Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εννοείς ότι θα διαβάζει αυτά που γράφουμε;;;;;; Α, όχι.... γιατί δεν σε βοηθάει λίγο με το πεντικιούρ;

σιγα μην τον αφησω να διαβασει! θα βγω!

αν τον αφηνα να με βοηθησει με τον ονυχα θα με τα εκανε μπλε μαρε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα! το εχει δει κ το βρισκει μπλιαχ κ αηδιαστικο!

αλλα για να του κλεινω σολο ραντεβου (να μην εχει αλλους, διοτι εντρεπεται κιολας ο κάλος μου- προσεξε τον τονο) να του φτιαχνουν τα θεοχοντρα στραβονυχοποδαρα του, που τραβαν την ανηφορα, δεν αηδιαζει ε?ε?ε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μα τι είναι αυτά που του λες του ανθρώπου... είναι και φρόνιμος τώρα που έβγαλε το φρονιμίτη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Η απόλυτη εκδίκηση: να κάνει το βραδυνό τάισμα μόνος του!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πολυ φρονιμος!

σημερα ολο στα σοκακια γκιζιρουσε!

1 ωρα ειδε τα παδια στο συνολο!

μια για να δει για κουστουμι (σιγα μην παω μαζι του δεν σφαξανε!), μια για να παει κατι προσκλητηρια στον αγ. στεφανο κ να καφεδιαστει, μια για να χεσει, μια για να μπανιαριστει! ελεος! τη σκαπουλαρισε παλι!

οσο για το ταισμα οντως ο απολυτος εφιαλτης του θα ειναι! φτου μην παθω τπτ, θα πεινασουν τα παιδακια μου!

το λοιπον, εψαχνα απο εδω εψαχνα απο εκει κ βρηκα τους στιχους απο το τραγουδι που λεω στην μπεμπα για να φαει (κ τρωει καλυτερα)! διοτι η μανα μου τα ηξερε λειψα! κ πρεπει να το μαθω απ οξω!

Μια φορά κι έναν καιρό

μπήκε η γάτα στο χορό

με γοβάκια και φουρώ

κι απ'την πολλή χαρά

κουνούσε την ουρά

Κι όταν φούντωσε ο χορός

κι έγινε πιο ζωηρός

ένας γάτος πονηρός

τη ζύγωσε απαλά

και είπε πονηρά

Νιάου νιάου, βρε γατούλα

με τη ροζ μυτούλα

γατούλα μου μικρή

Νιάου, σε έχουνε μη στάξει

κι είναι από μετάξι

η γούνα σου η γκρι

Στ'αληθινά, δε ξανάδα πουθενά

δυο ματάκια γαλανά, τόσο φωτεινά

και σοβαρά, είναι η πρώτη μου φορά

που είδα να κουνάν ουρά, τόσο πονηρά.

ειδικα στο τσα τσα τσα τσα τσα τσα!

κ το αλλα βρε παιδια δεν σας το εχω πει! (κ η συλια τοτε) κ η μπεμπα ξεκαρδιζονται στα γελια με το ααψου γειτσες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...

Καταρχήν χρόνια πολλά στα μωράκια που κλείσαν μήνα!!!

Εγώ είμαι λίγο φρικαρισμένη και γι' αυτό δεν κοιμάμαι... Περιμένω να ξημερώσει η μέρα και να πάω στην μαλακ....η με τα βαφτιστικά να την σιχτιρίσω!!! Της είχα παραγγείλει για την κολυμβήθρα στολισμό αξίας 80ευρώ και μου έστειλε μια μαλ...α ούτε 20ευρώ αξίας η παλιοπο.....α. Συγνώμη αλλά τα έχω πάρει άσχημα. Ουφ....τέτοια κοροϊδία???? Λίγο πριν την βάφτιση?? Αύριο θα της το πάω πίσω και θα απαιτήσω τα λεφτά μου!!! Άντε τώρα να δω τι θα κάνω τελευταία στιγμή.... Έχω κι ένα σωρό δουλειές....

