Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω κορασιδες ειχα την μικρη στο νοσοκομειο για 8 ημερες.ουρολοιμωξη.θα εχουμε και συνεχεια βεβαιως βεβαιως.οταν σας πετυχω μεσα θα σας τα πω για να ξερετε κι εσεις.

jas το φανταζομαι το σκηνικο να σε γδυνει ο μπιλι για να βρει την κρυμμενη τροφη του!

age.png

Διαφημίσεις

επισης...

ναι χθες ξεκινησαμε με υψηλες προσδοκιες για το πρωτο μπανιο..

απογευματακι (μη μας φαει ο ηλιος) στο λουτρακι..

φτασαμε, κ πριν καν κατσουμε η μικρη αρχισε να κλαει κ να γατζωνεται πανω μου σα το τρομαγμενο μαιμουδακι..

ειχε πολυ αερακ θορυβο απ τα κυματα κ τρομαξε πριν καν τη δει τη θαλασσα καλα καλα...

ο μικρος οκ, αλλα δεν ηταν για να μπουμε..

πηγαμε στο παρκο να φαμε γκρινιαζοντας τα γιαουρτακια μας, κ φυγαμε γκρινιαζοντας κ σ ολη την επιστροφη στο αυτ/το κ ειχε κ κινηση!!

κ ρωτω

γιατι????? κ στο σπιτι μας με ολες τις ανεσεις δυσκολα ειναι τα πραγματα, γιατι να μπαινω σε τετοια ταλαιπωρια???? θα παρω την πισινουλα κ μπαλκονι λεω!!!!

απελπιστηκα κ απογοητευτηκα...

μα, δε μπορουμε τιποτα να κανουμε απλα κ ωραια πια...???

α, κ απο σημερα σολο καριερα...δε με νοιαζει η κουραση, τα νευρα μου φοβαμαι λιγο..

α ωραια! εχει κ αλλος τον γκαντεμομαγνητη!

με την περιγραφη μου θυμησες τον μικρο ανηψιο μου που οταν τον πρωτοπηγαμε για μπανιο, νομιζαν οτι το πηγαμε κατευθιαν για πατιτη το παιδι.

twins να τα χαιρομαστε τα μωρακια σου, παντα με υγεια κ καλοτυχα να ειναι!

στα θκαμ! η μικρη δεν εκανε καθολου πυρετο, απο ψες το βραδυ. πηρα τον ντοκτορ πρωι πρωι κ μου ειπε να την ξαναδω για πυρετο σε μια ωρα κ να ματαξαναπαρω κ πιθανοτατα το περασε το καμαρι μου! οπερ κ εγενετο. με ρωτησε κ χτες αν εβγαλε σπυρακια-εξανθημα (ελαχιστα χτες) κ οντως εβγαλε σημερα το πρωι κ αλλα. κ απλωσαν λαου λαου. οποτε δεν επισκεφτηκαμε το μητερα αλλα ημουν απικο. αυτο με τα σπυρια μετα απο πυρετο μου το ειχε κανει κ η συλια.

witch, τι παθατε? καλυτερα τωρα?

ξερω οτι ειναι δυσκολη στην ιαση η ουρολοιμωξη (απο την σσιτερ). 1 μηνα φαρμακα επερνε κ συνεχεια παρακοπουθηση για ενα χρονο (ειχε ξαναπαρει φαρμακα)! ηταν πολυ πιο μεγαλη ομως.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

witch, τι παθατε? καλυτερα τωρα?

ξερω οτι ειναι δυσκολη στην ιαση η ουρολοιμωξη (απο την σσιτερ). 1 μηνα φαρμακα επερνε κ συνεχεια παρακοπουθηση για ενα χρονο (ειχε ξαναπαρει φαρμακα)! ηταν πολυ πιο μεγαλη ομως.

1 μηνα?!εμεις για αρχη δυο χρονια για να καταλαβεις...

age.png

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια!!!

εγω κορασιδες ειχα την μικρη στο νοσοκομειο για 8 ημερες.ουρολοιμωξη.θα εχουμε και συνεχεια βεβαιως βεβαιως.οταν σας πετυχω μεσα θα σας τα πω για να ξερετε κι εσεις.

jas το φανταζομαι το σκηνικο να σε γδυνει ο μπιλι για να βρει την κρυμμενη τροφη του!

Έλα βρε witch, μα σοβαρά? Πώς το έπαθε η νυφούλα μου??? Ρε γμτ.... Περαστικά της!!!

1 μηνα?!εμεις για αρχη δυο χρονια για να καταλαβεις...

Δύο χρόνια?? Μα γιατί έτσι???

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Χθες βράδυ, στα όρια της υπερκόπωσης και της πλήρους εξάντλησης, πεσμένη στο κρεβάτι και χωρίς να μπορώ ούτε να κοιμηθώ από τους φρικτούς πόνους σε όλο μου το κορμί (?) σκεφτόμουν πως πέρισυ τέτοια μέρα (για τη χθεσινή λέω) έζησα όλο αγωνία τον πρώτο τοκετό στο καφέ μας! Γέννησε το Twinsaki! Και μετά, τσούκου τσούκου, σε δύο μήνες μέσα 7 κοπέλες γίναμε μανούλες!!! Κάθε λίγες μέρες και μαι γέννα! Είναι τρέλα! Κοριτσάκια μου, ελάτε να κάνουμε μια προσπάθεια να μην χαθούμε. Είναι δύσκολο, αλλά ζήσαμε μαζί την σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας!!!!

