Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα..

jas αμαν βρε παιδακι μου...ευχομαι να μην ειναι κατι,να μη ταλαιπωρηθει ο μικρουλης κ εσεις βεβαια..

witch αλλο παλι κ αυτο..στα καλα του καθουμενου..περαστικα πια..

κ ελπιζω να ανεβει παλι η ψυχολογια σου..το ελπιζω πραγματικα γιατι ησουν παντα τοσο αισιοδοξη κ θετικη κ εδειχνες να χαιρεσαι τη ζωη με ολες τις μικροδυσκολιες της.

λοιπον,ελπιζω να ισχυουν ακομη αυτα!!

twins αντε να γινουν περδικια εντελως τα μπουμπουκια σου τα χρονισμενα!

nunu!! φυσικα κ μας ελειψες!!! ευτυχως εσεις τα πηγατε καλα με τη θαλασσα...ευγε!!!

agorakia πως παει η σαγιοναρα?????

tzini να ζησετε ευτυχισμενοι!!καλα να περασετε σημερα!!!

χαιρετω κ τα υπολοιπα κοριτσια!!!

33E7p2.png

πολυαγαπημενo mufaki!

σου γραφω παλι απο αναγκη η ωρα 1 το πρωι.εννοειται οτι δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτε!

δεν σου κρυβω οτι στο νοσοκομειο αν εξαιρεσεις οτι η μικρη ηταν διαολος και συνεχεια χαλουσε το φλεβοκαθετηρακι περασαμε ωραια.οχι δεν ειμαι τρελη αλλα επειδη το παιδι ηταν μια χαρα,παιζαμε, γελουσαμε, κοιμομασταν αγκαλια, χαιρετουσαμε ολο τον κοσμο και καναμε ναζια και αγκαλιες στις αξιαγαπητες νοσοκομες.και κοιμηθηκα και πολυ μπορω να πω.

οσο για την αισιοδοξια,αν μας παρει απο κατω την γαμ......

οποτε ο,τι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!

age.png

να σας πω και τα ευτραπελα κατα τη διαρκεια της παραμονης στο νοσοκομειο γιατι ως γνωστο με την παρτη μου,ολα θα γινουν με τον πιο δυσκολο τροπο και οσο πιο περιεργα γινεται.ενω ετοιμαζομασταν λοιπον για το ιασω εφ οσον εκει μας κάλυπτε η ασφαλεια,μιλαω με τον καραγκιοζη τον ασφαλιστη και μου λεει οτι μπορω να παω και στο μητερα.περιχαρης λοιπον παω στο μητερα οπου ειναι και η παιδιατρος μας.την επομενη το μεσημερι με παιρνει ο κακοχρονοναχει και μου λεει ακυρο,δεν σε καλυπτει η ασφαλεια πηγαινε στο ιασω.δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το τι του ειπα,τι επακολουθησε και τι σουρτα φερτα ειχα στα δυο νοσοκομεια για να βγαλω ακρη.τελικως τα εσκασα στο μητερα και πρωτη φορα ειπα κι ευχαριστω.τοσο ικανοποιημενη.

την ιδια μερα εχασα το κινητο μου,οποτε και καθε επικοινωνια με τον εξω κοσμο,με τις ασφαλειες,με τα ιδιαιτερα που επρεπε να ενημερωσω για ακυρωσεις κοκ.την αλλη μερα εκανα φραγη,εβγαλα νεα καρτα κτλ.την αλλη μερα βρηκε μια νοσοκομα το κινητο και μου το εφερε...!

:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια. NUNU μου χαθηκες αλλα αφου περασες ωραια δεν πειράζει,το 4κιλο παραμενει 4κιλο και βλεπω να αργεί για 5κιλο,λες να παχυνει απο δευτερα που ξεκιναμε κρεμα?? το μονο ειναι οτι ο ενας θα τρωει κρεμα εμπορίου και το 4κιλο κρεμα απο το φαρμακειο λογω αλλεργίας,αντε τωρα φτιαχνε 2 διαφορετικα θα εχουμε πολυ γελιο:D

ΤΖΙΝΙ να τα 100στησετε!!!!

Λοιπά κοριτσακια με τα αρρωστα μπεμπε ελπίζω να σταματησει η γκαντιεμιά επιτέλους και να χαρουνε το καλοκαίρι με τα μπουτάκια εξω!!!

YiMXp3.png

ευτυχως που κατ-μητερα ειναι κοντα κοντα οποτε μας βολευε ολους!χα χα!(παππους και εγγονη νοσηλευονταν ταυτοχρονα για 4 ημερες)

Καλημέρα. witch διάβασα τα τρεχάματα σας και θυμήθκα τα δικά μας, που έπαθε η μπέμπα μου ουρολείμωξη 2.5 μηνών και κάναμε ακριβώς ότι και εσέις.

Τώρα με το παραμικρό τρέχω για καλλιέργεια! Πάντως μου είχαν πει στην κυστεογραφία, ότι αν έδειχνε κάτι στην μπέμπα, που ευτυχώς εμείς δεν είχαμε παλλιδρόμηση να έκανα την αντίστοιχη και στον μπέμπη γιατι λέει τα δίδυμα μπορεί να το έχουν κοινό.

