Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Θα το αναφέρω και αυτό στην εργασία. Βασική προύποθεση για την καλή λειτουργία του σχολείου λοιπόν είναι η ουσιαστική και καλή σχέση μεταξύ των μαθητών και το συναισθηματικό δέσιμο έτσι ώστε να παρακολουθούν ανελιππως και να μη χρειάζεται απουσιολόγιο ή άλλου είδους κίνητρα για τη συμμετοχή τους. Επίσης, ρόλο παίζει το κατά πόσο μπορούν να παρακάμπτουν εμπόδια του τύπου κακός πάροχος υπηρεσιών ώστε να έχουν ενεργή παρουσία.

thanks agorakia. Μου έδωσες ιδέα.

Τίποτα, χρυσό μου... Υποχρέωσίς μου :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Olgaki, είδα τις φωτό των μωρών σου! Αλλά, τι μωρών, αυτοί είναι ολόκληροι άντρες πια! Μα, πώς έχουν μεγαλώσει έτσι; Τι κουκλιά!!!! Ζωγραφιστά! Σαν τώρα θυμάμαι, που είμασταν με τις κοιλιές τούρλα και εσύ μας περιέγραφες που ήταν εντελώς σπόρια τα δικά σου και άρχιζαν να πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου και χαμογελούσαν κι εμείς λιγώναμε με την σκέψη και μόνο.... Να τους χαίρεσαι, είναι υπέροχοι :)

rPPrp3.png

Βρε Tzini, τι έγινε άξαφνα; Χάθηκε το τικεράκι σου και ήθελα να δω αν είναι νωρίς για σας για καθισματάκια φαγητού! Διότι εκεί τρώνε καλύτερα (οι δικοί μου πάντως σίγουρα) από οπουδήποτε αλλού!

rPPrp3.png

Λοιπόν, Tzini, κοντεύετε 7 μηνών! Είστε μια χαρά για καρεκλάκια φαγητού. Ακριβώς σε αυτή την ηλικία τα ανακαλύψαμε κι εμείς και ξετρελαθήκαμε. Λίγο αργότερα, μάλιστα (γιατί στην αρχή ψιλοβαριούνται), θα κάθονται και κανένα μισάωρο παραπάνω εκεί, για να δουν και κανένα στρουμφάκι στο ντι-βου-ντι, που λέει ο λόγος!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

alloha ολγα.

σημερα κανατε το μμρ κ εκανε πυρετο?

κ εγω στη συλια το εκανα στους 16 μηνες κ εκανε μετα απο δεκα μερες νταν ενα 39 σκαρτο για μια μερα. στα διδυμα θελω να κανω μετα τους 18 μηνες. ξερω κ εγω? βγηκαν πιο τσουρουτικα απο τη συλου κ ψιλοφοβαμαι.

εχω κ τον γυναικολογο μου, που επιμενει οτι ο γιος του ''αλλαξε'' μετα το εμβολιο, εχω κ τον αδερφο του γαμπρου μου που επιμενει επισης γιι τον δικο του γιο κ εχω αγχωθει απο τωρα. οταν του εκανα κουβεντα του παιδιατρου μου ειπε ειναι πολυ νωρις θα τα πουμε αργοτερα.

βεβαια απ την αλλη εχουμε στην οικογενια το χαμο του πρωτοτοκου παιδιου των γωνιων μας απο οξεια εγγεφαλοπαθεια, απο ιλαρα:(!

Συγνώμη, αλλά πώς ακριβώς άλλαξε το παιδί, μετά από ένα εμβόλιο;;;;;

Δεν ξέρω τίποτε για το συγκεκριμένο εμβόλιο, κορίτσια, και με τρομοκρατήσατε!

rPPrp3.png

νουνουκ αδεν σου εχω καλα νεα. δυστυχως το καροτσιον δεν μπαινει πλυντηριο αλλα ... στο χερι γμτ το κερας της ψειρας μεσα! βγαινουν τα υφασματα αλλα θελαι κατσαβιδι κ φωτος πριν βγαλεις το οτιδηποτε. στο χερι στο μπαλκονι το επλυνα!!!!!!!!!!!