Εγώ προς το παρόν ζητώ βοήθεια από τους γύρω μου, διότι καταρρέω... Ούτε τακούνια δεν φορώ τις τελευταίες μέρες... Αν πέσει και το οχυρό του μακιγιάζ, σας το λέω, τα πράγματα θα είναι δύσκολα!

rPPrp3.png

καλημερα!!!

τι καλα, επανεμφανιστηκε κ το witchaki κ σκεφτομουν κ εγω χθες πως ημασταν περσι...

ολες με τις κοιλουμπες κ την αγωνια μας..

να μη χαθουμε μωρε...πραγματικα ειναι κριμα..βεβαια ειναι κ τα πραγματα ζορικα πολυ..

33E7p2.png

witch τι εγινε με την αγγελικη μας? γιατι κ δυο χρονια αγωγη...??

περαστικα...

tzini περαστικα κ σε σας...

μα, επιτελους οχι αρρωστα μωρακια καλοκαιριατικα..!

jas info+foto βαφτισης!!!

που ειναι η nunu? η glorr?

33E7p2.png

εγω βγαζω το καπελο σε οσες δεν εργαζεστε κ τα καταφερνετε με τα διδυμα χωρις βοηθεια..! το πα κ το ξαναλεω!

εγω οπως ειπα ειμαι μονη πια καθως η καλη μας κυρια εφυγε για καλοκαιρι κ εγω εχω διακοπες..τι διακοπες???? ειναι πιο δυσκολα εννοειται!!!

χθες το βραδυ αφου ημουν στο ποδι απ τις 7 κ κοιμησα στις 10παρα, σιδερωσα κ μετα ηπια στο μπαλκονι 2ποτηρια κρασι για να χαλαρωσω ...

αλκοολικη διδυμομαμα θα γινω!!!!:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

βαστα γερα agorakia!!!

ασε τα τακουνια κ πιασε τη σαγιοναρα! μη κουραζεσαι παραπανω καλε!!

αυτα για την ωρα..φιλω σας!

Ντρέπομαι που το ομολογώ, μα σήμερα φορώ σαγιοναράκι (και δείχνω - ενώ δεν είμαι - τόσο κονδή, Θεέ μου.......)

rPPrp3.png

εγω βγαζω το καπελο σε οσες δεν εργαζεστε κ τα καταφερνετε με τα διδυμα χωρις βοηθεια..! το πα κ το ξαναλεω!

εγω οπως ειπα ειμαι μονη πια καθως η καλη μας κυρια εφυγε για καλοκαιρι κ εγω εχω διακοπες..τι διακοπες???? ειναι πιο δυσκολα εννοειται!!!

χθες το βραδυ αφου ημουν στο ποδι απ τις 7 κ κοιμησα στις 10παρα, σιδερωσα κ μετα ηπια στο μπαλκονι 2ποτηρια κρασι για να χαλαρωσω ...

αλκοολικη διδυμομαμα θα γινω!!!!:tongue:

Αλκοόλ στη βεράντα;

Σε θαυμάζω! Εγώ ούτε στο καθιστικό!

Και έχουμε πολύ ωραία αεράτη βεράντα, αλλά ο μισητός μου αέρας μας έσπασε το τραπέζι προ καιρού (το σήκωσε και το ξαναπέταξε κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και τώρα πρέπει να αγοράσουμε άλλο, διότι μας απέμειναν μόνο οι καρέκλες. Και δεν μου αρέσει το θέαμα, σκέτες καρέκλες και στη μέση εμείς!

rPPrp3.png

Καλησπέρα! Σήμερα γύρισε το τικεράκι πάλι στην αρχή!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας. Και σύντομα θα έχουμε και πολλά άλλα γεννέθλια, είχαμε μεγάλη "παραγωγή" διδυμων των Ιούλιο και τον Αύγουστο

Τώρα βέβαια μπαίνω στον πειρασμό σαν κλασική μάνα να αρχίσω να λέω ιστορίες της γέννας, της οποίες πλέον λέω και δεν συγκινούμαι, αλλά χαίρομαι, αλλά δεν θα το κάνω διότι θα γράψω κάτι τεράστια σεντόνια.

Περσι λοιπόν τέτοιο καιρό λέγαμε ότι θα γίνουμε μαμάδες και θα χαθούμε, αλλά ευτυχως παραμείναμε σταθερές στην παρέα μας. Ζήτω οι διδυμομαμές, με τα άγχη τους, την υπερκόπωση τους, τα βουνά από σίδερο, τα χέρια-μαντάλάκια και τον αλκοολισμό τους (by the way και εγώ προχτές ήπια μια σανγκρία το βράδυ για να μου περάσουν τα νεύρα).

Χτες λοιπόν κόψαμε την πρώτη μας τουρτα-εκπληξη (θα βάλω και φωτο όταν μπορέσω). Ηταν υπέροχα. Αν δεν είχαμε και τη φοβερή ίωση θα ήταν ονειρεμένα! Λεπτομέρειες πιο μετά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...