Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

nufi μου η καθε ηλικια εχει τα δικα της προβληματα.φως στο τουνελ υπαρχει οταν εχεις κοντα σου ανθρωπους να σε βοηθανε πχ γιαγιαδες.εγω και οταν κανω δουλειες ειναι μεσα στα ποδια μου.ασε το θεμα βολτα.ουτε κι εγω θυμαμαι απο ποτε εχω να βγω να ξελαμπικαρω

καλημερα διδυμομανες ακομα κοιμαστε??? Λοιπον χθες δεν προλαβα να μπω και τωρα είπα να επανορθωσω.

ΕΥΑ21 εμενα που ειχαν πολλα αερια μου είχε πει οτι είναι λογω κολίκων,υπαρχει περιπτωση να είναι και σε σενα το ιδιο?εμενα μου εδωσε γαλα για κολικους και μετα ηρεμήσαμε λίγο

NUFI σήμερα μπανακι ε? περιμενουμε εντυπωσεις!

YiMXp3.png

μπονζτοραζω κ καλησπεριζω.

μερντ μερντ μερντ μερντ!

η μικρη εκανε παλι πυρετο χτες. της πεφτει με αντιπυρετικα αλλα μετα απο καποιες ωρες ανηφοριζει παλι. (η συλια κ ο μπεμπετος στον κοσμο τους. τπτ. μειτε δεκατα.)

πηρα τον δοκτορ χτες κ σημερα κ αν συνεχισει κ αυριο παμε στο μητερα. ας ελπισουμε οτι δεν! κ να φανταστειτε οτι η αρχικη ημερομηνια βαφτισης ηταν για χτες η' σημερα κ την αλλαξαμε!!!

πηγαμε στο γαμο χτες στο πιτς φιτιλι σχεδον ταυτοχρονα με τη νυφη, που ευτυχως αργησε πολυ. νουνουκα στη γειτονια σου. αγια αικατερινη, αιγαλεω. βοηθεια μας. καλες οι κουνιες απ οξω!(αλλα εχει κ αρκετα (σ)κατα τετοια ωρα).

θα σας περιγραψω αλλη στιγμη τον γεγλωτα της αρκουδας με τα του γαμου να λιωσετε! πολλες κοπελουδες μπερδεψαν το κλαμπιν (σε κωλαδικο κλαμπ- να με σχωρνατε αν σας :shock: η λεξη) με το γαμο. το τι ξεκωλο κ ταττου κυκλοφορουσε δεν περιγραφετε επισης. κ ο τακουνος ουρανοξυστης ολε! τυφλα να εχουν οι κοθορνοι στις αρχαιες τραγωδιες!

εννοειτε οτι για μπατσελορ κ κουκουρουκιες δεν συνεχισαμε!

τσιου μπιου.

αντερε αντερε αντερε! θπιντι γκανδαλες!

σας ειπα οτι ο χασμπανος εξακολουθει κ μου σπαει τα νευρα?!

ω! ναι! ναι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Πολλή δουλιές ή πολλές βόλτες και βουτιές σήμερα!

Τζινι, τι είναι το "μερντ";

Κατά τα άλλα, εμείς τα ίδια... γεμιζουμε γεμιζουμε πάνες και το μαρτύριο δεν λέει να τελειώσει....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

σήμερα βλεπω όλες για βολτα ε??? υπομονη μανες με τεκνα αρρωστουλικα!!Εμεις σήμερα μιλαμε για πολύ γκρινια,δεν ξερω αν αρχίζουν τα δοντια αλλα σήμερα δουλευε και η κολώνα μου και ήμουν μόνη μου,η απολυτη τρελλαααααα

YiMXp3.png

Καλησπέρα σας.

Πολλή δουλιές ή πολλές βόλτες και βουτιές σήμερα!

Τζινι, τι είναι το "μερντ";

Κατά τα άλλα, εμείς τα ίδια... γεμιζουμε γεμιζουμε πάνες και το μαρτύριο δεν λέει να τελειώσει....

merde(γαλλικα)=σκατα(ελληνικα)

πως πηγαν οι βουτιες?! εχει ζεστανει η θαλασσα?

Γεια σας κορίτσια!!!

Βαφτηστικαμε!!!!!!!

Είμαστε επίσημα χριστιανοί!!!!

Θα μπω αύριο να σας πω λεπτομέρειες! Φιλακια

να μας ζησουν τα διδυμακια σου!

να τα χαιροσαστε οπως θελετε!

σήμερα βλεπω όλες για βολτα ε??? υπομονη μανες με τεκνα αρρωστουλικα!!Εμεις σήμερα μιλαμε για πολύ γκρινια,δεν ξερω αν αρχίζουν τα δοντια αλλα σήμερα δουλευε και η κολώνα μου και ήμουν μόνη μου,η απολυτη τρελλαααααα

απο τρελα αλλο τπτ!

κορες, μερντ μερντ μερντ κ ξανα μερντ.

δεν το βλεπω να το γλυτωνουμε το μητερα αυριο.

θα την παω να την δει οπως κ να εχει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

tzini, έτσι όπως πάμε, μάζι θα πάμε αύριο στο νοσοκομείο....

Κορίτσια έχω απελπιστει, και ξέρετε ότι αυτό δεν το λέω συχνα

1)Τα τουινσάκια συνεχίζουν και γεμίζουν πάνες, έχουν συγκαεί τρελά και ουρλιάζουν όταν κάθονται...