Να στολίσω τα δώρα των νονών, να φτιάξω φαγητό (περιμένω κόσμο), να παω στο ανθοπωλείο να παραγγείλω μια ορχιδέα για τα μαλλιά, να πάω κομμωτήριο για την προεργασία, να πάω στο εστιατόριο να δω πώς θα στολιστεί και να φτιάξω τον στολισμό..... Ωχ αγχώθηκα πάλι....

RKdwp3.png

Να σας πω ότι και για τα βαφτιστικά πράγματα άλλα ζητήσαμε και αλλιώς μας τα έφτιαξε και τα έχουν πάρει και οι νονοί.... Είμαστε όμως προ τετελεσμένων γεγονότων.... :(

Το βλέπω για καταγγελία το θέμα. Τα έχω πάρει πολύ άσχημα... :(

RKdwp3.png

Κατά τ' άλλα, το χέρι το έβγαλα από το τρίγωνο, το κουνάω απλά δεν σηκώνω βάρος, δεν το ζορίζω και τέτοια.

Έφτιαξα νύχι, με καλοκαιρινό σχέδιο, κοχύλια και αστερίες χρυσούς... Ωραίο είναι, φάση έχει.

Παπούτσι πήρα τρίχρωμο (εγώ και η Τάμτα) μοκασίνι πλατφόρμα, ωραίο και κυρίως άνετο!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

tzini ευχαριστω.jasmine μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα.βεβαια εγω στο θεμα βαφτιση σταθηκα τυχερη γιατι ηβαφτιση εγινε στο χωριο.για ολα φροντισε η κουνιαδα μου και τα εξοδα ολα τα πληρωσαν τα πεθερικα μου.εγω ετρεξα μονο για το φορεμα μου και τα δωρα των νονων

καλημερα κοριτσια καλο σ/κ να εχουμε

jasmini οντως πολυ σπαστικο να σου εχεις δει αλλα και να σου στηλουν αλλα μην στεναχωριεσε ομως κουκλα μου ολα καλα θα ειναι.με γεια και το πατουμενο

tzini το εφτιαξες το νυχι;

twins πως πας με το διαβασμα;

φιλια σε ολες και χρονια πολλα στα μωρακια μας που εχουν μηνογεννεθλια

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

κααααλημερες κ απο εδω στα πεταχτα.

τζασμιν εισαι η 2η περιπτωση που ακουω για λαθος λιγο πριν τη βαφτιση. ελπιζω να μην τριτωσει το κακο με εμενα , δεν θα το αντεξω! γιατι μια κοπελα διπλα στο φορουμ, ειχε θεμα με το μαγαζι/βιοτεχνια που πηρα κ εγω, αλλα πηγα κ τα ειδα κ ειναι ολα οκ. στις 22 παραλαμβανω!

κ θες να μου πεις πως στη βαφτιση δεν θα σηκωσεις βαρος? καλα κρασα!

μια χαρα το νυχι, γαλλικο κ με στρασακι πεταλουδε!;)

παω να λουστω θα μου ρθει η κομμωτρια στις 12+.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα!!

twinsaki πωπω..διδυμα+διαβασμα=κακος συνδυασμος..

πλησιαζεις στο τελος τουλαχιστον..

jas πηγαινε κοριτσι μου να τα πεις ενα χερακι γιατι μας τα πουλανε οσο θελουν, μη μας δινουν κ ο,τι θελουν!ε, πια!!

καλωσοριζω κ τη σοφια! δε βγαινουμε δλδ απ το τουνελ γυρω στα 2-2,5?

εχω κουραστει βρε κοριτσια να ακουω οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα μπλαμπλαμπλα....

αυριο λεμε να επιχειρησουμε την πρωτη βολτα-βουτια (αν θα θελουν) στη θαλασσα!!

αναζητω τη witch, k giota που εχουν εξαφανιστει..καλε, που ειστε???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...