουνου κρεμα βανίλια (ρε κορίτσια βανίλια ή ρυζαλευρο?? ρωταει η ασχετη)αλλα οι νυφες μου μου είπαν μακρυα καλυτερα η γιωτης οποτε και αυτη θα παρω.Το 4κιλο πήρα απο το φαρμακειο NUTRICIA HA ρυζάλευρο αλλα είδα οτι φτιαχνεται με νερο και ειδα οτι υπαρχει και η allergy care που δεν περιεχει γαλα και θα δουμε πως θα τα παμε...απο δευτερα θα τα ξεκινησω και βλεπουμε..

Εχω κάνει διδακτορικό στις κρέμες. Λοιπόν, αυτό που δίνουν για τα μωρά είναι η κρέμα βανίλια, όχι το σκέτο ρυζάλευρο. Η βανίλια βασικά είναι ρυζάλευρο με γάλα και άρωμα βανίλιας.

Φυσικά και ότι μάρκα θέλεις δίνεις, δεν είναι ανάγκη να δώσεις νουνου αν δεν θέλεις. Για το ιστορικό της υπόθεσης όμως να ξέρεις ότι η Νουνου είναι η πιο γλυκιά, η Γιώτης η πιο πηχτή, η Νουτρίτσια- Μιλούπα οι πιο αραιές και η Νεστλέ είναι πολύ δύσκολη στη διάλυση, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει ζάχαρη. Δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες, είναι τι τρώει το παιδί.

Η Nutricia HA ρυζάλευρο δεν είμαι και τόσο σίγουρη αν κάνει για την περίπτωσή σας γιατί είναι για πρόληψη αλλεργίας, ενώ η Allergy Care δεν έχει καθόλου γάλα. Αν όμως πίνετε γάλα ΗΑ έτσι κι αλλιώς είναι ΟΚ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσοπουλίνια μου και όλα τα μωρουδίνια μου, επίσης!

Αααααααααααααααααααααααααααχ, πόσο μου λείπετε, πόσο θέλω να καθήσω ένα βράδυ και να λέμε να λέμε να λέμε, όπως εις τας παλιοτέρας εποχάς!

Φίλες μου, την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε απεργίες, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, άρα καίγεται ο αυτός μου για άλλη μια φορά (μισώ τις απεργίες, γι' αυτόν τον λόγο). Θέλω να απαντήσω σε τόσα πολλά, αλλά ούτε να διαβάσω τα μηνύματά σας δεν προλαβαίνω!!!!!

Για τα σημάδια υπερκόπωσης, που με επισκέφθηκαν προχθές, θα σας πω αργότερα (ελπίζω). Εξέπεμψα sos και με γράψανε όλοι κανονικά.........!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια, μιλάμε! Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ....... Είμαι ερείπιο, κομμάτια και όλοι (αυτοί, που τους ζήτησα βοήθεια) μου απάντησαν "σε καταλαβαίνω, έτσι είμαι κι εγώ"...................... ???????????????????????????????????????????????????????

Δηλαδή;

Σας φιλώ τρυφερά!

Ζήτω! (άσχετο)

rPPrp3.png

Το μικρό μου μπεμπίνι έβγαλε προχθές το 7ο δοντίνι του και χθες τους φουσκώσαμε πισίνα μέσα στη μπανιέρα μας, για να δροσιστούν. Ο μικρουλίνος μου έπαιζε με τα ωραία ψαράκια και παπάκια τους, ο μεγαλουλίνος μου πήρε το "τηλέφωνο" από το πλάι, το μασούλησε, τυλίχτηκε με το καλώδιο, σηκώθηκε όρθιος με τον κώλο έξω, να δει τι παίζει σε αυτό το νέο μέρος, γλίστρισε και κάθησε με δύναμη πάνω στο πόδι του μικρού, προσπάθησε να ξεκολλήσει τις φιγούρες (που είναι όμως ζωγραφισμένες...) στην πισινούλα και, τέλος, ούρλιαζε σαν να τον πατάνε στον λαιμό, όταν ήρθε η ώρα να βγει, διότι είχαν παπαριάσει και οι δύο.....

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...