Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια.Σημερα ο αντρας δεν δουλευε οποτε καναμε και την βολτιτσα μας για να ρίξουμε ματιες σε μπομπο! :D

ζηταμάρ, εντάξει το πιτσιρίκι? υποχώρησε ο πυρετούλης? καλο υπόλοιπο αργίας!! εγώ από την άλλη εύχομαι να με φωτήσει το άγιο πνεύμα μπας και περάσω τις εξετάσεις γιατί αλλιώς χλωμή με κόβω!

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα σας!!!!

Ντροπή σας που δε με βοηθήσατε με την εργασία, εσείς φταίτε και δεν την έχω τελειώσει (για την ακριβεια δεν την έχω αρχίσει). Ελάτε, εύκολη είναι...

Ποιος έβαλε φωτο; Πάω να δω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μπεεεε! μπεεε!!!! μπε!!!!

τι καμετε τσουπρες διδυμομανες κ διδυμογκαστρουλες?

εγω μετα απο ενα οκογενιακο τσιμπουσιον στο πιτι μας με καρβουνιστη προβατινα, χοιρινες, σεφταλιες, παπατες κ παρελκομενα, επιτελους εστρωσα κωλο κατω κατα τις 1.00.

κ ξαναγραφω γαμωτο παλι. γιατι δις πηγε στο κενο η απαντηση μου!

φαγητο η μπεμπα σημερα: 8.00 130 γαλα. 11.30 το μισο απο τα εξης: μισο αχλαδι, μηλο, μπανανα, λιγο πορτοκαλι χυμο, με το ζορι κ 90 μλ γαλα. 15.00 160 γαλα. 18.30 κρεμα ριζαλερο-βανιλια σε 100 μλ νερο (γιωτης) μ ε πολυ ζορι κ αφησε κιολας. κ 21.00 γαλα 180 μλ. τι σκατα κανω λαθος?! δεν γουσταρει. κ ο μπεμπης ενιτε κανει το ιδιο, αλλα τον καταφερνω μετα απο λιγο. η λιλιπουτ βγαζει εξω τη γλωσσα της κ καμια φορα οπως την πιεζω για να βαλει κατω τη γλωσσα της χτυπαω τα ουλα κ με κοβει κρυος ιδρωτας!!! η συλια ηταν πολυ λιγοφαγο παιδι κ ειναι τωρα 12 κιλα! πως θα τα παει η μικρη δηλαδη?! πεστε μου, βλεπετε καπου καποιο λαθος? ο γιατρος λεει απλα να μην την πιεζω:confused:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μαλιστα!

το αδερφι μου δεν τα καταφερε με την σπερματεγχηση κ παλι.

παει για αποξεση παλι αυριο. κ θα παει κ για βιοψια! γιατι παλι αποξεση?

τον γεναρη παλι ειχε ξανακανει αποξεση.

σκατα ειναι. κουραστηκε κ φοβαμαι μηπως κανει κανενα μπουμ με τον αντρα της, που το απευχομαι! κουραστηκε κ εχει σαλταρει ψυχολογικα.

νιωθω τυψεις καθε φορα που της συμβαινει αυτο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

LAERTA τα μπεμπε μου είναι μια χαρα τώρα, απλα απο τωρα σκεφτομαι τον επομενο μήνα,αντε πάλι εμβόλια αλλά τι να κανουμε??. Βεβαια:D θα περασεις,μην το σκέφτεσαι καθόλου αφου και μονο τα ζουζουνάκια σου βρε θα σου φέρουν τυχη!!!

TZINI01 ελπίζω να πανε όλα καλα με την αδερφή σου,σίγουρα χρειάζεται συμπαρασταση,βλεπεις σε άλλους κατι που ερχεται ..φυσιολογικά, σε άλλους έρχεται με μεγάλο κοπο...και φυσικα η ψυχολογία παίζει μεγααααλο ρόλο,οπότε εσύ απο κοντά της.

YiMXp3.png

Καλημερα κοριτσούδια μου!

Καλε ήρθα εγώ και δεν μπαίνετε εσείς??????

Τζινι μου να κλάψει η αδερφούλα σου και να μαζεψει ξανα τα κομματια τις για ν'εα ξεκινηματα!Όλες γινόμαστε μανούλες με τον εναν ή με τον άλλον τροπο...

Ζιταμαρ σου ανεβάζουν πυρετο με τα εμβόλια ε?υπομονή δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερίζω κι εγώ!!!

Τρέχω τρέχω τρέχω......

Δεν έχω όλη μέρα βοήθεια και το χέρι πρέπει να το αφήσω ακόμα μια εβδομάδα δεμένο....

