Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Στα δικά σας τώρα.

Jas, να σου ζήσουν οι υπέροχοι νεωφώτιστοι. Με το καλό και γαμπροι!!!! Και θα είναι τέλειοι γαμπροί! Περιμένουμε λεπτομέρειες.

Witch, περαστικά σας. Πως έγινε η ουρολοίμωξη σας είπαν; Συνεχίζετε αντιβίωση;

AGORAKIA, μια χαρά είναι και τα σαγιοναράκια, έχουν και ωραία σχέδια. Ετσι, θα λες στο ότι αμέσως μετά τη δουλειά θα πας παραλία. Και εντάξει, μπορεί να μην έχεις μακιγιάζ (διότι στην παραλία θα χάλαγε), αλλά έχεις στην τσάντα το αντιηλιακό, το καπελάκι και ένα κουβαδάκι :P

tzini01, θα κάνετε καμιά άλλη εξέταση; Τι είναι τελικά;

nufi βάστα γερά!!!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!

Αν ξεχνάω καμία, καλησπέρα σε όλες. Δεν έχω και πολύ χρόνο να κάνω δελτίο απουσιών, αλλά θα το κάνω οσωνούπω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, ήταν 19:55 και 19:56.... οπότε νομίζω ότι είναι δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη. Ξέρετε καθόλου από αστρολογία να μου πείτε τι σημαίνει αυτό;

Θα σκεφτώ και άλλα κουλά σε λίγο, οπότε αποχωρώ και επιστρέφω μετά την ολοκλήρωση του κεφαλαίου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αλοχαρω κ εδω.

η μικρη μια χαρα. ιχνος πυρετου αλλα εχει αυτα τα εξανθημαματα που θα αργησουν να φυγουν 3-4 μερες (αιφνιδια βρεφικη ροδανθη μετα απο ιωση) ο δοκτορ με καθησυχασε να μην ανησυχω για κατι αλλο. (το ευχομαι), απλα πολυ πιθανον να ειναι σπυριαρα στη βαφτιση. εχεστειν δηλαδη πατωκορφα η φατμε στο σεραϊ!

πηγαμε για πλιατσιαριασμα στην πλαζ στο αυλακι. δεν ειχε φισκα κοσμο, αλλα ειχε αρκετο κ την ωρα που φευγαμε 2+ ερχοταν σοριδον κοσμακης. το ποσα μπεμπε με κοροτσια ειδαμε? χμ?! αρκετα θα ελεγα! αλλα με διδυμα καμια!

με τη συλια πηγαμε. αλλα φυσαγε τρελα κ δεν την αφησα μεσα στη θαλασσα πολυ. φτιαχναν καστρακια με τον χασμπανο κ τον ξαδερφο της στην αμμο.

σας χαιρετω αν παω να κανω κ πλατσ πλουτσ στην μπανιερα μου!

φιλουμπες!

(witch για πες για την ουρολοιμωξη. πως το καταλαβατε τελικα? μια φορα ειχε κανει διαρροια η συλου οταν ηταν μικρη κ καναμε καλλιεργια ουρων (επιπονο πολυ με τα σκατοτσιροτα-σακουλακια) κ ευτυχως δεν!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερααααααα

παλι δεν βρησκω καμια σας;

δεν πειραζει ελπιζω μ αυτην την ζεστη να ειστε καμια βολτιτσα γι αυτο και ειμαι μονη εδω.

περαστικα στα μπεμπακια τα αρρωστουλικα αχ καλοκαιριατικα τα καημενουλια.

χρονια πολλα και στα μπεμπακια μας που εχουν γεννεθλια απο οτι ειδα περισι τετοιο καιρο ειχαν αρχησει τα γεννητουρια οποτε θα εχουμε πολλα γεννεθλια.

