Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ολα τα χε η μαριωρη, ο φερετζες της ελειπε!

ο χασμπανος εβγαλε τον τεραστιων διαστασεων σε ριζες κ θεοστραβο, πισω αριστερο φρονιμιτη! του εσκαψε ουλο κ κοκαλο! μπλιαχ μπλιαχ!

τι στο δια?! φετος οικογενιακο ταμα το ειχαμε με τους φρονιμιτες?!

αλλα προσεξτε! επεινασε το πουλακι μου πολυ κ του εφτιακα ρυζακι να καταπιει ευκολα, αλλιως ικανο τον ειχα να φαει τον κιμα που μαγειρεψα για τα μακαρονια αυριο! κ φυσικα αλλη μια ευκαιρια να λουφαξει!

αμα ποναει χεσε μεσα πολυχρονη. εδω την αλλη φορα καπου χτυπησε το ποδι του (λιγο-ξωφαλτσα) στην πορτα κ εκανε λες κ πεθαινε! μονο το 166 δεν φωναξαμε!

εχουμε τιγκαρει σε προμηθειες ντεπον κ αλλων σκευασματων. κ του ειπα μην κανεις καταχρηση! θα το μετανιωσεις!

αιντε αν δουμε πως θα ξημερωσυμε αυριο! ας ελπισουμε χωρις το 911!

το κορυφαιο κουφο. εβαλα μισο μισο, ριζαλευρο σκετο κ ριζαλευρο βανιλια για την μικρη κ το εφαγε!!!!!!! βρε λετε να μην της αρεσει η γλυκια γευση της βανιλιας? κ η συλια ετρωγε σκετο ριζαλευρο στην αρχη.

οταν μου ειπε ο δοκτορας ριζαλευρο βανιλια τωρα, αναρωτηθηκα!:confused:

ο μπεμπετος δεν το συζητω! το εφαγε ολο! να ταν κ αλλο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μαλιστα κ τωρα ροχαλιζει στον καναπε!

κ εβαλε κ χερι στον κιμα βεβαιως βεβαιως!

κ ουτε το πιατικο στο πλυντηριο δεν μπορεσε να βαλει!

εκει θα τον αφησω τον βοα να πιαστει κιολας :twisted:!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα, καλά μου κοριτσόπουλα!!!

Μπαίνω για μια καλημέρα στα γρήγορα και για νας σας πω ότι πράγματι χθες είπα να απεργήσω κι εγώ και χαλάλι και το μεροκάματο (που τόσο αναγκαίο είναι τελευταία - Π _ _ _ _ _ Α ΚΡΙΣΗ!!!!!), αλλά ήρθε ο κόσμος τούμπα και ψάχνω να δω τι θα κάνω σήμερα με ετεροχρονισμένα αδειόχαρτα, αλλιώς θα θεωρηθώ ΑΑ για χθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.30 το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο συνάδελφοι και μου είπαν "ανεστάλη η απεργία, πάμε στο γραφείο". "Μη χειρότερα", λέω εγώ, "και τα παιδιά τι θα τα κάνω, καλέ;;;;;;;;;;;;;;". Κι έτσι δεν ήρθα!

Jasminaki, Tzinaki, είδα τα πμ, θα σας απαντήσω σε λιγάκι, διότι τώρα ο κ _ _ _ ς πήρε φωτιά, δουλεύουμε με δύο μέρες μείον, μία η αργία και μία χθες... αφήστε τα! Επίσης, αύριο φεύγουμε Καρδίτσα για τα 40 της γιαγιάς (τα κάνουν λίγο νωρίτερα οι δικοί μου, κανονικά θα ήταν το επόμενο) και πρέπει να κάνω βαλίτσα, αφού πρώτα την αδειάσω από το προηγούμενο ταξίδι μας, στις 29.5.............................. Τα σχόλια δικά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!

κ εμενα καιγεται ο πισινος μου διοτι σαββατο τελευταια μερα της κυριας κ μετα κανω σολο καριερα!!!

οποτε τρεχω να προλαβω ολες τις εξωτερικες δουλειες (ο,τι γινεται τωρα δλδ..) γιατι μετα..

οποτε πηρα φορεμα για βαφτιση ,πλατφορμες (διοτι με τακουνι δε θα τη βγαλω καθαρη στη διδυμοβαφτιση!!!) εχω υπεροχες περσινες που δεν φορεσα καθολου λογω κοιλουμπας, μενουν τα αξεσουαρ, οκ!

κ αυριο να ξαναματαδω για μπομπο..γκρρρρρρρρρρρρ........

εκει που παω να κλεισω θεματα, ξανανοιγουν???ελεος!!