Προσπαθώ να προλάβω και τα της βάφτισης! Θέλω ακόμα να πάρω παπούτσια, να δώσω ακόμα προσκλητήρια, να τακτοποιήσω τον στολισμό του τραπεζιού....ουφ ούτε που θυμάμαι ...

RKdwp3.png

Καλημέρα!! να ρθούμε εμείς για βοήθεια jas?

Όλγα καλημέρα!!

τζίνι κουράγια στην αδερφή σου, την επόμενη φορά που θα κάνει πες της την περιμένουμε εδώ!!!! το καλό διπλό αργεί να γίνει!!!!!;););)

Όσο για την μπέμπα σου εμένα τα μωρά κάνανε μήνα για να πούμε ότι τρώμε τα δυο γευματα.

zitamar η αλήθεια είναι ότι αν σου κάνουν πυρετό την πρώτη φορά στα επαναληπτικά πιθανόν να ξανακάνουν:(:(

Laerta, Twins βαστάτε γερά!!!!!!!!!!

Δε θυμάμαι τι άλλο!! ξανακαλημέρα σας.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γράφω την εργασία (ναι, ναι, αυτή που δεν με βοηθήσατε :D)

Jasmini υπομονή. Μια βδομάδα είναι θα περάσει. κάνε μία λίστα μόνο για να μην τα ξεχάσεις.

Ολγού, τι έχεις κάνει με το θέμα βάφτιση; Καλά, οι γιοι κουκλοι. Εντωμεταξύ, αφού έγραψα το πρώτο σχόλιο, μετά είχα πρόβλημα με τη σελίδα και δεν με πέταγε έξω. Αλλα θα επανέλθω.

tzini01, συμφωνω με τις υπόλοιπες, να κλάψει η αδερφούλα και μετά τα τραβήξει ξανά προς τη δοξα. Ισως βέβαια, αφού είναι η δεύτερη φορά, να πρέπει να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις για να βρεθεί αν υπάρχει κάτι. Για την κόρη σου τώρα, που έστιαζεις το πρόβλημα στο φαί της σύμφωνα με τη γνώμη σου; Τι είναι αυτό που τρώει λιγότερο; Για το καρότσι, επειδή και εγώ είχα τα προβληματάκια μου, πηρα ένα μονο (και μετά και δευτερο) και το εχω για ταίστρα και κοιμίστρα. Το καταβολεύτηκα και χωρίς πολλά έξοδα.

nunu, βλέπω είσαι τεχνολογικό τζίνι! Χαίρομαι ιδιαιτέρως.

zitamar, ξέρεις αν έχουν τέτοιες τιμές και στο φάκτορι στο αεροδρόμιο; Γιατί κάθε φορά που πάω δεν βλέπω κάτι που να μου αρέσει αν και έχει mothercare, matou και alouette. Καλες τιμές, αλλά ποτέ δεν πετυχαίνω νουμερα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Όλγα καλημέρα!!

τζίνι κουράγια στην αδερφή σου, την επόμενη φορά που θα κάνει πες της την περιμένουμε εδώ!!!! το καλό διπλό αργεί να γίνει!!!!!;););)

Όσο για την μπέμπα σου εμένα τα μωρά κάνανε μήνα για να πούμε ότι τρώμε τα δυο γευματα.

zitamar η αλήθεια είναι ότι αν σου κάνουν πυρετό την πρώτη φορά στα επαναληπτικά πιθανόν να ξανακάνουν:(:(

Εδω, εδω βοηθα!!!!

Λοιπον, εν τάχει, η ερώτηση που είχα βάλει και την έβγαλα μετά ηταν η εξής:

Αν πήγαινες σε ένα σχολείο για νέους γονείς (καλή ώρα όπως εδώ), τι θα ήθελες να ακούσεις από τους μαθητές και τον καθηγητη (π.χ. θα ήθελες να ακούσεις εμπειρίες από άλλους γονείς; θα ήθελες να μιλήσεις για τα βιώματά σου ως παιδί και τι δεν θα ήθελες να επαναλάβεις ως γονιός;)

Πες καμια ιδέα... έτσι κι αλλιώς δεν είναι έρευνα, είναι εργασία επι χάρτου για το φοβερό σεμινάριο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όλγα καλημέρα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και στα πιο όμορφα μπεμπάκια!!!!!

Πόσο μου λείπετε, όσο είμαι στο σπίτι και δεν έχω ιντερνέτ!!!!

Επιτέλους, ο καλός μου κατάλαβε το λάθος του, όπως και ότι η εταιρεία, που διάλεξε, είναι χαζή, οπότε και ακύρωσε την αίτηση και έκανε (αίτηση) σε άλλη (εταιρεία)...! Μπας και δω άσπρη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και στα πιο όμορφα μπεμπάκια!!!!!