αλοχαρω κ ολες τις αλλες κοπελαρες κ τα διδυμακια.

ο να μην τον χαρακτηρισω χασμπανος ειναι με γα λος καφρο γαυρος. ακουσον ακουσον κυριες κ κυριοι τι κολλημενο μυαλο ειναι! στα προσκλητηρια εχουν μια πρασινη κορδελιτσα, καθωτι ειναι σε σχημα καρδιας κ γυρω γυρω εχει στο περιγραμμα της καρδιας ολα τα χρωματα της ιριδας. κ με το που τα ειδε τα κορδελινια, του γυρισε το ματι τουμπα! καθωτι φανατινος ολυμπιακος. κ του λεω, ωραια μεγαλε, πανε παρε κορδελες λεπτες μπλε κ ροζ, κοψτες στο μηκος της πρασινης κ περνατες σε καθε καρτελακι ξεχωριστα. το εκανε το ατομο ρε! το πιστευετε?! εκανε εκατο γυρους ολη την μεταμορφωση γαι να παρκαρει σαν νυφη!

κ τα μπερδεψε κ μια φορα στην αρχη κ εκοψε 40 κορδελες ανισες! κ συνεχισε ακαθεκτος να τις κοψει σωστα! κ τωρα πρεπει να κανω εγω το δεσιμο! γγργγγγγγγγγγγγγρρρρρρρρρρρρρρ!

Ααααααααααααααααααααααααααααααα!

Tzini, έχεις τον σύζυγο τον σωστό τον πρόστυχο και μιλάς κιόλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμένα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά, κι αν το έκανε, θα ήταν για να βάλει κίτρινες κορδέλες, πράγμα που σημαίνει ότι θα ακολουθούσε διπλωματικό επεισόδιο (εννοείται εγώ θα ήθελα ΚΟΚΚΙΝΕΣ) και ίσως να πηγαίναμε στη βάφτιση όπως κάτι διάσημοι, που χωρίζουν λίγο πριν βαφτίσουν και προσπαθούν να συντονιστούν, για να πάνε μεν χώρια, αλλά να μην γελάνε οι καλεσμένοι!

rPPrp3.png

Πάω σε άλλο piano, που με φωνάξανε για μια δουλειά, για να σας δώσω και χρόνο να γράψετε τίποτε, καθότι έχω γεμίσει μία σελίδα μόνη μου! Ξεφτίλα θα γίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δηλαδή, έγινα ήδη :) )

rPPrp3.png

twins μου δεν ξερω αν ισχυουν στο αεροδρομιο οι ίδιες τιμες αλλα νομίζω πως θα πρεπει..

Αντε όλο μιλατε για κρεμουλες και θελω και εγω να τους ταισω,τον αλλο μηνα ξεκινάω για να δουμε απλα θα τρωει άλλα ο μικρός που είναι αλλεργικός στο αγελαδινό γαλα και άλλα ο μεγάλος:-(

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ευχαριστω για την αδερφη μου! ακομα δεν εχει μπει γαι την προετιμασια.

agorakia, δεν ξερω τι γινετε με το εμβολιο. διαφοροι λενε διαφορα. γιατι συμπιπτει ηλικιακα με την εκδηλωση του αυτισμου. δεν εχω ιδεα παραπανω. το μονο που θυμαμαι οτι μου εχχει τονισει ο παιδοντοκτορ ειναι να μην δωσω ψαρι νοριτερα απο οτι μου εχει πει κ ποτε τονο κονσερβα πριν να γιανει το εμβολιο κ για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα μετα. δεν θυμαμαι ποσο γιατι η συλια δεν εχει φαει ακομα τονο.

με το φαι εχω αρχισει κ απελπιζομαι. πηρα τον γιατρο κ πρεπει να τη ζυγισω σημερα κ να του πω.

αλλη ερωτηξη. πως κανετε σχολια στις φωτο?

εχω antimalware κ καθε φορα που μπαινω εδω μου βγαζει καμπανακι για κακοβουλο ιστιοτοπο! κ δεν μπορω να καταλαβω απο που. κινεζικα μου κανουν στην αναφορα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πάω σε άλλο piano, που με φωνάξανε για μια δουλειά, για να σας δώσω και χρόνο να γράψετε τίποτε, καθότι έχω γεμίσει μία σελίδα μόνη μου! Ξεφτίλα θα γίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δηλαδή, έγινα ήδη :) )

ποιο πιανο ωρε? εισαι κ εσυ του καλλιτεχνικου?