33E7p2.png

καλημερα.Τzini μου τωρα που έβγαλε τον φρονιμίτη λες να μεγάλωσε ? γιατι απο ότι καταλαβα όλοι τους είναι μικρα παιδιά!!:tongue:

μπααα! που τετοια τυχη!

ειδικα ο χασμπανος ειναι ο πιο ανεπιδεκτος μαθησεως! του ειπε μην παραφας, εφαγε. μην παρακαπνιζεις, καπνισε σαν φουγαρο το πρωι, κανε γαργαρες με κρυο χαμομηλι, μια εκανε σημερα το πρωι κ τελος! κ εφαγε μακαρονια με κιμα τιγκα το πιατο, φετα, κ μοσο κιλο ψωμι! φανατσου να μην ποναγς κιολας το καμαρι μου!

καλημερουδια!!

κ εμενα καιγεται ο πισινος μου διοτι σαββατο τελευταια μερα της κυριας κ μετα κανω σολο καριερα!!!

οποτε τρεχω να προλαβω ολες τις εξωτερικες δουλειες (ο,τι γινεται τωρα δλδ..) γιατι μετα..

οποτε πηρα φορεμα για βαφτιση ,πλατφορμες (διοτι με τακουνι δε θα τη βγαλω καθαρη στη διδυμοβαφτιση!!!)

δεν καταλαβα. ειχες ββσττρ κ σταματαει?

εγω ελεγα να βαλω εναν τακουνο στην εκκλησια (τα νυφικα μου για την ακριβεια, γιατι μονο στο γαμο τα ειχα βαλει κ μετα ποτε ξανα) κ να παρω κ κανενα σαγιοναροπεδιλο αλλα κυριλε κατασταση για μετα. να βγω κ ψηλη στο βιντεο κ στις φωτος η ψωναρα!:tongue:

λοιπον λοιπον. σημερα το βραδυ θα ειμαι μονη μου με τα τρια παιδια μου τα λεβεντικα. ο χασμπανος θα παει την μανα μου στο κρεβατι της αδερφης του γαμπρου μου (του αντρα της σοφιας), την εκαλεσε η συμπεθερα η αθανατη! κ προβλεπετε να ειμαστε μια χαρα. εγω πιστευω πως καλυτερα θα τα καταφερω χωρις βοηθεια. θα βαλω τα διδυμα στο καροτσι για γαλα, κ την ιδια ωρα ο ταρζαν θα πινει γαλα στον καναπε ! κ μετα θα την αλλαξω-πλυνω-μπιντεδιασω! για να δουμε! μπουμπλε μπουμπλε!

α! το απογευμα περιμενω κομμωτρια να με κανει προβα το μαλλι για την βαφτιση! ε! ρε κ να ηξερε τι πρασο μαλλι εχω! κ αδυνατο! θα καλοπερασει με το ξασιμο κ τη λακ!

ε ναι, γιατι στο κομμωτηριο πολυ ψηλα τον πηραν τον αμανε κ οταν λεω θελω να χτενιστω κ να φυγω απ το σπιτι μου στις 10.00 το αργοτερο δεν μπορει να με βαζεις κυρ γιωργο μου στις 9.00 για χτενισμα! ουτε ο χουντινι δεν θα προλαβαινε τα υπολοιπα! ασε που με αβαλε με μια καινουργια γιατι οι αλλες ερχονται πιο αργα λεει! μουαχαχαχα! δεν σφαξανε! απλα θελει να το κανω οπως μια αλλη φορα, να σκασω 60 ευρα για χτενισμα στο σπιτι. αμ δε!

τσιου μπιου δια του παροντος γλυκες μου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα , τι κανετε κοριτσια;

βλεπω τρεχετε ολες,εχουμε βαφτησεις πολλες και τρεχετε ε;με το καλο ολα θα τα προλαβετε θα δειτε και θα ειστε θεες και εσεις και τα μωρακια σας.Θα συμφωνησω με την τζινι ενα τακουνακι να το βαλετε να βγητε ψηλες στις φωτο.

εγω μολις αρχησε η αδεια μου χαλασε και ο καιρος δεν πειραζει ομως εχει αρκετη δροσια παταει και καθε μεσημερι μια βροχη και δεν με χαλαει καθολου ουτε να ζεστενομαι ουτε να δυσανασχετω.η κοιλια μου μεγαλωνει μερα με την μερα , ωρες ωρες νομιζω θα σκασω , ασε που εχω αρχησει και τρωω κλωτσιες γερες και οταν κουνιουντε περνει κατι περιεργα σχηματα η κοιλια μου.

φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας και να μπενετε να λεμε καμια κουβεντουλα μην μ αφηνετε απο τωρα μονη , φανταζομαι τι θα γινει μολις καλοκαιριασει μονη μου θα μιλαω εδω μεσα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Πολλή δουλειά σήμερα.... και τα τουινσάκια έχουν συμμαχήσει με τις εταιρίες που φτιάχνουν πάνες για να τις γεμιζουν συνέχεια... ευτυχώς όμως χωρίς πυρετό.