Πόσο μου λείπετε, όσο είμαι στο σπίτι και δεν έχω ιντερνέτ!!!!

Επιτέλους, ο καλός μου κατάλαβε το λάθος του, όπως και ότι η εταιρεία, που διάλεξε, είναι χαζή, οπότε και ακύρωσε την αίτηση και έκανε (αίτηση) σε άλλη (εταιρεία)...! Μπας και δω άσπρη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το αναφέρω και αυτό στην εργασία. Βασική προύποθεση για την καλή λειτουργία του σχολείου λοιπόν είναι η ουσιαστική και καλή σχέση μεταξύ των μαθητών και το συναισθηματικό δέσιμο έτσι ώστε να παρακολουθούν ανελιππως και να μη χρειάζεται απουσιολόγιο ή άλλου είδους κίνητρα για τη συμμετοχή τους. Επίσης, ρόλο παίζει το κατά πόσο μπορούν να παρακάμπτουν εμπόδια του τύπου κακός πάροχος υπηρεσιών ώστε να έχουν ενεργή παρουσία.

thanks agorakia. Μου έδωσες ιδέα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μπεεεε! μπεεε!!!! μπε!!!!

τι καμετε τσουπρες διδυμομανες κ διδυμογκαστρουλες?

εγω μετα απο ενα οκογενιακο τσιμπουσιον στο πιτι μας με καρβουνιστη προβατινα, χοιρινες, σεφταλιες, παπατες κ παρελκομενα, επιτελους εστρωσα κωλο κατω κατα τις 1.00.

κ ξαναγραφω γαμωτο παλι. γιατι δις πηγε στο κενο η απαντηση μου!

φαγητο η μπεμπα σημερα: 8.00 130 γαλα. 11.30 το μισο απο τα εξης: μισο αχλαδι, μηλο, μπανανα, λιγο πορτοκαλι χυμο, με το ζορι κ 90 μλ γαλα. 15.00 160 γαλα. 18.30 κρεμα ριζαλερο-βανιλια σε 100 μλ νερο (γιωτης) μ ε πολυ ζορι κ αφησε κιολας. κ 21.00 γαλα 180 μλ. τι σκατα κανω λαθος?! δεν γουσταρει. κ ο μπεμπης ενιτε κανει το ιδιο, αλλα τον καταφερνω μετα απο λιγο. η λιλιπουτ βγαζει εξω τη γλωσσα της κ καμια φορα οπως την πιεζω για να βαλει κατω τη γλωσσα της χτυπαω τα ουλα κ με κοβει κρυος ιδρωτας!!! η συλια ηταν πολυ λιγοφαγο παιδι κ ειναι τωρα 12 κιλα! πως θα τα παει η μικρη δηλαδη?! πεστε μου, βλεπετε καπου καποιο λαθος? ο γιατρος λεει απλα να μην την πιεζω:confused:

Κοριτσόπουλα, πάω προς τα πίσω στα νέα και δίνω και καμιά απάντηση, άμα λάχει!

Λοιπόν, κουκλίτσα μου, εμένα έτρωγαν λιγότερο από όσα περιγράφεις!!!!!!!!!!! Ναι, ναι, μην σοκάρεσαι! Ωστόσο, εμείς φτάσαμε στο σημείο να τα απορρίψουμε εντελώς τα φρούτα, έπειτα από 1 1/2 μήνα φρικτών προσπαθειών (κλάμα, τσιρίδα, βήχας -έως πνίξιμο, 2 φορές ο ένας και 3 ο άλλος). Μέχρι και η γιατρός με λυπήθηκε στο τέλος και μου είπε "οκ, άστο, δεν τους αρέσουν". Έτσι, καταλήξαμε στο γιαούρτι των μεγάλων, το οποίο λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή, ακριβώς το αντίθετο από τα φρούτα, που μίσησαν από την πρώτη στιγμή. Πράγματι, μην την πιέζεις, έτσι ήμουν κι εγώ στην αρχή, το φαγητό ήταν το στρες μου το ανελέητο, δεν έτρωγαν, με έφτυναν (πολύ), αλλά σιγά σιγά, μόνοι τους, έστρωσαν! Ξαφνικά, θα τους δεις να τρώνε ωραία ωραία, ωχ! θα τα δεις, ήθελα να πω, και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπομονή να κάνεις μονάχα. Εγώ από κάποιο σημείο και μετά δεν πίεζα καθόλου, αν είχαν φάει τουλάχιστον μέχρι τη μέση και πάνω :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...