Η ανηψιά μου είχε παλινδρόμηση και επερνε για 2 χρόνια αντιβίωση. Τώρα όλα πέρασαν και έχει γίνει μια γαιδούρα μέχρι εκεί πάνω! Μας είχαν πει τότε οτι είχε μεγαλώσει η ουροδόχος κύστη περισσότερο και έκανε σα κοιλιά να φανταστείς. Μόλις ψήλωσε το παιδί διορθώθηκαν όλα. Τώρα είναι 10 χρονών και δεν έχει ξαναταλαιπωρηθεί.

Καλημέρα κοριτσάρες!! μάλλον για καλό μεσημέρι το πάμε....

zitamar το ίδιο ακριβώς θέμα είχα και εγώ μόνο που το αντιμετωπίζω διαφορετικά (είναι πακέτο να παρασκευάζεις δυο). Ο μπέμπης παρουσίασε αλλεργία στο αγελαδινό όταν πήγα να δοκιμάσω πρώτη φορά ρυζάλευρο, αυτές τις μ...ς του εμπορίου (οχι ότι ευθύνονται για την αλλεργία) αλλά ποτέ δε τις συμπαθούσα. Δεν πολυ παιδεύτηκα μετά όμως, έκανα λίγο έρευνα και έμαθα ότι σίγουρα τα μωρά δεν έχουν ανάγκη ρυζάλευρα και κρέμες εμπορίου αλλά φαγητάκι. Κρέας, φρούτα, λαχανικά. Το ρυζάλευρο είναι το πιο εύπεπτο και δίνεται περισσότερο για πάχυνση οπότε στο τετράκιλο θα κάνει καλό. Εγώ κατέληξα να τους δίνω πάντως για το απόγευμα λίγο από το μεσημεριανό, ή γλυκοπατάτα ή αβοκάντο και γενικότερα ότι πιο φυσικό μπορώ.

ρε παιδιά ο μικρός της jas τι έπαθε? witch ο παππούς? και αυτός νοσοκομείο? μα τι γίνεται?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας και από εμάς. Τι γίνεται βρε παιδιά? Μας ματιάσανε? Πω πω. Περαστικά σε όλους..................

Αντί να μιλάμε για καλοκαιρινές διακοπές-καλά όχι ότι θα πάμε , εμείς τουλάχιστον- μιλάμε για αρρώστιες. Να είναι όλα περαστικά και γρήγορα. :P

Γεια σας και από εμάς. Τι γίνεται βρε παιδιά? Μας ματιάσανε? Πω πω. Περαστικά σε όλους..................

Αντί να μιλάμε για καλοκαιρινές διακοπές-καλά όχι ότι θα πάμε , εμείς τουλάχιστον- μιλάμε για αρρώστιες. Να είναι όλα περαστικά και γρήγορα. :P

Ναι οι διακοπές φέτος....αχ βαχ....θέλω πευκάκια...θέλω κάμπινγκ...θέλω θάλασσα στα 10 βήματα...θέλω..................

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι οι διακοπές φέτος....αχ βαχ....θέλω πευκάκια...θέλω κάμπινγκ...θέλω θάλασσα στα 10 βήματα...θέλω..................

Άσε. Αν αρχίσουμε τα ΘΕΛΩ θα γράφουμε σελίδες ολόκληρες. Θέλω, θέλω, θέλω, θέλω........................................και τι δεν θέλω?

αχ βαχ

Και ξαναματα αχ βαχ..................Χαχαχαχαχα.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εσείς από ότι είδα και στις φώτο κάνατε και μπανάκι. Πήγατε θάλασσα. Πως ήταν? εννοώ τα μωρά. Τους άρεσε?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ....ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!! ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΟΥ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕ ΝΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ...ΜΑΛΟΝ ΕΧς ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!:-(

as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ....ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!! ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΟΥ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕ ΝΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ...ΜΑΛΟΝ ΕΧς ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!:-([/QU

Γεια. Καταρχήν να σου ζήσουν τα νινάκια σου. Να είναι γερά και καλότυχα. Τώρα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου. Σε καταλαβαίνω γιατί το πέρασα κι εγώ . Για λίγες μέρες ένιωσα κι εγώ έτσι αλλά μετά πέρασε. Δεν κράτησε πολύ. Είναι λογικό. Έρχεται μια τόσο μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου. Από εκεί που είσαι με τον άντρα σου ξαφνικά μπαίνουν ανάμεσά σας δύο μωράκια. Δύο νέα μέλη. Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή σας. Το καταλαβαίνεις βέβαια αυτό που λέω ε? Απλά τώρα είσαι σε φάση προσαρμογής. Θα πάρει λίγο χρόνο. Απλά χρειάζεσαι στήριξη και από τον σύζυγο. Ηρέμησε, χαλάρωσε, σκέψου θετικά και ότι πέτυχες τον σκοπό σου που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια όπως είπες κι εσύ. Θα περάσει . Είναι φάση. Θα χαίρεσαι τα μωρά σου και θα ζεις την κάθε στιγμή τους. Υπομονή. Προσπάθησε να το καταπολεμήσεις . Συμβουλέψου και τον γυναικολόγο σου αν δεις ότι τραβάει. Αν και πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε .

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!Περιμένουμε να μας βάλεις και φώτο να τα δούμε τα ζουζούνια. :P Αγοράκι και κοριτσάκι είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...