Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τώρα με βάλατε σε σκέψεις...

1. Κάθε απόγευμα τους δίνω διάφορες κρέμες (2 δημητριακά και αχλάδι, φαρίν λακτέ, φαρίν λακτέ με μπισκότο). Η ποσότητα του νερού, που βάζω, είναι 140 ml. Είναι λίγο, λέτε;

2. Κάθε πρωί (στας 10.15 π.μ.) τους δίνω γιαούρτι μαζί με μπισκότα παιδικά και λίγη βανίλια ρυζάλευρο (το γνωστό σχήμα). Η ποσότητα, για να σας βοηθήσω να καταλάβετε, είναι περίπου όση δύο παιδικά έτοιμα γιαούρτια. Το έχω τσεκάρει, διότι κάποιες φορές, που πηγαίνουμε βόλτα τα τελευταία 3 σκ, έχω υποκύψει στην ευκολία και έχω δώσει αντβάνς, για να μην αργώ στην προετοιμασία. Όταν πεινάνε αρκετά, τρώνε από δύο ο καθένας (έτσι μέτρησα και το καθημερινό τους), αλλιώς από 1 1/2.

Μήπως είναι πολύ; Σήμερα μου είπε η κυρία, πως, εδώ και λίγες μέρες, ο μεγάλος, ο τσιλιβίθρας, όταν τελειώνει το μπολάκι του, ψιλογκρινιάζει... Μου φαίνεται υπερβολή να του δώσω κι άλλο κι έτσι της είπα να του δίνει νερό, για να ξεχαστεί. Τώρα έφτασα στο άλλο άκρο... Η παιδική παχυσαρκία καραδοκεί!

Περιμένω τα σχόλιά σας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα με βάλατε σε σκέψεις...

1. Κάθε απόγευμα τους δίνω διάφορες κρέμες (2 δημητριακά και αχλάδι, φαρίν λακτέ, φαρίν λακτέ με μπισκότο). Η ποσότητα του νερού, που βάζω, είναι 140 ml. Είναι λίγο, λέτε;

2. Κάθε πρωί (στας 10.15 π.μ.) τους δίνω γιαούρτι μαζί με μπισκότα παιδικά και λίγη βανίλια ρυζάλευρο (το γνωστό σχήμα). Η ποσότητα, για να σας βοηθήσω να καταλάβετε, είναι περίπου όση δύο παιδικά έτοιμα γιαούρτια. Το έχω τσεκάρει, διότι κάποιες φορές, που πηγαίνουμε βόλτα τα τελευταία 3 σκ, έχω υποκύψει στην ευκολία και έχω δώσει αντβάνς, για να μην αργώ στην προετοιμασία. Όταν πεινάνε αρκετά, τρώνε από δύο ο καθένας (έτσι μέτρησα και το καθημερινό τους), αλλιώς από 1 1/2.

Μήπως είναι πολύ; Σήμερα μου είπε η κυρία, πως, εδώ και λίγες μέρες, ο μεγάλος, ο τσιλιβίθρας, όταν τελειώνει το μπολάκι του, ψιλογκρινιάζει... Μου φαίνεται υπερβολή να του δώσω κι άλλο κι έτσι της είπα να του δίνει νερό, για να ξεχαστεί. Τώρα έφτασα στο άλλο άκρο... Η παιδική παχυσαρκία καραδοκεί!

Περιμένω τα σχόλιά σας!

Γεια σου. Τι κάνεις? Λοιπόν νομίζω ότι το απογευματινό τους είναι λίγη η ποσότητα. 140 γρ. μόνο? εκτός και αν χορταίνουν και δεν γκρινιάζουν. Και μετά τι ώρα πίνουν γάλα. Εγώ π.χ. τους δίνω 160 με 170 κατά μέσο όρο, μπορεί να τύχει να φάνει και 150 και μετά από 3,5 περίπου ώρες πίνουν το γάλα τους και ύπνο.

