Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα και καλη εβδομαδα οσο γίνεται βεβαια! Τι εγινε βρε κορίτσια με τα αρρωστουλικα διδυμακια σας???

JASMINI να σας ζήσουν τα μωρακια σας,να είναι παντα υγιής και αγαπημενα!!!

TZINI μου να πατε καλυτερα στο μητερα για να είσαι σίγουρη,εμενα όταν είχε κανει υψηλο πυρετο μου είχε πει να κανει εξεταση για ουρολοίμωξη βεβαια έπεσε μετα ο πυρετος και την γλυτώσαμε.

TWINS υπομονή και όταν φτανουμε στα όρια μας,χαμογελαμε λέμε αυριο είναι μια αλλη μερα... Σήμερα έχετε γεννέθλια??? ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!!:-P:razz:

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη καλη καλη εβδομαδα!!

χρονια πολλα twinsakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ζησετε, να ειστε παντα γερα κ τυχερα κ ευτυχισμενα!!!!

twins μου υπομονη με ολα τα ατυχη που σου εχουν συμβει κ απ οτι καταλαβα δεν εφυγαν μαγικα για να γιορτασετε ηρεμα κ χαρουμενα γενεθλια..

δε πειραζει.. σκεψου περσι τι αγωνια...κ φετος τα μικρουλια τα κανουν στο πλακακι..!

πωπω..να μου τα φιλησεις κ του χρονου με αδειες πανες, η καλυτερα χωρις!!!

33E7p2.png

τα δικα μου...

πηγαμε σε βαφτιση το σαββατο ,την οποια κ προλαβα απ την αρχη αυτη τη φορα..

πιαστηκε το στομαχι μου εχω να πω..το κοριτσακι (που εφερνε κ της δικης μου..) εκλαιγε ασταματητα απ την αρχη μεχρι το τελος..υπεφερε κανονικα..κ η μαμα το ιδιο απο καποια στιγμη..κ εγω σκεφτηκα τι παω να κανω με διδυμα? θα γινει χαμος! δεν ειναι κ καλοβολα τα δικα μου..σκεφτηκα οτι επρεπε να κανονισω μια εντελως κλειστη βαφτιση μονο με τους γονεις μας κ τελος..αλλα...

πειτε μου οτι δεν ειναι παντα ετσι!!! jas, glorr, witch, giota πως πηγατε απο κλαματα σπαρακτικα στα βαφτισια σας?

33E7p2.png

επισης...

ναι χθες ξεκινησαμε με υψηλες προσδοκιες για το πρωτο μπανιο..

απογευματακι (μη μας φαει ο ηλιος) στο λουτρακι..

φτασαμε, κ πριν καν κατσουμε η μικρη αρχισε να κλαει κ να γατζωνεται πανω μου σα το τρομαγμενο μαιμουδακι..

ειχε πολυ αερακ θορυβο απ τα κυματα κ τρομαξε πριν καν τη δει τη θαλασσα καλα καλα...

ο μικρος οκ, αλλα δεν ηταν για να μπουμε..

πηγαμε στο παρκο να φαμε γκρινιαζοντας τα γιαουρτακια μας, κ φυγαμε γκρινιαζοντας κ σ ολη την επιστροφη στο αυτ/το κ ειχε κ κινηση!!

κ ρωτω

γιατι????? κ στο σπιτι μας με ολες τις ανεσεις δυσκολα ειναι τα πραγματα, γιατι να μπαινω σε τετοια ταλαιπωρια???? θα παρω την πισινουλα κ μπαλκονι λεω!!!!

απελπιστηκα κ απογοητευτηκα...

μα, δε μπορουμε τιποτα να κανουμε απλα κ ωραια πια...???

α, κ απο σημερα σολο καριερα...δε με νοιαζει η κουραση, τα νευρα μου φοβαμαι λιγο..