2) Ο ντοκ είπε να πάρουμε διαροιόγαλα, το οποίο δεν τους αρέσει καθόλου... οπότε, θα έχουμε και απώλεια βάρους οσωνούπω, γιατί τρώνε μόνο ρυζόνερο

3) Αρρωστησε και η μαμά μου

4) Το σπίτι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να ψάχνουμε κρέμα για άλλαγμα, να υπάρχουν 5 διαθέσιμες και να έχουν κρυφτεί σε διαφορα απίθανα σημεία...

5) Για το γεγονός ότι γράφω και ένα μάθημα αυτή την εβδομάδα να μην πω... καλύτερα να το παραλείψω, διοτι με αυτές τις καταστάσεις χλωμό το βλέπω.

Με έπιασε πάλι panic attack, και είχε καιρό να με πιάσει....

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα λίγο... ας ελπίσουμε αύριο τα πράγματα να είναι καλύτερα.... Φιλάκια και καλό βράδυ σε όλες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γιατι ριζονερο? για να μην κανουν κακακια συχνα?

το εχω παθει με τη συλια (το συγκαμα) κ τα εχω δει ολα δις (αλλα οχι με διαροια). η μανα μου δεν μυριζει τπτ (παλια κομμωτρια οποτε ολα τα ρουθουνια καμενα) η οξαποδωπεθερα μου δεν μυριζει (κ καλα!) κ τις 2 φορες χαλια εγινε το κορισακι μου. o δοκτορ επειδη ειχε συγκαει πολυ ασχημα μου ειπε κ εβαζα κρεμα κενακομπ κ απο πανω ενα παχυ στρωμα ελαιωδους μορφης για συγκαμα. εβαζα μπεμπανθολ εγω. κ προσεξε πως ειχα το παιδι: ταπεζομαντηλο-μουσαμα απλωμενο στον καναπε, σελτε μεγαλο απο πανω, χωρις πανα το παιδι, μαξιλαρια δεξια της κ αριστερα, να μην την ακουμαπει το σεντονι που ειχα απο πανω να την σκεπαζω) κ οποτε ηθελε τσισα τις εφερνα το γιογιο στο σαλονι κ δεν μπορεις να φανταστεις πως τσιριζε. ουρλιαζε το παιδι σου λεω!!!! πυρετο απο το κλαμα, να χτυπιεται απο τον πονο κ να μην μπορω να κανω τπτ, μονο να της κραταω το κεφαλι κ να της λεω να κανει γρηγορα τσισα για να μην ποναει κ ξεπλυμα με νερακι κ σαπουνακι. στον αερα το χερι στην κυριολεξια κ δωστου ξανα κρεμες. κλααμα εγω! κ τις 2 φορες που εγινε ηταν χειμωνας κ ημουν εγκυος στα διδυμα ( κ τη μια φορα υποτιθεται οτι ηταν κ ο ν. μαζι της στην μανα του)! δεν θυμαμαι αν το επαθε κ αλλη μια οταν ειχα γεννησει τα διδυμα.

καπου διπλα στο φορουμ ειχα βρει μια συνταγη για συγκαμα. θα την βρω να την ξεπατικωσω κ θα την δωσω στο δοκτορ να τη δει κ να μου πει.

βρηκα το τοπικ αν δεις κ αποιδεις κ εσυ με το συγκαμα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=74619

xmX3p2.png

XKuXp2.png

nufi μου η καθε ηλικια εχει τα δικα της προβληματα.φως στο τουνελ υπαρχει οταν εχεις κοντα σου ανθρωπους να σε βοηθανε πχ γιαγιαδες.εγω και οταν κανω δουλειες ειναι μεσα στα ποδια μου.ασε το θεμα βολτα.ουτε κι εγω θυμαμαι απο ποτε εχω να βγω να ξελαμπικαρω

σοφακι τετοια να μας λες να μας κανει την καρδια μαρουλι!

τι να πω κ εγω που εχω τρια παιδια! θα με φανε οι τεσσερεις τυχοι η' θα τους φαω εγω?! οεο?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο τζίνι

Τώρα προσπαθώ να διαβάσω αν και δεν μου βγαίνει.

Εχω πάρει εκατό κρέμες για συγκαμα. Δοκιμαάσα και το κόλπο με το σεσουαρ για να στεγνώσει η επιδερμίδα. Τίποτα. Αφησα και το μπέμπη σήμερα χωρίς πανα να αεριστεί και μου έκανε μία ωραιότατη διάρροια στο πλακάκια.

Το ρύζι, γι αυτό το πίνουν. Αλλά για πόσο πια; Και τι πρέπει να περιμένω; Να πάθουν αφυδάτωση ή να καεί ο πισινός τους; Η μηπως να αρχίσουν να πέφτουν από την αδυναμία;

Εσεις είστε καλύτερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν βλεπω να γλυτωνουμε το μητερα αυριο.

πεφτει ο πυρετος (με ντεπον κτλ) αλλα ξανα μαναμ τα ιδια μετα απο καποιες ωρες. πριν την κανω μπανιο ειχε 38.6. μετα το μπανιο ειχε 38.2, της εδωσα ντεπον.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ροτατεκ εχετε κανει?

το ποσιμο εμβολιο. για γαστρεντεριτιδες κτλ κ για την διαρροια λεω.

η συλια δεν θυμαμαι ποτε το εκανε. νομιζω ομως μες στον 1ο χρονο. δεν μπορω να προσεγγισω το βιβλιαριο της τωρα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...