Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι να πω! ελπιζω να ειστε στην κατηγορια της πλειοψηφιας.

ακου να δεις τι μπορει να μαθεις στα καλα καθουμενα απο ενα καλο πυρετο!!!

στα νεφρα ειναι η βαθμολογια?

ναι μωρα ειναι σε τι επιπεδο γινεται η παλινδρομιση.δεν ειναι τιποτα τραγικο αρκει να μην πειραχτουν τα νεφρα.απλα επειδη θα υπαρχει ευαισθησια απο τωρα και στο εξης θα παιρνουμε το σιροπι για προφυλαξη.ακομη και να χρειαστει επεμβαση γινεται πλεον ενδοσκοπικα και ειναι υποθεση ενος τεταρτου.

age.png

αυτο για τα φαρμακα κ τις αντιβιωσεις το πρεσβευει κ ο δικος μας γιατρος ευτυχως!

στην ουρολοιμωξη,δεν τσουζουν οταν κανουν τσισα?

δεν διαμαρτυρονται θελω να πω?

κανονικα ναι.αλλα προφανως μπορει να υποβοσκει και χωρις συμπτωματα.και για να ξερετε,οταν υπαρχει οποιαδηποτε μορφη λοιμωξης,μικροβιο κτλ ανεβαινουν δραματικα τα λευκα αιμοσφαιρια.τα οποια σε εμας ηταν ανεβασμενα αλλο οχι τοσο που να δικαιολογουν την πορεια.α και η μονη επιπονη εξεταση ειναι η παρακεντηση για να παρουν ουρα απο την ουροδοχο κυστη απευθειας.

age.png

αυτο για τα φαρμακα κ τις αντιβιωσεις το πρεσβευει κ ο δικος μας γιατρος ευτυχως!

στην ουρολοιμωξη,δεν τσουζουν οταν κανουν τσισα?

δεν διαμαρτυρονται θελω να πω?

επισης μπορει να τα ποναει και η κοιλιτσα τους.

και εχω αποψη σχεδον για ολα τα νοσοκομεια αν χρειαστειτε κατι.

age.png

Διαφημίσεις

κανονικα ναι.αλλα προφανως μπορει να υποβοσκει και χωρις συμπτωματα.και για να ξερετε,οταν υπαρχει οποιαδηποτε μορφη λοιμωξης,μικροβιο κτλ ανεβαινουν δραματικα τα λευκα αιμοσφαιρια.τα οποια σε εμας ηταν ανεβασμενα αλλο οχι τοσο που να δικαιολογουν την πορεια.α και η μονη επιπονη εξεταση ειναι η παρακεντηση για να παρουν ουρα απο την ουροδοχο κυστη απευθειας.

αυτο το τελευταιο πρεπει να ειναι οντως :(!

για τα λευκα γνωριζω, αλλα πχ εγω εχω παντα οριακα ανεβασμενα τα λευκα, χωρις να εχω κατι (ελπιζω παντα).

επισης μπορει να τα ποναει και η κοιλιτσα τους.

και εχω αποψη σχεδον για ολα τα νοσοκομεια αν χρειαστειτε κατι.

ειχα ρωτησει τον γιατρο μας για ουρολλοιμωξη, αλλα μου ειπε για αλλη συμπτοματολογια. δεν ξερω. ισως αυτη η παυση που εκανε μια μερα μετα τον πυρετο? ισως επειδη δεν παραεχασε το κεφι της? ισως επειδη εβγαλε τα σπυρια για τα οποια με ρωτησα εξαρχης αν εχει βγαλει?! θα εχω το νου μου παντως.

ελπιζω να πανε ολα καλα witch.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!

Μου λείψατε...έχω μια εβδομάδα να γράψω και νιώθω ένα τεράστιο κενό!!!

Φαντάζομαι θα αναρωτηθήκατε που χάθηκα (αν οχι είμαι ψωνάρα-χαχαχα) , που λέτε πήγα στο χωριό μου που μένει ο πατέρας μου, μόνη με τα μωρά που φυσικά με ξεθεώσαν απλά. Η μπέμπα δηλαδή, πολύ πολύ γκρίνια!!! Κάναμε τα μπανάκια μας και καταλήξαμε ότι μας αρέσει πολύ η θάλασσα!! Φυσικά έχω γυρίσει κάποιες μέρες τώρα, αλλά λίγο το ίντερνετ δε δούλευε, λίγο ότι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ....Σας έλειψα????? εμένα ναι!! Θα προσπαθήσω να διαβάσω τα νέα σας...προς το παρόν να ευχηθώ:

Twins ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ TWINSAKIA!!!!ΠΕΡΑΣΕ 1 ΧΡΟΝΟΣ!!!!!

jas ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!

