-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:
Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι. Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!
Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας.
πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα
Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο.
- 1
-
ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!
-
Θέματα
-
- 5.457 απαντήσεις
- 769.515 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.681 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 112.972 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.120.592 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.277 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.456 απαντήσεις
- 769.496 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.040 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 132 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 34
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 508 απαντήσεις
- 21.648 εμφανίσεις
-
- 1.557 απαντήσεις
- 195.072 εμφανίσεις
-
- 28.225 απαντήσεις
- 3.462.838 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 410 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 30.353 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 2.145 εμφανίσεις
-
- 770 απαντήσεις
- 74.014 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα