Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ολγα ευχαριστω λινακι φετος πηγαν παιδικο αλλα η μικρη αρρωστησε τοσες φορες που τις περισσοτερες μερες τα ειχα και τα 2 σπιτι φαντασου ολη μερα στιτι με τα παιδια και το απογευμα να διδασκεις παλι παιδια θα τα πουμε αργοτερα γιατι μολις ξυπνησαν

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στα παιδιακια σας!Αντε και σε ένα μηνα θα έχουμε γεννεθλια:D εδω μεσα ε???

sofi καλωσήρθες στην παρέα μας.Υπομονη!!!

Εγω μόλις μπηκα απο το σουπερμαρκετ με 25% εκπτωση στα pampers είπα να εφοδιαστώ λιγάκι.

YiMXp3.png

Δεν ξέρω, δεν το πετυχα εγώ, φάση ήταν και τους πέρασε...?

Πάντως, Ευα, επειδή μου θύμησες τα δικά μου... μήπως δεν τους φτανει το γαλατακι και γι' αυτό κλαίνε ενώ δεν είναι ώρα φαγητού? Δηλαδή στα προηγούμενα γευματα κατα τη διαρκεια της μέρας πίνουν όλο το γαλα που τους δίνεις ή σου αφήνουν και στο μπιμπερό?

Στο λέω γιατί τώρα σκεφτηκα ότι τα δικά μου κλαίγανε όταν αυξανονταν οι ανάγκες τους και εγώ σαν πρωτάρα δεν το καταλαβαινα. πχ τους έδινα 90-100μλ και το επιναν όλο. Μετα απο λίγες ημέρες αρχιζαν να κλαινε πριν ερθει η ωρα για το γαλά τους και τα δύο ταυτόχρονα και τρελαινόμουν...

Επρεπε να τους αυξήσω την ποσότητα σε120μλ και δεν το είχα καταλάβει.

Τώρα πια δεν αυξανουν την ποσότητα, μας έχει μειωθεί η όρεξη λόγω δοντιών, αλλά επίσης φροντίζω πάντα να έχουν αρκετό γαλα στο μπιμπερο ώστε να περισσεύουν και 20-30 μλ τουλάχιστον...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΙΝΑΚΙ!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΩΝ ΟΛΟ....ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ.....Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..... ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ;ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.....ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΕ...ΚΑΝΟΥΝ πρρρρρ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΙ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ;

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Μικρο διάλειμμα και επανέρχομαι

ευα21, ω ναι, είναι πολύ πιθανό... η δυσκοιλιότητα είναι ένα τρομερό πρόβλημα στα μωρά... και δυστυχώς θα το έχετε μέχρι που θα αρχίσετε τα φρουτάκια. Ποιο γάλα τους δίνεις; γιατί είναι μερικά "σεσημασμένα" για τη δυσκοιλιοτητα. Είχα αλλάξει πολλά μέχρι να καταλήξω.

sofiapar καλώς μας ήρθες και μην ανησυχείς... σε βοηθάει κανείς; Πόσο θηρία είναι; δηλαδή τι κάνουν; πες και σε εμάς να δούμε τι μας περιμένει.

linaki G, για τα μαλλάκια... μήπως της κάνουν εντύπωση και τα τραβάει; Εκτός αν δίνει το παράδειγμα σε όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο με όλα αυτά που συμβαίνουν.

ΟΛΓΑ79, το είδα, σε ευχαριστώ πολύ, ζήτησα προσφορά και μου στείλανε. Τα υπολοιπα θα στα πω In private (δεν είναι μυστικά, αλλά δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον θέμα για τις άλλες)

Και χρόνια πολλά σε όλα τα μηνογεννεθλιάζοντα μωρά.... βρε κορίτσια, τα τικερ μας έφτασαν στο τέλος... μέχρι πότε θα μετράμε την προσαρμοσμένη;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μικρο διάλειμμα και επανέρχομαι

ευα21, ω ναι, είναι πολύ πιθανό... η δυσκοιλιότητα είναι ένα τρομερό πρόβλημα στα μωρά... και δυστυχώς θα το έχετε μέχρι που θα αρχίσετε τα φρουτάκια. Ποιο γάλα τους δίνεις; γιατί είναι μερικά "σεσημασμένα" για τη δυσκοιλιοτητα. Είχα αλλάξει πολλά μέχρι να καταλήξω.

sofiapar καλώς μας ήρθες και μην ανησυχείς... σε βοηθάει κανείς; Πόσο θηρία είναι; δηλαδή τι κάνουν; πες και σε εμάς να δούμε τι μας περιμένει.

linaki G, για τα μαλλάκια... μήπως της κάνουν εντύπωση και τα τραβάει; Εκτός αν δίνει το παράδειγμα σε όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο με όλα αυτά που συμβαίνουν.

ΟΛΓΑ79, το είδα, σε ευχαριστώ πολύ, ζήτησα προσφορά και μου στείλανε. Τα υπολοιπα θα στα πω In private (δεν είναι μυστικά, αλλά δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον θέμα για τις άλλες)

Και χρόνια πολλά σε όλα τα μηνογεννεθλιάζοντα μωρά.... βρε κορίτσια, τα τικερ μας έφτασαν στο τέλος... μέχρι πότε θα μετράμε την προσαρμοσμένη;;;;;

ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,,,ΕΙΝΑΙ ΤΟ NUTIVA.....Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.....ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.....ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ....ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ZBARp3.png

Σιγουρα, μια αλλαγή του γάλακτος κάτι θα δείξει. Οταν στη δική μας τη φουρνια τα μωρά μας είχαν γενικά εντερικά προβλήματα, είχαμε συζητήσει (εκτός βέβαια από την αλλάγή γάλακτος, που είμαι η πρωταθλήτρια στο σπορ), χαμομηλάκι, ένα μίγμα βοτάνων made by witch, ίσως μασαζάκι στην κοιλιά....

Αυτό με τα αέρια και το κλάμα πάντως το είχαν και τα δικά μου μέσα σε όλα τα άλλα. Αλλά με τις τροφές περνάει μην ανησυχείς.

Το nativa δεν το ξέρω καθόλου. Ποιό θα σας δώσει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σιγουρα, μια αλλαγή του γάλακτος κάτι θα δείξει. Οταν στη δική μας τη φουρνια τα μωρά μας είχαν γενικά εντερικά προβλήματα, είχαμε συζητήσει (εκτός βέβαια από την αλλάγή γάλακτος, που είμαι η πρωταθλήτρια στο σπορ), χαμομηλάκι, ένα μίγμα βοτάνων made by witch, ίσως μασαζάκι στην κοιλιά....

Αυτό με τα αέρια και το κλάμα πάντως το είχαν και τα δικά μου μέσα σε όλα τα άλλα. Αλλά με τις τροφές περνάει μην ανησυχείς.

Το nativa δεν το ξέρω καθόλου. Ποιό θα σας δώσει;

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ....ΤΟ NATIVA ΜΟΥ ΤΟΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ;)

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

twins2010 η αληθεια ειναι οτι τα μεγαλωνουμε μονοι με τον αντρα μου γιατι γιαγιαδες δεν υπαρχουν.με βοηθανε τα αδερφια μου κυριως οταν πρεπει να φυγω για δουλεια το απογευμα και ο αντρας μου δεν εχει επιστρεψει

αλλα βλεπεις για να παραγγειλω πρεπει να παρω και την γνωμη της κολώνας του σπιτιού μου (βλεπε συζυγο...)
εγώ πρώτα αποφάσισα και μετά τον έστειλα στο μαγαζί για να πάρει δείγμα... ναι κολώνα μου, εσύ είχες τον τελευταίο λόγο.

καλααααα! εγω θα παρω την κολωνια!

ρε αφηστε με που θα τον παρω να δει σχεδια κιολας! σταχτη κ μπουρμπερη θα το εκανα το μαγαζι! η προσωποποιηση της γκρινιας ειναι ο χασμπανος! ασε που θα ειχαμε κ θεμα με το χρωμα! αν μπορουσε να τα ντυσει κ τα δυο στα κοκκινα, σιγουρα θα το εκανε!

πλακα,πλακα αλλα δεν μπορω να με φανταστώ πεθερα!!! Αφου ελεγα στον αντρα μου τα δικα μου μωρα δεν θα πανε φανταροι,δεν θα παντρευτουν αν δεν με ρωτησουν,δεν θα... ο αντρας μου τοτε καταλαβε ποσο τρελή είμαι γι'αυτους!!! εχω ξεφύγει σας λεω....

α! νταξ! θα εισαι η 8η πεθερα απ τις θανασιμες!

TWINS θα το κοιταξω γιατι οντως εχει καλη τιμή,τωρα μου πέφτει λίγο μακρυα και πρεπει να βρω χρόνο και άτομο για τα πίκολα μου.

Linaki και εγω γυριζω τελος Οκτωβριου και ακομα δεν εχω αποφασίσει παιδικο σταθμό ή κοπέλα,ασε και μονο στην σκεψη οτι θα γυριζω απογευμα και μετα απο 2- 3 ωρες το πολυ θα κοιμουνται τρελαίνομαι,πως θα τα χορτασω τοσο λίγες ώρες...

ψηφιζω κοπελα!

βρε κορίτσια αυτή η μικρή μου εκτός από τα σαλια και τα χέρια που έχει καταφάει, απο χτες τραβαει και τα... μαλλια της κεφαλής της... και δεν έχουμε και πολλά!!!!!

Ή που καταλαβε σε ποια χώρα της έλαχε να γεννηθει, ή... μπορεί να είναι κι αυτό από τα ουλα που έχουν φουσκώσει???

κ ο μπεμπετος κ η μπεμπα τραβαν τα μαλλια τους!.....:confused::confused::confused:

ετσι ακριβως αισθανομαι κι εγω γιαυτο και μπηκα στην παρεα σας πριν απο λιγο.θα ηθελα να μιλαω με κα ποιες που με καταλαβαινουν.τα τουινσακια μου ειναι 4 και θηρια.περιμενω καποια να μιλησουμε

μεχρι να διαβασω τα πιο κατω νομιζα τεσσερα παιδια!!!

ωχ! για πες μας τι τραβας συναδελφε! ας ελπισουμε οχι τα μαλλια σου!

μπαι δε γει, καλως ηρθες :D

Γεια σας και από εμάς. Πω πω πόσα γράψατε...........

Σήμερα γινόμαστε 11 μηνώωωωωωωωωωωωωωνννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απίστευτο?

Χρόνια Πολλά και στα Nufakiaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κ απο εμε!

λοιπον θα φτιαχνω τους ονυχοποδαρες διοτι αυριο βραδυ εχει εξοδο το προγραμμα! τα χειρονυχα ειναι σενια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χμ! ας ελπισω οτι δεν θα κανει παλι πλιατσικο στο λαπτοπακι μου ο χασμπανος! θα με δει να βαφω το νυχι κ θα σκασει μυτη! οποτε θα βγω!;)

φτου ξελευτερια!

Εννοείς ότι θα διαβάζει αυτά που γράφουμε;;;;;; Α, όχι.... γιατί δεν σε βοηθάει λίγο με το πεντικιούρ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...