33E7p2.png

Xρονια πολλα τουινσακια!!!!!!Να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια??σημερα εχει πολυ ζεστη και φοβαμαι ετσι θα μας παει απο δω και στο εξης!3-5 ημουν ξυπνα και εκανα αερα,φοβαμαι να ανοιξω και το κλιματιστικο μην κρυωσω κιολας.Και σημερα η μεση και τα γονατα με ενοχλουν.Σε λιγο μπαινω στον 8ο και εχω γινει δυσκινητη....

εσεις τι νεα??

nufi πηγα το σαββατο στα jumbo και εχει μια πισινουλα,αρκετα μεγαλη(οχι βαθια βεβαια),μονο 10 ευρω.ΠΟλυ μου αρεσε!μη σου πω θα την παρω κι εγω να τη βγαζω εκει μεσα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!!!!

ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ...

TWINSAKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΛΟΚΑΡΔΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ...

JASMINAKIA!!!!

ΟΧΙ, ΟΧΙ...

ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Μικρές μου φίλες, μόλις τώρα έβλεπα πως το καφέ μας έχει ψιλοερημώσει και, ταυτοχρόνως, συνειδητοποίησα πως δεν βλέπω καθόλου τη Nunu εδώ και μέρες! Ή είναι ιδέα μου; Πού είσαι, παιδί μου; Εμφανίσου!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

καλησπεριζω!

jas δε σου ευχηθηκα!! να ζησετε!!!!

agorakia, witch που ειστε βρε? αχ, περσι τετοια μερα με τις κοιλουμπες μας ολες ειχαμε αναμπουμπουλα!!! γεννησε απροοπτα το twinsini!!!

κ μετα πηραμε σειρα κ οι υπολοιπες..! οχι με τη σειρα στη λιστα ομως..! τα μωρα μας ειχαν αλλα σχεδια!!

κριμα που χανομαστε, αλλα κ που χρονος πια???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Jasmin να σου ζησουν τα νεοφωτιστα!

Τwins να τα εκατοστησετε! Και περαστικουλια, γρηγορη αναρρωση στα μωρακια σου, οσο για σενα, τι να πω, σου επεσαν ολα μαζι...

Τζινι περαστικα κ σε σας...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Χρόνια πολλά twinsakiaaaa!!!!!!!!!!!Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!Να είναι γερά και τυχερά στην ζωή τους και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!

Συγκινήθηκα σήμερα....χρόνισαν τα ζουζούνια μας!

Να μας ζήσουν ο Βασίλης και ο Κοσμάς!!!!!!Να είναι καλοφωτισμένοι οι νέοι μας χριστιανοί!Γεροί και τυχεροί!!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω πολύ όλες για τις ευχές σας!!!

Τι κάνετε? Εγώ ακόμα δεν βρήκα χρόνο. Βλέπετε δεν τελειώσαμε ακόμα. Τώρα έχουμε το άνοιγμα των δώρων όπου έχουν καταλάβει ένα δωμάτιο και το πλύσιμο κτλ και αύριο βγάζουμε τα μύρα και κάνουμε τραπέζι στους νονούς οπότε καταλαβαίνετε!!

Nufi μου και σε εμάς έπεσε πολύ κλάμα στην βάφτιση!! Τα λυπήθηκα τα κακόμοιρα και ενώ ο κόσμος προσπαθούσε στο τέλος να μας ευχηθεί, ο Κοσμάς προσπαθούσε να μου κατεβάσει το φόρεμα για να πιεί γάλα...πολύ γέλιο... :)

Witchaki πού χάθηκες???

Nunukaki Πού είστε κι εσείς?

Περαστικά στα άρρωστα μικρούλια!

RKdwp3.png

TWINSAKIA ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΑ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΉΣΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

RKdwp3.png

καλε εχουμε κανονικα γενεθλια?!τωρα το πηρα χαμπαρι!

twins να τα χαιρομαστε τα αστερακια μας!αχ παναγια μου παει ενας χρονος!τι ωραια!ημασταν τοσο δεμενες περισυ τετοια εποχη!τωρα τρεχατε ποδαρακια μου!χιλιοχρονα ευτυχισμενα γερα και τυχερα τα ζουζουνια μας!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...