Όσο για το απογευματινό εγώ δίνω ένα γιαουρτάκι και κάτι στην μικρή γιατί ο μικρός δεν το τρώει. Είχα ρωτήσει κι εγώ την παιδίατρο για δύο γιαουρτάκια και μου είχε πει ότι το ένα ή το ένα και κάτι η ενάμιση είναι μια χαρά. Τα δύο είναι πολύ. Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι και σχετικά. Τι να πω? Εμενα ποτέ δεν φάγανε δύο.

Α να σε ρωτήσω. Φρούτα δεν τρώνε? κρέμα το πρωί , κρέμα και το απόγευμα ή γιαούρτι?

Γεια σου. Τι κάνεις? Λοιπόν νομίζω ότι το απογευματινό τους είναι λίγη η ποσότητα. 140 γρ. μόνο? εκτός και αν χορταίνουν και δεν γκρινιάζουν. Και μετά τι ώρα πίνουν γάλα. Εγώ π.χ. τους δίνω 160 με 170 κατά μέσο όρο, μπορεί να τύχει να φάνει και 150 και μετά από 3,5 περίπου ώρες πίνουν το γάλα τους και ύπνο.

Όσο για το απογευματινό εγώ δίνω ένα γιαουρτάκι και κάτι στην μικρή γιατί ο μικρός δεν το τρώει. Είχα ρωτήσει κι εγώ την παιδίατρο για δύο γιαουρτάκια και μου είχε πει ότι το ένα ή το ένα και κάτι η ενάμιση είναι μια χαρά. Τα δύο είναι πολύ. Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι και σχετικά. Τι να πω? Εμενα ποτέ δεν φάγανε δύο.

Α να σε ρωτήσω. Φρούτα δεν τρώνε? κρέμα το πρωί , κρέμα και το απόγευμα ή γιαούρτι?

Φρούτα, όχι. Ποτέ. Δεν τους αρέσουν καθόλου. Λοιπόν, στις 06.45 περίπου γάλα (180 με το ζόρι, συχνά και λιγότερο, δηλ 160). 10.15 γιαούρτι, ίσον με δύο του εμπορίου, όπως σας είπα. 14.15 φαγητό, περίπου ίσο (με το μάτι) όσο τα δύο γιαούρτια, που λέγαμε. Σπάνια φτάνουμε στο τέλος του με χαρά. 17.45 140 ml (το νερό) κρέμα (διάφορες). 21.00 γάλα (περίπου 160 ο μεγάλος, περίπου 70 ο μικρός). Και πάει λέγοντας... Βασικά, το απόγευμα ανοίγουν κι άλλο το στόμα στην κρέμα, αλλά το μπολάκι έχει τελειώσει και δεν φτιάχνω άλλο. Χμ... Έτσι εξηγείται που το βράδυ, ενώ είναι μόνο 3ωρο, θέλουν απελπισμένα το γάλα τους, ενώ όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας τρώνε ανά 3 1/2 με 4 ώρες!

rPPrp3.png

Φρούτα, όχι. Ποτέ. Δεν τους αρέσουν καθόλου. Λοιπόν, στις 06.45 περίπου γάλα (180 με το ζόρι, συχνά και λιγότερο, δηλ 160). 10.15 γιαούρτι, ίσον με δύο του εμπορίου, όπως σας είπα. 14.15 φαγητό, περίπου ίσο (με το μάτι) όσο τα δύο γιαούρτια, που λέγαμε. Σπάνια φτάνουμε στο τέλος του με χαρά. 17.45 140 ml (το νερό) κρέμα (διάφορες). 21.00 γάλα (περίπου 160 ο μεγάλος, περίπου 70 ο μικρός). Και πάει λέγοντας... Βασικά, το απόγευμα ανοίγουν κι άλλο το στόμα στην κρέμα, αλλά το μπολάκι έχει τελειώσει και δεν φτιάχνω άλλο. Χμ... Έτσι εξηγείται που το βράδυ, ενώ είναι μόνο 3ωρο, θέλουν απελπισμένα το γάλα τους, ενώ όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας τρώνε ανά 3 1/2 με 4 ώρες!

Μάλιστα. Ε αν τα βλέπεις και πεινάνε δώστους μωρέ. Κρίμα. Από αυτά που μου λες γενικώς δεν τρώνε πολύ τα παιδιά. Πόσα κιλά είναι?