φιλια σε ολες αααα και να μην ξεχασω twinsaki μου πως πας με το διαβασμα;ευχομαι καλη επιτυχια και ολα καλα να πανε

φιλια σε ολες σαςςςςςςς και να μου φιλισετε τα μωρακια σας

εγω προσπαθω να βγαλω πανια με την ζεστη περιμενω να ερθει το βραδακι να δροσισει λιγο , εχω και μια αγωνια να παω στο γιατρο να κανω υπερηχο την πεομενη Τριτη να δω τα μωρακια τα πεθυμησα ολο κουνιουντε και κλωτσανε λετε να βγουν ζοιρα;αυριο λεω να παω προς τα Λητω για ερευνα αγορας και ολο και κατι να παρω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

καλημερα!!!

τι καλα, επανεμφανιστηκε κ το witchaki κ σκεφτομουν κ εγω χθες πως ημασταν περσι...

ολες με τις κοιλουμπες κ την αγωνια μας..

να μη χαθουμε μωρε...πραγματικα ειναι κριμα..βεβαια ειναι κ τα πραγματα ζορικα πολυ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

μπηκα να καληνυχτισω..

επλενα παιχνιδια, το αφρωδες πατωμα κτλ..

μεγαλη κουρασις, αλλα κ μερικες πολυ ωραιες στιγμες ευτυχιας με τα μωρακια μου τωρα που ειμαι συνεχως μαζι τους..

μα, ποσο τα αγαπω..!!!

ετσι, για να μη γκρινιαζω μονο κ αγχωνω κ τις εγκυουλες μας..

γιατι κοριτσια το ποσο κουραστικα θα ειναι τα πραγματα μπορειτε ισως κ να το φανταστειτε, τα μοναδικα συναισθηματα που θα νιωθετε ομως, κανεις δε μπορει να σας τα μεταφερει..ειναι υπεροχα!!!

αυτα..καληνυχτα κ παλι κ καλη ξεκουραση διδυμομαδες μου!

33E7p2.png

καληνυχτα και απο εμενα κοριτσακια.Σήμερα είπα να περπατήσω με τα τέκνα μου μηπως χάσω και κανενα κιλό απο την εγκυμοσύνη και γύρισα άλλος ανθρωπος....ετοιμη για αποσυρση!!!!κομματια,σε λίγο βαζω για υπνο τα μπεμπε γιατι αποκοιμηθηκαν στο καροτσακι και βουρ στο κρεββατακι μου!

YiMXp3.png

Γειά σας κορίτσια.

Μπήκα μόνο να σας πω ότι εντόπισα ένα εξόγκωμα στον μικρό στο στήθος του και τον έτρεχα σήμερα στους γιατρούς και ακτινολόγους. Λένε ότι ίσως είναι κάποιες κύστες ή αλλιώς ασβέστωμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα και πολλά παρά μόνο ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε και θα δούμε αν χρειαστεί θεραπεία, μαγνητική ή και εγχείρηση. Εύχομαι να μην είναι τελικά τίποτα και να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι μου. Η ψυχολογία μου είναι χάλια γι΄αυτό και δεν μπήκα και νωρίτερα να δω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μας.

Σας φιλώ, καλή σας νύχτα!

RKdwp3.png

αφου σφουγγαρισα να μαι κι εγω.

εφερα μια εικονα στο μυαλο μου και καταλαβα αμεσως οτι δεν παιζει για κανεναν λογο.φανταστηκα τα μικρα να σουλατσαρουν στο μπαλκονι κι εγω να τα καμαρωνω διαβαζοντας ενα βιβλιο.για κανεναν λογο ομως δεν υπαρχει τετοιος χρονος!!!

age.png

Γειά σας κορίτσια.