Διάβασα και λίγο τα ακριβώς προηγούμενα και είδα ότι είχαμε άρρωστα μωράκια...:(:( περαστικά να έχουμε σύντομα και να ευχαριστηθούμε το καλοκαίρι χωρίς ίχνος συναχιού, πυρετού και αρρώστιας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, υπέροχες διδυμομαμάδες! Θεές, απόλυτες, κουκλάρες, που τα προλαβαίνουμε όλα και είμαστε, ταυτοχρόνως, και υπέρλαμπρες!

Nunuka!!!!!!!!

Εννοείται ότι μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!! Ώστε θαλασσίτσα, ε; Μας αντάριασες πάλι πρωί πρωί, παλιοκόριτσο!!!!!! :)

Πάω σε έτερο όροφο για επείγουσα δουλειά και επανέρχομαι! Γράψε μας για βοηθητικά κολύμβησης (μπρατσάκια, σαμπρέλες κλπ)!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πάμε για ξεμάτιασμα,δεν παει άλλο μεσα στο καφε όλο κάτι συμβαίνει!!

JASMINI ελπίζω να πανε όλα καλα με τον μικρο και να μην χρειαστεί τίποτα.WITCH βρε παιδι μου δεν ήξερα ότι είχε τοσα τραβήγματα η ουρολοίμωξη για τοσο καιρο,κοιτα να δείς τι μπορεί να παθεις και να μην το έχεις καταλαβει,τελικα δεν ξερεις τι να πρωτοπροσέξεις!

YiMXp3.png

Καλημέρα!!!!

Είμαστε λίγο στα ντάουν μας όλες αυτή την περίοδο.

Αλλά θα φτιάξει η κατάσταση, που θα πάει...

Τα νέα μας εμάς δεν είναι και άσχημα... δηλαδή κάπως καλύτερα από πριν

1) Το σύγκαμα έφυγε!!!!! Ποπος ρόζ και γυαλιστερός. Ζήτω ο συνδυασμός από κρέμες (ευχαριστώ και τις κοπέλες για τις συμβουλές)... και έβαλα πολλές και σε τεράστια ποσότητα

2) Βρήκα διαροιόγαλα με φανταστική γεύση... τόσο νόστιμο που θα το πίνω και εγώ που έχω δυσανεξία (καλά, είπαμε όχι κι έτσι...)

3) Κατανόησα και πως γίνονται οι κρέμες χωρίς γάλα (Nunu, τώρα μπορώ να σου πω ακριβώς τις αναλογίες). Και είναι νόστιμες.

4) Η διάρροια μειώθηκε αισθητα... ο σκούξης είναι σχεδόν εντάξει, η μπέμπα ίσως θέλει λίγο ακόμα. Από την εμπειρία μου πάντως από την προηγούμενη κρίση της μαγουλούς, σε θέλουμε σίγουρα άλλη μια εβδομάδα παρακολούθηση...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να μαι πάλι, μου κάνει διακοπές το ίντερνετ.... αν και να μην έκανε πήρε φωτιά να μην το πώ....

Witch τώρα πως είναι η μπέμπα?

Ο μικρός της jas τι έπαθε?

Twins θα γίνουμε εξπέρ στα διατροφικά με τα μωρα. Θα εκδόσουμε σύγγραμμα!

Agorakia τις κορμάρες μας μόνο θέλουμε και βουτάμε!!χαχα

Γειά σου zitamar, τι κάνει το τετρακιλάκι σου? έγινε πεντοκιλάκι????

Πάω να δω και φωτό.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ξέχασα να αναφέρω έσκασε στον μπέμπη μια σταλιά ένα δοντάκι, μια μικρούλα κορυφούλα!!!χιχι κέρδισα βάφλα (στοίχημα)!!!!

και η μπεμπού η κοιλού περπατάει υποβοηθούμενη!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Τελικά εκλεισα εισιτήρια για Αθήνα για να κάνουμε μαγνητική.

Nunuka φυσικά και μας ελειψες!

Φυλάκια κοριτσαρες. Θα τα πούμε πιο μετα γιατί ο Bill γκρινιαζει!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...