Εχεις δοκιμάσει και τις έτοιμες τις φρουτοκρεμες και τα φρέσκα και δεν τρώνε τίποτα? ο παιδίατρος τι σου λέει? δεν πρέπει να φάνε?

Διαφημίσεις

Μάλιστα. Ε αν τα βλέπεις και πεινάνε δώστους μωρέ. Κρίμα. Από αυτά που μου λες γενικώς δεν τρώνε πολύ τα παιδιά. Πόσα κιλά είναι?

Εχεις δοκιμάσει και τις έτοιμες τις φρουτοκρεμες και τα φρέσκα και δεν τρώνε τίποτα? ο παιδίατρος τι σου λέει? δεν πρέπει να φάνε?

Κοίταξε, στις 21.00 νυστάζουν απελπιστικά, διότι στη διάρκεια της μέρας δεν πολυκοιμούνται (σύνολο 2 ώρες περίπου). Το βράδυ νανουρίζονται μόνο με το μπιμπερό. Αν, λοιπόν, τους δώσω κι άλλη κρέμα το απόγευμα, δεν θα πεινάνε το βράδυ (φαύλος κύκλος, με λίγα λόγια). Οπότε, αφού δεν κλαίνε, γιατί να τους δώσω κι άλλο, τώρα που το ξανασκέφτομαι;

Όσο για τα φρούτα, έχω δώσει και έτοιμη φρουτόκρεμα (την έκαναν εμετό λίγη λίγη ως το απόγευμα) και, άλλοτε, προσπάθησα κρυφά να τους βάλω μέσα στο γιαούρτι (που τόσο τους αρέσει) μία φέτα μήλο, αλλά, όταν την έκανα 1 1/2 την έκαναν εμετό λίγη λίγη μέχρι το απόγευμα... Σου θυμίζει κάτι αυτό;;;;;;;;;; :)

Η γιατρός λέει ότι ναι μεν, πρέπει να φάνε, αλλά, αφού δεν τους αρέσουν, τι να κάνουμε;

Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, τώρα απλώς το αποδέχτηκα σαν γεγονός και έχω κάνει ειρήνη μαζί του!

rPPrp3.png

Επανήλθα!

Λοιπόν, στις 5.6, που κάναμε εμβόλιο, ήταν περίπου 9300 ο μικρός (ζυγιστήκαμε απόγευμα, οπότε και είχαμε φάει μεσημεριανό νωρίτερα, άρα πρέπει να είχαμε μια μικρή απόκκλιση από το πραγματικό βάρος, όπως είπε και η γιατρός) και περίπου 8900 ο μεγάλος...

rPPrp3.png

Επανήλθα!

Λοιπόν, στις 5.6, που κάναμε εμβόλιο, ήταν περίπου 9300 ο μικρός (ζυγιστήκαμε απόγευμα, οπότε και είχαμε φάει μεσημεριανό νωρίτερα, άρα πρέπει να είχαμε μια μικρή απόκκλιση από το πραγματικό βάρος, όπως είπε και η γιατρός) και περίπου 8900 ο μεγάλος...

Συγνώμη, 5.5 εννοούσα!

rPPrp3.png

Συγνώμη, 5.5 εννοούσα!

Ε εντάξει. Μια χαρούλα είστε. Πολύ καλά παιδάκια. όσο για τα φρούτα εντάξει αφου δεν τα θέλουν. Καλό κάνουν βέβαια αλλά αν είναι να τα πιέζουμε και να τα βγάζουν κρίμα είναι........Μην τα ταλαιπωρούμε κιόλας.

Διαφημίσεις

Αφήστε που γίναμε και δέκα 10 ten dieci μηνώνε άνδρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, θα σας αφήσω κάπου εδώ, έχω γράψει μηνύματα για πολλούς μήνες τόσες ώρες :)

Αν έρθω στη δουλειά αύριο (λόγω απεργίας, εννοώ), θα τα πούμε, αλλιώς από Πέμπτη!

Σας φιλώ γλυκά.