με το πτυχιακι μου στο πιανο εγω, τα γαλλικα μου απ το σχολειο οποτε καταλαμες επιπεδο-μπας κλας (κ σε κεσε κ σε μπολ!)

zitamar με τπτ δεν θα ηθελα να το ζησω κ αυτο. ευτυχως ο μεγαλος εστρωσε μετα τον 5ο κ ηπιες κανονικο γαλα, βεβαια ειχε κολικους απλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ποιο πιανο ωρε? εισαι κ εσυ του καλλιτεχνικου?

με το πτυχιακι μου στο πιανο εγω, τα γαλλικα μου απ το σχολειο οποτε καταλαμες επιπεδο-μπας κλας (κ σε κεσε κ σε μπολ!)

zitamar με τπτ δεν θα ηθελα να το ζησω κ αυτο. ευτυχως ο μεγαλος εστρωσε μετα τον 5ο κ ηπιες κανονικο γαλα, βεβαια ειχε κολικους απλα.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! :D :D :D

Σε άλλο όροφο, εννοούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από εμάς. Τι κάνετε? Έχετε γράψει πάρα πολλά. Παω να τα διαβάσω και να σας βάλω και φώτο από την βάφτιση . Μου τις έδωσε ο φωτογράφος.

Τι νέα?

Αχ δεν μπορώ τελικά να βάλω φώτο. Δεν φαίνονται. Θα προσπαθήσω.

Εσείς που ετοιμάζεστε για βαφτίσεις πως πάτε? όλα καλά με τις προετοιμασίες?

Επίσης, τι άλλο να σας πω;

Ό,τι θυμάμαι, από όσα διάβασα...

Τα βράδυα, στις 21.00, ο μικρός πίνει πλέον (το πολύ) 70 (αν επιμείνω πολύ και 75) ml. Και μετά ξανατρώει στις 06.40 π.μ.! Στην αρχή απελπίστηκα, τώρα τον αφήνω να δω πού θα το πάει! Είναι καμιά δεκαριά-δεκαπέντε μέρες έτσι!

Επίσης, Witchaki, περαστικά στον μπαμπάκα και καλή δύναμη γενικότερα...! Να φύγουν και να μην γυρίσουν οι δύσκολες στιγμές!

Jasmini, επειγόντως φωτό του νέου μαλλιού και η ώρα η καλή για τη διπλή βάπτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελική ευθεία, ε;

Tzini, δεν κάνω πλάκα, αν μου έδινε ο καλός Θεούλης άλλα δύο (και ταυτόχρονα), θα πέταγα από τη χαρά μου. Ωστόσο, ίσως στην πορεία να πέταγα από την βεράντα, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να σκέφτομαι τόσο μακροπρόθεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι άλλο, τι άλλο;

Α, το Σάββατο πήραμε κούνιες για τη βεράντα, διότι στην παιδική χαρά γινόμαστε πλέον ρεζίλι. Ουρά κάνουν τα άλλα παιδάκια, για να πάρουν σειρά, και οι δικοί μας ουρλιάζουν, δεν βγαίνουν με τίποτα...

Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει το θέμα "σύζυγος - σχέση και βοήθεια στο σπίτι" (κατά το "το παιδί μου, αυτός ο άγνωστος"). Όμως, όχι πριν βάλω ξανά ιντερνέτ στο σπίτι, ώστε να συζητηθεί μετά την 12ην νυχτερινήν!

Κάτσε να θυμηθώ, α, πήραμε και πισίνα (παιδιών, εννοώ) για να είμαστε έτοιμοι για τις ζέστες. Πιο δύσκολο θα μου έρθει να πάω να καθαρίσω το εξοχικό, ώστε να κολυμπήσουμε στη θάλασσα (κάποια στιγμή θα το κάνω κι αυτό, αλλά αργότερα, από Σεπτέμβρη, για παράδειγμα!)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...