Μπήκα μόνο να σας πω ότι εντόπισα ένα εξόγκωμα στον μικρό στο στήθος του και τον έτρεχα σήμερα στους γιατρούς και ακτινολόγους. Λένε ότι ίσως είναι κάποιες κύστες ή αλλιώς ασβέστωμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα και πολλά παρά μόνο ότι πρέπει να το παρακολουθήσουμε και θα δούμε αν χρειαστεί θεραπεία, μαγνητική ή και εγχείρηση. Εύχομαι να μην είναι τελικά τίποτα και να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι μου. Η ψυχολογία μου είναι χάλια γι΄αυτό και δεν μπήκα και νωρίτερα να δω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μας.

Σας φιλώ, καλή σας νύχτα!

αλλο και τουτο παλι.υπερηχο κανατε δηλαδη?

age.png

Διαφημίσεις

τζας ελπιζω να ειναι κατι που να μην χρηζει παραπανω αναλυσης κ σημασιας.

καληνυχτα κοπελαρες.

(ενα ξεματιασμα οποια ξερει για το καφε μας, δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

η μικρη που λετε ειχε για καποιες μερες πυρετοδεκατα.ηταν τελικα ο λαιμος της και καποια στιγμη κολλησε και ο μικρος.τρελα κεφια ομως και καμια ασχημη κλινικα εικονα.αν δεν βαζαμε θερμομετρο δεν καταλαβαιναμε οτι εχουν πυρετο.ευτυχως και ξαναλεω ευτυχως η γιατρος θεωρησε καλο να μην παρουμε αντιβιωση.ωσπου ενα βραδυ χτυπαει ενα 40,3 και τρεχουμε για εξετασεις.μας λενε οτι χρειαζεται εισαγωγη αλλα για να βεβαιωσεις μια ουρολοιμωξη, εφ οσον και η καλλιεργεια δεν βγαινει αμεσως,χρειαζεται επαναληπτικη εξεταση.αφου λοιπον το βεβαιωσαμε μπηκαμε μεσα.ειναι αναποφευκτη η εισαγωγη γιατι ακολουθουν θεραπεια με ενδοφλεβια αντιβιωση για 5 24ωρα.κανουν κι εναν υπερηχο νεφρων και βλεπουν αν εχει πειραχτει κατι.η τελευταια εξεταση ειναι η κυστεογραφια.τους γεμιζουν με ενα υγρο την ουροδοχο κυστη και περιμενουν να ''αδειασει'' για να δουν εαν υπαρχει ανατομικο θεμα κοινως παλινδρομιση.αναλογα με τον βαθμο ακολουθει και θεραπεια εως επεμβαση.εμεις ειχαμε 2 απο την μια πλευρα και 3 απο την αλλη.το ''αριστα'' για επεμβαση ειναι το 5!!!αυτο σημαινει οτι ακολουθουμε χημειοπροφυλαξη εως δυο ετων,σε εξι μηνες κανουμε κατι σαν σπινθηρογραφημα γιατι υπηρξε αρχη φλεγμονης στον εναν νεφρο και στα δυο ξανακανουμε κυστεογραφια για να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται το συστημα.τις περισσοτερες φορες επανερχεται μονο του με την παροδο των χρονων.

age.png

πως πατε witch?

μια χαρα ειμαστε και μια χαρα ημασταν ακομη και στο νοσοκομειο γιατι η μικρη δεν ενιωθε κατι ουτε πονουσε ουτε τιποτα.και γι αυτο θελω να σας πω να εχετε το νου σας γιατι περα απο μια φορα που εκανε ενα σαραντα δεν ειχαμε καμια ενδειξη και ακομη και οι εξετασεις ουρων και αιματος δεν δικαιολογουσαν σοβαρη ουρολοιμωξη.οπως συνηθιζει να λεει και η παιδιατρος μας ειναι εντυπωσιακο!

age.png

α και αν η γιατρος μας ειχε δωσει αντιβιωση για το παραμικρο δεν θα βλεπαμε την ουρολοιμωξη και θα το καταλαβαιναμε πολυ αργοτερα και θα υπηρχε προβλημα.εχω πολλα να σας πω αλλα για να μην σας πρηζω τα παραβλεπω.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...