Ουφ, θα σκάσω. Πονάει το κεφάλι μου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ....ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!

ΚΑΙ ΜΑΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.....ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ....ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ?ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΓΓΟ.....ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ....:confused:ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ....ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ?ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΓΓΟ.....ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ....:confused:ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....

Welcome to the club!

Κι εγώ το ίδιο προβλημα είχα όταν ήταν μικροτερα. Μόνη μου με δύο μωρά να κλαίνε ταυτόχρονα για φαι. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, δεν ξέρω, τα πέρασα και εγώ μέσα στον πανικό. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τώρα που μεγάλωσαν, ευτυχώς, δεν έχουμε πια τετοια φαινόμενα... δεν ξέρω γιατί, εστρωσαν καλύτερα το προγραμμα, τί να πω...!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

η κοιλια μου μεγαλωνει μερα με την μερα , ωρες ωρες νομιζω θα σκασω , ασε που εχω αρχησει και τρωω κλωτσιες γερες και οταν κουνιουντε περνει κατι περιεργα σχηματα η κοιλια μου.

φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας και να μπενετε να λεμε καμια κουβεντουλα μην μ αφηνετε απο τωρα μονη , φανταζομαι τι θα γινει μολις καλοκαιριασει μονη μου θα μιλαω εδω μεσα

a!καλα! να σαι γιγκουρακι πω ςτο καλοκαιρι θα τα λεμε. εγω θα ειμαι εδω. αν δεησει (που δεν θα δεησει αλλα λεμε τωρα) θα παω κανα σκδ προς κυπαρυσσια στην μπιγκ σιστερ!

οσο για κοιλια ειπαμε, εμενα ο δισκος καθοταν με ανεση στην κοιλια. ουτε ψιχουλακι δεν πεφτε καταγης κ κατακαναπε πλευρα!! κ το τηλεκοντρολ εκοβε βολτες πανω κατω πανω κατω!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

μαλιστα! αντε τωρα να σου πω κ εγω που ειχα ανοιξει κ θεμα διπλα, αλλα ελε μου ντε που εχω τρια παιδια στο συνολο!!! αν κ πραγματικα πιστευω πως μονη μου θα τα καταφερνα καλυτερα!

Welcome to the club!

Κι εγώ το ίδιο προβλημα είχα όταν ήταν μικροτερα. Μόνη μου με δύο μωρά να κλαίνε ταυτόχρονα για φαι. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, δεν ξέρω, τα πέρασα και εγώ μέσα στον πανικό. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τώρα που μεγάλωσαν, ευτυχώς, δεν έχουμε πια τετοια φαινόμενα... δεν ξέρω γιατί, εστρωσαν καλύτερα το προγραμμα, τί να πω...!!!

πως το πετυχες? πες κανα δυο ιδεες!

εμενα ηρθε η κομμωτρια κ επειλθε ο χαμος στο σπιτι. η μανα μου να θελει να ετοιμαστει γαι την συμπεθερα, ο χασμπανος να μην θελει να παρει τη συλια εστω κ για αυτοκινητοτσαρκα (ηθελε να ντουμανιασει το καμαρι μου κ να κανει το σουμαχερ!) η συλια να χτυπιεται μετα, κ το αποκορυφομα εχεστει μετα η μικρα συλια! κατεβηκε η μπιγκ σιστερ κ βοηθησε καπως την κατασταση. αντε κ βγαλτε συμπερασμα για την προβα τωρα εσεις!!!! αλλο τοσο εβγαλα κ εγω. βασικα το εχει η κοπελα, αλλα πρεπει να διορθωσουμε καποια πραγματα. το σαββατο που εχουμε γαμο (κ το μπατσελορ των κουμπρεων μας στον κιαμο) ισως ερθει κατα τις 12.00 κ της πω να μου κανει το μαλλι για την βαφτιση!

ασχετο. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω τρεσσες, για ογκο βασικα. καθωτι ως θα ειδατε γενικα ειμαι ωσαν την γλμενη μοσχαρα στο μαλλι! κ ακομα μαδαω σαν την μαργαριτα. το κερατο μου μεσα με την τρυχοπτωση!

χμ! κ βασικα εκανε ενα 38 η μικρη το απογευμα κ εχω τον νου μου αποψε. της εδωσα ντεπονακι. για να δουμε. ας επλισω οτι ειναι κατι ασχετο.

κ μεσα σε ολα εχω τη συλια να πηγαινει για υπνο στην δικη μας κρεβατοκαμαρα! τη βαζω στο δικο της κ μετα τσουπ, παει διπλα πλευρα! κατσε να φυγει ο χασμπανουλης κ τα λεεεεεεμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...