Επίσης, να σας πω ότι το Μαράκι είναι πια στην Καρδίτσα...

rPPrp3.png

Αφήστε που γίναμε και δέκα 10 ten dieci μηνώνε άνδρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, θα σας αφήσω κάπου εδώ, έχω γράψει μηνύματα για πολλούς μήνες τόσες ώρες :)

Αν έρθω στη δουλειά αύριο (λόγω απεργίας, εννοώ), θα τα πούμε, αλλιώς από Πέμπτη!

Σας φιλώ γλυκά.

Επίσης, να σας πω ότι το Μαράκι είναι πια στην Καρδίτσα...

Χρόνια σας Πολλάααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε κοντεύετε κι εσείς να χρονίσετε. Εμείς σε τρείς μέρες γινόμαστε 11 ακριβώς. Έχεις και π.μ.

Ε εντάξει. Μια χαρούλα είστε. Πολύ καλά παιδάκια. όσο για τα φρούτα εντάξει αφου δεν τα θέλουν. Καλό κάνουν βέβαια αλλά αν είναι να τα πιέζουμε και να τα βγάζουν κρίμα είναι........Μην τα ταλαιπωρούμε κιόλας.

Ναι, πράγματι πολύ καλά παιδάκια!!!!!!

Αστειεύομαι :)

Χθες, του πήρα τη θήκη των μωρομάντηλων, διότι άνοιγε και έβαζε το καπάκι της στο στόμα και, επειδή τα πήρε στο κρανίο, έκλαιγε με ουρλιαχτό και λύσσα ακριβώς 20', ενώ στο τέλος έβγαλε αφρούς στο στόμα από τα νεύρα του.... Μην με ρωτάτε για ποιον από τους δύο μιλάω!

Αλλά κι ο μικρός ξετσουτσούνεψε! Τους έβαλα στις κούνιες (της βεράντας μας) χθες στις 15.30 και από τη χαρά του τσίριζε, οπότε τους ξαναμάζεψα μέσα, διότι ενοχλούσαμε τη γειτονιά. Τι ήταν να τον βγάλω από την κούνια;;;;;;;;;; Μέχρι τον Υμηττό ακουστήκαμε!!!!!

rPPrp3.png

Ναι, πράγματι πολύ καλά παιδάκια!!!!!!

Αστειεύομαι :)

Χθες, του πήρα τη θήκη των μωρομάντηλων, διότι άνοιγε και έβαζε το καπάκι της στο στόμα και, επειδή τα πήρε στο κρανίο, έκλαιγε με ουρλιαχτό και λύσσα ακριβώς 20', ενώ στο τέλος έβγαλε αφρούς στο στόμα από τα νεύρα του.... Μην με ρωτάτε για ποιον από τους δύο μιλάω!

Αλλά κι ο μικρός ξετσουτσούνεψε! Τους έβαλα στις κούνιες (της βεράντας μας) χθες στις 15.30 και από τη χαρά του τσίριζε, οπότε τους ξαναμάζεψα μέσα, διότι ενοχλούσαμε τη γειτονιά. Τι ήταν να τον βγάλω από την κούνια;;;;;;;;;; Μέχρι τον Υμηττό ακουστήκαμε!!!!!

Χαχαχα. Τι κούνιες πήρατε και απ΄οπου?

Γιατί εμένα μου φέρανε μία στην βάφτιση από το Τζάμπο διπλή και για τα δύο αλλά δεν έχει καθόλου καλά λουράκια για να δένονται. Έχει μόνο ένα να μπαίνει διαγώνια. Αυτά βε΄βαια κάνουν συνέχεια προς τα μπροστά και δεν είναι για να τα βάλω. Θα πέσουν . Την ξαναμάζεψα λοιπόν. Μάλλον θα την αλλάξω.

ουτε και εμεις τα πάμε καλα με το γάλα ρε γαμώτο...ενω μεχριν πριν λιγο καιρο έπιναν 350 το πρωι και 350 το βράδυ,εδω και 2-3 εβδομάδες πίνουν σαν σπουργίτια.100-150 μπορει και καθόλου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...